steve19922 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2010 Εδώ και μερες ειμαι αρκετα μπερδεμενος...ειμαι 18 χρονων και μολις εβγαλα διπλωμα για μοτοσυκλετα..δν εχω οδηγηκες εμπειριες..Το προβλημα τωρα ειναι οτι ο πατερας μ ειναι λιγο παλαιων αρχων και πιστευει οτι οι super sport μηχανες εισαι σκοτωστρες..ετσι μ παροτρυνει να παρω κατι ποιο κιριλε(bmw)..βρηκα μια π μ αρεσει και ταιριαζει στο στυλ (μας)..αλλα δν ξερω αν θα εχω προβλημα να την οδηγησω .. θα ηθελα την γνωμη σας και αν γινεται να μ προτεινετε καποια αλλα μοντελα (bmw) λιγοτερου κιβισμου.. ( η μηχανη π σας ελεγα ειναι http://www.motorcycle-usa.com/photogallerys/2009-BMW-F800R-1.jpg ) ευχαριστω για το χρονο σας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
iced 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2010 Πες του να παρεις ενα κυριλλε BMW S1000RR, ουτε σκοτωνει αφου ειναι bmw, αρα κυριλλε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2010 Με το Α1 νομιζω οτι δεν γινεται να οδηγησεις κανενα μοντελο της BMW , μιας και το διπλωμα σου δεν σε καλυπτει. Χωρις να σε καλυπτει το διπλωμα ουτε που να το σκεφτεσαι, μιας και ουτε ασφαλεια θα σε καλυπτει, οποτε στην πρωτη στραβη την στρουμφησες.. (καπου εχουν φτιαξει τα παιδια μια λιστα με το ποια μηχανακια καλυπτονται απ' το Α1 διπλωμα, τσεκαρε την ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spericD 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2010 Αν σου πω οτι με το συγκεκριμενο μοντελο "εφυγαν" 2 φιλοι μου? :S Απλο το πραγμα..παιρνεις ενα enduro....μαθαινεις καποια πραγματα και μετα πιστευω θα εισαι σε θεση να κρινεις τι θελεις... :) Καλη αρχη παντως!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fragos 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2010 ninja 250cc να σε καληπτει και το διπλωμα και πες του πατερα σου οτι ειναι 250αρι και δεν παει και πολυ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2010 Αν σου πω οτι με το συγκεκριμενο μοντελο "εφυγαν" 2 φιλοι μου? :S ...και τι σημαίνει αυτό δηλαδήΣ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2010 (τροποποιήθηκε) ...και τι σημαίνει αυτό δηλαδήΣ? Οτι δεν την περνεις για πρωτη μηχανη χωρις να εχεις καθολου εμπειρια, οπως το παληκαρι που εκανε το τοπικ (προφανως νομιζοντας οτι ειναι κυριλε και ηρεμο μηχανακι για πρωταρη, η τουλαχιστον αυτο καταλαβα εγω) Τροποποιήθηκε Αύγουστος 25 , 2010 από τον Whatevier Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πόρθος 159 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2010 Νομίζω μια 1200 θα ήταν καλύτερο απο την 800άρα..... θα σε πάει πιο άνετα ρε παιδάκι μου........ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2010 Ενώ με ένα 600GSR ή με ένα 400CB ή με ένα 250ninja ή με ένα 125παπί δεν... Το θέμα είναι τι μυαλό κουβαλάει ο καθένας. Άμα ο άλλος δεν το κουβαλάει μαζί του, και με παπί θα "φύγει". Ξέρω ανθρώπους που από παπί πήγαν σε μεγάλες μοτό και έμαθαν χωρίς να πάθουν τίποτα και σήμερα οδηγούν κανονικά μεγάλες μοτοσυκλέτες. Ξέρω κι άλλους που πήραν ένα μικρό μηχανάκι και είναι οι καλύτεροι πελάτες του ΚΑΤ. Σαφέσταστα και δεν προτείνω μια μεγάλη μοτοσυκλέτα για αρχή σε έναν αρχάριο, αλλά αυτό δεν πάει να πει πως αν την πάρει θα σκοτωθεί! Φυσικά δεν μιλάμε για μοτοσυκλέτες "πιστόλια" με >150 άλογα που εύκολα μπορεί να γίνει το λάθος. Μιλάμε για νορμάλ κατασκευές κάτω των 100 αλόγων. Και το Transalp μεγάλο θεωρείται, αλλά δεν έχει καμία σχέση με ένα 600RR. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2010 Μ'αρέσει που ασχολούμαστε.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2010 Μ'αρέσει που ασχολούμαστε.. Οτι γραφει BMW τραβαει τα βλεμματα ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2010 Δεν σε καλήπτει το δίπλωμα οπότε ψάξε να βρεις κάτι σε 250... Ένα SUZUKI RGV250, ένα HONDA NSR250, έστο ένα YAMAHA TZR250... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2010 ...ειμαι 18 χρονων και μολις εβγαλα διπλωμα για μοτοσυκλετα..δν εχω οδηγηκες εμπειριες.. ευχαριστω για το χρονο σας ...να παρεις ενα τρανσαλπ 600 ...και μαζευοντας εμπειρίες ...με το καιρο θα βρεις τι σου ταιριαζει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GuRu 239 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2010 Λοιπόν φίλε μου, δυστυχώς και το BMW είναι too much για σένα. Ξεκίνα καλύτερα με κανένα 250 enduro και σε 2 χρόνια το ξαναβλέπεις. Εναλλακτικά ένα Ninja 250R όπως ειπώθηκε και πιο πάνω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
iced 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2010 Χωρις μυαλο θα σκοτωθεις και με το ποδηλατο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2010 πάρε βέσπα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2010 ...να παρεις ενα τρανσαλπ 600 ...και μαζευοντας εμπειρίες ...με το καιρο θα βρεις τι σου ταιριαζει! ρε παιδια Α1 διπλωμα εχει ο φιλος (εκτος αν εννουσες Transalp 400 που τον καλυπτει), δεν μπορει να παρει μεγαλη μηχανη νομιμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AquaDiGio 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2010 Εγω προτεινω να παρεις κατι που να καλυπτει το διπλωμα σου για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο. Δες τοσο σε Ninja 250r οσο και σε πιο μοταρντ, οπως KLX250. CBF, YBR και τα λοιπα μεχρι 250 κυβικα αποτελουν καλες επιλογες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2010 Το F800R που λες ότι σου αρέσει είναι φιλική μοτοσυκλέτα και - παρά την έλλειψη εμπειρίας - δε θα σε φέρει σε δύσκολες καταστάσεις, αν έχεις το μυαλό μέσα στο κεφάλι σου. Το θέμα όμως είναι το δίπλωμα Α1, το οποίο δε σου επιτρέπει να την οδηγήσεις νόμιμα. Συνεπώς, κοίτα κάτι σε Yamaha YBR 250 (άριστο μηχανάκι για αρχή και πολύ οικονομικό) και στα 20 χρόνια σου παίρνεις το F800 που σου αρέσει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2010 ρε παιδια Α1 διπλωμα εχει ο φιλος (εκτος αν εννουσες Transalp 400 που τον καλυπτει), δεν μπορει να παρει μεγαλη μηχανη νομιμα ...να πω την αληθεια εχω χασει επεισόδια.... εξαλου οταν ρωταει για 800αρι δεν διευκρινίζει τιποτα για Α1 και ορια σε κυβικα!...τελος παντων! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2010 18 χρονών και Α δίπλωμα δεν πάνε μαζί Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες