Σωτος 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2010 Σημερα το απογευμα ενας φιλος του πατερα μου του ειπε να μου παρει κανενα αλλο μηχανακη....... ο Πατερας μου του ειπε δεν εχω λευτα τωρα.........Του ειπε να μου παρει ενα GLX που ειναι και φτηνα και αξιοπηστα παρα ενα καινουργιο...... Ενας φιλος μου μου πουλαει το δικο του 300€ στα χαρτια λεει 50 εννοω ειναι 90κ.... και ειναι νομιμοτατο..... Να παρω το GLX Η να περιμενο να μαζευω 1.450 € να παρω ενα καινουργιο το kymco jetix... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Σωτος 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2010 τοση ειμαστε μεσα κανεις δεν απανταει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2010 Καλά ρε Σώτο,αν του πει ο φίλος του πατέρας να πάει να πνιγεί θα πάει? Αν σου αρέσει αυτό που έχεις κράτα το,διαφορετικά πάρε ότι θέλεις εσύ...και όχι απαραίτητα ένα glx.Εντάξει δεν λέω καλό χρυσό,αλλά αν δεν σου αρέσει τι να το κάνεις,εξάλλου με αυτά τα € μπορείς να βρεις και τππ άλλο.Το θέμα είναι εσύ τι θέλεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Σωτος 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2010 Καλά ρε Σώτο,αν του πει ο φίλος του πατέρας να πάει να πνιγεί θα πάει? Αν σου αρέσει αυτό που έχεις κράτα το,διαφορετικά πάρε ότι θέλεις εσύ...και όχι απαραίτητα ένα glx.Εντάξει δεν λέω καλό χρυσό,αλλά αν δεν σου αρέσει τι να το κάνεις,εξάλλου με αυτά τα € μπορείς να βρεις και τππ άλλο.Το θέμα είναι εσύ τι θέλεις. εγω θα θελω να το παρω μονο και μονο επιδη θα το πιραζο λιγο..... Γιατι οσο νανε το jetix δεν φτιεχνετε οσο ενα honda και ιδικα οσο ενα glx Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kwstasxt 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2010 (τροποποιήθηκε) Koιτα αφου εχεις 50αρι , το να παρεις αλλο 50 θα πεταξεις τα λεφτα σου ασκοπα Εγω σε προτεινω να κρατηθεις μεχρι τα 18 σου με αυτο που εχεις ηδη , αλλα επειδη σε βλεπω αποφασισμενο παρε το glx καλητερα , λιγοτερα χρηματα.. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 24 , 2010 από τον kwstasxt Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Σωτος 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2010 το παπι του φιλου μου ειναι αυτο δεξια 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2010 Αν είναι να αρχίσεις να το πειράζεις,μήπως να το ξανασκεφτείς?Εγώ λέω καλύτερα με αυτά τα 300€ πήγαινε και πάρε ένα ωραίο μπουφανάκι+γάντια γιατί στην Κέρκυρα τον χειμώνα δεν νιώθεις αν τα χέρια σου είναι πάνω στην συμπλέκτη ή στην τσέπη σου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Σωτος 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2010 Koιτα αφου εχεις 50αρι , το να παρεις αλλο 50 θα πεταξεις τα λεφτα σου ασκοπα Εγω σε προτεινω να κρατηθεις μεχρι τα 18 σου με αυτο που εχεις ηδη nonono!! Μαλλον εχεται καταλαβη λαθος το piagio zip που εχω δεν ειναι δικο μου ειναι του πατερα μου και της αδελφης μου........ και το παιρνο και εγω ....... Αλλα θελω ενα παπι δικο μου μονο δικο μου καταλαβες τη εννοω :_thumbsup: Αν είναι να αρχίσεις να το πειράζεις,μήπως να το ξανασκεφτείς?Εγώ λέω καλύτερα με αυτά τα 300€ πήγαινε και πάρε ένα ωραίο μπουφανάκι+γάντια γιατί στην Κέρκυρα τον χειμώνα δεν νιώθεις αν τα χέρια σου είναι πάνω στην συμπλέκτη ή στην τσέπη σου χεχεχε οντος μην ανοισιχης τα εχω παρει ιδη αυτα μονο γαντια δεν εχω ...........Εχω ενα δερματινο οχι πολλι καγκουρο αλλα οταν το φοραω μου λενε που εισαι ρε μηχανοβιε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2010 (τροποποιήθηκε) Εγώ λέω μέχρι να 30 Νοεμβρίου να μην πάρεις κανένα μηχανάκι..πάρε το δίπλωμα πρώτα και μετά δες τι παίζει στην αγορά.Επίσης άσε και λίγα χρήματα στην άκρη για τα γαντάκια+παντελόνι..πιστεύω ότι δεν θα πάθεις τπτ αν περιμένεις 3 μήνες.Θα έχεις και το σχολείο,ούτε που θα καταλάβεις πως πέρασε ο καιρός Τροποποιήθηκε Αύγουστος 24 , 2010 από τον nestro Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Σωτος 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2010 Εγώ λέω μέχρι να 30 Νοεμβρίου να μην πάρεις κανένα μηχανάκι..πάρε το δίπλωμα πρώτα και μετά δες τι παίζει στην αγορά.Επίσης άσε και λίγα χρήματα στην άκρη για τα γαντάκια+παντελόνι..πιστεύω ότι δεν θα πάθεις τπτ αν περιμένεις 3 μήνες.Θα έχεις και το σχολείο,ούτε που θα καταλάβεις πως πέρασε ο καιρός μηπως υπονοης οτι θα με πιασουν!!! 4 χρονια οδηγαω και πηγαινο ακομη και απεξο απο το σαροκο στην αστινομια... ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΚΡΑΝΟΣ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2010 μηπως υπονοης οτι θα με πιασουν!!! 4 χρονια οδηγαω και πηγαινο ακομη και απεξο απο το σαροκο στην αστινομια... ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΚΡΑΝΟΣ δεν το υποννοώ το λέω ξεκάθαρα...και στην τελική αυτό είναι το λιγότερο.Αν χτύπα ξύλο προκαλέσεις ένα ατύχημα με σωματικές βλάβες?οεο?τι κάνεις τότε?...το να πληρώσεις μια κλήση είναι ένα τπτ,μπροστά σε αυτό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Σωτος 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2010 (τροποποιήθηκε) δεν το υποννοώ το λέω ξεκάθαρα...και στην τελική αυτό είναι το λιγότερο.Αν χτύπα ξύλο προκαλέσεις ένα ατύχημα με σωματικές βλάβες?οεο?τι κάνεις τότε?...το να πληρώσεις μια κλήση είναι ένα τπτ,μπροστά σε αυτό. δεν 8α γινει στο υποσχομε αυτο.........θα το εχω μεχρει να παρω το διπλoμα τη λες!!!!! Τροποποιήθηκε Αύγουστος 25 , 2010 από τον Σωτος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2010 δεν 8α γινει στο υποσχομε αυτο.........θα το εχω μεχρει να παρω το διπλoμα τη λες!!!!! πίστεψέ με,δεν περνάει μόνο από το χέρι σου...υπάρχουν και άλλοι στον δρόμο...μια να σε κλείσει ο άλλος και να βγεις στο πεζοδρόμιο είσαι...δεν θέλεις και πολύ.Τεσπα,αν σου μπει στο μυαλό...τι να πω,πήγαινε να το δει κάποιος μηχανικός (όχι δικός του) για να σου πει ότι είναι οκ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kost4s 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2010 (τροποποιήθηκε) Δεν παιρνεις το chally λεω γω?? τεσπα, παρτο το glx αλλα πρωτα εναν χρονο περιπου θες για να μαθεις ;) μετα ριξε κανα ευροπουλο πανω.. αν ειναι και 90 δε... δεν χρειαζεται τιποτα!!! ενας καλος ελεγχος κ ολα οκ φιλαρακο.. και παντα κρανος ;) υγ. αν πεσεις χτυπησεις ερθει μπατσικο και δεν εχεις διπλομα παιζει να φυλακισουν και τους γονεις σου νομιζω!! οποτε το νου σου!! Τροποποιήθηκε Αύγουστος 25 , 2010 από τον kost4s Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
G10rgos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2010 το παπι του φιλου μου ειναι αυτο δεξια καλο ειναι αδερφε τσιμπα το GLXακι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AntouAnO 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2010 Τσιμπα το αλλα με πολυ προσοχή! Παντως εγω μια βδομαδα ηρθα Κερκυρα διακοπες φετος και 3 παρατηρησεις εχω: 1) Κανενας ΚΕΡΚΥΡΑΙΟΣ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΕΙΔΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΟΔΗΑΓΕΙ :thumbsdown: 2) Ειστε πανακριβη για παραδειγμα στην ΛΑΡΙΣΑ με 50 $ Σκαγαμε απο φαι στιν ΚΕΡΚΥΡΑ με 50 $ ΤΣΙΜΠΟΛΟΓΟΥΣΑΜΕ 3) Ειναι πραγματικα γεματη απο μηχανακια η ΚΕΡΚΥΡΑ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Σωτος 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2010 (τροποποιήθηκε) Τσιμπα το αλλα με πολυ προσοχή! Παντως εγω μια βδομαδα ηρθα Κερκυρα διακοπες φετος και 3 παρατηρησεις εχω: 1) Κανενας ΚΕΡΚΥΡΑΙΟΣ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΕΙΔΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΟΔΗΑΓΕΙ :thumbsdown: 2) Ειστε πανακριβη για παραδειγμα στην ΛΑΡΙΣΑ με 50 $ Σκαγαμε απο φαι στιν ΚΕΡΚΥΡΑ με 50 $ ΤΣΙΜΠΟΛΟΓΟΥΣΑΜΕ 3) Ειναι πραγματικα γεματη απο μηχανακια η ΚΕΡΚΥΡΑ το πρωτο σε τι αναφερεσε μηχανη ή αυτοκινητο Το τριτο ναι οντος γιοματη.... Που πηγες σε πια μερη....Ηπρεπε να με ρωτισης για φαγητο ....... Ξερω ενα μερος στιν Γαριτσα που το μαγαζη λεγετε ( ΘΕΟΤΟΚΗΣ ) και εκει σκας πραγματικα και ειναι και φτηνα πολυ Τροποποιήθηκε Αύγουστος 27 , 2010 από τον Σωτος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fragos 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2010 (τροποποιήθηκε) Τσιμπα το αλλα με πολυ προσοχή! Παντως εγω μια βδομαδα ηρθα Κερκυρα διακοπες φετος και 3 παρατηρησεις εχω: 1) Κανενας ΚΕΡΚΥΡΑΙΟΣ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΕΙΔΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΟΔΗΑΓΕΙ :thumbsdown: 2) Ειστε πανακριβη για παραδειγμα στην ΛΑΡΙΣΑ με 50 $ Σκαγαμε απο φαι στιν ΚΕΡΚΥΡΑ με 50 $ ΤΣΙΜΠΟΛΟΓΟΥΣΑΜΕ 3) Ειναι πραγματικα γεματη απο μηχανακια η ΚΕΡΚΥΡΑ κοιτα για το πρωτο γινεται χαμος το καλοκαιρι με τους ιταλους,και τα ενοικιαζομενα μηχανακια που δεν ξερουν να οδηγουν, και τα νευρα ολων ειναι λιγο πειραγμενα,το χειμωνα ειναι μια χαρα τα πραγματα! για το δευτερο και τριτο θα συμφωνησω! Τροποποιήθηκε Αύγουστος 27 , 2010 από τον fragos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2010 εεε καλά τον χειμώνα δεν κυκλοφορούν μηχανάκια γιατί 1.δεν νιώθεις αν έχεις χέρια και 2.όλη την ημέρα βρέχει...οπότε του δίνουμε και εμείς λίγο το καλοκαίρι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Σωτος 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2010 εεε καλά τον χειμώνα δεν κυκλοφορούν μηχανάκια γιατί 1.δεν νιώθεις αν έχεις χέρια και 2.όλη την ημέρα βρέχει...οπότε του δίνουμε και εμείς λίγο το καλοκαίρι το καλυτερο μερος για μηχανη ασχετα το μηνα ειναι η κρητη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2010 μαζεψε ενα 1700αρι και χτυπα το Κρυπτονακι το 115 που ξαναβγηκε ανανεωμενο...Μια χαρα εργαλειο και Α-Θ-Α-Ν-Α-Τ-Ο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AntouAnO 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2010 το πρωτο σε τι αναφερεσε μηχανη ή αυτοκινητο ---> Kαι στα δυο αναφερομαι Το τριτο ναι οντος γιοματη.... Που πηγες σε πια μερη....Ηπρεπε να με ρωτισης για φαγητο ....... Ξερω ενα μερος στιν Γαριτσα που το μαγαζη λεγετε ( ΘΕΟΤΟΚΗΣ ) και εκει σκας πραγματικα και ειναι και φτηνα πολυ. ---> Εμενα στο ΚΑΝΟΝΙ και να ξερεις οτι με ξενοδοχειο, οτι φαγαμε , και το πηγαινε ελα με πλοιο για 6 νυχτες δηλαδη 7 μερες μας ηρθε γυρω στα 2600$ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AntouAnO 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2010 το πρωτο σε τι αναφερεσε μηχανη ή αυτοκινητο ---> Kαι στα δυο αναφερομαι Το τριτο ναι οντος γιοματη.... Που πηγες σε πια μερη....Ηπρεπε να με ρωτισης για φαγητο ....... Ξερω ενα μερος στιν Γαριτσα που το μαγαζη λεγετε ( ΘΕΟΤΟΚΗΣ ) και εκει σκας πραγματικα και ειναι και φτηνα πολυ. ---> Εμενα στο ΚΑΝΟΝΙ και να ξερεις οτι με ξενοδοχειο, οτι φαγαμε , και το πηγαινε ελα με πλοιο για 6 νυχτες δηλαδη 7 μερες μας ηρθε γυρω στα 2600$ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2010 το καλυτερο μερος για μηχανη ασχετα το μηνα ειναι η κρητη από άποψη καιρικών συνθηκών θα συμφωνήσω...και ιδιαίτερα το Ηράκλειο που για να βρέξει πρέπει να κοιμηθεί ο Θεός. Αλλά όσο για τους οδηγούς....άστα να πάνε!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2010 Ναι και γω ετσι νομιζα,μεχρι που ειδα στην Αθηνα πως οδηγανε, χτες και σημερα.. (Και μαλιστα σε "χαλαρο" Σ/Κ, δλδ αδεια πολη..) Η (ΕΣΚΕΜΜΕΝΗ!) παραβιαση του κοκκινου να ειναι ο ΚΑΝΟΝΑΣ!.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες