ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2010 Ρε παίδες...για πείτε. Το GiniusDriver και το Mireo via GPS είναι το ίδιο πρόγραμμα? (κάπου έχω μπερδευτεί) Σε screenshot που έχω δει, μοιάζουν ίδια, αλλά είναι? Επίσης για όσους το έχουν, μπορούν να μου πουν ποια είναι η τελευταία έκδοση του προγράμματος και ποια η τελευταία έκδοση του χάρτη για Ελλάδα? Έχω ακούσει επίσης πως ο τελευταίος χάρτης για το GiniusDriver είναι ότι καλύτερο έχει βγει ως τώρα σε χάρτη. Ισχύει? Ξεπέρασε το Destinator σε ενημέρωση χαρτών? Και ένα τελευταίο... Ως τώρα το Destinator είχε τους καλύτερους Ελληνικούς χάρτες λόγω NGi. Η NGi όμως έμαθα ότι σταμάτησε να συνεργάζεται με την Destinator και πια βγάζει χάρτες για τo GiniusDrive. Aν ισχύει αυτό, τότε λογικά ο τελευταίος χάρτης που έχει το GiniusDrive θα είναι της NGi ε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2010 Η NGI (που πλέον λέγεται GI) σταμάτησε να υποστηρίζει το Destinator και άρα δεν ανανεώνει του χάρτες για αυτό. (Ασχέτως που όταν το αγοράζαμε μερικά κορόιδα έλεγε "συνεχής υποστήριξη και ανανέωση χαρτών"...) Πλέον η εταιρεία υποστηρίζει, εξελίσσει και ενημερώνει τους χάρτες μόνο για το άθλιο και ημι-άχρηστο Genius Driver οπότε γι' αυτό θα βρεις τους πιο ενημερωμένους χάρτες. (Κι εμάς τα κορόιδα που αγοράσαμε Destinator με "συνεχή υποστήριξη και ανανέωση χαρτών" μας λέει τώρα να αγοράσουμε (ξανά) αλλά με έκπτωση το άθλιο Genius Driver για να έχουμε και πάλι "υποστήριξη και συνεχή ενημέρωση" για ένα-δύο χρόνια.... βρε ουστ παλιό-GI... Έχει κι αλλού (καλύτερες) πορτοκαλιές που σέβονται και τον πελάτη τους!) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2010 Και εγω πριν 4 μηνες πηρα Destinator.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2010 Και εγω πριν 4 μηνες πηρα Destinator.... Kαλά...εσύ μην αγχώνεσαι. Μόλις πάρω τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζομαι, τα μηχανήματά μας θα τρέχουν όποιο πρόγραμμα γουστέρνουμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MDenax 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2010 Τελευταία έκδοση είναι η 3,1. Ναι Mireo και ginious Drive ειναι το ίδιο. Η τελευταία έκδοση του χάρτη ειναι απο GI η 2010.01 και απο Teleatlas 2010.06. Εχοντας δουλέψει και τα 2 σου προτείνω της GI μιας και η teleatlas εχει ορισμένα θεματάκια με μονοδρομήσεις και αλλα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2010 Kαλά...εσύ μην αγχώνεσαι. Μόλις πάρω τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζομαι, τα μηχανήματά μας θα τρέχουν όποιο πρόγραμμα γουστέρνουμε Ετσι σε θελω, κανε τα κουμαντα σου και οταν με το καλο εισαι ετοιμος ξερεις εσυ... :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες