kwstas- 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2010 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΟ FOROUM ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΕΞΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΗ.. ΘΑ ΠΑΡΩ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ GILERA RUNNER 50 ΚΑΙ ΣΤΟ DAYTONA 50. ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΙΟ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ. ΕΠΙΣΕΙΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕ ΑΝΗΦΟΡΕΣ ΘΑ ΜΕ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΣΠΡΟΠΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ RUNNER EINAI ΔΙΧΡΟΝΟ ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΝΑ ¨¨ΑΝΑΨΕΙ¨¨ ΕΛΠΙΖΩ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2010 Καλωσήρθες στο mybike, θα σε παρακαλουσα να μην γραφεις με κεφαλαια γιατι γίνεται κουραστικο το ποστ ώστε να το διαβασει καποιος και να σου απαντησει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kwstas- 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2010 ενταξει δεν το ηξερα....καποιος να μου απαντησει αν γινεται. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrisvolos 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2010 Πιο ευκολα θα αναξει το daytona γιατι ειναι αεροψυκτο. Αν εχεις λεφτα παρε το runner!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
G10rgos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2010 Κοιτα αδερφε και τα 2 εχουν τα θετικα τους και τα αρνητικα τους. Για παραδειγμα... Το dy εχει μεγαλυτερη τελικη απο το gilera αν δεν εχεις βγαλει στο gilera τουσ κοφτες (εννοωντας παντα το καινουργιο runner) επισης θα καιει λιγοτερο, οδηγηκα ειναι πιο μηχανη απο το gilera. Απ την αλλη το runner χωρις κοφτες τραβαει πολυ καλα σε ανηφορες οντας 2χρονο εχει καλη τελικη για 50αρι και δεν κολωνει ευκολα πουθενα, ακομα ειναι πιο ξεκουραστο απ τα παπια γιατι δεν εχει ταχυτητες. Ακομα και στο φτιαξιμο αν θες να τα πειραξεις πανω κατω οι ιδιες τιμες παιζουνε για ρεκτιφιε εξατμησεις κ ετσι. Οποτε το θεμα ειναι καθαρα στον οδηγο και στο τι του αρεσει και του ταιριαζει περισσοτερο. Θα ηθελα να σου προσθεσω ομως οτι αν δεν εχεις εμπειρια στην οδηγηση καλυτερα να μην ξεκινησεις με gilera γιατι ειναι ασταθες σε σχεση με τα παπια, αν ομως ξερεις και την πας καλα την παπια παρε οτι γουσταρεις... Αποψη μου παντα... οπως ειπα και στον προηγουμενο φιλο... Υ.Γ το gilera παρ οτι ειναι 2χρονο δεν αναβει ευκολα γιατι ειναι υδροψυκτο... οποτε δεν θα εχεις να φοβηθεις κατι τετοιο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos gate 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2010 αμα εχεις λευτα φυσικα θα παρεις το gilera ειναι πολυ αξιοπιστο ολα τα εξαρτιματα του ειναι απο μεγαλες ιταλικες αιτεριες ...με κοφτες το δικο μ εβγαζε 53 και του φιλου μ το daytona εβγαζε με το ζορι 35-40.....χωρις κοφτες τα μηχανακια δν μπορουσες να τα βαλεις διπλα εμενα εβγαζε 93 και το δικο του το πολυ 70 αντε 75.....το κακο με το gilera ειναι πως εχει ακριβοτερα ανταλακτικα και οι εξατμισεις ειναι και αυτες λιγο ακριβες σε σχεση με τα τετραχρονα παντα....ενα παπι φτιαχνεται με πολυ λογοτερα λυτα φυσικα ομως με μουφα ανταλακτικα πραγμα που δν μπορεις να κανεις στο gilera ....και να σου πω πως εγω δν εχω κανενα προλημα με τις ανηφορες ....γνωμη μ ειναι πως το daytona αμα το αγορασεις δν μπορεις να το κρατησεις μαμα γιατι πραγματικα δν πηγαιναι ουτε βημα... ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΩΣ Ο ΦΙΛΟΣ Μ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟ DAYTONA SPRINTER AN ΕΣΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟ DV ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ SPRIDER.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AquaDiGio 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2010 ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΩΣ Ο ΦΙΛΟΣ Μ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟ DAYTONA SPRINTER AN ΕΣΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟ DV ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ SPRIDER.... Ναι και τα δυο εχουν ιδια μηχανη αλλα το DY παει λιγο καλυτερα απο το Sprinter. Οχι αλλο καρβουνο παιδια... Τα μηχανικα μερη DY και Sprinter ειναι ιδια, το μονο που αλλαζει ειναι ο επιθετικος σχεδιασμος του δευτερου (πλαστικα αλα Dinamik) και νικελ. Μη λεμε οτι θελουμε.. Ον-τοπικ τωρα, εγω θα σου προτεινα να αγορασεις αυτο που σου καθεται καλυτερα στο ματι. Και τα δυο ειναι 50αρια, εχουν τα υπερ και τα κατα τους, αλλα εαν δεν γουσταρεις αυτο που οδηγεις, και τις επιδοσεις του Busa να ειχε που λεει ο λογος , δεν θα ησουν ευχαριστημενος. Φιλικα παντα, 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kwstas- 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2010 ενταξει παιδια ευχαριστω για την βοηθεια.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Σωτος 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2010 Παρε το piaggio zip 2t SP 1950€ και υδροψυκτο και πιανει και τα 95 κμ....... Ξαναλεω το SP Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
-mitsos- 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2010 (τροποποιήθηκε) Σου προτείνω να πάρεις το dy το rs. Το έχω γύρω στο 3μηνο και μου αρέσει πολύ η "συμπεριφορά" του. Τα 50 τα πιάνει αζόριστα με ένα άτομο (μέχρι εκεί το πηγαίνω γιατί το στρώνω ακόμα και πιστεύω πως θα τελικιάζει γύρω στα 70 πάνω-κάτω). Δεν ξέρω για τα προγούμενα μοντέλα (το dy50 και το dy50r).Ακόμα εαν σκεφτείς να το "μεγαλώσεις" δε θα χαλάσεις καθόλου χρήματα για την εξωτερική εμφάνιση παραμόνο για τον κινητήρα. Τα συμπεράσματα δικά σου. :ok: Τροποποιήθηκε Αύγουστος 26 , 2010 από τον -mitsos- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Σωτος 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2010 Παρε το piaggio zip 2t SP 1950€ και υδροψυκτο και πιανει και τα 95 κμ....... Ξαναλεω το SP γραψε λαθος 2400€ καινουργιο κανει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες