JimKarvo 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2010 Καλησπέρα. Ξαφνικά, μου έβγαλε ένα πρόβλημα, το παλιό και ταλαιπωρημένο μηχανάκι μου.. Η μανιβέλα, δεν επαναφέρεται στην αρχική της θέση! Δηλαδή: Έχω "νεκρά" και πάω να βάλω μπροστά.. η μανιβέλα, μένει κάτω, και δεν επιστρέφει στην αρχική της θέση όπως παλιά.. Αν το κάνω χειροκίνητα, μόνο σε περίπτωση που βάλω ταχύτητα κρατιέται όρθια.. Η αλήθεια είναι ότι δεν πείραξα κάτι, και δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος για το τι μπορεί να φταίει/ τι μπορώ να κάνω? Σας ευχαριστώ πολύ, Δημήτρης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
toratora 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2010 (τροποποιήθηκε) Η μανιβελα εχει ελατηριο που την επαναφερει στην θεση την αρχικη. Ειναι πολυ σημαντικοτερο απ' ο,τι νομιζεις. Και επικινδυνο. Στην αρχικη της θεση εχει μια σφηνα που σπρωχνει ενα γραναζι μακρια και το απεμπλεκει (απο το στροφαλο ή το σασμαν?, δε θυμαμαι, βεσπες ειχα). Λογικα και το παπακι καπως ετσι ειναι. Εισαι πολυ τυχερος που ειναι 50-αρι. Θα σου 'χε κανει ποδι και μηχανικα, τραχανα. Ξαναλεω, φροντισε να το φτιαξεις. ή εχει σπασει ελατηριο ή εχει φυγει απο τη θεση του. Δε θες κομματια μεταλλου μεσα στο μηχανακι σου. Θα κλαις με μαυρο δακρυ. Μπορει να χασεις ολο το μηχανακι. Αν σπασει το ενα καπακι του καρτερ (ειναι το μισο μοτερ, το αλλο μισο ειναι αλλο ενα καπακι) , εχεις ιδεα ποσο θα στοιχησει? Απλα το πετας! :( Τροποποιήθηκε Αύγουστος 21 , 2010 από τον toratora Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
solitary 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2010 (τροποποιήθηκε) Η μανιβέλα εχει ενα ελατήριο στον άξονα της μεσα στα κάρτερ που κατα την περιστροφή της κομπλάρει μέσω του σασμάν το βολάν και δίνει κίνηση στο στρόφαλο και μετα επανέρχετε στην θέση της απελευθερώνοντας το βολάν και πάει λέγοντας.Αυτή πρέπει να είναι η πηγή του προβλήματος και θα πρέπει να ανοιχτεί το μοτέρ για να φτιαχτεί. Edit:Μαζί απαντήσαμε...τι στο... Τροποποιήθηκε Αύγουστος 21 , 2010 από τον solitary Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimKarvo 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2010 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Μου είπαν ότι κάτι απλά βγάζω τι ένα κάλυμμα, και αλλάζω το ελατήριο (το οποίο και έχω προμηθευτεί). Είναι αρκετά δύσκολο? Θα τα καταφέρω? Ή να περιμένω μέχρι Δευτέρα πρωί να πάω σε κανένα τοπικό συνεργείο? (και να μείνω 2 μέρες χωρίς μηχανάκι?? ωχ Θεέ μ..) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2010 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Μου είπαν ότι κάτι απλά βγάζω τι ένα κάλυμμα, και αλλάζω το ελατήριο (το οποίο και έχω προμηθευτεί). Είναι αρκετά δύσκολο? Θα τα καταφέρω? Ή να περιμένω μέχρι Δευτέρα πρωί να πάω σε κανένα τοπικό συνεργείο? (και να μείνω 2 μέρες χωρίς μηχανάκι?? ωχ Θεέ μ..) αν πιανουν τα χερια σου μπορεις να το κανεις αλλα πρεπει να αγορασεις και μια φλαντζα για το δεξι καπακι α και μην βγαλεις τα λαδια απλα να το εχεις στο πλαινο σταντ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες