Jump to content
JackaLoukos

Ninja 250R - κατανάλωση???

Recommended Posts

Καλησπέρα παίδες και καλώς σας βρήκα !!!!!

Αν και είμαι κάτοχος του Α1 εδώ και κάτι μήνες, δεν έχω αποφασίσει ακόμα τι να πάρω....... Έχω διαβάσει και ακούσει πολύ καλά λόγια για το μικρό ninjaκι, αλλά έχω την εξής απορία και γι αυτό απευθύνομαι στους ΕΙΔΙΚΟΥΣ !

Μένω στην Αθήνα αλλα σπουδάζω στην Χαλκίδα και για προσωπικούς λόγους αναγκάζομαι να πηγαινοερχομαι με το κτελ όποτε έχω μάθημα ..... Φέτος όμως θα ήθελα να το αλλάξω αυτό, αλλά δεν ξέρω αν συμφέρει οικονομικά λόγω της κατανάλωσης του 250R ...... Συμφέρει ?? Τι κατανάλωση περίπου έχει σε εθνική ? Μήπως υπάρχει κάτι που να με συμφέρει περισσότερο ?

Και βέβαια οποιαδήποτε άλλη πρόταση είναι ευπρόσδεκτη ....

Τροποποιήθηκε από τον JackaLoukos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

από 6-7 μέχρι 10 λίτρα στα 100

εγώ αυτά έβλεπα τώρα ο καθένας θα σου πει διάφορα αλλά μέσα εκεί θα παίζει ανάλογα πόσο σπάει ο καρπός σου

οικονομικά το κτέλ είναι καλύτερο :P ποιοτικά όμως δεν συγκρίνεται αλλιώς περνάς μέσα στο κτέλ και αλλιώς καβάλα σε 2 ρόδες

καλό χρυσό το ninjaki αλλά αν σου αρέσουν αυτές οι μηχανές θα το βαρεθείς γρήγορα

για την διαδρομή που θές μια χαρά θα είσαι απλά πάρτο used βάλτου μανιτάρια και λάστιχα βενζίνη και τίποτα άλλο

αυτά και με μυαλό μέσα στο κεφάλι μπουφάν κράνος γάντια και είσαι άρχοντας

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δε το συζητω, αλλο το κτελ με τις γιαγιαδες, αλλο το ninjaki, και όσο για μπουφάν κράνη κλπ κλπ έχω τον φάδερ και την μάδερ με τις κλασσικές τους αγωνίες :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ο σκοπός είναι να τα φοράς και να ξέρεις το λόγο όμως όχι γιατί σε αναγκάζουν :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κοιταξε ειναι αναλογα τα θελω σου... Αν κοιτας μονο καταναλωση σιγουρα υπαρχουν καλυτερα μηχανακια απο αυτο οπως cbr που προαναφέρθηκε η καποιο παπι ακομα καλυτερα η ενα σκουτερ... Αμα θελεις να μαθεις και να το κρατησεις τοτε το ninjaki ειναι ολα τα λεφτα... Εγω βαζω 20 ευρω ,δηλαδη 13-14 λιτρα, και κραταει 300 χιλιομετρα. Με εθνικη κτλ ειναι και αναλογα το χερι. Για τις πρωτες 3-4 φορες θα εχεις καλυτερη λογο του οτι θα φοβασε μετα οταν θα εισαι 150+ ποση ωρα καταλαβαινεις οτι θα πέφτει... Με σεβασμο στον φιλο vato που εχουμε ξανακανει αυτη την σηζητηση ο μονος λογος να βαρεθεις την μηχανη ειναι να θελεις κατι παραπανω και να εχεις βλεψεις για κατι παραπανω. Αν πεις οτι την θελω για 3-4 χρονια οτι και να γινει θα εισαι με ενα μαλακισμενο χαμογελο ποτε κατεβαινεις.....

Τροποποιήθηκε από τον Joker Myrddin

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μαλιστα ........ thanks για τις πληροφοριες, δεν ειναι τοσο πολυ θέμα λεφτων, απλα ήθελα να πάρω μια δυο γνώμες για να ξερω πόσα θα ζητάω από μαμαδες μπαμπαδες παππουδες γιαγιαδες "για να σπουδάσω" .... :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βλέπω πολλά πόστ που ρωτάνε διάφοροι για τη κατανάλωση της... με 20ευρώ βγάζεις 300χιλιόμετρα. Τι ψάχνεις? οικονομικό είναι και τέρμα να το πας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα