Dythor 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2011 Ρε παιδιά από μαγαζιά στην Αθήνα δεν έχει κανένα ετοιμοπαράδοτες; Ό,τι θέλουμε από amazon και ebay μόνο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2011 (τροποποιήθηκε) http://www.katerelos.gr/product_info.php?products_id=14928&ref=3 τι λετε γιαυτη παιδια; 50 ευρω και εχει hd! Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 11 , 2011 από τον Bobakias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2011 Μια χαρά φαίνεται αλλά πώς θα στερεωθεί πάνω σε κράνος ή στο μηχανάκι ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2011 Να σας ρωτήσω κάτι: η μπαταρία της MD90 πόσο σας κρατάει περίπου? Έχω βγάλει κανα 2-3 βίντεο αλλά δεν την έχω φορτίσει ακόμα Και κάτι άλλο: Πόση ώρα τη φορτίζετε με 1)usb και 2)πρίζα? Προσωπικά την αφήνω 3 ώρες τουλάχιστον στην USB γιατί ρεύματος δεν έχει αλλά και πάλι η παλιότερη μούκανε νερά και τράβαγε π.χ. 15 λεπτά μιά φορά και μετά νόμιζα ότι τράβαγε και έσβηνε μόνη της μετά κανά μισό ένα λεπτό. Με τσάντισε και την έχω πετάξει σε κάποιο συρτάρι (μαζί με μια ίδια). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giwrgos600F4 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2011 Οι MD 80 κι ΜD 90 έχουν θέμα με τισ μπαταρίες τους.Η δική μου MD 90 είχε 8έμα απο την αρχή που την αγόρασα...Για να μην την πετάξω όμως την άνοιξα και είδα τι μπαταρία έχει 3,7V 230mAh...Χμ.... που σημένει 3 ΑΑΑ μπαταρίες ή μπαταρία απο ασύρματο τηλέφωνο ...3,6V επαναφωρτιζόμενη κιόλας... Τελικά έβαλα την επαναφορτιζόμενη φωρτίζει καλά απο το USB και όλα μια χαρά Μόνο "ελάτομα" ένα μηκρό καλόδιο που συνδέει την κάμερα με την μπαταρία. Αυτό το tip για όσους έχουν την md 80 και md 90 με χαλασμένες μπαταρίες και δεν θέλουν να τις πετάξουν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2011 Οι MD 80 κι ΜD 90 έχουν θέμα με τισ μπαταρίες τους.Η δική μου MD 90 είχε 8έμα απο την αρχή που την αγόρασα...Για να μην την πετάξω όμως την άνοιξα και είδα τι μπαταρία έχει 3,7V 230mAh...Χμ.... που σημένει 3 ΑΑΑ μπαταρίες ή μπαταρία απο ασύρματο τηλέφωνο ...3,6V επαναφωρτιζόμενη κιόλας... Τελικά έβαλα την επαναφορτιζόμενη φωρτίζει καλά απο το USB και όλα μια χαρά Μόνο "ελάτομα" ένα μηκρό καλόδιο που συνδέει την κάμερα με την μπαταρία. Αυτό το tip για όσους έχουν την md 80 και md 90 με χαλασμένες μπαταρίες και δεν θέλουν να τις πετάξουν Νάσαι καλά φίλε μουκαι σε ευχαριστώ θερμά γιατί έχω και 2 μάλιστα. Το μόνο μου πρόβλημα είναι ότι δεν θα μπορώ να την βάζω στο κράνος και να τραβάω γιατί γιαυτό την αγόρασα και on board στο μηχανάκι έχει μεγάλους κραδασμούς και δεν βλέπεται η εικόνα στην κυριολεξία (υπάρχουν και βίντεο με την κάμερα on board και στο κράνος όταν έκανα τις δοκιμές). Το θέμα είναι το εξής : άν την εγχειρίσω και βγάλω την μπαταρία της μάνας της ή το πάω εν πάσει περιπτώσει σε κανάν ρολογά δεν ξέρω κάποιον που αλλάζει μπαταρίες, νάβαζα μια άλλη θάκανα δουλειά? Έχω τσαντιστεί τόσο που τις έχω πεταμένες σε ένα συρταρι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giwrgos600F4 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2011 (τροποποιήθηκε) Σαββα θα έκανες πολύ καλη δουλιά.Την μπαταρία μπωρεί πολύ εύκολα να σου την αλάξει κάποιος ηλεκτρονικός ή όποιος ξέρει να δουλεύει κολιτίρη .Το μόνο που πρέπει να κάνει είνε να κόψει τα καλοδιάκια της παλιάς μπαταρίας και να τα κολίσει με της καινούριας . Φωτογραφία της πατέντας : Τα καλόδια που φένοντε είνε τησ παλιάς μπαταρίας κολιμένα με της καινούριας.Προτίμησα να μην γήνει κόλιση πάνω στην πλακέτα της κάμερας. Βάζω και βιντεάκι να δεις πως λειτουργεί. Η κάμερα είνε στιρηγμένη με το κλιψάκι της στα γιαλιά ηλίου μου, στην μηχανή δεν την έχω βάλει (ακόμα) Σημαδεύει λίγο όπου νανε γιατί δέν είχα υπολογήσει την θέση οδίγησης.Ο αέρας ακουγετε λόγο ανοιχτών αεραγογών και κυρίος λόγο κράνους...(Lazer Vertigo) http://www.youtube.com/watch?v=F0v0c4cfWZA Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 12 , 2011 από τον Giwrgos600F4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2011 Ευχαριστώ πολύ κατ' αρχάς Γιώργο. Εδώ Ο σύνδεσμός μου ποιό πίσω στο θέμα, φαίνεται πως την στηρίζω εγώ και με αυτή τη μέθοδο τοποθετήσεως της μπαταρίας δεν θα μπορώ να το κάνω. Κολλητήρι έχω και κόλληση και καλάι και τα πάντα αλλά δεν έχω εμπειρία κόλλησης σε πλακέτα οπότε δεν μπορώ να το κάνω. Το να πάς τώρα σε ηλεκτρονικό να το κάνει, θέλει κατ' ελάχιστο ένα 10ρικάκι για μια κάμερα που πήραμε με ομαδική αγορά 12 ευρώ. Ξέρω γώ? Προβληματίζομαι ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giwrgos600F4 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2011 Δέν χρειάζετε να γηνει η κόλιση στην πλακέτα ούτε σε μενα την έκανε πάνω στην πλακέτα.'Εκοψε τα καόδια της παλιάς μπαταρίας απο την μεριά της μπαταρίας και απάνω τους κόλισε τα καλόδια της καινούριας (στο σημείο που φένετε η μονοτική είνε η κόληση).Αλλα αφού την έχεις πάρει μονο 12 ευρω...ισως να μην αξηζει καν τον κόπο και τα λεφτα να κάνεις την πατέντα...γιατί εκτός απο την εργασία είνε και το κόστος της καινούριας μπαταρίας η οποία δεν ξέρω πόσο κάνει. Λόγο γνωριμίας από το δημοτικό δεν μου χρέωσε τίποτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
R6άκιας 117 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2011 Πολύ ωραίο βίντεο και η ανάλυση μια χαρά είναι! Ωραία και η διαδρομή! Αισχρή η εικόνα της. Είχα την ATC 3000 (καλύτερη υποτίθεται από αυτή του video) που την πήρα 130€ κι όμως η ανάλυσή της και η ποιότητα της εικόνας ήταν αίσχος. Η MD 80 mini spy cam που έχω τώρα με μόλις 17€ (μαζί με την 8Gb mini sd) ειναι πολύ καλύτερή της και φυσικά πολύ μικρότερη και ελαφρύτερη να την τοποθετήσει όπου θέλει (αφού σου δίνει πολλούς τρόπους στήριξης στο πακέτο της) Δες κι ένα video που τράβηξα πριν μερικές μέρες και μάλιστα τοποθετημένη πάνω στη μοτό κι όχι στο κράνος. Στο κράνος θα έχει ακόμα καλύτερη εικόνα αφού δεν θα περνάνε οι κραδασμοί της μοτοσυκλέτας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2011 Δέν χρειάζετε να γηνει η κόλιση στην πλακέτα ούτε σε μενα την έκανε πάνω στην πλακέτα.'Εκοψε τα καόδια της παλιάς μπαταρίας απο την μεριά της μπαταρίας και απάνω τους κόλισε τα καλόδια της καινούριας (στο σημείο που φένετε η μονοτική είνε η κόληση).Αλλα αφού την έχεις πάρει μονο 12 ευρω...ισως να μην αξηζει καν τον κόπο και τα λεφτα να κάνεις την πατέντα...γιατί εκτός απο την εργασία είνε και το κόστος της καινούριας μπαταρίας η οποία δεν ξέρω πόσο κάνει. Λόγο γνωριμίας από το δημοτικό δεν μου χρέωσε τίποτα Ευχαριστώ Γιώργο και πάλι. Θα κανιβαλίσω φίλε μου την μία από τις δύο και θα δώ τι θα κάνω. Άν είναι πάντως έτσι θα την φτιάξω εγώ μόνος μου τη δουλειά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panagosZ 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2011 Καλησπέρα , σε όλους . Καινούργιος εδώ ... Διάβασα το θέμα σας και ήθελα να σας ρωτήσω ποια κάμερα προτείνετε , φτηνή και καλή . Η mini DV 80 μου άρεσε πολύ , πείτε μου μπορώ να την βρω ποιο φτηνά και γενικά τις απόψεις και κριτικές σας για αυτήν . Παναγιωτής Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giwrgos600F4 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2011 Φίλε panagoZ ακόμα και σε κάμερες κράνους ότι πληρώνεις παίρνεις. Η MD 80 είναι φτηνή κάμερα ελαφριά με σχετικά καλό βίντεο .Tην βρίσκεις με 11-12 ευρώ ίσως και φτηνότερα. Αν δεις μερικά posts πιο πάνω έχω ανεβάσει βίντεο.Το πρόβλημα που έχουν μερικές είναι πως χαλάνε οι μπαταρίες τους γρήγορα και ή κάνεις πατέντα και αλλάζεις μπαταρία ή την κρατάς σαν WEB CAM. Στη δική μου έχω αλλάξει μπαταρία όπως διάβασες ,πιστεύω,πιο πάνω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panagosZ 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2011 Καλησπέρα , οχι δεν το διάβασα το συγκεκριμένο . Να σε ρωτήσω κάτι , η διάρκεια ζώης της μπαταρίας πόσο είναι περίπου ,και πόσο κρατάει με μια φόρτιση ? Την έχω βρει απο Αγγλία στα 15 ευρώ , αν έχεις να προτείνεις κάτι φτηνότερο ευχαριστώς να το ελέγξω !! Ευχαριστώ και καλό απόγευμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giwrgos600F4 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2011 Η μπαταρία της κρατάει περίπου 2 ώρες με 1-2 ώρες φόρτιση σύμφωνα με αυτά που γράφει ο κατασκευαστής. Απ προσωπική άποψη δεν μπορώ να ξέρω γιατί η δική μου όταν την αγόρασα είχε χαλασμένη μπαταρία και κράτησε 19 δευτερόλεπτα με 4 ώρες φόρτιση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panagosZ 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2011 Καλησπέρα Εεε κινέζικα , τι περιμένεις τα μισά είναι χαλασμένα . Άλλα , ντάξει πιστεύω θα κάνει την δουλεία του . Απο οτι βλέπω σε βίντεο , τραβάει πολύ καλα , με καλή ποιότητα εικόνας !!! Καλό βράδυ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panagosZ 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2011 Παιδία , μόλις δίαβασα οτι η MD80 η γνήσια κάνει 60 ευρώ , αυτή που πουλάνε στο ebay είναι κλόνος και λέγεται D001 . ............. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2011 Παιδία , μόλις δίαβασα οτι η MD80 η γνήσια κάνει 60 ευρώ , αυτή που πουλάνε στο ebay είναι κλόνος και λέγεται D001 . ............. παρτην μωρε μια χαρα κλονος ειναι! τον κλονο πειρα και εγω με 7 ευρω απο ebay με μεταφορικα απο κινα! μεχρι τωρα μια χαρα ειναι το μονο κακο ειναι οτι εχει μαλακιες βασεις και δεν προσφερουν τιποτα ουσιαστικα, δηλαδη μια go-pro ειναι κορυφη την βαζεις οπου θελεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panagosZ 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2011 Ποσο μέρες , έκανε να έρθει απο κίνα ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2011 περιπου 15 μερες ισως 1-2 νοριτερα ηρθαν δεν θυμαμε καλα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panagosZ 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2011 Πλήρωσες τελενεία ??????Τελωνεία !! *** Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2011 Πλήρωσες τελενεία ?????? Τελωνεία !! *** οχι τιποτα! 7 ευρω εδωσα εγω ΜΑΖΙ με τα μεταφορεικα! δηλαδη η καμερα ηταν 5 ευρω και 2 τα μεταφορικα! και την βρηκα στο κουτι των γραμματων μετα απο τις 15 μερες! τωρα αν εχει τυχει σε ολους τελωνεια και ιστοριες δεν ξερω να σου απαντησω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panagosZ 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2011 Ωραια , θα την παραγγείλω αύριο !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valeros46 1.374 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2012 Μηπως εχει καποιος υπ'οψιν καμια καλη τιμη για gopro ή contour? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2012 http://www.car.gr/parts/view/1713714/ αυτή αξίζει; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες