motoridersclub 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2006 Παιδες χαιρετω, φετος το καλοκαιρι μαζι με 2 ακομα φιλους σκεφτομαστε να επισκεφτουμε Ισπανια - Μαροκο - Πορτογαλια Πληροφοριες για Ισπανια και Πορτογαλια κυκλοφορουν στο διαδικτιο και σε μοτοσυκλετιστικες σελιδες. Για το Μαροκο, ομως, δεν εχω βρει κατι. Μηπως υπαρχει καποιος που να εχει επισκεφτει την συγκεκριμενη χωρα, ωστε να μας δωσει καποιες πληροφοριες; Ευχαριστω προκαταβολικα... MotoRiders Club Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tangoman 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2006 Φιλε δυστυχως δεν εχω πληροφοριες για Μαροκο αλλα μιας και ανεφερες το ταξιδι,θα παω κι εγω με 2 φιλους Ισπανια το καλοκαιρι(5 Ιουλιου) μηπως τυχει και συναντηθουμε καπου εκει κοντα!!!! Ποτε θα πατε εσεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostat 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2006 Έχω πάει στο Μαρόκο πριν από είκοσι χρόνια και το γύρισα σχεδόν όλο. Η κατάσταση των δρόμων ήταν τότε χειρότερη από αυτήν των ελληνικών, οπότε μπορείς να υποθέσεις ότι τώρα θα είναι χάλια, ελλείψη κοινοτικών πλαισίων στήριξης. Δεν νομίζω ότι θα είσαι ευτυχισμένος με Fazer, είναι μέρη για of/off. Και κάτι άλλο: Προσοχή στις (πανέμορφες) Μαροκάνες. Οι μισές είναι φερετζοφορούσες, οι άλλες μισές γαλλικού τύπου. Οι μπαμπάδες όμως και τα αδέλφια τους δεν είναι, οπότε μακριά τα χέρια πριν βρεθείτε να παζαρεύετε τον αριθμό των καμήλων που θα δώσετε για προίκα (στο Μαρόκο οι άνδρες δίνουν προίκα, γιαυτό και αυτή η χώρα δεν πάει μπροστά). Κατά τα άλλα, φανταστική ατμόσφαιρα, χίλιες και μία νύχτες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
motoridersclub 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2006 Ευχαριστω παιδες για την αμεση ανταποκριση... Φιλε tangoman, σκεφτομαστε να παμε μεσα στον Αυγουστο... Ξερω πως δεν ειναι η καταλληλοτερη εποχη, αλλα δυστυχως τοτε εχει χρονο η υπολοιπη ομαδα... Αν κατι αλλαξει θα ενημερωσω. Ποιο ειναι το πλανο σας για Ισπανια? Αν εχεις χρονο, γραψε μου το προγραμμα σας... Φιλε apostat, ευχαριστω για τις πληροφοριες. Πολλα πραγματα θα εχουν αλλαξει απο τοτε. Ενας φιλος γυρισε πριν 10 μερες απο Μαροκο και ηταν πολυ θετικος και ενθαρρυντικος. Απλα ψαχνω πληροφοριες απο το ματι και το ταξιδι ενος μοτοσυκλετιστη... Ευχαριστω παιδια και αν βρειτε κατι αφηστε μηνυμα... Ευχαριστω προκαταβολικα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostat 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2006 Πολλα πραγματα θα εχουν αλλαξει απο τοτε. Ενας φιλος γυρισε πριν 10 μερες απο Μαροκο και ηταν πολυ θετικος και ενθαρρυντικος. <{POST_SNAPBACK}> Και εγώ είμαι ενθαρρυντικός. Μόνη σκέψη, αφορά στην κατάσταση των δρόμων, που φυσικά δεν γνωρίζω. Κατά τα άλλα, το ταξίδι μου στο Μαρόκο είναι από τα πιό έντονα και αξέχαστα που έχω κάνει. Όλη η διαδρομή είναι όνειρο. Καλά να περάσετε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jim4cyl 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2006 Ταξίδι στο μαρόκο ε? και από ισπανία ε? ΤΖΑΜΑΙΚΑ Καλά να περάσετε και με προσοχή.... στις φοτό και στα μ#$$νια.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2006 Πρέπει να είναι πολύ καλό το ταξίδι αυτό μιας και τα μέρη αυτά είναι πολύ ενδιαφέροντα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
salcon 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2006 Σας ευχομαι οτι καλυτερο για αυτο το ταξιδι . Θα παρεις πολλες πληροφοριες απο αυτο το σαιτ,το φορουμ του (εχει αρκετο Μαροκο και γενικα Αφρικη ),τα ταξιδιωτικα του και τα λινκ του . Να κανεις εγραφη στο φορουμ και να ζητησεις οτι θελεις .Θα εισπραξεις απαντησεις απο ταξιδιωτες με τεραστια εμπειρια και γνωσεις,οι περισοτεροι σε LWR ταξιδια. Τ ο νουμερο ενα για εμενα σαιτ στο ειδος του με απιστευτες μοτοσυκλετιστικες καταθεσεις σε ολους τους τομεις. http://www.horizonsunlimited.com/ http://www.horizonsunlimited.com/hubb/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
motoridersclub 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2006 Φιλε Γιαννη ευχαριστω για τις πληροφοριες! Θα σερφαρω στις συγκεκριμενες σελιδες για περισσοτερες πληροφοριες. Ηδη εχω βρει ατομα που εχουν επισκεφτει ο Μαροκο και μου εχουν πει τα καλυτερα... Συγχαρητηρια για την σελιδα σου και μακαρι να ακολουθησουν και αλλοι το παραδειγμα σου- που πραγματοποιουν ταξιδι- να μοιραζονται μαζι μας ιντερνετικα τις ταξιδιωτικες εμπειριες τους! Ευχαριστω για το ενδιαφερον.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
niki_kar 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2006 και εδώ αναφέρει κάτι για Μαρόκο! Μαρόκο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Motoriders Club 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2007 (τροποποιήθηκε) Παιδια το ταξιδι στο Μαροκο πραγματοποιηθηκε... Πολλη καλες εμπειριες, διαφορετικες..... Εντυπωσιακη ηταν η Ισπανια αλλα και η Πορτογαλια.... Ηταν ενα ταξιδι με προορισμους που αξιζει κανεις να επισκεφτει... Για περισσοτερες πληροφοριες: www.motoridersclub.com Τροποποιήθηκε Μάρτιος 1 , 2007 από τον Motoriders Club Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
δυό ρόδες 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2009 Έχω πάει στο Μαρόκο πριν από είκοσι χρόνια και το γύρισα σχεδόν όλο. Η κατάσταση των δρόμων ήταν τότε χειρότερη από αυτήν των ελληνικών, οπότε μπορείς να υποθέσεις ότι τώρα θα είναι χάλια, ελλείψη κοινοτικών πλαισίων στήριξης. Δεν νομίζω ότι θα είσαι ευτυχισμένος με Fazer, είναι μέρη για of/off. Και κάτι άλλο: Προσοχή στις (πανέμορφες) Μαροκάνες. Οι μισές είναι φερετζοφορούσες, οι άλλες μισές γαλλικού τύπου. Οι μπαμπάδες όμως και τα αδέλφια τους δεν είναι, οπότε μακριά τα χέρια πριν βρεθείτε να παζαρεύετε τον αριθμό των καμήλων που θα δώσετε για προίκα (στο Μαρόκο οι άνδρες δίνουν προίκα, γιαυτό και αυτή η χώρα δεν πάει μπροστά). Κατά τα άλλα, φανταστική ατμόσφαιρα, χίλιες και μία νύχτες. γειά στην παρέα. Τον περασμένο Νοέμβρη 6 φίλοι και 6 ''άλογα'' φύγαμε για μια βόλτα μέχρι το Μαρόκο και πίσω. 8000 χλμ. Να σου πω ότι οι δρόμοι εκεί κάτω είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση απ' ότι στην Ελλάδα. Έχουν νέο οδόστρωμα. Ποιός ξέρει...τίποτα Γάλλοι ή Ισπανοί θα την έκαναν την δουλειά.....υπάρχουν συμφέροντα βλέπεις......Τέλος πάντων.....όλα τα μηχανάκια μπορούν να κάνουν κάποιον γύρο στο Μαρόκο. Εξάλου στην παρέα είχαμε και kawasaki zzr 600. Σε πολλές διαδρομές στην αρχή της Σαχάρας υπάρχουν πίστες και από τις δυο μεριές. Πίστες είναι παράλληλοι στον δρόμο, χωματόδρομοι. Tο ταξίδι αυτό, να βάλετε στόχο και να το κάνετε. Αλλά προσοχή στην οργάνωση και στην παρέα. 25 μέρες να ξυπνάς και να κοιμάσαι με τα ίδια άτομα θα υπάρξουν πιθανές συγκρούσεις. Δεν ρισκάρεις τίποτα κατά την διάρκεια κανενός ταξιδιού και πόσο μάλλον ενός τόσο μεγάλου. Από τις προσπεράσεις, στο που αφήνεις την μηχανή μόνη της (μιλάω για όλες τις χώρες και Ελλάδα), μέχρι και να αρρωστήσεις, για τίποτα δεν ρισκάρεις. Μετά από όλο αυτό θέλεις να γυρίσεις σπίτι πάνω στην μηχανή σου για να αρχίσεις τις ιστορίες με τα φιλαράκια. Αυτό είναι το τελικό αποτέλεσμα. πάρε μια γεύση και καλά ταξίδια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες