aromeo 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2010 Θα ξεθάψω το τοπικ. Να ενημερώσω πως το Sub Machine έχει άλλα 9 παιχνίδια ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ypopsifios 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2010 "Κάηκα λίγο για να το βρω... Όταν "έσπασα" το σωλήνα είπα ότι κάτι λάθος έχανα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chiliplayer 527 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2010 Ρε να παίξουμε κανα αληθινό adventure... Τόσα υπάρχουν και είναι απίστευτα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tarantino 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2010 Πολύ ωραίο το παιχνιδάκι. Άν και στο τέλος, μόλις έβγαινα έξω στο ηλιοβασίλεμα, είπα πως κάι θα γίνει και θα τρομάξω...κάποιος θα πεταχτεί, κι έτσι...! Άν γουστάρετε πολύ καλό παιχνιδάκι, γαμάτο με πολύ ωραίους και έξυπνους γρίφους, πανέμορφα γραφικά, πηγαίντε και βρείτε το Machinarium. Είναι φοβερό..!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JackaLoukos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2010 τα συγχαρητηρια μου στον δημιουργο .. σε μια φαση κολλησα, αλλα μολις ειδα καθαρά τι πρέπει να κανω με το κουτάλι, προχωρησα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aromeo 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2010 Πολύ ωραίο το παιχνιδάκι. Άν και στο τέλος, μόλις έβγαινα έξω στο ηλιοβασίλεμα, είπα πως κάι θα γίνει και θα τρομάξω...κάποιος θα πεταχτεί, κι έτσι...! Άν γουστάρετε πολύ καλό παιχνιδάκι, γαμάτο με πολύ ωραίους και έξυπνους γρίφους, πανέμορφα γραφικά, πηγαίντε και βρείτε το Machinarium. Είναι φοβερό..!!! Οντως πολυ μπροστα το machi. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexOne 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2010 εχω κολησει... μου λειπουν 2 αντικειμενα... εχω 3 τριγωνα 1 κουταλι 1 κερμα 1 γραμμα 1 τιμονι 1 ασπρη μλκια ολα τα εχω χρησιμοποιηση εκτος απο το γραμμα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexOne 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2010 τα καταφερα τελικα!! απλα δεν εσπαγα τον σωληνα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Motobiker 195 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2010 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Capdi 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2010 Το βρηκα και γω.!Καλο! Αυτο που δε καταλαβα ειναι με τις καμπανες..Που κολλανε? Εννοω ενταξει ανοιγει το απο κατω αμα τις χτυπησεις αλλα γτ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες