Jump to content
Sign in to follow this  
AquaDiGio

Υπαρχουν αυτοκολλητα Mybike?

Recommended Posts

Καλησπεραουα αλλη μια φορα

Αναρωτιεμαι αν υπαρχουν αυτοκολλητα Mybike, για να βαλω κανενα σε καμια ταπα βενζινης ή καπου εκει, ετσι για να γουσταρω :P

Λοιπον τι λετε αγορινες, υπαρχουν τετοια αυτοκολλητα ή μπα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

και θα υπάρχουν για πάντα...

στις καρδιές μας

2funny.gif2funny.gif η ιταλιδα σε εκανε ρομαντικο εσενα ε;

υπηρχαν τωρα δεν υπαρχουν πλεον

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

βασικα εχω ενα ακομα το εχω στο πορτοφολι μου δεν το εχω κολησει ακομα.. αλλα θα ταιριαζε στην HD to αυτοκολητο του μβικε? :P:P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τσίμπα το logo από εδώ και πήγαινε να σου κάνουν ψηφιακή εκτύπωση όσα αντίτυπα θες.

0.5 - 1 ευρώ θα κοστίσει πάνω κάτω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

βασικα εχω ενα ακομα το εχω στο πορτοφολι μου δεν το εχω κολησει ακομα.. αλλα θα ταιριαζε στην HD to αυτοκολητο του μβικε? :P:P

:shades: Πωπω! σ'εφτιαξα ! :tooth:

asew.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τσίμπα το logo από εδώ και πήγαινε να σου κάνουν ψηφιακή εκτύπωση όσα αντίτυπα θες.

0.5 - 1 ευρώ θα κοστίσει πάνω κάτω

Σωστοτατος! Δεν το ειχα σκεφτει αυτο.... :thumbsup::mB_kalo_e::_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μιληστε με Janabeti. Αυτος εχει το θεμα των αυτοκολλητων. Ισως αν τον πρηξουμε λιγο παραπανω να επισπευσει το θεμα :angel_not:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ανοίγεις το myBike Store και πας στα stickers....................

δεν ειναι ψιλο-ακριβα..; Η αποστολη ποσο θα παει και τι ποιοτητας ειναι ξερεις..;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ακριβά; σε σχέση με τί; Αν πας έξω να σου φτιάξουν ΕΝΑ αυτοκόλλητο θα σου πάρουν 20- 30€. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα πάρεις 10άδα ή 50άδα οπότε η τιμή πέφτει κατακόρυφα. Άνοιξε θέμα να μαζευτούν αρκετοί και κάντε μιά ομαδική ογορά απο αυτά που σας ενδιαφέρουν.

Από ποιότητα για τα αυτοκόλλητα δεν ξέρω να σου πώ, όμως μιά κούπα και ένα Τ-shrt που πήρα είναι πάρα πολύ καλά. Η κούπα χρησιμοποιείται καθημερινά εδώ και έξι μήνες και δεν έχει ξεθωριάσει ούτε κατ' ελάχιστο, το Τ-shirt έχει φάει καμιά εικοσαριά πλυσίματα και είναι σαν καινούργιο.

Υ.Γ. Αν αγοράσεις κάτι, κάνε πρώτα την τιμή σε €, αν σε χρεώσουν Λίρες στην κάρτα χάνεις περισσότερα στην μετατροπή.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ακριβά; σε σχέση με τί; Αν πας έξω να σου φτιάξουν ΕΝΑ αυτοκόλλητο θα σου πάρουν 20- 30€. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα πάρεις 10άδα ή 50άδα οπότε η τιμή πέφτει κατακόρυφα. Άνοιξε θέμα να μαζευτούν αρκετοί και κάντε μιά ομαδική ογορά απο αυτά που σας ενδιαφέρουν.

Από ποιότητα για τα αυτοκόλλητα δεν ξέρω να σου πώ, όμως μιά κούπα και ένα Τ-shrt που πήρα είναι πάρα πολύ καλά. Η κούπα χρησιμοποιείται καθημερινά εδώ και έξι μήνες και δεν έχει ξεθωριάσει ούτε κατ' ελάχιστο, το Τ-shirt έχει φάει καμιά εικοσαριά πλυσίματα και είναι σαν καινούργιο.

Υ.Γ. Αν αγοράσεις κάτι, κάνε πρώτα την τιμή σε €, αν σε χρεώσουν Λίρες στην κάρτα χάνεις περισσότερα στην μετατροπή.

Τοτε και τα αυτοκολλητα θα ειναι καλης ποιοτητας.. αν υπαρχει καποιος που θελει να αγορασει να μου στειλει πμ.. Το τελευταιο δεν το καταλαβα με τα € πως το κανω αυτο..; Μεσω paypal..; Νομιζω οτι γινεται αυτοματα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τοτε και τα αυτοκολλητα θα ειναι καλης ποιοτητας.. αν υπαρχει καποιος που θελει να αγορασει να μου στειλει πμ.. Το τελευταιο δεν το καταλαβα με τα € πως το κανω αυτο..; Μεσω paypal..; Νομιζω οτι γινεται αυτοματα

1. Ίσως είναι καλύτερα να ανοίξεις άλλο θέμα για ομαδική, να το δούνε περισσότεροι.

2. Επάνω δεξιά στην σελίδα τους έχει μετατροπέα νομίσματος, πάτα τα €

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1. Ίσως είναι καλύτερα να ανοίξεις άλλο θέμα για ομαδική, να το δούνε περισσότεροι.

2. Επάνω δεξιά στην σελίδα τους έχει μετατροπέα νομίσματος, πάτα τα €

Καλη ιδεα.. Λες στο Currency Converter..; Πατησα εκει που λεει στο € και μου εμφανισε "You have successfully changed your primary balance to Euro." Σωστα το εκανα;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα