Jump to content
eftaxias

Δίπλωμα 50cc - Tι χρειάζομαι

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά!

Χθές έδινα για πρώτη φορά το δίπλωμα για 50cc.

Μετά από Τρεις εβδομάδες διαβάσματος, πέρασα τα σήματα χωρίς κανένα λάθος αλλά κόπηκα στην οδήγηση γιατί έκανα μια χαζομάρα.

Ενώ πέρασα τα Οκταράκια, τις αργές κ γρήγορες ευθείες, τους κώνους κ.λπ...

Κόπηκα στη τελευταία "δοκιμασία" που πρεπει να κάνεις μια βόλτα σε έναν χωρο (1km περίπου).

Έκανα όλη την διαδρομή σωστά αλλά στο τέλος πέρασα από ένα λάθος αυλάκι γιατί μπερδεύτηκα και δεν ήξερα καλά τη διαδρομή.

Μετά μόλις γύρισα πίσω μου επισήμαναν το λάθος μου, τους είπα ότι δεν ήξερα καλά τη διαδρομή και μου είπαν έλα την άλλη Τετάρτη.

Είναι τόσο σπαστικό και γελοίο να κόβεσαι στην ΟΔΗΓΗΣΗ. Πέρασα τα ΣΗΜΑΤΑ, που θεωρούνται ως η πιο δύσκολη διαδικασία που λίγοι τα περνάνε και κόπηκα στην Οδήγηση.

Τέσπα, ίσως είναι καλό μερικές φορές να αποτυγχάνεις για να καταλαβαίνεις τα λάθη σου.

Αυτό που μετράει είναι ότι την επόμενη Τετάρτη θα έχω το δίπλωμα στα χέρια μου, γιατί δε πρόκειται να αποτύχω ξανα ! :)

Οχι ακριβώς την ίδια μέρα στα χέρια σου, αλλα οκ.. Συγχαρητήρια!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Οχι ακριβώς την ίδια μέρα στα χέρια σου, αλλα οκ.. Συγχαρητήρια!

χαχαχ εκεί κόλλησες εσύ! :Ρ

Το ξέρω αυτό, με διαφορετική έννοια το εννοούσα!

Ευχαριστώω!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ποοο ξέρω πως είναι κι εγώ πέρασα τα σήματα με τη μια και κόπηκα στην πορεία επειδή στο stop δεν κοκάλωσα άλλα απλός επιβράδυνα!!μετά ήθελα να κοπανίσω το κεφάλι μου στον τοίχο!!!!

Δεν πειράζει θα το πάρεις την άλλη βδομαδα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ποοο ξέρω πως είναι κι εγώ πέρασα τα σήματα με τη μια και κόπηκα στην πορεία επειδή στο stop δεν κοκάλωσα άλλα απλός επιβράδυνα!!μετά ήθελα να κοπανίσω το κεφάλι μου στον τοίχο!!!!

Δεν πειράζει θα το πάρεις την άλλη βδομαδα!

Άσε ρε φίλε. Ακριβώς έτσι νιώθω, αλλά οκ θα την παλέψω και θα κάνω υπομονή μέχρι την άλλη βδομάδα.

Άντε 6 μέρες είναι, θα περάσουν!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

xaxa.. Εγώ στην τροχαία Πειραιά έκανα μόνο οχτάρια.. Και φυσικά δεν κόπηκα.. ΧΑΧΑΧΑ.. ΤΡΑΒΑΤΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ ΡΕΕΕΕ...!! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά αν κοπείς στην οδήγηση πχ ΜΟΝΟ στην πορεία, την επόμενη εβδομάδα δίνεις ξανά ΜΟΝΟ την πορεία, δηλ το σημείο που κόπηκες. Δε δίνεις και τα 8αρακια, γρηγορη ευθεια κ.λπ. Σωστά;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά αν κοπείς στην οδήγηση πχ ΜΟΝΟ στην πορεία, την επόμενη εβδομάδα δίνεις ξανά ΜΟΝΟ την πορεία, δηλ το σημείο που κόπηκες. Δε δίνεις και τα 8αρακια, γρηγορη ευθεια κ.λπ. Σωστά;

Δεν ξέρω επειδή έδωσα μόνο 8αράκια, αλλά λογικά όλο πάλι..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ξέρω επειδή έδωσα μόνο 8αράκια, αλλά λογικά όλο πάλι..

Τελικά έδωσα μόνο το στάδιο που κόπηκα και... ΠΕΡΑΣΑ εννοείται. Είμαι πολύ χαρούμενοοος! :D :thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τελικά έδωσα μόνο το στάδιο που κόπηκα και... ΠΕΡΑΣΑ εννοείται. Είμαι πολύ χαρούμενοοος! :D :thumbsup:

Μπράβο φίλε μου.. Συγχαρητήρια! Καλές βόλτες!! :_thumbsup:

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα. Θέλω να κάνω μια ερώτηση. Επειδή τον Αύγουστο θα μπω στα 16 και θα δώσω για δίπλωμα τι βιβλία θα χρειαστώ? Έχω βρει από το google μια σελίδα που έχει τις μηχανολογικές ερωτήσεις και τις απαντήσεις. Αυτές τις έχω μάθει απ'έξω. Τώρα εκτός από τα σήματα τι άλλο θα χρειαστώ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

βιβλίο με τα σήματα και βιβλίο μηχανολογίας.

Εγώ αυτά τα πείρα απο σχολή οδηγών.Άμα πας εκεί θα στα δώσουν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πέρυσι πήγε συγγενικό πρόσωπο και έδωσε για δίπλωμα μοτοσυκλέτας. Θα είναι ίδια τα βιβλία ή πρέπει να πάω να τα αγοράσω?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πέρυσι πήγε συγγενικό πρόσωπο και έδωσε για δίπλωμα μοτοσυκλέτας. Θα είναι ίδια τα βιβλία ή πρέπει να πάω να τα αγοράσω?

Λογικά τα ίδια θα είναι.. Αλλά πήγαινε σε μια σχολή οδηγών να σου δώσουν καινούργια, μήπως έχουν αναθεωρηθεί μέσα σε αυτόν τον 1 χρόνο, όπως είναι και το λογικό..

Υ.Γ. Δωρεάν είναι.. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λογικά τα ίδια θα είναι.. Αλλά πήγαινε σε μια σχολή οδηγών να σου δώσουν καινούργια, μήπως έχουν αναθεωρηθεί μέσα σε αυτόν τον 1 χρόνο, όπως είναι και το λογικό..

Υ.Γ. Δωρεάν είναι.. :_thumbsup:

Σίγουρα είναι δωρεάν? Γιατί ένας φίλος μου που πήγε πριν δύο μήνες του είπαν και για τα δύο βιβλία 20 ευρώ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν είναι δωρεάν.Πληρώνεις άλλα δεν θυμάμαι πόσο.

Αυτό θυμόμουν και εγώ. Τέλος πάντων θα πάω να ρωτήσω όποτε ευκαιρήσω και βλέπουμε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγινα κι εγω κατοχος αυτων των δυο βιβλιων.

μου πηρε 8ευρο και για τα δυο απο σχολη οδηγων.

θα ηθελα να ρωτησω τον eftaxia σε ποια τρπχαια εδωσε μια και μενω κι εγω στο δημο ζωγραφου και μαλιστα γουδι και τι τον βαλανε να κανει :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλημέρα σε όλους.

Όταν πας για το τεστ πρέπει να πας με το δικό σου παπί; Έτσι λένε τουλάχιστον αλλά πώς πας αν δεν έχεις ήδη άδεια και σε τσακώσουν στο δρόμο; Σε σχέση με το να βγάλεις σήματα όπως για αυτοκινήτου και να πάς για δίπλωμα παραπάνω από 50c εκτός απο το κόστος, χρονικά θα πάρει το ίδιο; Βιάζομαι να βεω τι είναι πιο γρήγορο θέλω μεταφορικό για μόνο 10 χλμ καθημερινά σύνολο. Ευχαριστω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο σύνδεσμός μου Αυτό είναι για τα σήματα???

Ο σύνδεσμός μου Και αυτό για τις μηχανολογικές ερωτήσεις?

Να διαβάσω δηλαδή αυτά τα βιβλία και να πάω να δώσω ή να κοιτάξω για άλλα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτό για τα σήματα είναι το σωστό.

Το βιβλίο της μηχανολογίας ήταν διαφορετικό όταν έδινα εγώ.Αυτό που μου είχαν δώσει στη σχολή οδηγών(δηλαδή αυτό που μου είχαν πεί στην τροχαία) είχε μόνο ερωτήσεις και όχι θεωρία.Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να μάθεις ολόκληρη την θεωρία γιατί έτσι κι αλλιός οι ερωτήσεις είναι πανεύκολες!Πήγαινε αγόρασε το βιβλίο με τις ερωτήσεις και θα εισαι κομπλε. :_thumbsup: (για τη μηχανολογία μιλάω)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και αυτό έχει τις ερωτήσεις μαζί με τις απαντήσεις κάτω κάτω. 172 ερωτήσεις είναι και τις έχω μάθει απ'έξω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ισχύουν τα παράβολα και τα πόσα που αναγράφονται στο πρώτο μήνυμα; Γιατί εδώ http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=1170&Itemid=131&lang= π.χ λέει Διπλότυπο Δημοσίου Ταμείου 7,40 Ευρώ. Μήπως να το διορθώσετε να μην μπερδευτεί κανείς όπως εγώ αρχικά :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για εξάσκηση μέχρι να πάω για τις εξετάσεις αναγκαστικά πρέπει να βγω έξω, τι γίνεται όμως αν με πιάσουν χωρίς την άδεια για 50cc ; Να έχω μαζί μου χαρτιά να αποδυκνείω ότι το αγόρασα τώρα κάνω εξάσκηση και είμαι στην διαδικασία για την εξέταση ή θα με μαζέψουν ;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπόν παιδιά επειδή σε μια εβδομάδα κλείνω τα 16 από την επόμενη μέρα θα ξεκινήσω τις διαδικασίες για το δίπλωμα. Με το Φ.Π.Α τι γίνεται που είμαι ανήλικος?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...