Jump to content
Sign in to follow this  
AquaDiGio

Τι συμβαινει οταν...

Recommended Posts

Καλησπερα ακομα μια φορα,

Σε λιγες μερες θα κανω το παπι 72αρι, με την προσθηκη κυλινδροπιστονου (κιτακι της εταιρειας). Σκεφτηκα ομως να αλλαξω και καρμπυρατερ, αφενος γιατι το μανησιο κανει καπου καπου μπουρδουκλώματα, και αφετερου γιατι ειναι πολυ μικρο (14) και θα εχω προβλημα αν μεγαλωσω μονο το κυλινδροπιστονο. Ρωτησα λοιπον, σε ενα συνεργειο, και μου προτειναν να βαλω ενα καρμπυρατερ 16αρι απο Αστρεα 100 κυβικα... (35 ευρω μου το δινει)

Αμα το κανω ομως, το μηχανακι θα αποδιδει 72 ή 100? Τι αλλαζει? Να βαλω το συγκεκριμενο καρμπυρατερ, ή καποιο αλλο? για πειτε γνωμες :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Αν η αποδοση ενος κινητηρα εξαρτιοταν απο το καρμπυρατερ και μονο, τοτε ποιος ο λογος να βγιανουν κινητηρες 100, 200, 600cc κλπ? ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν η αποδοση ενος κινητηρα εξαρτιοταν απο το καρμπυρατερ και μονο, τοτε ποιος ο λογος να βγιανουν κινητηρες 100, 200, 600cc κλπ? ;)

Αχα :) οποτε τωρα εγω τι να κανω, να το βαλω αυτο, ή οχι?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αχα :) οποτε τωρα εγω τι να κανω, να το βαλω αυτο, ή οχι?

Το παλιο σου σιγουρα δεν κανει με την αυξηση του κυβισμου, θελει πιο πολυ μαμ (βλεπε βεντζινα) που το υπαρχον καρμπυρατερ δεν μπορει να δωσει. (εκτος αν αλλαξεις ζιγκλερ κλπ)

Ασε το μαστορα να στο φτιαξει οπως νομιζει για να μπορεις μετα να του πρηζεις τα ουμπαλα οταν εχεις καποιο προβλημα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν μπορεις οικονομικα πανε παρε κανενα καλυτερο παπι και μην μπλεκεις με πιστονια και καρμπ/τερια. Μια μετατροπη για να πετυχει δεν αρκει ενα καρμπ/τερ η ενα κυλ/νο μπορει και να σπασουν τα νευρα σου.Αλλιως ασε τον μαστορα να κανει αυτο που ξερει.(Αν τον εχεις εμπιστοσυνη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν μπορεις οικονομικα πανε παρε κανενα καλυτερο παπι και μην μπλεκεις με πιστονια και καρμπ/τερια. Μια μετατροπη για να πετυχει δεν αρκει ενα καρμπ/τερ η ενα κυλ/νο μπορει και να σπασουν τα νευρα σου.Αλλιως ασε τον μαστορα να κανει αυτο που ξερει.(Αν τον εχεις εμπιστοσυνη.

εμ για κατι αλλο θα παω σε ενα χρονο με το Α1....για τωρα, 50 κυβικα ή 80 αδηλωτα και αγιος ο θεος :_zeppelin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε λιγες μερες θα κανω το παπι 72αρι, με την προσθηκη κυλινδροπιστονου (κιτακι της εταιρειας). Σκεφτηκα ομως να αλλαξω και καρμπυρατερ, αφενος γιατι το μανησιο κανει καπου καπου μπουρδουκλώματα, και αφετερου γιατι ειναι πολυ μικρο (14) και θα εχω προβλημα αν μεγαλωσω μονο το κυλινδροπιστονο. Ρωτησα λοιπον, σε ενα συνεργειο, και μου προτειναν να βαλω ενα καρμπυρατερ 16αρι απο Αστρεα 100 κυβικα... (35 ευρω μου το δινει)

Αμα το κανω ομως, το μηχανακι θα αποδιδει 72 ή 100? Τι αλλαζει? Να βαλω το συγκεκριμενο καρμπυρατερ, ή καποιο αλλο? για πειτε γνωμες :)

Ίσως να κάνεις δουλειά αν παίξεις λίγο με τα ζιγκλέρ και βάλεις λίγο μεγαλύτερο (αν το καρμπυρατέρ είναι Dekni, νομίζω πως κάνουν τα ζιγκλέρ από Keihin). Για να δεις διαφορά πέρα από επιτάχυνση και σε τελική ταχύτητα θα πρέπει να αλλάξεις και το πίσω γρανάζι, θα μπορούσες να βάλεις 3 δόντια μικρότερο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω ελεγα να το μεγαλωνα στην αντιπροσωπεια με κυλινδροπιστονο, να εβαζα και ενα λιγο μεγαλυτερο καρμπυρατερ, και απο κει και περα γραναζωμα και τελος. Δεν θα παω να δωσω ενα καρο λεφτα για κατι που θα αλλαξω σε κανα χρονο...θελω μονο να μπορω να παρω και την κοπελα μ απο πισω.... Ε αντε και να τραβαει και λιγο :angel_not::_zeppelin::whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μονο με κυλινδροπιστονο και καρμπ δεν βλεπεις διαφορα, καλυτερα να μην το πειραξεις καν αν ειναι να βαλεις μονο αυτα τα 2..Πρεπει να αλλαξεις κεφαλη (να βαλεις c90 με φουλ πομπε πιστoνι ή astrea με ημιπομπε)γιατι αυτες οι βαλβιδες που εχει η μαμα ειναι ανυπαρκτες, και εναν εκκεντροφορο 3ο σταδιο π.χ fuego f100, και γραναζομα επεισης

Τροποποιήθηκε από τον Daytonass

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε ολοι οι παραπανω εχουν δικιο.Ξερω θελεις να παει λιγο καλυτερα το μοτο σου αλλα μην σε πιασου κοροιδο οι μηχανικοι.Δεν ξερω σε τι κατασταση ειναι το παπι σου αλλα θα σου ελεγα κανε υπομονη λιγο ακομη και οταν παρεις το Α1 τοτε θα καταλαβεις οτι ολα αυτα που σκεφτεσαι να κανεις ισως ειναι ανωφελα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

...

Αμα το κανω ομως, το μηχανακι θα αποδιδει 72 ή 100? Τι αλλαζει? ...

Κάτσε ψάξε λίγο στο ιντερνετ πως δουλεύει ένας κινητήρας εσωτερικής καύσης, τι είναι ο κυβισμός ενός κινητήρα, τι δουλειά κάνει το καρμπυρατέρ, τι είναι τα ζιγκλέρ που σου λένε όλοι κλπ.

Αν μείνεις στο χώρο, όπως λες, καλό θα είναι να ξέρεις κάποια πράγματα παραπάνω από το πού είναι το γκάζι και το φρένο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ποσο θα πανε ολα αυτα? + το καρμπυρατερ το κιτ θα στο προμηθευσει το συνεργειο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ποσο θα πανε ολα αυτα? + το καρμπυρατερ το κιτ θα στο προμηθευσει το συνεργειο?

100 ευρω το κυλινδροπιστονο μαζι με τα εργατικα + 40 ευρω καρμπυρατερ και εγκατασταση....

Δεν ξερω, ψηνομαι να μην κανω τιποτα και να τ εχω ετσι για την εξυπηρετηση μου...στην τελικη, το 50αρι, 50αρι θα μεινει :-/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

απο λαστιχα αναρτησεις τακακια εισαι ενταξει ? αλλιως ριχτα εκει μπορει να μην εισαι γρηγορος αλλα θα εισαι πιο ασφαλης

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω ελεγα να το μεγαλωνα στην αντιπροσωπεια με κυλινδροπιστονο, να εβαζα και ενα λιγο μεγαλυτερο καρμπυρατερ, και απο κει και περα γραναζωμα και τελος.

Κάνε αυτά και θα είσαι οκ. Δε θα σου βγάζει προβλήματα και θα έχεις και την εγγύηση από αντιπροσωπία.

...θελω μονο να μπορω να παρω και την κοπελα μ απο πισω....

πιπέρι... :2funny:

Μια χαρά θα πηγαίνει το δικάβαλο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μεχρι να το μετατρεψεις αν πανε ολα καλα και δεν θελει κατι αλλο και μεχρι να το στρωσεις για να μπορεις να το πας οπως θες θα ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ 18 ΓΙΑ Α1. -8@#$%-+=$@ Μ Η Ν Π Ε Τ Α Σ Λ Ε Φ Τ Α =+-*$#@@..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θελω μονο να μπορω να παρω και την κοπελα μ απο πισω.... Ε αντε και να τραβαει και λιγο :angel_not::_zeppelin::whistling:

:O Ακου εκει και απο πισω και να τραβαει κιολας! αποφασισε ενα απο τα δυο!χαχαχαχα τι ειναι αυτα που λες δημοσια!

Χαβαλε κανω relax δεν θελω να σε προσβαλω αλλα ακουστηκε καπως χιχιχι.. :_zeppelin::whistling:

Πιστευω θα θελει μεγαλυτερο καρμπυρατερ για να αποδωσει, γιατι αυτο το μανισιο ειναι πολυ μικρο :| δοκιμασε αυτο που σου δινει ο μαστορας και θα δεις πως παει οταν το κανεις, αν δεν παει καλα πες τον ρε φιλαρακο γοαυτ α φακ! Εσυ μου ελεγες αυτο θα κανει!

Αμα ειναι 40 ευρο με εγκατασταση πανε δωστα και πιστευω θα στο ρυθμισει καταλληλα ;)!

αν εχεις λιγα ακομα λευτα καπου στα 40 ευρο

Βαλε μια φιλτροχοανη(5 ευρο πιστευω?)και μια εξατμιση (καμια μοτοσπορτ 30-35ευρο) κ εισαι μια χαρα..

Μετα και απο πισω θα περνεις! και θα τραβας και θα σε τραβανε! :thumbsup:

χαχαχαχα :rolleyes::mB_kalo_e:

Τροποποιήθηκε από τον ExTaCy1337

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε φιλε,δεν βαζεις κανα ηρεμο μοτερ honda c90 πανω ? και θασε μια χαρα ^^

και θες την κοπελα σου πανω ε?

αν τριζει η σελα σου με νεκρα,καντω ενω ειναι η κοπελα σου πανω,μεχρι ν α σου πει σταματα

^^ :vampire::mB_kalo_e:

παντα φιλικα :tooth:

Τροποποιήθηκε από τον pasxalis_evo

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

απο λαστιχα αναρτησεις τακακια εισαι ενταξει ? αλλιως ριχτα εκει μπορει να μην εισαι γρηγορος αλλα θα εισαι πιο ασφαλης

Nαι καλυτερα να τα ριξω εκει...λαστιχα πρεπει να αλλαξω, εχω ακομα τα μανησια και ειμαι στα 2.5 χιλιαδες χιλιομετρα, κατα τ αλλα ολα καλα...θα παω να βαλω μαλλον τα michelin pilot sporty :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα