AquaDiGio 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2010 Καλησπερα ακομα μια φορα, Σε λιγες μερες θα κανω το παπι 72αρι, με την προσθηκη κυλινδροπιστονου (κιτακι της εταιρειας). Σκεφτηκα ομως να αλλαξω και καρμπυρατερ, αφενος γιατι το μανησιο κανει καπου καπου μπουρδουκλώματα, και αφετερου γιατι ειναι πολυ μικρο (14) και θα εχω προβλημα αν μεγαλωσω μονο το κυλινδροπιστονο. Ρωτησα λοιπον, σε ενα συνεργειο, και μου προτειναν να βαλω ενα καρμπυρατερ 16αρι απο Αστρεα 100 κυβικα... (35 ευρω μου το δινει) Αμα το κανω ομως, το μηχανακι θα αποδιδει 72 ή 100? Τι αλλαζει? Να βαλω το συγκεκριμενο καρμπυρατερ, ή καποιο αλλο? για πειτε γνωμες :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2010 Αν η αποδοση ενος κινητηρα εξαρτιοταν απο το καρμπυρατερ και μονο, τοτε ποιος ο λογος να βγιανουν κινητηρες 100, 200, 600cc κλπ? ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AquaDiGio 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2010 Αν η αποδοση ενος κινητηρα εξαρτιοταν απο το καρμπυρατερ και μονο, τοτε ποιος ο λογος να βγιανουν κινητηρες 100, 200, 600cc κλπ? ;) Αχα :) οποτε τωρα εγω τι να κανω, να το βαλω αυτο, ή οχι? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2010 Αχα :) οποτε τωρα εγω τι να κανω, να το βαλω αυτο, ή οχι? Το παλιο σου σιγουρα δεν κανει με την αυξηση του κυβισμου, θελει πιο πολυ μαμ (βλεπε βεντζινα) που το υπαρχον καρμπυρατερ δεν μπορει να δωσει. (εκτος αν αλλαξεις ζιγκλερ κλπ) Ασε το μαστορα να στο φτιαξει οπως νομιζει για να μπορεις μετα να του πρηζεις τα ουμπαλα οταν εχεις καποιο προβλημα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innovas 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2010 Αν μπορεις οικονομικα πανε παρε κανενα καλυτερο παπι και μην μπλεκεις με πιστονια και καρμπ/τερια. Μια μετατροπη για να πετυχει δεν αρκει ενα καρμπ/τερ η ενα κυλ/νο μπορει και να σπασουν τα νευρα σου.Αλλιως ασε τον μαστορα να κανει αυτο που ξερει.(Αν τον εχεις εμπιστοσυνη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AquaDiGio 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2010 Αν μπορεις οικονομικα πανε παρε κανενα καλυτερο παπι και μην μπλεκεις με πιστονια και καρμπ/τερια. Μια μετατροπη για να πετυχει δεν αρκει ενα καρμπ/τερ η ενα κυλ/νο μπορει και να σπασουν τα νευρα σου.Αλλιως ασε τον μαστορα να κανει αυτο που ξερει.(Αν τον εχεις εμπιστοσυνη. εμ για κατι αλλο θα παω σε ενα χρονο με το Α1....για τωρα, 50 κυβικα ή 80 αδηλωτα και αγιος ο θεος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimaras85 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2010 Καλησπερα ακομα μια φορα, Σε λιγες μερες θα κανω το παπι 72αρι, με την προσθηκη κυλινδροπιστονου (κιτακι της εταιρειας). Σκεφτηκα ομως να αλλαξω και καρμπυρατερ, αφενος γιατι το μανησιο κανει καπου καπου μπουρδουκλώματα, και αφετερου γιατι ειναι πολυ μικρο (14) και θα εχω προβλημα αν μεγαλωσω μονο το κυλινδροπιστονο. Ρωτησα λοιπον, σε ενα συνεργειο, και μου προτειναν να βαλω ενα καρμπυρατερ 16αρι απο Αστρεα 100 κυβικα... (35 ευρω μου το δινει) Αμα το κανω ομως, το μηχανακι θα αποδιδει 72 ή 100? Τι αλλαζει? Να βαλω το συγκεκριμενο καρμπυρατερ, ή καποιο αλλο? για πειτε γνωμες :) Ίσως να κάνεις δουλειά αν παίξεις λίγο με τα ζιγκλέρ και βάλεις λίγο μεγαλύτερο (αν το καρμπυρατέρ είναι Dekni, νομίζω πως κάνουν τα ζιγκλέρ από Keihin). Για να δεις διαφορά πέρα από επιτάχυνση και σε τελική ταχύτητα θα πρέπει να αλλάξεις και το πίσω γρανάζι, θα μπορούσες να βάλεις 3 δόντια μικρότερο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2010 ο μαστορας θα τον δουλεψει για να παρει φραγκα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AquaDiGio 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2010 Εγω ελεγα να το μεγαλωνα στην αντιπροσωπεια με κυλινδροπιστονο, να εβαζα και ενα λιγο μεγαλυτερο καρμπυρατερ, και απο κει και περα γραναζωμα και τελος. Δεν θα παω να δωσω ενα καρο λεφτα για κατι που θα αλλαξω σε κανα χρονο...θελω μονο να μπορω να παρω και την κοπελα μ απο πισω.... Ε αντε και να τραβαει και λιγο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Daytonass 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2010 (τροποποιήθηκε) Μονο με κυλινδροπιστονο και καρμπ δεν βλεπεις διαφορα, καλυτερα να μην το πειραξεις καν αν ειναι να βαλεις μονο αυτα τα 2..Πρεπει να αλλαξεις κεφαλη (να βαλεις c90 με φουλ πομπε πιστoνι ή astrea με ημιπομπε)γιατι αυτες οι βαλβιδες που εχει η μαμα ειναι ανυπαρκτες, και εναν εκκεντροφορο 3ο σταδιο π.χ fuego f100, και γραναζομα επεισης Τροποποιήθηκε Ιούλιος 23 , 2010 από τον Daytonass Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innovas 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2010 Φιλε ολοι οι παραπανω εχουν δικιο.Ξερω θελεις να παει λιγο καλυτερα το μοτο σου αλλα μην σε πιασου κοροιδο οι μηχανικοι.Δεν ξερω σε τι κατασταση ειναι το παπι σου αλλα θα σου ελεγα κανε υπομονη λιγο ακομη και οταν παρεις το Α1 τοτε θα καταλαβεις οτι ολα αυτα που σκεφτεσαι να κανεις ισως ειναι ανωφελα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Surveyor 314 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2010 ... Αμα το κανω ομως, το μηχανακι θα αποδιδει 72 ή 100? Τι αλλαζει? ... Κάτσε ψάξε λίγο στο ιντερνετ πως δουλεύει ένας κινητήρας εσωτερικής καύσης, τι είναι ο κυβισμός ενός κινητήρα, τι δουλειά κάνει το καρμπυρατέρ, τι είναι τα ζιγκλέρ που σου λένε όλοι κλπ. Αν μείνεις στο χώρο, όπως λες, καλό θα είναι να ξέρεις κάποια πράγματα παραπάνω από το πού είναι το γκάζι και το φρένο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lef50 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2010 Καλησπερα ακομα μια φορα, Σε λιγες μερες θα κανω το παπι 72αρι, με την προσθηκη κυλινδροπιστονου (κιτακι της εταιρειας). Σκεφτηκα ομως να αλλαξω και καρμπυρατερ, αφενος γιατι το μανησιο κανει καπου καπου μπουρδουκλώματα, και αφετερου γιατι ειναι πολυ μικρο (14) και θα εχω προβλημα αν μεγαλωσω μονο το κυλινδροπιστονο. Ρωτησα λοιπον, σε ενα συνεργειο, και μου προτειναν να βαλω ενα καρμπυρατερ 16αρι απο Αστρεα 100 κυβικα... (35 ευρω μου το δινει) Αμα το κανω ομως, το μηχανακι θα αποδιδει 72 ή 100? Τι αλλαζει? Να βαλω το συγκεκριμενο καρμπυρατερ, ή καποιο αλλο? για πειτε γνωμες :) ποσο θα πανε ολα αυτα? + το καρμπυρατερ το κιτ θα στο προμηθευσει το συνεργειο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AquaDiGio 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2010 ποσο θα πανε ολα αυτα? + το καρμπυρατερ το κιτ θα στο προμηθευσει το συνεργειο? 100 ευρω το κυλινδροπιστονο μαζι με τα εργατικα + 40 ευρω καρμπυρατερ και εγκατασταση.... Δεν ξερω, ψηνομαι να μην κανω τιποτα και να τ εχω ετσι για την εξυπηρετηση μου...στην τελικη, το 50αρι, 50αρι θα μεινει :-/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lef50 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2010 απο λαστιχα αναρτησεις τακακια εισαι ενταξει ? αλλιως ριχτα εκει μπορει να μην εισαι γρηγορος αλλα θα εισαι πιο ασφαλης 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimaras85 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2010 Εγω ελεγα να το μεγαλωνα στην αντιπροσωπεια με κυλινδροπιστονο, να εβαζα και ενα λιγο μεγαλυτερο καρμπυρατερ, και απο κει και περα γραναζωμα και τελος. Κάνε αυτά και θα είσαι οκ. Δε θα σου βγάζει προβλήματα και θα έχεις και την εγγύηση από αντιπροσωπία. ...θελω μονο να μπορω να παρω και την κοπελα μ απο πισω.... πιπέρι... Μια χαρά θα πηγαίνει το δικάβαλο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innovas 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2010 Μεχρι να το μετατρεψεις αν πανε ολα καλα και δεν θελει κατι αλλο και μεχρι να το στρωσεις για να μπορεις να το πας οπως θες θα ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ 18 ΓΙΑ Α1. -8@#$%-+=$@ Μ Η Ν Π Ε Τ Α Σ Λ Ε Φ Τ Α =+-*$#@@.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ExTaCy1337 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2010 (τροποποιήθηκε) θελω μονο να μπορω να παρω και την κοπελα μ απο πισω.... Ε αντε και να τραβαει και λιγο :O Ακου εκει και απο πισω και να τραβαει κιολας! αποφασισε ενα απο τα δυο!χαχαχαχα τι ειναι αυτα που λες δημοσια! Χαβαλε κανω relax δεν θελω να σε προσβαλω αλλα ακουστηκε καπως χιχιχι.. Πιστευω θα θελει μεγαλυτερο καρμπυρατερ για να αποδωσει, γιατι αυτο το μανισιο ειναι πολυ μικρο :| δοκιμασε αυτο που σου δινει ο μαστορας και θα δεις πως παει οταν το κανεις, αν δεν παει καλα πες τον ρε φιλαρακο γοαυτ α φακ! Εσυ μου ελεγες αυτο θα κανει! Αμα ειναι 40 ευρο με εγκατασταση πανε δωστα και πιστευω θα στο ρυθμισει καταλληλα ;)! αν εχεις λιγα ακομα λευτα καπου στα 40 ευρο Βαλε μια φιλτροχοανη(5 ευρο πιστευω?)και μια εξατμιση (καμια μοτοσπορτ 30-35ευρο) κ εισαι μια χαρα.. Μετα και απο πισω θα περνεις! και θα τραβας και θα σε τραβανε! χαχαχαχα Τροποποιήθηκε Ιούλιος 24 , 2010 από τον ExTaCy1337 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2010 (τροποποιήθηκε) ρε φιλε,δεν βαζεις κανα ηρεμο μοτερ honda c90 πανω ? και θασε μια χαρα ^^ και θες την κοπελα σου πανω ε? αν τριζει η σελα σου με νεκρα,καντω ενω ειναι η κοπελα σου πανω,μεχρι ν α σου πει σταματα ^^ παντα φιλικα Τροποποιήθηκε Ιούλιος 24 , 2010 από τον pasxalis_evo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AquaDiGio 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2010 απο λαστιχα αναρτησεις τακακια εισαι ενταξει ? αλλιως ριχτα εκει μπορει να μην εισαι γρηγορος αλλα θα εισαι πιο ασφαλης Nαι καλυτερα να τα ριξω εκει...λαστιχα πρεπει να αλλαξω, εχω ακομα τα μανησια και ειμαι στα 2.5 χιλιαδες χιλιομετρα, κατα τ αλλα ολα καλα...θα παω να βαλω μαλλον τα michelin pilot sporty Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες