Joker Myrddin 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2010 Παιδες τι εχετε να πειτε για αυτη την μηχανη???? Σιγουρα ειναι πανεμορφη αλλα απο επιδοσεις και αποδοσεις τι λεει???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2010 ειχα παρει καποτε ενα περιοδικο εχει πανω απο ενα χρονο.. πιο ηταν δε θυμαμαι ειχε ολα τα της κατηγοριας το daytona, r6, cbr, zx, gsxr τα δοκιμαζαν σε πιστα αλλα και σε δρομο. να σου πω οτι πρωτο ηταν το r6 μαζι με το daytona, χαραχτηριστικα ελεγαν οτι, το r6 ειναι πιο γρηγορο σε ενα τετρακοσαρι αλλα οχι πολυ. στις στροφες ομως το τρικιλινδρο triumph ειχε προτερημα γιατι ειχε περισσοτερη ροπη μεσα στη στροφη με αποτελεσμα να βγαινει πιο γρηγορα στην εξοδο, μικρη διαφορα ομως μη φανταστεις.. επισης στο τελος ελεγε οτι καλο χρυσο το daytona αλλα μας καρφωσε μια βαλβιδα μετα το τεστ καπου στο τελος.. ειχε και φωτογραφιες με την κεφαλη ανοιχτη και φαινοταν η ζημια βεβαια δε ξερεις ποσο σκισμενο απο ενα σωρο τεστ ηταν,, και αν ηταν σωστα σηντηρημενο παντως εγω μια εμπειρια την εχω με r6 08' και ηταν πολυ καλη! πολυ στροφαρισμα υστερικο θα ελεγα οπως ειπαν και στο περιοδικο. τωρα κατα ποσο αληθεια ειναι οσα λενε στα περιοδικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2010 ενα ss θα αγοραζα.... το daytona 675 το μηχανακι ειναι αριστο και με πολυ καλη πληροφορηση απο τις αναρτησεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2010 ενα ss θα αγοραζα.... το daytona 675 το μηχανακι ειναι αριστο και με πολυ καλη πληροφορηση απο τις αναρτησεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GuRu 239 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2010 Φοβερό μηχανάκι! Ροπή από χαμηλά, άφθονη ροπή, τρικύλινδρος κινητήρας, ωραίος ήχος, ωραία εμφάνιση, φτηνή τιμή αλλά... ...πολύ σκληρές αναρτήσεις για δρόμο, πολύ επιθετική θέση οδήγησης (ίσως πιο επιθετική από τη r6), πιο ακριβά service από τα japan(μικρές διαφορές όμως, μη φανταστείς τπτ το ιδιαίτερο), πολύ περισσότερη προσοχή και ευλαβική συντήρηση και σίγουρα πολύ χειρότερη μεταπώληση. Αν σκέφτεσαι όμως να το κρατήσεις για καιρό, είσαι ΟΚ! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fw_siak79 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2010 Συμφωνώ με όλα τα παραπάνω. Θέλω να προσθέσω επίσης στα μειονεκτήματά του, οτι δεν είναι οτι καλύτερο για καθημερινή χρήση. Είναι από τα SS που θα σε κουράσουν στην πόλη. Αν θέλεις κάτι πιο φιλικό πήγαινε προς Gixxer. Κατά τα λοιπά είναι Super!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2010 ...πολύ σκληρές αναρτήσεις για δρόμο, πολύ επιθετική θέση οδήγησης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chilli 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2010 Ωραίο μηχανάκι το 675. το έχω κοντά 3 χρόνια, με περιορισμένη βέβαια χρήση (έχω βέσπα για κάθε μέρα). για πίστα είναι πάρα πολύ καλό, επίσης και για μοναχικές βόλτες σε στριφτερούς δρόμους. (ξεχνάς την περίπτωση συνεπιβάτη, την ξεχνάς τελείως όμως) πανάλαφρη αίσθηση (πραγματικά νομίζεις ότι είναι κάτι σαν ψηλωμένο racing 250) από service ευχαριστημένος, δέν έχει πάθει και τίποτα μέχρι τώρα. εγώ το πήρα γιατί τσίμπησα με το στυλάκι που διαθέτει, αλλά τελικά δηλώνω ευτυχής. αυτά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2010 Πολύ, πολύ.. μα πολύ καλό. Το προτιμώ χίλιες φορές απέναντι σε οποιοδήποτε 4κίλυνδρο 600άρι, γιατί πολύ απλά είναι ζόρικο από χαμηλά. Η γεωμετρία του είναι απότομη, κάτι που ίσως στην αρχή προβληματίσει τον "άπειρο" οδηγό.. όμως μόλις εξοικιωθείς θα το αγαπήσεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kazanakius 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2010 χάλια είναι. Μην το πάρεις! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες