GRIGORIS EDESSA 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2010 (τροποποιήθηκε) για σας παιδια ειμαι 18 και εβγαλα διπλομα και στεφτομαι να αγορασω ενα παπι ποιο λετε 1 κριπτον χ 2 ιννοβα ι 3 αντρεες 125 4 ι καποιο αλλο??? οταν το παρω ενδεχεται να ειναι το κριπτον χ λεμε τορα πως να το πειραξο να βαλο 13 γραναζι καμια εξατμισει και φιλτρο Τροποποιήθηκε Ιούλιος 17 , 2010 από τον GRIGORIS EDESSA 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2010 (τροποποιήθηκε) φιλαρακι εχεις κανει 3 ιδια θεματα σημερα με την ιδια ερωτηση και βλεπεις πως και τα 3 εχουν παει ΄΄αλλου΄΄ μην περιμενεις καμια απαντηση για το τι να παρεις... οπως σου ειπα το απογευμα αφου εισαι 13-14 χρονων να κανεις υπομονη μεχρι τα 16 να βγαλεις διπλωμα και να παρεις και ενα 50 ρακι να εισαι νομιμος... εκτος απο αυτο..... ακομα δεν εχει παρει το παπι... και σκεφτεσαι πως να το πειραξεις;; εχεις καβαλησει το 135 που λες;; το μηχανακι ειναι πολυ γρηγορο... παρολα αυτα θες να βαλεις ακομα μικροτερο γραναζι... τι να σου πω;; κανε υπομονη και θα δεις δεν θα χασεις α και μιας και το ειδα... αυτα μικρε αστα για αλλου.... το πρωι εισουν 13 και τωρα εγινς 18 με διπλομα.... ελα κοψε κατι οκ;; οπως ειπα παραπανω απαντηση δεν προκειτε να παρεις Τροποποιήθηκε Ιούλιος 17 , 2010 από τον HLIAS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
magic-mike 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2010 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2010 Εμμ έχασα κάτι 18 δεν είναι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
magic-mike 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2010 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2010 Εμμ έχασα κάτι 18 δεν είναι? οχι το μεσημερι ειχε περασει την β γυμνασιου και ο μπαμπας του του ειχε ταξει μηχανακι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2010 οχι το μεσημερι ειχε περασει την β γυμνασιου και ο μπαμπας του του ειχε ταξει μηχανακι Μάλιστα. Αν είναι έτσι τότε περίμενε τουλάχιστον 2-3 χρόνια και τότε να πάρεις ένα 50ρακι να είσαι και νόμιμος.Είναι πολύ νωρίς φίλε μου,καλύτερα πάρε ένα ποδήλατο ή το λεωφορείο.Δεν έχουν πήξει τα μυαλά σου αρκετά.Ξέρω ότι έχεις κ@υλώση άγρια να πάρεις μηχανή και ότι σου το έχει υποσχεθεί ο πατέρας σου,αλλά το καλύτερο για σένα είναι να πεις όχι.Άρχισε να βάζεις στην άκρη μερικά €,για τον εξοπλισμό σου και με το καλό σε 3 χρόνια, όταν πάρεις και την μηχανή να είσαι τζιτζί Δεν μπορώ να σου πω τπτ παρά μόνο υπομονή,τα χρόνια περνάνε γρήγορα και ούτε που θα το καταλάβεις πότε πήγες στα 15. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dionhaya 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2010 13.....ή...18......?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panos1313 84 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2010 Το μεσημερι ο μπαμπας του, του ειχε υποσχεθει μηχανακι επειδη τελειωσε τη β' γυμνασιου με βαθμο 18. Κρινοντας απο την ορθογραφια του, μαλλον εννοουσε 18/100 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CHRISPASSAT 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2010 Το μεσημερι ο μπαμπας του, του ειχε υποσχεθει μηχανακι επειδη τελειωσε τη β' γυμνασιου με βαθμο 18. Κρινοντας απο την ορθογραφια του, μαλλον εννοουσε 18/100 Φαντάσου πώς αξιολογούν το 18 Με όλο το σεβασμό,πές του μπαμπά σου ότι θα ήταν καλύτερο και σίγουρα πιό σωστό με τα λεφτά που θα σου έπερνε ένα παπί για να σκοτωθείς,να βάλει αυτά τα χρήματα για κάποιο φροντιστήριο/ιδιέταιρο:) Υ.Γ Υπάρχουν ρε πούστη μου γονείς που αφήνουν παιδια 13 χρονω να παιρνουν μηχανάκι?είναι δυνατον ρε γαμώτο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kwstasxt 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2010 (τροποποιήθηκε) Μάλιστα. Δεν έχουν πήξει τα μυαλά σου αρκετά.Ξέρω ότι έχεις κ@υλώση άγρια να πάρεις μηχανή και ότι σου το έχει υποσχεθεί ο πατέρας σου,αλλά το καλύτερο για σένα είναι να πεις όχι.Άρχισε να βάζεις στην άκρη μερικά €,για τον εξοπλισμό σου και με το καλό σε 3 χρόνια, όταν πάρεις και την μηχανή να είσαι τζιτζί Δεν μπορώ να σου πω τπτ παρά μόνο υπομονή,τα χρόνια περνάνε γρήγορα και ούτε που θα το καταλάβεις πότε πήγες στα 15. Αυτο με τα μυαλα που ειπες ειναι υποκειμενικο γιατι και 18 να ταν μπορει να οδηγει σαν 13χρονος. Τουλαχιστον στα 16 σε προφυλασουμε απτο τον κινδυνο να εχεις οικονομικη επιβαρυνση σε περιπτωση ατυχηματος και οχι μονο (με την εννοια οτι θα βγαλεις διπλωμα και θα κυκλοφορεις νομιμα) @chris : πλακα μου κανεις? εδω στην δευτερα γυμνασιου οταν πηγαινα ακομα ολοι μιλουσαν για το φανταστικο μηχανακι που εχουν... Τροποποιήθηκε Ιούλιος 18 , 2010 από τον kwstasxt Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GiLeRaPoWeR 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2010 Εγω λεω φιλαρακι να μην δινεις λεφτα σε παπι... πηγενε παρε ενα ποδηλατακι φτηνο να κανεις και την γημναστικη σου και δεν θα καις και βενζινα!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2010 Αυτο με τα μυαλα που ειπες ειναι υποκειμενικο γιατι και 18 να ταν μπορει να οδηγει σαν 13χρονος. Τουλαχιστον στα 16 σε προφυλασουμε απτο τον κινδυνο να εχεις οικονομικη επιβαρυνση σε περιπτωση ατυχηματος και οχι μονο (με την εννοια οτι θα βγαλεις διπλωμα και θα κυκλοφορεις νομιμα) Εννοείται ότι είναι υποκειμενικό,εγώ δεν έγραψα ότι σε 3 χρόνια ή στα 15 θα πήξει το μυαλό του,αλλά όσο να πεις σε ένα μικρό βαθμό θα γίνει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spericD 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2010 (τροποποιήθηκε) Παρε ρε μια R1,απο τα 15 και μετα μπορεις :P ....... Τροποποιήθηκε Ιούλιος 18 , 2010 από τον spericD Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bsbs 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2010 crypton x με χιλια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2010 15ο post Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
athens1908 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2010 οχ παει τον φαγατε .ηρεμιστε λιγο ρε παιδια μια γνωμη ζητησε :P τωρα για το αν ειναι αρκετα μεγαλος για μηχανακι δεν ξερω εγω παντως στα 13 δεν οδηγουσα (μονο το ποδηλατο μου)..στα 15 αρχισα και ειχα οσο μυαλο εχω και τωρα..ποτε δεν ετρεχα με το μηχανακι ουτε εκανα μαγκες αν και τοτε δεν οδηγουσα συχνα και οταν οδηγουσα μεσα στο χωριο πηγαινα και εκανα βολτες(με δανικο μηχανακι παντα :P )Τωρα για το αλλο με την βενζινα που ειπε ενα παιδι δικιο εχει.. εχω φαει ολα μου τα $$ στα βενζιναδικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vagelis199 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2012 το crypton x 135 ειναι σκοτοστρα απο τα 13.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες