Jump to content
Sign in to follow this  
GRIGORIS EDESSA

θελω να αγορασω ενα παπι ποιο να παρω λετε????

Recommended Posts

:blush2: για σας παιδια ειμαι 18 και εβγαλα διπλομα και στεφτομαι να αγορασω ενα παπι ποιο λετε

1 κριπτον χ

2 ιννοβα ι

3 αντρεες 125

4 ι καποιο αλλο???

οταν το παρω ενδεχεται να ειναι το κριπτον χ λεμε τορα πως να το πειραξο να βαλο 13 γραναζι καμια εξατμισει και φιλτρο

:blush2::scooter:

Τροποποιήθηκε από τον GRIGORIS EDESSA

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

φιλαρακι εχεις κανει 3 ιδια θεματα σημερα με την ιδια ερωτηση και βλεπεις πως και τα 3 εχουν παει ΄΄αλλου΄΄

μην περιμενεις καμια απαντηση για το τι να παρεις...

οπως σου ειπα το απογευμα αφου εισαι 13-14 χρονων να κανεις υπομονη μεχρι τα 16 να βγαλεις διπλωμα και να παρεις και ενα 50 ρακι να εισαι νομιμος...

εκτος απο αυτο..... ακομα δεν εχει παρει το παπι... και σκεφτεσαι πως να το πειραξεις;; εχεις καβαλησει το 135 που λες;; το μηχανακι ειναι πολυ γρηγορο... παρολα αυτα θες να βαλεις ακομα μικροτερο γραναζι... τι να σου πω;;

κανε υπομονη και θα δεις δεν θα χασεις_hi.gif

α και μιας και το ειδα... αυτα μικρε αστα για αλλου.... το πρωι εισουν 13 και τωρα εγινς 18 με διπλομα.... ελα κοψε κατι οκ;; οπως ειπα παραπανω απαντηση δεν προκειτε να παρεις

Τροποποιήθηκε από τον HLIAS

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμμ έχασα κάτι 18 δεν είναι? meeting.gif

οχι το μεσημερι ειχε περασει την β γυμνασιου και ο μπαμπας του του ειχε ταξει μηχανακι_thumbsup.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οχι το μεσημερι ειχε περασει την β γυμνασιου και ο μπαμπας του του ειχε ταξει μηχανακι_thumbsup.gif

Μάλιστα.

Αν είναι έτσι τότε περίμενε τουλάχιστον 2-3 χρόνια και τότε να πάρεις ένα 50ρακι να είσαι και νόμιμος.Είναι πολύ νωρίς φίλε μου,καλύτερα πάρε ένα ποδήλατο ή το λεωφορείο.Δεν έχουν πήξει τα μυαλά σου αρκετά.Ξέρω ότι έχεις κ@υλώση άγρια να πάρεις μηχανή και ότι σου το έχει υποσχεθεί ο πατέρας σου,αλλά το καλύτερο για σένα είναι να πεις όχι.Άρχισε να βάζεις στην άκρη μερικά €,για τον εξοπλισμό σου και με το καλό σε 3 χρόνια, όταν πάρεις και την μηχανή να είσαι τζιτζί :afro1: Δεν μπορώ να σου πω τπτ παρά μόνο υπομονή,τα χρόνια περνάνε γρήγορα και ούτε που θα το καταλάβεις πότε πήγες στα 15.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το μεσημερι ο μπαμπας του, του ειχε υποσχεθει μηχανακι επειδη τελειωσε τη β' γυμνασιου με βαθμο 18. Κρινοντας απο την ορθογραφια του, μαλλον εννοουσε 18/100

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το μεσημερι ο μπαμπας του, του ειχε υποσχεθει μηχανακι επειδη τελειωσε τη β' γυμνασιου με βαθμο 18. Κρινοντας απο την ορθογραφια του, μαλλον εννοουσε 18/100

Φαντάσου πώς αξιολογούν το 18

Με όλο το σεβασμό,πές του μπαμπά σου ότι θα ήταν καλύτερο και σίγουρα πιό σωστό με τα λεφτά που θα σου έπερνε ένα παπί για να σκοτωθείς,να βάλει αυτά τα χρήματα για κάποιο φροντιστήριο/ιδιέταιρο:)

Υ.Γ Υπάρχουν ρε πούστη μου γονείς που αφήνουν παιδια 13 χρονω να παιρνουν μηχανάκι?είναι δυνατον ρε γαμώτο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μάλιστα.

Δεν έχουν πήξει τα μυαλά σου αρκετά.Ξέρω ότι έχεις κ@υλώση άγρια να πάρεις μηχανή και ότι σου το έχει υποσχεθεί ο πατέρας σου,αλλά το καλύτερο για σένα είναι να πεις όχι.Άρχισε να βάζεις στην άκρη μερικά €,για τον εξοπλισμό σου και με το καλό σε 3 χρόνια, όταν πάρεις και την μηχανή να είσαι τζιτζί :afro1: Δεν μπορώ να σου πω τπτ παρά μόνο υπομονή,τα χρόνια περνάνε γρήγορα και ούτε που θα το καταλάβεις πότε πήγες στα 15.

Αυτο με τα μυαλα που ειπες ειναι υποκειμενικο γιατι και 18 να ταν μπορει να οδηγει σαν 13χρονος. Τουλαχιστον στα 16 σε προφυλασουμε απτο τον κινδυνο να εχεις οικονομικη επιβαρυνση σε περιπτωση ατυχηματος και οχι μονο (με την εννοια οτι θα βγαλεις διπλωμα και θα κυκλοφορεις νομιμα)

@chris : πλακα μου κανεις? εδω στην δευτερα γυμνασιου οταν πηγαινα ακομα ολοι μιλουσαν για το φανταστικο μηχανακι που εχουν... :mellow:

Τροποποιήθηκε από τον kwstasxt

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω λεω φιλαρακι να μην δινεις λεφτα σε παπι...

πηγενε παρε ενα ποδηλατακι φτηνο να κανεις και την γημναστικη σου και δεν θα καις και βενζινα!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτο με τα μυαλα που ειπες ειναι υποκειμενικο γιατι και 18 να ταν μπορει να οδηγει σαν 13χρονος. Τουλαχιστον στα 16 σε προφυλασουμε απτο τον κινδυνο να εχεις οικονομικη επιβαρυνση σε περιπτωση ατυχηματος και οχι μονο (με την εννοια οτι θα βγαλεις διπλωμα και θα κυκλοφορεις νομιμα)

Εννοείται ότι είναι υποκειμενικό,εγώ δεν έγραψα ότι σε 3 χρόνια ή στα 15 θα πήξει το μυαλό του,αλλά όσο να πεις σε ένα μικρό βαθμό θα γίνει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οχ παει τον φαγατε .ηρεμιστε λιγο ρε παιδια μια γνωμη ζητησε :P τωρα για το αν ειναι αρκετα μεγαλος για μηχανακι δεν ξερω εγω παντως στα 13 δεν οδηγουσα (μονο το ποδηλατο μου)..στα 15 αρχισα και ειχα οσο μυαλο εχω και τωρα..ποτε δεν ετρεχα με το μηχανακι ουτε εκανα μαγκες αν και τοτε δεν οδηγουσα συχνα και οταν οδηγουσα μεσα στο χωριο πηγαινα και εκανα βολτες(με δανικο μηχανακι παντα :P )Τωρα για το αλλο με την βενζινα που ειπε ενα παιδι δικιο εχει.. εχω φαει ολα μου τα $$ στα βενζιναδικα :plaf:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα