Jump to content
sotozakk

δρόμου ή motard? ή κατι αλλο!

Recommended Posts

καλησπέρα κοσμεεεεε! :bye: ! λοιπόν παιδιά! Εχω φάει μπέρδεμα! :help: !Τι να πάρω? δρόμου?η motard? η κατοι αλλο?θέλω να καλύπτεται απο το Α1!

ΑΠΟ δρόμου (γουστάρω ποιο πολυ ) την kawasaki ninja 250r ( αν ξερετε κατι για την μηχανη εδω ειμαστε χαχαχα :P )

απο motard την wr250x (Παλυ εδω ειμαστε ! :P )

απο <<κατι αλλο>> δεν εχω κατι να πω :P

[ λοιπόν εγω την μηχανη την θελω για καμια - βολτιτσα(αποδραση σαββατοκυριακου και ετσι) - ΚΑΙ για κοντηνες σχετικα διαδρομες(σπιτι σχολη ή καμια μελοντικη δουλιτσα) ] επειδι ομως οι δρομοι απο επαρχια και γενικοτερα απο την ελλαδα δεν ειναι και οτι καλητερο(και σκευτικα πως μερικες απο τις απορδασεις μου πολυ πυθανων να περιεχουν και καπως ανομαλο δρομο αυτος ηταν και ο λογος που κοιτουσα και για motard (οχι πως δεν μου αραισουν και οι δρομου οι (supersport) κα αυτος ειναι και ο λογος που ειμαι μπερδεμενος!!!!!!!!!!!!! πολυ μπερδεμενος!!!!!! θελω και το ενα θελω και το αλλο ετσ το ενα αλιοσ το αλλο! πφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ......... :/ :/ :/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

μεχρη 5.000

ρε παιδες λιγο ποιο συγκεκριμενα δεν μποριτε να μου πητε? ποια τα θετικα ποια τα αρνιτικα? :/ ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μεχρη 5.000

ρε παιδες λιγο ποιο συγκεκριμενα δεν μποριτε να μου πητε? ποια τα θετικα ποια τα αρνιτικα? :/ ?

Κοιτα να δεις. Οντως οι δρομοι στην Ελλαδα, δεν ειναι οι καλυτεροι. Ομως, πιστευω πως και με ninja και με WR250X δεν θα εχεις προβλημα. Γιατι οπως και να το κανουμε, οσο χαλια και να ειναι, χωμα δεν θα ειναι. Επομενως το ninja δεν παιζει να εχει προβλημα να πατησει λιγα χαλικια ή να μπει σε μια μικρη-μεσαια λακουβα. Τωρα, το μονο που σκεφτομαι ειναι το εξης. Το νιντζακι εχει φαιρινγκ. Λοιπον, μια πιθανη πτωση "μακρια μας, αλλα πρεπει παντα να εξαταζουμε ολα τα ενδεχομενα" θα εχει μεγαλυτερο κοστος σε συγκριση με ενα μοταρντ. Μη φανταστεις, απαλεφτες διαφορες, αλλα σιγουρα δεν ειναι το ιδιο. Εγω αυτο που πιστευω ειναι, πηγαινε στις αντιπροσωπειες κανε και τα δυο ενα test-drive και οποιο σου κατσει καλυτερα, χτυπα το. Yamaha και Kawasaki ειναι πολυ αξιοπιστες εταιριες :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παντως με το μοταρ θα θες να μπαινεις σε λακουβες... :D

δεν καταλαβαινεις τιποτα....

με 5000 μπορεις να παρεις και μεταχειρησμενο aprilia sxv 550 και βεβαια πολλα αλλα,πολυ καλυτερα απο το wr250x και την ninja...

βεβαια το διπλωμα δεν θα στα δικαιολογει...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

με 5000 μπορεις να παρεις και μεταχειρησμενο aprilia sxv 550 και βεβαια πολλα αλλα,πολυ καλυτερα απο το wr250x και την ninja...

βεβαια το διπλωμα δεν θα στα δικαιολογει...

Ουτε η ασφαλεια, επομενως κυκλοφορια σε δημοσιο δρομο χωρις ουσιαστικα διπλωμα-ασφαλεια ποτε. Ασε που, ninja και λοιπα της ιδιας κατηγοριας κυβικων, ειναι πολυ καλα σχολεια, καθως απο παπι/σκουτερ περνας σε μηχανη κανονικη ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τσίμπα ένα ΧΤ500 να τα κάνεις όλα και να μην κάνει κιχ.........σε καλυπτει και το δίπλωμα. Για λίγο πιο μάχιμο δες το XR400...πάλι σε καλύπτει το δίπλωμα.

Το νιντζάκι αν θες να μπεις χώμα απλά το ξεχνάς........θα σκορπίσει όλο. Εδώ με τα μοτάρντ που έχουν την ανάρτηση και φοράμε και λίγο κακούνι στο ελαστικό και με τον 17άρι τροχό κάνουμε αμάν στα δύσκολα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια! σας υπερ ευχαριστω! αλλα μαλον για μεταχηρισμενο το βλεπω καθος σε 3 χρονια θα την πουλισω για να παω σε κατι μεγαλιτερο..(σκευτικα και την yamaha yzr 125 )πανεμορφη αλλα λιγα τα κιβικα για καμια βολτιτσα για σαββατοκυριακο..!ετσι πιστευω εγω τουλαχιστον..(προτινετε καμια μηχανουλα που να καληπτει τισ αναγεσ μου και το α1!) ποιο πολυ για

supersport kai motard(εγω πιστευω πως το motard θα μου τεριαζει καλητερα στην οδηγηση) αλλα αυτο που θελωνα βλεπω οτανθα ξηπναω το πρωι !!!!!!! ειναι το supersport! και αυτοσ ειναι ο λογος που εκανα αυτο το θεμα γιατι στν φαση που ειμαι τωρα και η παραμικρη γνωμη σασ θα με επιρεασει! Α! και εκτοσ απο ολλα αυτα επιδι απο ομορφια γουσταρω καλιτερα την yamaha μιποσ βγενει και σε 250 και να καλιπτετε? δεν πιτευω ετσι? :/ ? παιδια και παλυ χιλια ευχαριστω συγνωμη που σασ ζαλιζω ειμαι λιγο μπιχτεις και ξερω σασ επριξα :P αλλα μερικα χερια βηθειασ θα με ωγαλουν απο τηυν δισκολη αποφαση! τι στο καλο μια μηγχανη θα υπαρχει και για εμενα ! σαν την aprilia 750 dorsoduro τα συνδιαζει ολλα! αλλα δεν καλιπτετε! αυτη θα ειναι η 2η μηχανη και η τελευετεα θα ειναι μια harleyyy! στο θεμα μας τωρα! χα0χ0α0χ0α0χ για να μην λετε πωσ δεν ειμαι και μπιχτης! :P :P :P :P :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε, αφου σε εχω κοψει, εχεις ψηθει αγρια για σουπερσπορ. Αντε, εγω προσωπικα θα επερνα τα 33 αλογα, και αντε γεια :scooter:

08_ninja250_trc_header.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια! σας υπερ ευχαριστω! αλλα μαλον για μεταχηρισμενο το βλεπω καθος σε 3 χρονια θα την πουλισω για να παω σε κατι μεγαλιτερο..(σκευτικα και την yamaha yzr 125 )πανεμορφη αλλα λιγα τα κιβικα για καμια βολτιτσα για σαββατοκυριακο..!ετσι πιστευω εγω τουλαχιστον..(προτινετε καμια μηχανουλα που να καληπτει τισ αναγεσ μου και το α1!) ποιο πολυ για

supersport kai motard(εγω πιστευω πως το motard θα μου τεριαζει καλητερα στην οδηγηση) αλλα αυτο που θελωνα βλεπω οτανθα ξηπναω το πρωι !!!!!!! ειναι το supersport! και αυτοσ ειναι ο λογος που εκανα αυτο το θεμα γιατι στν φαση που ειμαι τωρα και η παραμικρη γνωμη σασ θα με επιρεασει! Α! και εκτοσ απο ολλα αυτα επιδι απο ομορφια γουσταρω καλιτερα την yamaha μιποσ βγενει και σε 250 και να καλιπτετε? δεν πιτευω ετσι? :/ ? παιδια και παλυ χιλια ευχαριστω συγνωμη που σασ ζαλιζω ειμαι λιγο μπιχτεις και ξερω σασ επριξα :P αλλα μερικα χερια βηθειασ θα με ωγαλουν απο τηυν δισκολη αποφαση! τι στο καλο μια μηγχανη θα υπαρχει και για εμενα ! σαν την aprilia 750 dorsoduro τα συνδιαζει ολλα! αλλα δεν καλιπτετε! αυτη θα ειναι η 2η μηχανη και η τελευετεα θα ειναι μια harleyyy! στο θεμα μας τωρα! χα0χ0α0χ0α0χ για να μην λετε πωσ δεν ειμαι και μπιχτης! :P :P :P :P :P

Και σε SS να καταλήξεις, η οποιαδήποτε επαφή αποκτήσεις αυτά τα πρώτα χρόνια σου με SM θα σε κάνει καλύτερο οδηγό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

BambachasxD... ποιο το μοντελο τησ μηχανησ τισ εικονασ?? καμια σχεση με αυτες που εχω δει!

Αυτη ειναι η ninja 250r σε μαυρο χρωμα, το οποιο ειναι και διαθεσιμο ΕΔΩ :mB_kalo_e::thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ευχαριστω ρε παιδες! μπορειτε αν δεν σασ κανει κοπο να μου προτινετε καμια δρομου που να καλιπτετε απο το α1? εκτοσ απο την kawasaki 250r & yamha yzr 125

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ευχαριστω ρε παιδες! μπορειτε αν δεν σασ κανει κοπο να μου προτινετε καμια δρομου που να καλιπτετε απο το α1? εκτοσ απο την kawasaki 250r & yamha yzr 125

σε μεταχειρημενο φιλε γτ δεν ξερω αμα βγαινει ακομα καινουργιο ειναι το aprilia rs 125.. με 33 αλογα αλλα ειναι διχρονο.. και απο οτι εχω ακουσει θελει αρκετη φροντιδα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω προσωπικα, θα σου προτεινα δυο μηχανες. Η πρωτη ειναι η ninja 250r, κλασσικα, βεβαια, να ξερεις οτι στο πεσιμο (που μακαρι να μην γινει ποτε) θα εχεις αρκετα μεγαλυτερα εξοδα επισκευης, λογω fairing σε αντιθεση με ενα μοταρντ. Το WR250X της Yamaha το εχεις δει? Ειναι πολυ ωραιο εξωτερικα, αλλα και απο πλευρας τεχνικων χαρακτηριστικων, ειναι μια χαρουλα :_thumbsup: Αν θες κατι σε 125, θα μπορουσες να δεις και cbr...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα