Jump to content
Sign in to follow this  
pateris99

innova φλας

Recommended Posts

Γεια σας παιδια εχω μια απορια με κατι που ακουσα χτες και πιστευω πως εσεισ μπορειται να μου την λυσετε....Ακουσα οτι αμα σε ενα innova βγαλεις την μπροστινη ποδιά που ειναι πανω τα φλας τα πισω δεν δουλευουν...Αληθευει?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ναι αν αποσυνδεσης τα μπροστα φλας τα πισω κολλανε μονιμα αναμενα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι αν αποσυνδεσης τα μπροστα φλας τα πισω κολλανε μονιμα αναμενα...

Υπαρχει περιπτωση να ξεσυνδεθουν τα μπροστα και τα πισω να δουλευουν με καποια πατεντα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

100000 ευχαριστω να σαι καλα

Δηλαδη γινεται να μην εχω ποδια μπροστα(που εχει πανω τα φλας)και να εχω μονο πισω κολοφαναρο που εχει πανω τα φλας αμα βαλω αυτα τα πραγματα που μου ειπεσ στον παραπανω συνδεσμο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι, γινεται. Θα βγαλεις τις μπροστα λαμπες και θα βαλεις στη θεση τους τις αντιστασεις αυτες κι οι πισω θα λειτουργουν κανονικα. Βεβαια, δεν ειναι καλη ιδεα να καταργησεις τα μπροστα φλας, δες μηπως μπορεις και τα αφησεις με καποια πατεντα ή εστω βαλεις καποια αλλα, led λογου χαρη. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι, γινεται. Θα βγαλεις τις μπροστα λαμπες και θα βαλεις στη θεση τους τις αντιστασεις αυτες κι οι πισω θα λειτουργουν κανονικα. Βεβαια, δεν ειναι καλη ιδεα να καταργησεις τα μπροστα φλας, δες μηπως μπορεις και τα αφησεις με καποια πατεντα ή εστω βαλεις καποια αλλα, led λογου χαρη. :_thumbsup:

Ευχαριστω παρα πολυ!!!!!!!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μα γιατια να βγαλεις την ποδια,θανε πολυ ασχημο ρ φιλε :thumbsdown: ξανασκεψου το

Δεν θα ειναι πιο ωραιο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν θα ειναι πιο ωραιο?

Θα ειναι εποιηκως τραγικο... Πιστεψε με... Σαν χρεπι θα μοιαζει...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα ειναι εποιηκως τραγικο... Πιστεψε με... Σαν χρεπι θα μοιαζει...

συμφωνω.

αυτα τ αμηχανακια μας ρε φιλε,δεν λεει να βγαλεις την ποδια,ασε τους φιλους σου να λενε για το αν θα ειναι ποιο ομορφο.

απλα απο μονος σου σκεψου το χωρις ποδιες. με κεινη τι κουμουτσα μπροστα σκετη.

ασε που οι ποδιες ειναι οτι πρεπει για βροχες.επισυς.

αμα θες λιγο να το βελτιωσεις μπροστα ετσι ωστε να φαινετε ομορφο.απλα πανε παρε απο την αντιπροσωπεια της honda κρυσταλλινα φλας,γυαλισε τα αντιβαρα απο το μηχανακι σου,και κανε τη μανετα νικελ. θα σου δωσω μια φωτο να δεις πως τοχω εγω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

συμφωνω.

αυτα τ αμηχανακια μας ρε φιλε,δεν λεει να βγαλεις την ποδια,ασε τους φιλους σου να λενε για το αν θα ειναι ποιο ομορφο.

απλα απο μονος σου σκεψου το χωρις ποδιες. με κεινη τι κουμουτσα μπροστα σκετη.

ασε που οι ποδιες ειναι οτι πρεπει για βροχες.επισυς.

αμα θες λιγο να το βελτιωσεις μπροστα ετσι ωστε να φαινετε ομορφο.απλα πανε παρε απο την αντιπροσωπεια της honda κρυσταλλινα φλας,γυαλισε τα αντιβαρα απο το μηχανακι σου,και κανε τη μανετα νικελ. θα σου δωσω μια φωτο να δεις πως τοχω εγω

ευχαριστω παιδια για τισ συμβουλες με ενδιαφερει παρα πολυ η γνωμη σας...Αμα μπορεισ στειλε μου την φοτο που μου ελεγες ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ευχαριστω παιδια για τισ συμβουλες με ενδιαφερει παρα πολυ η γνωμη σας...Αμα μπορεισ στειλε μου την φοτο που μου ελεγες ...

Αρχικα

dsc00476g.jpg

dsc00474qw.jpg

dsc00473e.jpg

Εδω οπως βλεπεις εχω γυαλισει τη μπομπα τα αντιβαρα,και εχω αλλαξει μανετα :D

dsc00471cv.jpg

Να εκανα και την αεροτομη επισυς να φαινετε ωραια .

dsc00475t.jpg

Ενα συνολο .

dsc00448nk.jpg

dsc00447el.jpg

dsc00446n.jpg

το μηχανακι στις αρχικες φωτογραφιες δεν ειναι καθαρο. μια φορα που θα τοχω τερμα καθαρο και γυαλισμενες ζαντες κλπ. θα το δεις και θα παθεις την πλακα σου :P

:_thumbsup:

Τροποποιήθηκε από τον pasxalis_evo

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αρχικα

dsc00476g.jpg

dsc00474qw.jpg

dsc00473e.jpg

Εδω οπως βλεπεις εχω γυαλισει τη μπομπα τα αντιβαρα,και εχω αλλαξει μανετα :D

dsc00471cv.jpg

Να εκανα και την αεροτομη επισυς να φαινετε ωραια .

dsc00475t.jpg

Ενα συνολο .

dsc00448nk.jpg

dsc00447el.jpg

dsc00446n.jpg

το μηχανακι στις αρχικες φωτογραφιες δεν ειναι καθαρο. μια φορα που θα τοχω τερμα καθαρο και γυαλισμενες ζαντες κλπ. θα το δεις και θα παθεις την πλακα σου :P

:_thumbsup:

Πολυ ωραιο μηχανακι καλοταξιδο...η αεροτομη ποσο εκανε?το κολοφαναρο?η μανετα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολυ ωραιο μηχανακι καλοταξιδο...η αεροτομη ποσο εκανε?το κολοφαναρο?η μανετα?

Ευχαριστω. Προσφατα γυρισα και απο ενα ταξιδακι σωως και αβλαβης.

κοιταξε Αυτη η μανετα Εκανε γυρω στα 15 ευρω.αλα νταξει ,αυτη ποιο πολυ ειναι για μωστρα. ειναι ρυθμιζομενη.αλα εγω θα προτειμουσα μια γνησια. αυτη ειναι χρωμιου.αλα μια χαρα ειναι

Την αεροτομη,αρχικα την ειχα αρχισει εγω και εκανα την μιση,και την ετριβα με μια βουρτσα που μπενει σε τρυπανι,εκανα καλη δουλεια,μεχρι που βαρεθηκα και την εδωσα σε εναν και πηρε 10 ευρω.

το φαναρι κοντα στα 15 με 20 ευρω βγαινει, ειναι κρυσταλινο με κοκκινα led μεσα.

αλα επειδη ειναι τα ηλεκτρικα μου grp τακαψε καποια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστω. Προσφατα γυρισα και απο ενα ταξιδακι σωως και αβλαβης.

κοιταξε Αυτη η μανετα Εκανε γυρω στα 15 ευρω.αλα νταξει ,αυτη ποιο πολυ ειναι για μωστρα. ειναι ρυθμιζομενη.αλα εγω θα προτειμουσα μια γνησια. αυτη ειναι χρωμιου.αλα μια χαρα ειναι

Την αεροτομη,αρχικα την ειχα αρχισει εγω και εκανα την μιση,και την ετριβα με μια βουρτσα που μπενει σε τρυπανι,εκανα καλη δουλεια,μεχρι που βαρεθηκα και την εδωσα σε εναν και πηρε 10 ευρω.

το φαναρι κοντα στα 15 με 20 ευρω βγαινει, ειναι κρυσταλινο με κοκκινα led μεσα.

αλα επειδη ειναι τα ηλεκτρικα μου grp τακαψε καποια

Το φαναρι εχει ενσωματομενα φλας?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κοιταξε ,εγω πηρα αυτο το ημιτασιον με τα led δεν εχει φλασ μεσα. υπαρχει νμζω τωρα και ενα αλο,απλα με λαμπα αντι για λεντ,που στο δινει η honda,ουτε εκινο εχει.εγω ενσωματωσα,με τρυπανι flash led,αλα δεν λειτουργουν,γιατι οπως ειδες και στο τοπικ μου,χρειαζομαι αντιστασεις

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κοιταξε ,εγω πηρα αυτο το ημιτασιον με τα led δεν εχει φλασ μεσα. υπαρχει νμζω τωρα και ενα αλο,απλα με λαμπα αντι για λεντ,που στο δινει η honda,ουτε εκινο εχει.εγω ενσωματωσα,με τρυπανι flash led,αλα δεν λειτουργουν,γιατι οπως ειδες και στο τοπικ μου,χρειαζομαι αντιστασεις

φιλε το μπροστινο φτερο ειναι απο μαμα?τι εξατμιση του φορας?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε ο λασποτηρας ειναι απο μαμα?τι εξατμιση του φορας?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι απο μαμα.δεν γνωριζω αν υπαρχει αλος aftermarket. motosport carbon χειροποιητη

Ευχαριστω φιλε....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα