pateris99 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2010 Γεια σας παιδια εχω μια απορια με κατι που ακουσα χτες και πιστευω πως εσεισ μπορειται να μου την λυσετε....Ακουσα οτι αμα σε ενα innova βγαλεις την μπροστινη ποδιά που ειναι πανω τα φλας τα πισω δεν δουλευουν...Αληθευει?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2010 Ναι αν αποσυνδεσης τα μπροστα φλας τα πισω κολλανε μονιμα αναμενα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pateris99 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2010 Ναι αν αποσυνδεσης τα μπροστα φλας τα πισω κολλανε μονιμα αναμενα... Υπαρχει περιπτωση να ξεσυνδεθουν τα μπροστα και τα πισω να δουλευουν με καποια πατεντα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2010 Αν βαλεις αντιστασεις μονο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pateris99 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2010 Αν βαλεις αντιστασεις μονο... Δηλαδη?Τι ειναι αυτο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2010 Ο σύνδεσμός μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pateris99 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2010 Ο σύνδεσμός μου 100000 ευχαριστω να σαι καλα Ο σύνδεσμός μου Δηλαδη γινεται να μην εχω ποδια μπροστα(που εχει πανω τα φλας)και να εχω μονο πισω κολοφαναρο που εχει πανω τα φλας αμα βαλω αυτα τα πραγματα που μου ειπεσ στον παραπανω συνδεσμο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2010 Ναι, γινεται. Θα βγαλεις τις μπροστα λαμπες και θα βαλεις στη θεση τους τις αντιστασεις αυτες κι οι πισω θα λειτουργουν κανονικα. Βεβαια, δεν ειναι καλη ιδεα να καταργησεις τα μπροστα φλας, δες μηπως μπορεις και τα αφησεις με καποια πατεντα ή εστω βαλεις καποια αλλα, led λογου χαρη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pateris99 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2010 Ναι, γινεται. Θα βγαλεις τις μπροστα λαμπες και θα βαλεις στη θεση τους τις αντιστασεις αυτες κι οι πισω θα λειτουργουν κανονικα. Βεβαια, δεν ειναι καλη ιδεα να καταργησεις τα μπροστα φλας, δες μηπως μπορεις και τα αφησεις με καποια πατεντα ή εστω βαλεις καποια αλλα, led λογου χαρη. Ευχαριστω παρα πολυ!!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2010 μα γιατια να βγαλεις την ποδια,θανε πολυ ασχημο ρ φιλε ξανασκεψου το Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DrTakHs 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2010 μα γιατια να βγαλεις την ποδια,θανε πολυ ασχημο ρ φιλε ξανασκεψου το :yes: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pateris99 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2010 μα γιατια να βγαλεις την ποδια,θανε πολυ ασχημο ρ φιλε ξανασκεψου το Δεν θα ειναι πιο ωραιο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2010 Δεν θα ειναι πιο ωραιο? Θα ειναι εποιηκως τραγικο... Πιστεψε με... Σαν χρεπι θα μοιαζει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2010 Θα ειναι εποιηκως τραγικο... Πιστεψε με... Σαν χρεπι θα μοιαζει... συμφωνω. αυτα τ αμηχανακια μας ρε φιλε,δεν λεει να βγαλεις την ποδια,ασε τους φιλους σου να λενε για το αν θα ειναι ποιο ομορφο. απλα απο μονος σου σκεψου το χωρις ποδιες. με κεινη τι κουμουτσα μπροστα σκετη. ασε που οι ποδιες ειναι οτι πρεπει για βροχες.επισυς. αμα θες λιγο να το βελτιωσεις μπροστα ετσι ωστε να φαινετε ομορφο.απλα πανε παρε απο την αντιπροσωπεια της honda κρυσταλλινα φλας,γυαλισε τα αντιβαρα απο το μηχανακι σου,και κανε τη μανετα νικελ. θα σου δωσω μια φωτο να δεις πως τοχω εγω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pateris99 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2010 συμφωνω. αυτα τ αμηχανακια μας ρε φιλε,δεν λεει να βγαλεις την ποδια,ασε τους φιλους σου να λενε για το αν θα ειναι ποιο ομορφο. απλα απο μονος σου σκεψου το χωρις ποδιες. με κεινη τι κουμουτσα μπροστα σκετη. ασε που οι ποδιες ειναι οτι πρεπει για βροχες.επισυς. αμα θες λιγο να το βελτιωσεις μπροστα ετσι ωστε να φαινετε ομορφο.απλα πανε παρε απο την αντιπροσωπεια της honda κρυσταλλινα φλας,γυαλισε τα αντιβαρα απο το μηχανακι σου,και κανε τη μανετα νικελ. θα σου δωσω μια φωτο να δεις πως τοχω εγω ευχαριστω παιδια για τισ συμβουλες με ενδιαφερει παρα πολυ η γνωμη σας...Αμα μπορεισ στειλε μου την φοτο που μου ελεγες ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2010 (τροποποιήθηκε) ευχαριστω παιδια για τισ συμβουλες με ενδιαφερει παρα πολυ η γνωμη σας...Αμα μπορεισ στειλε μου την φοτο που μου ελεγες ... Αρχικα Εδω οπως βλεπεις εχω γυαλισει τη μπομπα τα αντιβαρα,και εχω αλλαξει μανετα :D Να εκανα και την αεροτομη επισυς να φαινετε ωραια . Ενα συνολο . το μηχανακι στις αρχικες φωτογραφιες δεν ειναι καθαρο. μια φορα που θα τοχω τερμα καθαρο και γυαλισμενες ζαντες κλπ. θα το δεις και θα παθεις την πλακα σου :P Τροποποιήθηκε Ιούλιος 20 , 2010 από τον pasxalis_evo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pateris99 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2010 Αρχικα Εδω οπως βλεπεις εχω γυαλισει τη μπομπα τα αντιβαρα,και εχω αλλαξει μανετα :D Να εκανα και την αεροτομη επισυς να φαινετε ωραια . Ενα συνολο . το μηχανακι στις αρχικες φωτογραφιες δεν ειναι καθαρο. μια φορα που θα τοχω τερμα καθαρο και γυαλισμενες ζαντες κλπ. θα το δεις και θα παθεις την πλακα σου :P Πολυ ωραιο μηχανακι καλοταξιδο...η αεροτομη ποσο εκανε?το κολοφαναρο?η μανετα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2010 Πολυ ωραιο μηχανακι καλοταξιδο...η αεροτομη ποσο εκανε?το κολοφαναρο?η μανετα? Ευχαριστω. Προσφατα γυρισα και απο ενα ταξιδακι σωως και αβλαβης. κοιταξε Αυτη η μανετα Εκανε γυρω στα 15 ευρω.αλα νταξει ,αυτη ποιο πολυ ειναι για μωστρα. ειναι ρυθμιζομενη.αλα εγω θα προτειμουσα μια γνησια. αυτη ειναι χρωμιου.αλα μια χαρα ειναι Την αεροτομη,αρχικα την ειχα αρχισει εγω και εκανα την μιση,και την ετριβα με μια βουρτσα που μπενει σε τρυπανι,εκανα καλη δουλεια,μεχρι που βαρεθηκα και την εδωσα σε εναν και πηρε 10 ευρω. το φαναρι κοντα στα 15 με 20 ευρω βγαινει, ειναι κρυσταλινο με κοκκινα led μεσα. αλα επειδη ειναι τα ηλεκτρικα μου grp τακαψε καποια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pateris99 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2010 Ευχαριστω. Προσφατα γυρισα και απο ενα ταξιδακι σωως και αβλαβης. κοιταξε Αυτη η μανετα Εκανε γυρω στα 15 ευρω.αλα νταξει ,αυτη ποιο πολυ ειναι για μωστρα. ειναι ρυθμιζομενη.αλα εγω θα προτειμουσα μια γνησια. αυτη ειναι χρωμιου.αλα μια χαρα ειναι Την αεροτομη,αρχικα την ειχα αρχισει εγω και εκανα την μιση,και την ετριβα με μια βουρτσα που μπενει σε τρυπανι,εκανα καλη δουλεια,μεχρι που βαρεθηκα και την εδωσα σε εναν και πηρε 10 ευρω. το φαναρι κοντα στα 15 με 20 ευρω βγαινει, ειναι κρυσταλινο με κοκκινα led μεσα. αλα επειδη ειναι τα ηλεκτρικα μου grp τακαψε καποια Το φαναρι εχει ενσωματομενα φλας? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2010 κοιταξε ,εγω πηρα αυτο το ημιτασιον με τα led δεν εχει φλασ μεσα. υπαρχει νμζω τωρα και ενα αλο,απλα με λαμπα αντι για λεντ,που στο δινει η honda,ουτε εκινο εχει.εγω ενσωματωσα,με τρυπανι flash led,αλα δεν λειτουργουν,γιατι οπως ειδες και στο τοπικ μου,χρειαζομαι αντιστασεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pateris99 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2010 κοιταξε ,εγω πηρα αυτο το ημιτασιον με τα led δεν εχει φλασ μεσα. υπαρχει νμζω τωρα και ενα αλο,απλα με λαμπα αντι για λεντ,που στο δινει η honda,ουτε εκινο εχει.εγω ενσωματωσα,με τρυπανι flash led,αλα δεν λειτουργουν,γιατι οπως ειδες και στο τοπικ μου,χρειαζομαι αντιστασεις φιλε το μπροστινο φτερο ειναι απο μαμα?τι εξατμιση του φορας? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pateris99 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2010 κοιταξε ,εγω πηρα αυτο το ημιτασιον με τα led δεν εχει φλασ μεσα. υπαρχει νμζω τωρα και ενα αλο,απλα με λαμπα αντι για λεντ,που στο δινει η honda,ουτε εκινο εχει.εγω ενσωματωσα,με τρυπανι flash led,αλα δεν λειτουργουν,γιατι οπως ειδες και στο τοπικ μου,χρειαζομαι αντιστασεις φιλε ο λασποτηρας ειναι απο μαμα?τι εξατμιση του φορας? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2010 ναι απο μαμα.δεν γνωριζω αν υπαρχει αλος aftermarket. motosport carbon χειροποιητη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pateris99 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2010 ναι απο μαμα.δεν γνωριζω αν υπαρχει αλος aftermarket. motosport carbon χειροποιητη Ευχαριστω φιλε.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2010 Τίποτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες