Jump to content
Sign in to follow this  
kost4s

βοηθεια για 125cc

Recommended Posts

παιδια και κατι αλλο.. τα πολυαστερκα ειναι αυτο που πισω το φως κολαει ας πουμε σαν να μπανει μεσα, και δεν φαινεται, η σου βγαζουν και το φαναρι? που μπορω να βρω τετοια για το fx??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

τα πολυαστερκα ειναι αυτο που πισω το φως κολαει ας πουμε σαν να μπανει μεσα, και δεν φαινεται, η σου βγαζουν και το φαναρι?

Για σπαστω και ξανα ριχτω απ'την αρχη ρε αδερφε για να καταλαβουμε και εμεις...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aυτο με το ζησε την καθε φαση πολυ μ'άρεσε

Και επειδη εισαι και καγκουρακος απο ο,τι βλεπω, απο γκαζι, οσο να πεις κατι παραπανω θα εχει απο 125 ε;;

συμπλεχτιες, κοντριτσες με καναν μια στο τοσο :_innocent: .. αυτα θελω να ζησω..

Σορρυ, μα συμπλεχτιες και κοντριτσες θελεις να "ζησεις" ? Μηπως στην πραγματικοτητα δεν θελεις να ζησεις και τοσο πολυ? Ψαχνεις για μηχανακι 125cc που θα ειναι φτιαγμενο στα 200+ για να κανεις κοντριτσες και καγκουριτσες... συγγνωμη κιολας, αλλα πολλοι οδηγαμε παπι, κανουμε καμια χαζομαρα που και που, αλλα οχι και ετσι φιλος... Αλλα εαν δεν εκτιμας την ζωη σου ο ιδιος... :wallbash::thumbsdown:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε τωρα αρχιζω να ασχολουμαι.. αρα λογικο να μην ξερω πολλα.. μην νομιζεις οτι δεν ψαχνομαι... και καλη η ιδεα σου με το παντελονι:P

αυτο που θελω εχει φτιαχτει σε μαγαζι με εξειδικευση στα φχ.. πιστονι 72mm wossner, 33καρμπιρατερ fcr, ανοιγμενη φουλ η κεφαλη, ροηκη εξελιξη, dragon εξτμση κλπ.... δεν αξιζει?? μεσα απο αυτο το παπι ετσι οπως ειναι στημενο θα μαθω πολλαααα πιστευω... και ας μην ειμαι καγκουρας ακομα.. οπως ειπα δεν θελω να γινω και τρελοκαγκουρι.. ισα ισα να το ανοιγω που κ που..

παντα φιλικα, και με οχι πολυ γνωση απο παππια..

υγ. οταν λες θυριδες ενοεις την κεφαλη φιλε μου??

υγ.2 and what about ριντοφυλλα??

φιλος όλα αυτά που λές είναι το κλασσικό πείραγμα στα 4χρονα... δηλαδή αύξηση χιλιωστών... το Ζ σαν δίχρονο δεν χρειάζεται τέτοια... τα 2χρονα έχουν θυρίδες στον κύλινδρο... από κει περνάει η βενζίνη αμα ανοίξεις αυτές τις θυρίδες (γνωστό ως θυριδωμα) και βάλεις μεγαλύτερο καρμπυλατέρ και άλλα ριντόφιλα στην μανίσια ριντιέρα κια μια εξάτμιση το μηχανάκι σκοτώνει 21 άλογα θα έχεις

κανόνισε όμως αυτά είναι επικίνδυνα και κοστίζουν πολλά

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά καλησπέρα.. είμαι καινούργιος εδω αλλα ελπίζω μα γίνω παλιός γρήγορα :rolleyes: Λοιπον στο θεμα μας... σε λιγο καιρο γινομαι 18, και αρα θελω να παρω ενα μηχανακι καινουργιο.. εχω ηδη ενα dayang "50" :lipssealed: ας πουμε.. τεσπα θα ηθελα τωρα να παρω ενα κροσακι.. αφου εκανα μια ερευνα ειδα οτι δεν βγαινω οικονομικα :ranting3::wallbash: ξερετε αν υπαρχει κανενα καλο site (εκτος χε) να ψαξω μπας και βρω κανα μεταχειρισμενο?? επειδη ομως δεν το κοβω, σκεφτηκα να παρω ενα παπακι.. αλλα τι?? ηθελα crypton x αλλα ειδα οτι μετατροπες δεν μπορουν να γινουν πολλες αφου ειναι ηλεκτρονικο.. ειμαι λοιπον αναμεσα στα: crypton r115, innova(οχι injection), η κανα αστρακι.. επειδη ομως ειμαι και λιγο κανγκουρακι :bruce_h4h: θελω να φτιαξω ενα εργαλιο.. με χιλιοστα και λοιπα να το κανω περιπου 180cc με 200cc.. ποιο λετε να ειναι το πιο καλο παπακι ωστε να μην μου τη βγαινει κανεις? :P θελω πολλες αποψεις!!!

υγ.1 σας μπερδεψα αλλα ειμαι και εγω πολυ μπερδεμενος :/

υγ.2 περιπου θελω ενα παπι να ΜΗΝ κοστισουν αρκετα οι μετατροπες που θα του ριξω, ΝΑ τις αντεξει!!, και να εχει ΤΡΟΜΕΡΗ ροπη γιατι με το δικο μου με περνανε λογω ροπης οπως μπαινουν οι ταχυτητες!!

υγ.3 μενω Αθηνα!

ευχαριστω προκαταβολικα!!

Αφού θές να το πειράξεις πάρε ένα κολλημένο Supra φτιάξε δικό σου moter με τα carbilater του και όλα του,βάλ' του και ένα δισκοφρενάκι πίσω και ένα διπλό μπροστά και θα είσαι πολυ ικανοποιημένος.Το Supra για φτιάξιμο είναι "μανούλα".

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα :2funny: :2funny: :2funny:

Και γαμο τα θεματα! Θα μπαινω που και που να χαζευω.... :popcorn: :popcorn: :popcorn: :popcorn: :popcorn:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

βασικα εμαθα καποια ψιλοπραγματα.. και μαλλον κατεληξα στο z... αλλα επειδη ειμαι σιγουρος οτι τα εχουν σκισει ολα, ελεγα για κανα fx... και βλεπουμε:D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απο οτι καταλαβαινω ψαχνεις για μεταχειρισμενο παπι.

Το suzuki fx αν το βρεις ειναι πολυ καλο θα ελεγα οτι ειναι μια μοτοσυκλετα με μορφη παπιου.

Αν δεν κανω λαθος εχει το κινητηρα του dr πενταταχυτο συμπλεκτη και καμια 19 αλογα πραγμα που το κανει πολυ νευρικο.

Δεν κυκλοφορισαν ομως πολλα και αυτο το κανει δισεβρετο.

Αν το βρεις σε καλη κατασταση θα ελεγα παρτο.

Σου λεω για το FX γιατι για το Ζ δεν ξερω πολλα πραγματα και θα ηθελα να σου πει καποιος αλλος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χαχαχα έλιωσα :2funny:

εεεεε και βγάζει και 3 άλογατα....λοιπόν πάω να το πάρω!! :rotfl: :rotfl:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΑΝΤΟΧΗ ΤΟ FX ... ΔΕΝ ΝΙΩΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.... ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ .... ΑΣΕ ΤΑ Ζ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΧ.... :lipssealed:

ΠΑΡΕ FX ΜΕΤΑΧΕΙΡΟ Κ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σορρυ, μα συμπλεχτιες και κοντριτσες θελεις να "ζησεις" ? Μηπως στην πραγματικοτητα δεν θελεις να ζησεις και τοσο πολυ? Ψαχνεις για μηχανακι 125cc που θα ειναι φτιαγμενο στα 200+ για να κανεις κοντριτσες και καγκουριτσες... συγγνωμη κιολας, αλλα πολλοι οδηγαμε παπι, κανουμε καμια χαζομαρα που και που, αλλα οχι και ετσι φιλος... Αλλα εαν δεν εκτιμας την ζωη σου ο ιδιος... :wallbash::thumbsdown:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά καλησπέρα.. είμαι καινούργιος εδω αλλα ελπίζω μα γίνω παλιός γρήγορα :rolleyes: Λοιπον στο θεμα μας... σε λιγο καιρο γινομαι 18, και αρα θελω να παρω ενα μηχανακι καινουργιο.. εχω ηδη ενα dayang "50" :lipssealed: ας πουμε.. τεσπα θα ηθελα τωρα να παρω ενα κροσακι.. αφου εκανα μια ερευνα ειδα οτι δεν βγαινω οικονομικα :ranting3::wallbash: ξερετε αν υπαρχει κανενα καλο site (εκτος χε) να ψαξω μπας και βρω κανα μεταχειρισμενο?? επειδη ομως δεν το κοβω, σκεφτηκα να παρω ενα παπακι.. αλλα τι?? ηθελα crypton x αλλα ειδα οτι μετατροπες δεν μπορουν να γινουν πολλες αφου ειναι ηλεκτρονικο.. ειμαι λοιπον αναμεσα στα: crypton r115, innova(οχι injection), η κανα αστρακι.. επειδη ομως ειμαι και λιγο κανγκουρακι :bruce_h4h: θελω να φτιαξω ενα εργαλιο.. με χιλιοστα και λοιπα να το κανω περιπου 180cc με 200cc.. ποιο λετε να ειναι το πιο καλο παπακι ωστε να μην μου τη βγαινει κανεις? :P θελω πολλες αποψεις!!!

υγ.1 σας μπερδεψα αλλα ειμαι και εγω πολυ μπερδεμενος :/

υγ.2 περιπου θελω ενα παπι να ΜΗΝ κοστισουν αρκετα οι μετατροπες που θα του ριξω, ΝΑ τις αντεξει!!, και να εχει ΤΡΟΜΕΡΗ ροπη γιατι με το δικο μου με περνανε λογω ροπης οπως μπαινουν οι ταχυτητες!!

υγ.3 μενω Αθηνα!

ευχαριστω προκαταβολικα!!

εισαι πολυ γελασμενος αν νομιζεις οτι στα ηλεκτρονικα (injection) δεν μπορεις να πειραξεις τιποτα.. μου φαινετε η αυτογνωσια δεν θα σε βοηθησει να γινεις παλιος. οποτε μην λες καποια πραματα χωρις να ξερεις ;)

Οσον αφορα το φχ που ρωτας.τα φχ ειναι τα ποιο καλα σε αντοχη μηχανακια.τα οποια βαζεις οτι θες πανω.

Εγω δεν σε βλεπω για κυβικα ανω τον 50 cc. με αυτα τα σκεπτικα .

Τροποποιήθηκε από τον pasxalis_evo

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε σορρυ κ ολασ αλλα εισαι σπαστικα ξενερωτοσ :P

Τροποποιήθηκε από τον AquaDiGio

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε σορρυ κ ολασ αλλα εισαι σπαστικα ξενερωτοσ :P

Ειμαι σπαστικα ξενερωτος ε..? Ενας πιτσιρικος που τωρα μπαινει στην κατηγορια που καλυπτει Α1 (που δεν νομιζω καν πως εχει διπλωμα), θελει να κανει ενα παπι 200αρι, για να κανει κοντρες και καγκουριες. Σπαστικα ξενερωτος δεν ειμαι, ωριμος ειμαι, και πιστευω εχω δει με τα ματια μου μερικα πραγματα παραπανω, εκτροπα απο "κοντρισες".

Εαν αγαπαει καποιος την ζωη του, το καλυτερο που εχει να κανει ειναι παντου με κρανος και να αφησει τα "φτιαγμενα" παπια, και να παρει μια κανονικη μηχανη, με σωστο στησιμο, πλαισιο, αναρτησεις, φρενα.

Ενα φτιαγμενο παπι, τιποτα δεν εχει απο αυτα σωστα για τα κυβικα του... αλλα ναι θα μου πεις, ξενερωτος ειμαι..

Ετσι για τον τυπο, πριν κανα χρονο δυο παιδια 20 χιλιομετρα εξω απο την πολη διαμελιστηκαν απο συγκρουση στις προστατευτικες μπαρες(εκαναν κοντρα βλεπεις). Αλλα ναι, μετα εγω ειμαι ο ξενερωτος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αγορι μου,δεν στα χωνουμε. με αυτα τα μυαλα που εχεις,δεν εισαι για τετοιο μηχανακι. καταλαβετω. οι γονεις σου σε αφησαν γιαυτο το πραμα? το ξερουν ?

εγω γενικα μαζι σου ειμαι,αλα δεν εχεις ωριμη σκεψη για τετοια οδηγηση,καιι κυβικα.και θα συμφωνησω με τον aquadigio.

για σενα το λεμε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

βασικα εγω οσο και να μην το πιστευτε δεν τρεχω.. απλα καμια φορα αν το ανοιξω να μπορει να νυχτωσει αλλα μηχανακια.. ΚΑΜΙΑ φορα οχι ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ..;) αυτο ζηταω.. και βρηκα ηδη ενα suzuki fx 230cc!! το οποιο εχει μετατραπει απο σοβαρη αντιπροσωπια.. κα το παιδι του κανει τρελη συντηρηση.. με 1800ευρα το δινει.. τι λετε?? αα εχει κανει 54.000 χλμ.. μπορω να τη ριξω την τιμη θα με συμφερει ομως να το παρω? (και ειπαμε χωρις να το τρεχω καθημερινα)

ama exeis tn oikonomikh anesh...parto...akougetai pl kl ergaleio...egw an dn evriska kt kltr vevaia 8 t eperna...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αγορι μου,δεν στα χωνουμε. με αυτα τα μυαλα που εχεις,δεν εισαι για τετοιο μηχανακι. καταλαβετω. οι γονεις σου σε αφησαν γιαυτο το πραμα? το ξερουν ?

εγω γενικα μαζι σου ειμαι,αλα δεν εχεις ωριμη σκεψη για τετοια οδηγηση,καιι κυβικα.και θα συμφωνησω με τον aquadigio.

για σενα το λεμε

καταρχην συγνωμη αν πειραχτηκες..

απλα δεν μπορεις να ξερεις αν εχω την δυνατοτητα σκεψης για να οδηγησω ενα τετοιο μηχανακι!! και ναι με αφησαν οι γονεις μου επειδη ξερουν οτι οδηγω προσεκτικα ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μα με αυτα που μας λες φιλαρακι μου,τι να σου πουμε ? προσεξε σε ολα τα ποστ που εκανες τι λες. και αμα εσυ πιστευεις οτι εχεις σωστη σκεψη πεστω μας

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα