Jump to content
Sign in to follow this  
sotozakk

μηχανες που να καληπτοντε απο το διπλομα Α1(18 ετων)

Recommended Posts

Καλησπερα! ειμαι νεο μελος και ασχετος προς το forum sorry που δεν βαζω τονους και πολυ πιθανον να εχω και ορθογραφικα ! αλλα εχω συνιθισει εδω και 3 χρονια με greeklish!

Λιπον ...... εχω χασει τον μπουσουλα :help: ! αν ειμαι σε λαθος θεμα διορθοστεμε!

σε 1 χρονο και κατι βγαζω διπλομα για το λεγομενο(125) η Α1 δεν τα ξερω και καλα :P απο οτι εχω διαβασει κατι καταλαβα πως μπορω να βγαλω στα 18 διπλομα αλλα να οδιγισω και μηχανη ανω των 125cc αρκει να ειναι 33 αλογα και 25 κw κατι τετοιο !

οι ερωτισεις μου ειναι :

1) λιγα λογια μια επαναλιψη για το διπλομα

2)προτινετε μηχανες που να καλιπτοντε απο αυτο το διπλομα....(μεχρι τωρα αν γνωριζω σωστα ) ξερω μονο 2 μηχανεσ την ninja 250 kαι το yamaha to wr250x

3) επιδη ειμαι απο επαρχια και οι δρομοι δεν ειναι και οτι το καλιτερο μου αρεσουν περισοτερο τα motard γιατι μελοντικα την μηχανη την θελω να παω και στην σχολη μου και για καμια εκρδομουλα και στην πολη! εχω καταλιξει oοτι θελω να ειναι motard τελικα! :P ! (οσο για το χρηματικο το θεμα μπορω να πω πωσ δεν εχω ιδιαιτερο προβλημα

4) και το τελευτεο ! χαχα :P αν καποιος εχει τν wr250x να μου αναλυσετε σχετια με αυτην ! και με βαση τις απαιτησεις μου γιατι πρως το παρων μονο αυτην μου αραισει! :) ευχαριστω παρα πολυ! παντα φιλικα!(αν μποριτε να μου τα αναλυσετε και ολας θα σας ειμαι ευγνομων ! γιατι ειμαι αχετος!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Δίπλωμα

125 cc

33 ίππους

kw/kg < 0,16

Μηχανές που πρέπει να κοιτάξεις xr250,klx250,tt-r 250, wr 250 x,xt 500,ktm 660 smc gia motard.

Άλλες μηχανές Bros 400, transalp 400, zzr 250 (απ 'οτι λέγαν τα παιδιά σε άλλο τόπικ), αυτά. δεν ξέρω αν σε ενδιαφέρει κτ άλλο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δίπλωμα

125 cc

33 ίππους

kw/kg < 0,16

ktm 660 smc

Εισαι σιγουρος οτι καλυπτετε απο το Α1??Ο τοπος τοτε θα ειχε γεμiσει με 660..Αν δεν κανω λαθος εχει πανω απο 60 αλογα το ktm..

Τροποποιήθηκε από τον andrewk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπερα! ειμαι νεο μελος και ασχετος προς το forum sorry που δεν βαζω τονους και πολυ πιθανον να εχω και ορθογραφικα ! αλλα εχω συνιθισει εδω και 3 χρονια με greeklish!

Sorry που δε θα διαβάζουμε το ποστ σου! Αλλά έχουμε συνηθίσει εδώ και 30 χρόνια να διαβάζουμε Ελληνικά!

Τροποποιήθηκε από τον adlib

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Sorry που δε θα διαβάζουμε το ποστ σου! Αλλά έχουμε συνηθίσει εδώ και 30 χρόνια να διαβάζουμε Ελληνικά!

[/quote

οκ ρε φιλος απο οτι βλεπω... ελληνικα γραφω δεν νομιζω πως το προβλημα ειναι οι τονοι... ορίστε και οι τόνοι αν δεν βγάζεις νόημα με αυτα που λέω(φιλικά πάντα)......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ευχαριστώ ρε παιδιά! αλλα δεν γείνετε να εχω ποιο ποίκιλες απαντήσεις?ειμαί νέος οπως είπα και τα έχω μπερδεμένα στο μυαλό ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://www.bikez.com/motorcycles/ktm_660_smc_2007.php

:_thumbsup:

Δεν ξέρω τι έρχετε ελλάδα πάντως πάντα το έχω βρει έτσι

ευχαριστώ ρε παιδιά! αλλα δεν γείνετε να εχω ποιο ποίκιλες απαντήσεις?ειμαί νέος οπως είπα και τα έχω μπερδεμένα στο μυαλό ...

μοτάρντ δεν θες?αυτά είναι :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλυτερα να παρεις κατι σε 250 4χρονο , τα klx250(δεν ειναι sm αλλα το κανεις ευκολα) + wr250X ειναι πολυ καλα για αρχη :_thumbsup:

Ελαφρια μηχανακια , με δυναμη που δε θα τρομαξει αλλα κι ουτε θα τα βαρεθεις πιο γρηγορα απ'οσο πρεπει .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σας υπέρ ευχαριτώ για τον χρόνο και τις συμβουλές σας!θα ψαχτώ καλήτερα αν είναι! :P αν έχει κάποιος κάτι να ποστάρει ... εδω είμαστε χαχαχα :P ! Α! για την WR250X δεν ξέρει κανείς τίποτα? :/ ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σας υπέρ ευχαριτώ για τον χρόνο και τις συμβουλές σας!θα ψαχτώ καλήτερα αν είναι! :P αν έχει κάποιος κάτι να ποστάρει ... εδω είμαστε χαχαχα :P ! Α! για την WR250X δεν ξέρει κανείς τίποτα? :/ ?

Μια χαρά μηχανή είναι,σε καλύπτει και το Α1,αλλά είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΥ ΑΚΡΙΒΟ.

250cc---->7,620.00?

Με τόσα χρήματα χτυπάς ένα καλό 600cc,μην σου πω ότι θα έχεις και πλεόνασμα.Εγώ δεν θα έδινα με τπτ τόσα χρήματα για μια τέτοια μηχανή :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε μου υπάρχουν ξεχωριστές και ειδικές κατηγορίες γι' αυτά που ρωτάς. Πριν ποστάρεις, κάνε τον κόπο να δεις τις κατηγορίες και που ταιριάζει το θέμα σου.

(το θέμα μετακινείται στην κατηγορία Παπιά / scooters και μικρές μοτοσυκλέτες μέχρι 125cc)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε μου υπάρχουν ξεχωριστές και ειδικές κατηγορίες γι' αυτά που ρωτάς. Πριν ποστάρεις, κάνε τον κόπο να δεις τις κατηγορίες και που ταιριάζει το θέμα σου.

(το θέμα μετακινείται στην κατηγορία Παπιά / scooters και μικρές μοτοσυκλέτες μέχρι 125cc)

Βρε ALX, αφου για 250+ cc ρωταει ουσιαστικα το παιδι!.. :huh:

Τροποποιήθηκε από τον black_hawk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα