Jump to content
Sign in to follow this  
monobill

ΝΕΟΣ ΣΤΟ BLOG ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ.... ΑΝΑΖΗΤΑ ΚΡΑΝΟΣ.... ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΙΔΕΣ!!!

Recommended Posts

ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΈΑ ΣΑΣ...! ΈΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΚΑΤΟΧΟΣ ΜΟΤΟ ( AFRICA TWIN) ΜΗΧΑΝΗ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΗΘΕΛΑ..ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΟΥ ΒΟΛΤΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ! ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΥΟΠΟΘΕΣΗ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ....

ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΜΑΡΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ... ΕΤΣΙ ΑΠΙΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ....

ΥΓ. ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΜΕΣΩ INERNET... ΙΣΧΥΕΙ;;;

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

καλως ηρθες σην παρεα μας... αν θες γραφε με μικρα.. γιατι με κεφαλαια ειναι σαν να φωναζεις_thumbsup.gif ..

λοιπον στο θεμα μας... για αρχη θα κοιταξεις τα ΄΄τουριστικα ΄΄ κρανη κα οχι αγωνιστικα κλπ..

ποσα λεφτα εχεις να διαθεσεις;;

Τροποποιήθηκε από τον HLIAS

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΜΕΣΩ INERNET... ΙΣΧΥΕΙ;;;

Ισχυει..Υπαρχει μεγαλη διαφορα σε τιμες απο καταστηματα στην ελλαδα με τις τιμες internet αλλων χωρων.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οκ Ηλία! Σορρυ που καθηστερησα! λέω να δόσω μεχρι 250€ αλλά με γν΄πμωνα την ασφάλεια ίσως ανέβω λίγο. Οπως είδη ενεφερα η μηχανή μου είναι on - off, και την επέλεξα για ηρεμα κα χαλαρα ταξιδια αλλά και για χρήση εντός πόλης. Αρα δεν θέλω αγωνιστηκό κράνος. Ενώ στην ερχή είχα αποφασίσει να παρω σπαστό (ανοιγοκλειόμενο) επειτα απο κάποιες συζητήσεις κατέλειξα σε full face ως ποιό ασφαλές! Τωρα είμαι σε φάση επιλογής μαρκας ( και δεν έχω ιδέα)...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

με 250 και κάτι παραπάνω όπως λες,μπορείς να βρεις πολύ αξιόλογα κράνη,στο ιντερνετ!

ένα πολύ αξιόλογο μαγαζί είναι αυτό,διαλέγεις ότι σου αρέσει στέλνεις ένα mail,και ζητάς να σου δώσει την τιμή.

http://www.powersportrider.com/CGI-BIN/HOME

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

με 250 ευρω παιρνεις αυτο (hq1 carbon) απο την αποθηκη στην ηλιουπολη...

αληθεια που μενεις;;

επισεις το shoei raid II θα ειναι οτι πρεπει για σενα ή αλλιως το hjc fs 11 το οποιο πρεπει να ειναι αριστο κρανος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χαιδαρι μένω φίλε.

Αποθήκη στην Ηλιούπολη;;;;;; Δηλώνω άγνια!

http://www.stelpet.gr/nolan-n85-shade.html

αυτό πώς σου φαινεται;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εχω ακουσει καλα λογια αλλα δεν το εχω δει απο κοντα για να σου πω την γνωμη μου... τα αλλα που σου προτεινω τα εχω δει και τα θεωρω σουπερ..

χαιδαρι ε;; εισαι και μακρια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

η αποθληκη που λές στην Ηλιουπολη που είνα;

Εχει μεγάλες διαφορες στην τιμλη σε σχέση με τα κοινά καταστήματα; θέλω να πώ ενα κράνος όμοιο το βρίσκεις πχ σε ενα κοινό μαγαζί 250€ ενώ στην αποθληκη που λές κάνει ας πούμε 200€.

Αξίζει να κατέβω Ηλιουπολή;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ενα πραγμα θα σου πω εγω πηρα το shoei xr1100 340 ευρω (σε μονοχρωμο παντα)

απο γερμανια και αγγλια το εβρισκα 360 χωρις τα μεταφορικα_thumbsup.gif

το hq1 το εχει σε προσφορα 250 ενα κανονικα αλλου εχει γυρα στα 320_thumbsup.gif

ενα λεπτο να βρω την διευθυνση

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπόν ας βάλω και εγώ το λιθαράκι μου.

Μπορείς να κοιτάξεις εδώ! όσα πρέπει να ξέρεις για το κράνος.

Επίσης κοιτάς και εδώ έχει όλες τις μάρκες στο ίντερνετ.

Λοιπόν με τα χρήματα που διαθέτεις value for money είναι το HJC FG-15.Επίσης ωραία επιλογή είναι και το HJC HQ-1 Carbon,αλλά είναι λίγο ακριβότερο.

Aκόμα μπορείς να δεις και μερικές γνώμες από διάφορα μέλη του φόρουμ εδώ!

για τα € που βάζεις με κλειστά μάτια πάρε το HJC FG-15 :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπόν ας βάλω και εγώ το λιθαράκι μου.

Μπορείς να κοιτάξεις εδώ! όσα πρέπει να ξέρεις για το κράνος.

Επίσης κοιτάς και εδώ έχει όλες τις μάρκες στο ίντερνετ.

Λοιπόν με τα χρήματα που διαθέτεις value for money είναι το HJC FG-15.Επίσης ωραία επιλογή είναι και το HJC HQ-1 Carbon,αλλά είναι λίγο ακριβότερο.

Aκόμα μπορείς να δεις και μερικές γνώμες από διάφορα μέλη του φόρουμ εδώ!

για τα € που βάζεις με κλειστά μάτια πάρε το HJC FG-15 _thumbsup.gif

σωστα και αυτο καλο κρανος..

κοιτα που φανηκε χρησιμο το θεματακι μου _zeppelin.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

η αποθηκη ειναι στην οδο ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ 44 ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

προσεξε δεν εινα μαγαζι και δεν εχει ταμπελες εξω να κανει διαφημηση.. εχει ενα κατηφορικο μονοπατι εκει το κατεβαινεις και μπαινεις μεσα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά χίλια ευχαρηστώ για τη βοήθεια! Να είστε σηγουροι ότι ένα αρχψάριο σαν και εμένα είναι πολύ χρησιμη αυτού του τύπου η ενημέρωση, για να μην πεφτουμε θύματα ορισμένω εμπορων που η απάντηση του σε σχε΄ση με το ποιό κράνος να διαλέξει κανείς σχετίζεται πάντα με το ποιο έχει το μεγαλήτερο πσοστό κέρδους, η που έχει μείνει περισσότερο στην αποθήκης του.......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

προσεξε δεν εινα μαγαζι και δεν εχει ταμπελες εξω να κανει διαφημηση.. εχει ενα κατηφορικο μονοπατι εκει το κατεβαινεις και μπαινεις μεσα

για ποιον λογο ρε παιδες το μειον;; (-1)

εκανα κατι κακο;

Παιδιά χίλια ευχαρηστώ για τη βοήθεια! Να είστε σηγουροι ότι ένα αρχψάριο σαν και εμένα είναι πολύ χρησιμη αυτού του τύπου η ενημέρωση, για να μην πεφτουμε θύματα ορισμένω εμπορων που η απάντηση του σε σχε΄ση με το ποιό κράνος να διαλέξει κανείς σχετίζεται πάντα με το ποιο έχει το μεγαλήτερο πσοστό κέρδους, η που έχει μείνει περισσότερο στην αποθήκης του.......

εννοειτε αυτο φιλε οτι αλλο δεις σε κανενα μαγαζι ποσταρε το εδω να το δουμε ολοι μαζι παρεα.... τα λεφτα μας δεν πρεπει να τα χαρηζουμε σε κανεναν

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μην ανχωνεσαι πειρες + απο μενα..Μονο κρανη εχει ή γενικα εξοπλισμο??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μην ανχωνεσαι πειρες + απο μενα..Μονο κρανη εχει ή γενικα εξοπλισμο??

δεν με νοιαζει ο ποντος αλλα ο λογος που υπαρχει, απλα δεν θελω να παει αλλου το μυαλο μου..._thumbsup.gif

σε ευχαριστω παντως

στο θεμα μας τωρα εκει μεσα θα βρεις οτι εχει σχεση με τον αναβατη δηλαδη φορμες, μπουφαν, γαντια, κρανη, αν θυμαμαι εχει και κατι ψιλα απο αξεσουαρ.. λιγες βαλιτσες σαμαρια κλπ..

εχει και παρα πολλα νουμερα αλλα και ποικιλια.. εγω πανως τα χειμερινα γαντακια απο εκει θα τα τσιμπισω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα