monobill 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2010 ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΈΑ ΣΑΣ...! ΈΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΚΑΤΟΧΟΣ ΜΟΤΟ ( AFRICA TWIN) ΜΗΧΑΝΗ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΗΘΕΛΑ..ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΟΥ ΒΟΛΤΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ! ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΥΟΠΟΘΕΣΗ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ.... ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΜΑΡΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ... ΕΤΣΙ ΑΠΙΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.... ΥΓ. ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΜΕΣΩ INERNET... ΙΣΧΥΕΙ;;; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2010 (τροποποιήθηκε) καλως ηρθες σην παρεα μας... αν θες γραφε με μικρα.. γιατι με κεφαλαια ειναι σαν να φωναζεις .. λοιπον στο θεμα μας... για αρχη θα κοιταξεις τα ΄΄τουριστικα ΄΄ κρανη κα οχι αγωνιστικα κλπ.. ποσα λεφτα εχεις να διαθεσεις;; Τροποποιήθηκε Ιούλιος 11 , 2010 από τον HLIAS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewk 242 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2010 ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΜΕΣΩ INERNET... ΙΣΧΥΕΙ;;; Ισχυει..Υπαρχει μεγαλη διαφορα σε τιμες απο καταστηματα στην ελλαδα με τις τιμες internet αλλων χωρων. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
monobill 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2010 οκ Ηλία! Σορρυ που καθηστερησα! λέω να δόσω μεχρι 250€ αλλά με γν΄πμωνα την ασφάλεια ίσως ανέβω λίγο. Οπως είδη ενεφερα η μηχανή μου είναι on - off, και την επέλεξα για ηρεμα κα χαλαρα ταξιδια αλλά και για χρήση εντός πόλης. Αρα δεν θέλω αγωνιστηκό κράνος. Ενώ στην ερχή είχα αποφασίσει να παρω σπαστό (ανοιγοκλειόμενο) επειτα απο κάποιες συζητήσεις κατέλειξα σε full face ως ποιό ασφαλές! Τωρα είμαι σε φάση επιλογής μαρκας ( και δεν έχω ιδέα)... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
beverly300i 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2010 με 250 και κάτι παραπάνω όπως λες,μπορείς να βρεις πολύ αξιόλογα κράνη,στο ιντερνετ! ένα πολύ αξιόλογο μαγαζί είναι αυτό,διαλέγεις ότι σου αρέσει στέλνεις ένα mail,και ζητάς να σου δώσει την τιμή. http://www.powersportrider.com/CGI-BIN/HOME Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
monobill 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2010 THANKS beverly300i! Μεταξύ ΑΙΡΟΗ και SHOEI τι μου προτείνεις; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2010 με 250 ευρω παιρνεις αυτο (hq1 carbon) απο την αποθηκη στην ηλιουπολη... αληθεια που μενεις;; επισεις το shoei raid II θα ειναι οτι πρεπει για σενα ή αλλιως το hjc fs 11 το οποιο πρεπει να ειναι αριστο κρανος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
monobill 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2010 χαιδαρι μένω φίλε. Αποθήκη στην Ηλιούπολη;;;;;; Δηλώνω άγνια! http://www.stelpet.gr/nolan-n85-shade.html αυτό πώς σου φαινεται; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2010 εχω ακουσει καλα λογια αλλα δεν το εχω δει απο κοντα για να σου πω την γνωμη μου... τα αλλα που σου προτεινω τα εχω δει και τα θεωρω σουπερ.. χαιδαρι ε;; εισαι και μακρια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
monobill 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2010 η αποθληκη που λές στην Ηλιουπολη που είνα; Εχει μεγάλες διαφορες στην τιμλη σε σχέση με τα κοινά καταστήματα; θέλω να πώ ενα κράνος όμοιο το βρίσκεις πχ σε ενα κοινό μαγαζί 250€ ενώ στην αποθληκη που λές κάνει ας πούμε 200€. Αξίζει να κατέβω Ηλιουπολή; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2010 ενα πραγμα θα σου πω εγω πηρα το shoei xr1100 340 ευρω (σε μονοχρωμο παντα) απο γερμανια και αγγλια το εβρισκα 360 χωρις τα μεταφορικα το hq1 το εχει σε προσφορα 250 ενα κανονικα αλλου εχει γυρα στα 320 ενα λεπτο να βρω την διευθυνση 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2010 Λοιπόν ας βάλω και εγώ το λιθαράκι μου. Μπορείς να κοιτάξεις εδώ! όσα πρέπει να ξέρεις για το κράνος. Επίσης κοιτάς και εδώ έχει όλες τις μάρκες στο ίντερνετ. Λοιπόν με τα χρήματα που διαθέτεις value for money είναι το HJC FG-15.Επίσης ωραία επιλογή είναι και το HJC HQ-1 Carbon,αλλά είναι λίγο ακριβότερο. Aκόμα μπορείς να δεις και μερικές γνώμες από διάφορα μέλη του φόρουμ εδώ! για τα € που βάζεις με κλειστά μάτια πάρε το HJC FG-15 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2010 Λοιπόν ας βάλω και εγώ το λιθαράκι μου. Μπορείς να κοιτάξεις εδώ! όσα πρέπει να ξέρεις για το κράνος. Επίσης κοιτάς και εδώ έχει όλες τις μάρκες στο ίντερνετ. Λοιπόν με τα χρήματα που διαθέτεις value for money είναι το HJC FG-15.Επίσης ωραία επιλογή είναι και το HJC HQ-1 Carbon,αλλά είναι λίγο ακριβότερο. Aκόμα μπορείς να δεις και μερικές γνώμες από διάφορα μέλη του φόρουμ εδώ! για τα € που βάζεις με κλειστά μάτια πάρε το HJC FG-15 σωστα και αυτο καλο κρανος.. κοιτα που φανηκε χρησιμο το θεματακι μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2010 η αποθηκη ειναι στην οδο ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ 44 ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ προσεξε δεν εινα μαγαζι και δεν εχει ταμπελες εξω να κανει διαφημηση.. εχει ενα κατηφορικο μονοπατι εκει το κατεβαινεις και μπαινεις μεσα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
monobill 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2010 Παιδιά χίλια ευχαρηστώ για τη βοήθεια! Να είστε σηγουροι ότι ένα αρχψάριο σαν και εμένα είναι πολύ χρησιμη αυτού του τύπου η ενημέρωση, για να μην πεφτουμε θύματα ορισμένω εμπορων που η απάντηση του σε σχε΄ση με το ποιό κράνος να διαλέξει κανείς σχετίζεται πάντα με το ποιο έχει το μεγαλήτερο πσοστό κέρδους, η που έχει μείνει περισσότερο στην αποθήκης του....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2010 η αποθηκη ειναι στην οδο ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ 44 ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ προσεξε δεν εινα μαγαζι και δεν εχει ταμπελες εξω να κανει διαφημηση.. εχει ενα κατηφορικο μονοπατι εκει το κατεβαινεις και μπαινεις μεσα για ποιον λογο ρε παιδες το μειον;; (-1) εκανα κατι κακο; Παιδιά χίλια ευχαρηστώ για τη βοήθεια! Να είστε σηγουροι ότι ένα αρχψάριο σαν και εμένα είναι πολύ χρησιμη αυτού του τύπου η ενημέρωση, για να μην πεφτουμε θύματα ορισμένω εμπορων που η απάντηση του σε σχε΄ση με το ποιό κράνος να διαλέξει κανείς σχετίζεται πάντα με το ποιο έχει το μεγαλήτερο πσοστό κέρδους, η που έχει μείνει περισσότερο στην αποθήκης του....... εννοειτε αυτο φιλε οτι αλλο δεις σε κανενα μαγαζι ποσταρε το εδω να το δουμε ολοι μαζι παρεα.... τα λεφτα μας δεν πρεπει να τα χαρηζουμε σε κανεναν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewk 242 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2010 η αποθηκη ειναι στην οδο ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ 44 ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ προσεξε δεν εινα μαγαζι και δεν εχει ταμπελες εξω να κανει διαφημηση.. εχει ενα κατηφορικο μονοπατι εκει το κατεβαινεις και μπαινεις μεσα Μην ανχωνεσαι πειρες + απο μενα..Μονο κρανη εχει ή γενικα εξοπλισμο?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2010 Μην ανχωνεσαι πειρες + απο μενα..Μονο κρανη εχει ή γενικα εξοπλισμο?? δεν με νοιαζει ο ποντος αλλα ο λογος που υπαρχει, απλα δεν θελω να παει αλλου το μυαλο μου... σε ευχαριστω παντως στο θεμα μας τωρα εκει μεσα θα βρεις οτι εχει σχεση με τον αναβατη δηλαδη φορμες, μπουφαν, γαντια, κρανη, αν θυμαμαι εχει και κατι ψιλα απο αξεσουαρ.. λιγες βαλιτσες σαμαρια κλπ.. εχει και παρα πολλα νουμερα αλλα και ποικιλια.. εγω πανως τα χειμερινα γαντακια απο εκει θα τα τσιμπισω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες