Ταξιδευτής 6.947 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2010 ...για να "δεθουν" σαν ομαδα! Αμερικαν ροοντ τριπ και ετσι λεμε! Α ρε Κολιν! Το πιο απιστευτο παλικαρι!!! :lol: Ο τυπακος απλα ΔΕΝ παλευεται! Ειναι μουρλοκομειο! Δειτε και θα λιωσετε στο γελιο! B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strada 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2010 all my ex's live in texas.... http://www.youtube.com/watch?v=2JROYKj34oc&feature=related και γαμω το βιντεακι σου αιγαιοπλοε, να προσθεσω οτι η φιλοξενια του texas ειναι περιβοητη , οπως επισης και οι σκληροτραχηλες γυναικες ( που ομως εχουν ηθικες αξιες, οπως οικογενεια ) και κατα την γνωμη μου απο τις πιο ομορφες της αμερικης. ( ενα πραμα σαν τις σερραιες που λενε ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2010 ψυχακια οι τυποι και γαμω το βιντεακι σου αιγαιοπλοε, Ταξιδευτη? :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strada 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2010 ψυχακια οι τυποι Ταξιδευτη? :P αχαχχααχααχαχ μου πηραν το μυαλο οι τεξανες sorry boss 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2010 φυσικό ταλέντο ο κόλινς στην ηθοποιία ο ben... άστο καλύτερα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2010 καλό! Θέλω να πάω στο Τέξας! Για εντούρο, όχι για τις Τεξανές... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες