Jump to content
Sign in to follow this  
Αήρ

Αφαίρεση ταινιών από ζάντα...

Recommended Posts

Ρε παδάκια για πείτε κανα tip για το πως να αφαιρέσω τις ταινίες που έχω βάλει στις ζάντες εύκολα χωρίς να πεδευτώ ή να γρατζουνίσω τις ζάντες...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

εγώ τις έβγαλα σχετικά εύκολά. Θέλει να την τραβήξεις πολύ απαλά γιατί έχει ξεραθεί και με την παραμικρή βίαιη κίνηση θα κόβετε. Σλοουλι σλόουλι θα βγει. Μετά με λίγη οινόπνευμα βγάλει ότι απομεινάρι κόλλας θα μείνει πάνω.

10-15 λεπτά δουλειά είναι, τουλάχιστόν τόσο μου πήρε και το έκανα και νύχτα χωρίς φως

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν δεν ξεκολάνε χρησιμοποίησε ένα πιστολακι για μαλλια για να τις ζεστάνεις

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

διαβασε εδω την απαντηση μου....

ευκολα κ απλα...με πιστολακι μαλλιων ή ακομη καλυτερα πιστολι θερμου αερα ζεσταινεις την ταινια κ ταυτοχρονα τραβας...απλα πρεπει να τραβας απο πολυ κοντινη αποσταση στο σημειο που θα χτυπαει ο θερμος αερας...θελει προσοχη μην καψεις κανα δαχτυλο....επειτα λιγο καθαριστικο νιτρου σε ενα μωρομαντηλο...καλο τριψιμο....et voila!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οπως ειπε και ο φιλος παραπανω σιγα σιγα θα ριχνεις που και που λιγο οινοπνευμα να μαλακωνει γιατι εχουν ξεραθει και σπανε ευκολα και με λιγη υπομονη θα βγουν σε κανα τεταρτο.... :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα