Jump to content
Ταξιδευτής

Lorenzo, πες αλευρι....

Recommended Posts

Δε νομίζω ότι τίθεται θέμα Rossi-κών και μη. Αντικειμενικά όλοι θέλουμε να βλέπουμε ωραίες μάχες στο gp.

Απλά αυτό που δικαίως δεν αρέσει σε πολλούς είναι η συμπεριφορά της Yamaha. Εγώ πιστεύω ότι με τη M1 ρυθμισμένη από το Rossi και τους μηχανικούς του (αυτό που παίρνει έτοιμο ο Lorenzo -- ή τουλάχιστον έπαιρνε μέχρι προσφάτως) κι άλλοι οδηγοί θα μπορούσαν να έχουν την απόδοση του Lorenzo. Αυτό μόνο μαγκιά δεν είναι.

Περισσότερο θα παραδεχτώ το Stoner αν πάει στη Honda και μπορέσει να κοντράρει τους άλλους πιάνοντας αποδόσεις τύπου Ducati. Περισσότερο γούσταρα Toni Elias να τα σπάει στη βροχή αφήνοντας όλους τους άλλους πίσω. Ο οδηγός είναι μάγκας όταν καταφέρνει κάτι μόνος του. Αυτό το κατάφερε ο Rossi με 2 ομάδες (σύντομα θα προσπαθήσει και με Ducati από ότι ακούω), ο Stoner με μία, κτλ. Ο Lorenzo τα βρήκε όλα έτοιμα. Όταν θα κάνει κάτι μόνος, τα ξαναλέμε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Δεν έχω κάτι με το παλικάρι.. το παλεύει και μαγκιά του. Όμως το παλεύει;

Στον αγώνα προχθές τον είδα ελάχιστα. Είναι 35 πόντους μπροστά και ήδη το παίζει στρατηγικά. Όσα σκετσάκια και να κάνει, αν δεν προσφέρει θέαμα μέσα στην πίστα, οπαδούς δεν θα κερδίσει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν έχω κάτι με το παλικάρι.. το παλεύει και μαγκιά του. Όμως το παλεύει;

Στον αγώνα προχθές τον είδα ελάχιστα. Είναι 35 πόντους μπροστά και ήδη το παίζει στρατηγικά. Όσα σκετσάκια και να κάνει, αν δεν προσφέρει θέαμα μέσα στην πίστα, οπαδούς δεν θα κερδίσει.

Δεν θέλει να κερδίσει οπαδούς, φτάνει να κερδίζει τον μπαρμπαρόσσι :chopper: με τη μαγκούρα!

FORZA JORGE :burn: στείλε τον μπάρμπα στα ΚΑΠΗ :taz: :lol: :lol: :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχεις μπερδεψει τους αντι Ολυμπιακους,το ποδοσφαιρο με τα Motogp και οταν καθεσε να δεις αγωνα ναμιζεις οτι εισαι στη Θυρα 7(κι'εγω Ολυμπιακος ειμαι)

Μπααα...Δε νομίζω φίλε μου. Ίσα ίσα μπάλα βλέπω ελάχιστη σε σχέση με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.Προτιμώ να πάω σε κάνα 5χ5... :)

Και μπορώ επίσης να σου πω οτι είμαι περισσότερο αντιLorenziακός, παρά Rossiκός. Απλά το εν λόγω τσουτσέκι μου φαίνεται απλά ένας υπερόπτης που πάει να κλεψει λίγη δόξα από το θρύλο και το μόνο που κάνει είναι να γίνεται ένα χείριστο αντίγραφό του.

Δεν έχω πρόβλημα να δίνονται μάχες, ακόμα και αν τις χάνει ο Rossi, μου αρέσουν δηλ. και ο De Puniet και ο Εlias πριν τον πάνε στη Moto 2, απλά ο άλλος μου κάθεται στο λαιμό. Α, και κάτι ακόμα: Όταν ο Lorenzo ανέβηκε κατηγορία, μου άρεσε στους πρώτους αγώνες που τα πήγαινε καλά, παρά το γεγονός οτι ήταν rookie. Απλά μετά είδα πόσο πόζερος υπερόπτης και πόσο θα 'θελε να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη και μου την έδωσε. Δεν αμφισβητώ οτι έχει φοβερές οδηγικές ικανότητες, αλλά τώρα πάει να πατήσει σε εδάφη που δεν του ανήκουν. Ακόμα και ο Stoner που τη χρονιά που πήρε το πρωτάθλημα ήταν τελείως αντιπαθητικός που δεν έδινε συνεντεύξεις, παραπονιόταν και έκραζε τους άλλους οδηγούς στα δοκιμαστικά, τουλάχιστον δε γινόταν αντιγραφέας και καρνάβαλος σαν τον Ισπανό.

Τον Rossi δεν τον εκραξα ποτε στοιχεια αντιπαραθευο και oRossi δεν πηρε μονο τις ρυθμισεις αλλα και τον μηχανικο που οπου παει ειναι ορος αδιαπραγματευτος οτι θα τον εχει κοντα του .Και ο ακατανομαστος κατασε Lorenso εχει παρει πρωταθληματα και στα 125 και στα 250, εκει με τι ρυθμισεις να μας πεις κι'εσυ;Τωρα για την εξελιξη της Yamaha αν εχεις εσυ πληροφορηση εκ τον εσο σηκωνω τα χερια τι να πω.

ΥΕΑΑΑΗ! Bρήκαμε το μυστικό του Rossi!! Ο Μηχανικός του!! Τελικά αυτός είναι πίσω από όλα! Τα πρωταθλήματα, τις νίκες, τα ρεκόρ!!!

Καλά, όσο για τα 125 και τα 250, το επιχείρημά σου είναι απλά γελοίο (το επιχείρημα, όχι εσύ...έχεις μια τάση να τα ερμηνεύεις αλλιώς αυτά που γράφω) κατ'εμε.

Πάρε τη λίστα με τους πρωταθλητές των τελευταίων 20 χρόνων στα 250cc και 125cc και βρες μου έναν εκτός του Rossi που έχει πάρει πρωτάθλημα και στα moto gp, γιατί αν νομίζεις οτι τα 250 και τα 125 έχουν καμια σχέση με τα gp, ξεκινάμε από τελείως διαφορετική βάση τη συζήτηση και δε νομίζω οτι έχει καν νόημα να προσπαθεί να πείσει ο ένας τον άλλον, οπότε ας το λήξουμε εδώ. Οι 9 από το σύνολό τους τρέχουν ακόμα στα gp, αλλά μόνο ο Rossi έχει πρωτάθλημα από αυτούς:

1990 United States John Kocinski (Yamaha) Italy Loris Capirossi (Honda)

1991 Italy Luca Cadalora (Honda) Italy Loris Capirossi (Honda)

1992 Italy Luca Cadalora (Honda) Italy Alessandro Gramigni (Aprilia)

1993 Japan Tetsuya Harada (Yamaha) Germany Dirk Raudies (Honda)

1994 Italy Max Biaggi (Aprilia) Japan Kazuto Sakata (Aprilia)

1995 Italy Max Biaggi (Aprilia) Japan Haruchika Aoki (Honda)

1996 Italy Max Biaggi (Aprilia) Japan Haruchika Aoki (Honda)

1997 Italy Max Biaggi (Honda) Italy Valentino Rossi (Aprilia)

1998 Italy Loris Capirossi (Aprilia) Japan Kazuto Sakata (Aprilia)

1999 Italy Valentino Rossi (Aprilia) Spain Emilio Alzamora (Honda)

2000 France Olivier Jacque (Yamaha) Italy Roberto Locatelli (Aprilia)

2001 Japan Daijiro Kato (Honda) San Marino Manuel Poggiali (Gilera)

2002 Italy Marco Melandri (Aprilia) France Arnaud Vincent (Aprilia)

2003 San Marino Manuel Poggiali (Aprilia) Spain Dani Pedrosa (Honda)

2004 Spain Dani Pedrosa (Honda) Italy Andrea Dovizioso (Honda)

2005 Spain Dani Pedrosa (Honda) Switzerland Thomas Lüthi (Honda)

2006 Spain Jorge Lorenzo (Aprilia) Spain Álvaro Bautista (Aprilia)

2007 Spain Jorge Lorenzo (Aprilia) Hungary Gábor Talmácsi (Aprilia)

2008 Italy Marco Simoncelli (Gilera) France Mike di Meglio (Derbi)

2009 Japan Hiroshi Aoyama (Honda) Spain Julián Simón (Aprilia)

Ο Rossi οντως ειναι ενα φαινομενο για το αθλημα τον εχει καταγραψει ιδη η ιστορια ,τα φενομενα δεν ειναι ομως μονο αριθμοι και στατιστικα , και νομιζω οτι αδικειτε με αυτα που λετε αλους οδηγους που εφεραν και εδωσαν πολλα για το αθλημα.

XAXA! O Lorenzo για πες μου σε παρακαλώ, τί έδωσε μέχρι τώρα στο άθλημα? Έγραψε και βιογραφία ρε! ΧΑΧΑ! "Lorenzo's bio: Second behind Rossi in 2009", bestseller μιλάμεεεεε!!

Και κατι τελευταιο και προσωπικο ..Απιθνος δεν ειμαι ,αν πας στο προφιλ μου και το πως με λενε θα δεις και που μενω ,ενο για σενα το μονο που βλεπω ειναι οτι εχεις Vespa και εισαι κουλαδι οπως γραφεις ,δεν το γραφω για να σε υποτιμησω αλλα γιατι εγω τις αποψεις του καθενος τις σεβομαι εστω και αν διαφωνω πληρως αλλα οι χαρακτηρισμοι για να μιωσω τον αλλον ειναι απαραδεκτοι με την πραγματικη σημασια της λεξης. Θελω να πιστευω οτι δεν ειχες τετοιο σκοπο.

Όσον αφορά στο απίθανος, το έγραψα ως συνώνυμο του: καταπληκτικός, φοβερός, κτλ (ειρωνικά βέβαια, αλλά χωρίς να επιτίθεμαι προσωπικά σε σενα ή οποιονδήποτε άλλον και φυσικά χωρίς να εννοώ την έννοια που λανθασμένα κατάλαβες εσύ). Δεν έχω καμιά πρόθεση να θίξω εσένα ή οποιονδήποτε άλλον εδώ προσωπικά.

Θεωρώ όμως απαράδεκτο το σχόλιό σου περί προφιλ, Vespas, κτλ. Τί σχέση έχει το γεγονός οτι δε βλέπεις που μένω? Αν στο profile μου έλεγε Θεσ/νίκη θα σεβόσουν περισσότερο τη γνώμη μου ή θα είχαν διαφορετική βαρύτητα οι απόψεις μου?

Αν οδηγούσα Hayabusa και έγραφα "χεράς, σας έχω όλους" θα σου φαινόταν πιο λογικά τα επιχειρήματά μου?

Έχω και μια r6 αν ενδιαφέρεσαι πάντως, το dream bike μου. Θεωρώ όμως ακόμα τον εαυτό μου κουλάδι σε σ΄χεση με τις δυνατότητες που μπορεί να μου προσφέρει μια τέτοια μηχανή. Χορτάσαμε χεράδες σε αυτή τη χώρα μου φαίνεται!!!

Έχουμε απλά μια διαφορετική αντίληψη περί ανωνυμίας στο διαδίκτυο όπως φαίνεται.

Τέσπα, το αφήνω εδώ προς το παρόν.

Φιλικά,

Μανώλης.

Τροποποιήθηκε από τον GuRu

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σωστόοοος ο Άλεξ.

Πάντως, το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια βλέπω πολλούς αντι-Ροσσικούς (και δεν εννοώ οτι απλά γουστάρουν άλλο οδηγό), σημαίνει οτι κάτι το ιδιαίτερο τρέχει με αυτόν τον αναβάτη.

Το έχω ξαναπεί κι αλλού. ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να έχεις παρακολουθήσει τον Ρόσσι, απο την 1η του χρονιά στα 125cc μέχρι σήμερα και να μην είσαι φανατισμένος μαζί του.

Όσοι, δεν τον γουστάρουν, ασχολήθηκαν με αγώνες ή με τον ίδιο τα τελευταία 6-8 χρόνια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σοβαρά τώρα, αν ο μπαρμπαροσσι :chopper: πάρει τα δεδομένα της τηλεμετρίας του Χορχε μπορεί να ανέβει ακόμα και στο πόντιουμ στη λαγκούνα, αλλιώς τον βλέπω να σκάβει λαγούμι να κρυφτει!

Μέχρι τότε όμως πάρτε μια φωτό απο προηγούμενο αιώνα from a time so long ago τότε που η μαγκούρα και το Π δεν ήταν απαραίτητα! http://www2.raisport.rai.it/news/sport/moto/199704/15/3353e9ec005a9/rossi1.jpg :2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η photo γ@μει! ΧΑΧΑΧ ! Forza Valeeeee λέμε!!!

Πάντως εγώ κλείνώ μετά το Βrno θέση για Mugello του χρόνου!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν θέλει να κερδίσει οπαδούς, φτάνει να κερδίζει τον μπαρμπαρόσσι :chopper: με τη μαγκούρα!

FORZA JORGE :burn: στείλε τον μπάρμπα στα ΚΑΠΗ :taz: :lol: :lol: :lol:

-----------------------

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

220106_Jorge+Lorenzo+suffer+heavy+crash+at+Shanghai-1280x960-may2.jpg.preview.jpg+220126_Jorge+Lorenzo+suffer+heavy+crash+at+Shanghai-1280x960-may2-10.jpg.preview_big.jpg=img.225572_t.jpg

Το γλειφιτζούρι τον μάρανε lolnb.gif

ΠΕΤΑΕΙ Ο JORGE!!!

SUPERMAN ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ!!! :winking:

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗ ΛΑΓΚΟΥΝΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ Ο :chopper: ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΒΑΡΟ ΜΠΑΟΥΤΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 7Η ΘΕΣΗ

παλι καλά που το πρωτάθλημα θα μείνει στη YAMAHA χάρη στον Jorge :burn:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα