themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2010 παει βολτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DESMOLUPO 170 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2010 Πολλοι σωληνες φατσα-καρτα ρε παιδι μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nosvaggelis 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2010 Το πλαίσιο είναι ενδιαφέρον καθώς, α) μετά από πολύ καιρό ΔΕΝ το έβαψαν μαύρο (προφανώς για να φαίνεται) και β) το υποπλαίσιο θυμίζει κάτι από ducati pantah (παλιά λέμε τώρα). Χρυσό βατόμουρο στην εξάτμιση. Ούτε η bmw τέτοιο χάλι παιδιά, μπράβο. Η τσαντούλα είναι στο στάνταρ εξοπλισμό; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mixalakis 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2010 Το μόνο σίγουρο είναι ότι η αναμονή θα ξεπεράσει κάθε όριο με τον χαμό από παραγγελίες που θα γίνει όταν έρθει στην Ελλάδα (μάλλον το 2011). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mixalakis 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2010 Δείτε εδώ για τον γύρο που κάνουν 12 800σάρια και πέρασαν και από Ελλάδα!! :thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bellof 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2010 καλυτερα σωληνας παρα να μαζευω απο κατω κομματια φαιρινγκ και να μετραω ευρω... οσο για την εξατμηση χειροτερη και πιο γκουμουτσα απο την εξατμηση του Super Tenere απλα δεν μπορει... ας του δωσουμε λιγο χρονο βρε κοπελια...Θα εχουμε τοσο χρονο να το κραξουμε.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2010 http://www.youtube.com/watch?v=T8tvRNHYG3I&feature=player_embedded 800 cc κινητηρας, (μεγαλομενος κινητηρας απο το daytona 675) και με 17αρη 'η 21αρη τροχο μπροστα (αρα δυο εκδοσεις, "on" και "off-road") (Απο εδω) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2010 Δεν κατάλαβα on και off-road? Δλδ θα αντικαταστήσουν το triple με αυτό? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mixalakis 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2010 Δεν θα αντικαταστήσουν το triple. Tiger θα είναι και τα δύο. Απλά θα έχουν δύο εκδόσεις όπως και το BMW gs. Μόνο που εδώ δεν θα είναι έκδοση δρόμου πιο αδύναμη, αλλά θα έχουν διαφορές στις ζάντες και στις ρυθμίσεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2010 ααα μάλιστα...δεν το περίμενα,να πω και την αλήθεια ήξερα ότι σκέφτοταν μόνο για off-road.Ευχάριστη έκπληξη λοιπόν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GUZZISTAS 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2010 Η γνώμη μου για πολλοστή φορά.... γεμίσαμε BMW wannabees.... σε όλες τις κατηγορίες... και αναδημοσιεύω τη γνώμη του φίλου μου του Διαμαντή από διπλανό φόρουμ: "Πολυ μ αρεσουν αυτες οι διαφημισεις... Αdventure σου λεει...κι ο υποψηφιος αγοραστης πριν καν την παρει...νιωθει τουλαχιστον Ιντιανα Τζοουνς. Δεν καθεται να αναρωτηθει: " Τι περιπετεια θα βιωσω στην ζωη μου? -εγω ο μόνιμος καρπαζοεισπρακτορας". Περιπετεια ηταν το ταξιδι του Καρλο Γκουτζι το '29 Μιλανο-Νορβηγια. Χωρις δρομους, χωρις ξενοδοχεια, χωρις βενζιναδικα. Περιπετεια ειναι αυτο που εζησε ο Βροχιδης με το XR στην Ασια επι 2 χρονια. Σημερα...ποιο ειναι το adventure που θα ζησει ο υποψηφιος? Η λιμνη Τσιβλού...τα Γερανεια...ή τα 5χλμ στροφιλικι στο Σοφικο Επιδαυρου? Πολυ μ αρεσουν αυτες οι διαφημισεις -που σε δειχνουν ηλιοβασιλεμα μαγευτικο να οδηγας μονος σου - σαν να μην υπαρχει αλλος στον πλανητη. (γιατι δεν δειχνουν και κανα πηγμενο οδικο αξονα -που και "χέλι" να καβαλας - εισαι μποτιλιαρισμενος) ...να πηδας και να κανεις άλματα σε γκοναρια, με μια street oriented μοτοσυκλετα. Και μετα...να μαζευεις σε σακουλα...τα 10-12 ομορφα χιλιαρικα σου... ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΤΕ!! Καντε αυτανάλυση: "Τι θα κανω εγω με την μοτο? Γιατι την θελω? Ποια μ αρεσει και μου κανει?" Κι αφηστε τις διαφημισεις....που κανουν ΕΣΕΝΑ....αυτο που θα ηθελες να εισαι." 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.734 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2010 Η γνώμη μου για πολλοστή φορά.... γεμίσαμε BMW wannabees.... σε όλες τις κατηγορίες... και αναδημοσιεύω τη γνώμη του φίλου μου του Διαμαντή από διπλανό φόρουμ: "Πολυ μ αρεσουν αυτες οι διαφημισεις... Αdventure σου λεει...κι ο υποψηφιος αγοραστης πριν καν την παρει...νιωθει τουλαχιστον Ιντιανα Τζοουνς. Δεν καθεται να αναρωτηθει: " Τι περιπετεια θα βιωσω στην ζωη μου? -εγω ο μόνιμος καρπαζοεισπρακτορας". Περιπετεια ηταν το ταξιδι του Καρλο Γκουτζι το '29 Μιλανο-Νορβηγια. Χωρις δρομους, χωρις ξενοδοχεια, χωρις βενζιναδικα. Περιπετεια ειναι αυτο που εζησε ο Βροχιδης με το XR στην Ασια επι 2 χρονια. Σημερα...ποιο ειναι το adventure που θα ζησει ο υποψηφιος? Η λιμνη Τσιβλού...τα Γερανεια...ή τα 5χλμ στροφιλικι στο Σοφικο Επιδαυρου? Πολυ μ αρεσουν αυτες οι διαφημισεις -που σε δειχνουν ηλιοβασιλεμα μαγευτικο να οδηγας μονος σου - σαν να μην υπαρχει αλλος στον πλανητη. (γιατι δεν δειχνουν και κανα πηγμενο οδικο αξονα -που και "χέλι" να καβαλας - εισαι μποτιλιαρισμενος) ...να πηδας και να κανεις άλματα σε γκοναρια, με μια street oriented μοτοσυκλετα. Και μετα...να μαζευεις σε σακουλα...τα 10-12 ομορφα χιλιαρικα σου... ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΤΕ!! Καντε αυτανάλυση: "Τι θα κανω εγω με την μοτο? Γιατι την θελω? Ποια μ αρεσει και μου κανει?" Κι αφηστε τις διαφημισεις....που κανουν ΕΣΕΝΑ....αυτο που θα ηθελες να εισαι." τα ειπε ολα ο φιλος Διαμαντης, για μενα η πιο ρεαλιστικη λυση ειναι ενα all around street και ενα ονοφακι 250αρι και τα εχεις ολα πιστευω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2010 (τροποποιήθηκε) Ετσι ειναι! (Με τις εξαιρεσεις βεβαια, που απλα επιβεβαιωνουν τον κανονα! ;) ) Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 2 , 2010 από τον black_hawk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2010 Tι λέτε τώρα ρε? Δεν έκαναν adventure και το Strom???? Που'σαι ρε Κώστα μοτοπουλόβερ...μίλα ρεεεεε! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
atom_smasher 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2010 Ναι μεν παιδες οι διαφημισεις δεν λενε ολη την αληθεια ή μας πουλανε παραμυθακι, αλλα εμενα με ανατριχιασε και ας μην παω ποτε Ινδια με μηχανη...Βεβαια δεν υπαρχει σαλιο και δεν βλεπω για τα επομενα 2 χρονια αλλα ηδη περιμενω 4 οποτε δεν εγινε και τιποτα.Ασε που εδω θα κανει λογικα πανω απο 15.000 οποτε θα περασει καιρος να βρω ενα μεταχειρισμενο...Υπομονη.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2010 Καλά υπάρχει περίπτωση μόνο και μόνο από μια διαφήμιση να πάρει ο άλλος μηχανή?χωρίς να τα βάλει κάτω και να πει θέλω το και το?Εντάξει δεν νομίζω να παίζει κάτι τέτοιο...και κάποιος το κάνει,πολύ απλά θα φταίει που δεν έχει κριτική ικανότητα και έχει χαζέψει από την τηλεόραση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Spiral 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2010 Το θέμα είναι πως η "απόλυτη επιλογή" σε μηχανές υπάρχει ίσως μόνο για ειδικές και συγκεκριμένες χρήσεις. Κατα τα άλλα, για τους περισσότερους από εμάς που είμαστε καθημερινοί οδηγοί και πάμε λίγο-πολύ παντού, ο καθένας με άλλη αναλογία, πάντα κάπου χάνεις και κάπου κερδίζεις. Το θέμα είναι που θέλει ο καθένας να "κερδίζει περισσότερο" ανάλογα με το στυλ ζωής και οδήγησης που έχει... Εκεί χρειάζεται λίγο λογική και αυτογνωσία: αγοράζεις μηχανή ανάλογα με αυτό που είσαι και όχι με την ψευτό-ελπίδα να γίνεις κάτι "άλλο" που δεν μπόρεσες μέχρι τώρα, αγοράζοντας ένα ακόμα προϊόν. Κατ' επέκταση, η κατηγορία αυτή σαν του νέου Adventure, είναι κατά την γνώμη μου χρηστικά πολύ κοντά στην Ελληνική πραγματικότητα. Όπως και να έχει, όποιος ψάχνει βρίσκει. Και όσον αφορά τον εαυτό του, και τις μηχανές. Αν και όπως πάει η κατάσταση με την οικονομία, ότι πήραμε πήραμε... Αυτά. Να είστε όλοι καλά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2010 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2010 Το θέμα είναι που θέλει ο καθένας να "κερδίζει περισσότερο" ανάλογα με το στυλ ζωής και οδήγησης που έχει... Εκεί χρειάζεται λίγο λογική και αυτογνωσία: αγοράζεις μηχανή ανάλογα με αυτό που είσαι και όχι με την ψευτό-ελπίδα να γίνεις κάτι "άλλο" που δεν μπόρεσες μέχρι τώρα, αγοράζοντας ένα ακόμα προϊόν. Κι αυτό ακόμα, δεν είναι απόλυτο. Εγώ ας πούμε... από σχόλια φίλων και γνωστών που έχουμε κάνει και 5 βόλτες μαζί και με ξέρουν οδηγικά.... μου λένε ότι το GS δεν κάνει για μένα, σύμφωνα με τον τρόπο που οδηγώ. Ίσως να είναι κι έτσι, αλλά εμένα αυτό το μηχανάκι με γεμίζει και έχει και όλα αυτά που ζητούσα (εύκολο σέρβις κτλ για να μην τα ξαναλέω) Τα είχα βάλει κάτω, είδα ότι μου κάνει... μου άρεσε πολύ κιόλας... οπότε όλα εξελίχθηκαν και εξελίσσονται φυσιολογικά για 7 χρόνια πια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2010 "Aποκαλυψεων" συνεχεια.. (Απο εδω) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2010 ε ρε μανία με τα μυγοφάναρα.................μα το Θεο θέλω να πάρω μια μυγοσκοτώστρα και να το αρχίσω στις γρήγορες γαμώ την ασχήμια του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KeikenHate 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2010 ε ρε μανία με τα μυγοφάναρα.................μα το Θεο θέλω να πάρω μια μυγοσκοτώστρα και να το αρχίσω στις γρήγορες γαμώ την ασχήμια του. Ελα τωρα, μη κρυβεσαι... Ψαξε ξιγο την αποθηκη σου :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2010 Ελα τωρα, μη κρυβεσαι... Ψαξε ξιγο την αποθηκη σου :P Έχει φάει βολέ εδώ και χρόνια! χαχαχαχαχαχαχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KeikenHate 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2010 Έχει φάει βολέ εδώ και χρόνια! χαχαχαχαχαχαχαχα αχαχααχαχαχχααχαχχααχ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2010 λάθος μάσκα ρε........ Diamond Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες