Jump to content
Sign in to follow this  
ibizaman101

πιθανο προβλημα σε μετατροπη μοταρντ

Recommended Posts

καλημερα σε ολους υστερα απο πολυ κοπο καταφερα να κανω μοταρντ το χτακι μου.παρατηρησα οτι το λαστιχο ξυνει λιγο το ψαλιδι και την εξατμηση βεβαια φοραω την μαμα και οχι καποια αφτερ...το παλικαρι που μου την εκανε μου ειπε οτι επειδη η αλυσιδα εχει ψωμι ακομα γιαυτο οταν θα τραβηχτει λιγο πισω η ροδα θα στρωσει...για την εξατμηση μαλλον ειναι ψιλοκλασμενη η αναρτηση και βρισκει οταν βαζω δευτερο ατομο πανω σε λακουβες πιστεβω οτι βρισκει και οχι συνεχεια....σκεφτομαι μηπως το μαστορι εχει κανει καμια μαλακια στο πλεξιμο και δεν φταιει το μηχανακι μου?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

πρεπει δηλαδη να παει πιο πισω η ροδα σου.

αλλαξε ενα γραναζι πισω η μπροστα.

και κανε ενα service στην πισω αναρτηση που λογικα θα το χρειαζεται..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι λάστιχο του έβαλες πίσω (διαστάσεις) και τι ζάντα?

Το δικό μου πχ παίρνει 160άρι πίσω και έχει περιθώριο 2 πόντους από την αλυσίδα. Σε άλλες μηχανές δεν κάνει το 160άρι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φυσιολογική είναι η ζάντα σου, για την εξάτμιση λογικά το αμορτισερ θέλει σέρβις, και άμα έχεις τη δυνατότητα βάλε ένα νούμερο σκληρότερο ελατήριο, βοηθάει πολύ άμα τοχεις μοταρ, τώρα έγω πριν 2 χρόνια περίπου πήρα ζαντολάστιχα μοταρ, 17 ιντζών, και το πίσω φωρούσε ένα λάστιχο πολύ φαρδύ, περνούσε αρκετά τη ζάντα, δεν θυμάμαι τι μάρκας ήταν και έβρισκε για 1-1,5 πόντο (δηλαδή αρκετά) στην αλυσίδα, έτσι πήρα μια φαλτσέτα και έκοψα 1,5 πόντο από τη μια μεριά του και μπήκε τζάμι, και έβγαλα πάρα πολλά χιλιόμετρα χωρίς κανένα πρόβλημα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι λάστιχο του έβαλες πίσω (διαστάσεις) και τι ζάντα?

Το δικό μου πχ παίρνει 160άρι πίσω και έχει περιθώριο 2 πόντους από την αλυσίδα. Σε άλλες μηχανές δεν κάνει το 160άρι.

και τι μπορεις να βαλεις αντι για 160? γιατι εμενα εχει το προβλημα που λεει το παλικαρι αλλα το λαστιχο ξυνετε επειδη θελει ακτινολογηση. αλλα τι λαστιχο μπορεις να φορεσεις για να εχει περιθοριο ακομα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

150 , οτι πρεπει για πολιτικο motard .

εχει μεγαλη διαφορα? στην οψη και στην οδηγηση?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στην οψη ειναι ενα κλικ μικροτερο , στην οδηγηση θα δεις πιο καλη συμπεριφορα στις αποτομες αλλαγες κατευθηνσης , απο πλαγιασμα θα χασεις ελαχιστο αλλα σε χρηση δρομου τη διαφορα στο πλαγιασμα δε θα τη καταλαβεις ευκολα .

Συν οτι το 150 θα καθεται καλυτερα στην "4.25 .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στην οψη ειναι ενα κλικ μικροτερο , στην οδηγηση θα δεις πιο καλη συμπεριφορα στις αποτομες αλλαγες κατευθηνσης , απο πλαγιασμα θα χασεις ελαχιστο αλλα σε χρηση δρομου τη διαφορα στο πλαγιασμα δε θα τη καταλαβεις ευκολα .

Συν οτι το 150 θα καθεται καλυτερα στην "4.25 .

δηλαδη αξιζει τον κοπο! θα το κανω!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι δοκιμασε το , κι εγω ειχα 3 ζευγαρια 150 πισω στο drz , φετος εβαλα 160 , οκ ενα κλικ επιπλεον πλαγιασμα(στο τερρεν του Αθγναϊκου κεντρου :P ) αλλα το καταλαβα οτι ηταν πιο "αργο" σε αντιδραση σε σχεση με το 150 .

Παντως το 150 δυσκολα να βρισκει και το 160 το βρισκω λιγο υπερβολη για μηχανακι τετοιου τυπου .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι δοκιμασε το , κι εγω ειχα 3 ζευγαρια 150 πισω στο drz , φετος εβαλα 160 , οκ ενα κλικ επιπλεον πλαγιασμα(στο τερρεν του Αθγναϊκου κεντρου :P ) αλλα το καταλαβα οτι ηταν πιο "αργο" σε αντιδραση σε σχεση με το 150 .

Παντως το 150 δυσκολα να βρισκει και το 160 το βρισκω λιγο υπερβολη για μηχανακι τετοιου τυπου .

ευχαριστω πολυ! εμενα με ενδιαφερει να μην βρισκει στο ψαλιδι/αλυσιδα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα