Jimmy_racing 73 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2010 (τροποποιήθηκε) Ενα τετοιο τριαξονικο χρειαζεται :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: οχι αφτο χρειαζομαι http://www.e-moto.gr/AspJpegCr.asp?path=/fotos/products/WheelAl.jpg&size=12&bold=0 Τροποποιήθηκε Ιούλιος 8 , 2010 από τον Jimmy_racing 73 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2010 9)Κυλινδρος Shark Astrea 57mm 10)Πιστονη με διαδρομη Aasa Astrea 58mm 56(διαδρομη) Φανταζομαι θα βαλεις τον κυλινδρο μεσα στο πιστονι ε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimmy_racing 73 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2010 Φανταζομαι θα βαλεις τον κυλινδρο μεσα στο πιστονι ε? Οχι με επεισαν να το αφησω μαμισιο αλλα μονο τεχνολογικα,εξωτερικα θα το φτιαξω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lef50 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2010 εγω παντως θα το πω το μηχανακι σου και εξωτερικα μαμισιο ειναι κουκλι καντου παλι την σχαριτσα χρωμιο να ζωντανεψει και εισαι οκ. υγ:προσεχε μην στο φανε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimmy_racing 73 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2010 (τροποποιήθηκε) εγω παντως θα το πω το μηχανακι σου και εξωτερικα μαμισιο ειναι κουκλι καντου παλι την σχαριτσα χρωμιο να ζωντανεψει και εισαι οκ. υγ:προσεχε μην στο φανε σε υπογειο γκαραζ με συναργεμους(το σπιτι)ειναι υγ το προιγουμενο μου το φαγανε αλλα το βρηκα στην καισαριανη παρκαρισμενο Τροποποιήθηκε Ιούλιος 8 , 2010 από τον Jimmy_racing 73 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panos95 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2012 Λοιπον αυτα που σου προτεινω εγω (αν σε εχω προλαβει και δεν εχεις κανει κατι μεχρι τωρα ειναι): βρες ενα μοτερ astrea βαλτου ενα καρτερ ανευ αριθμου με τιμολογιο εννοειτε για να μπορεις να κυκλοφορεις, βαλε στροφαλο τριγονικο της aasa με διαδρομη 54mm αν θες στροφαρισμα η 56mm για ποιο νορμαλ καταστασεις (εγω προτεινω 54mm), κυλινδροπιστονo aasa 57mm, μια κεφαλη cdi με ροικη εξελιξη, ενα καλο εκκεντροφορο, ενα καλο καρμπυρατερακι μαζι με μια dragon εξατμηση και θα δεις διαφορα.! εξωτερικα βγαλε αυτοκολητα, βαψε το μεσαιο πλαστικο τις ποδιας στο χρωμα του παπιου σου, βαλε μπροστινο απο supra με δισκοφρενο και καμια ξενον και εισαι κομπλε ετσι κρατας το μοτερακι το μαμα σε περιπτωση που θες να το ξαναβαλεις, δεν εχεις αλλαξει το μηχανακι σου πολυ και μπορεις να το επαναφερεις στο αρχικο του οποτε δεν σε πειραζει τιποτα! ααα και σε καμια περιπτωση μην βαλεις πραγματα shark εχω ακουσει τα χειροτερα δεν θα σου κρατησει για πολυ! ελπιζω να βοηθησα λιγακι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2012 Για να μην ανοιγω αλλο θεμα,ας ρωτησω εδω δυο πραγματα.Εχω σκοπο να βελτιωσω το παπι μου (honda astrea grand).Οι λυσεις που παιζουν ειναι δυο, 55 χ 54 ,κεφαλη τυπου cdi ολα της aasa η ενα ετοιμο μοτερ τυπου racing engine 150cc.Το ερωτημα ειναι το εξης,(μιας και δεν ειμαι κανας πιτσιρικας ωστε να με νοιαζουν κοντρες τελικες και καγκουριλικια,απλα θελω να πηγαινει πιο ανετα ειδικα με δευτερο ατομο και να μπορω να κανω μια ασφαλης προσπεραση),ποιο θα ηταν το πιο αξιοπιστο συνολο απο τα δυο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gh0st 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2012 Καλητερα φτιαξε το δικο σου. Το racing και φωτα να το βαλεις δεν κανει για καθημερινη χρηση.Ειναι για αλλες δουλειες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Moto-Kodra 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2012 σε φίλο που βάλαμε το racing έσπασε εύκολα...γενικά είναι μοτέρ για άλλες δουλείες και όχι για κάθε μέρα...άσε που είναι και πανάκριβο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Moto-Kodra 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2012 (τροποποιήθηκε) εκανα μλκ δν ειδα πως το θεμα ειναι παλιο Τροποποιήθηκε Απρίλιος 16 , 2012 από τον Moto-Kodra Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2012 παιδια το ποστ ειναι πολυ παλιο ας κλειδωθει καλυτερα ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2012 Δεν ειναι παλιο βρε παιδια....απλα για να μην ανοιγω αλλο θεμα ,αφου εχει παρομοιο ερωτημα το συνεχισα εδω, αν εκανα μλκια ανοιγω αλλο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gh0st 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2012 Ναι ρε παιδια απο τη μια λετε να μην ανοιγουμε καινουργια θεματα χωρις να κανουμε αναζητηση και απο την αλλη να μη γραφουμε σε παλια. Αποφασιστε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες