FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2014 Βέβαια έπρεπε να φύγω μιας και η Βασιλεία της Ελβετίας με περίμενε και έτσι μετά απο αρκετή ώρα έφτασα στο ξενοδοχείο μου στην Βασιλεία Μια άποψη της Βασιλείας. Την επόμενη μέρα έκανα στάση στη Ζυρίχη Επόμενη στάση στη Λουκέρνη Και απο εκεί μέσω Βέρνης και Λωζάνης 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2014 Η επόμενη στάση ήταν στην Γενεύη. Αναχώρηση λοιπόν απο Γενεύη με κατεύθυνση τις Άλπεις και το πέρασμα του Mont Blanc. και πέρασμα πρός την μεριά της Ιταλίας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2014 Και απο εκεί έφτασα στην πόλη Aosta όπου ήταν και η επόμενη διανυκτέρευση. Εδώ η καλή μου ξεκουράζεται παρέα με Την επόμενη μέρα αναχώρησα με κατεύθυνση το Μιλάνο, την Μόντενα, την Μπολώνια και στάση για διανυκτέρευση στο Forli. Γυρίζοντας το Forli. Φεύγοντας λοιπόν απ΄το Forli και κατευθυνόμενος πρός την Ανκόνα αποφάσισα να περάσω απ΄την Tavulia το χωριό του οδηγού θρύλου ROSSI. Συνέχεια λοιπόν απο Tavulia Μέχρι και κρασί με το Νο 46 υπάρχει. Άναχώρηση λοιπόν απ΄την Tavulia και μετά από μια μικρή στάση στο διπλανό χωριό επιστροφή στην Ανκόνα όπου μπήκα στο καράβι για την επιστροφή Κάπου εδώ λοιπόν τελείωσε το φετινό μου ταξίδι στην Ευρώπη με πάρα πολλές υπέροχες αναμνήσεις που πιστεύω να πήρατε μια μικρή γεύση. Θα ήθελα να αναφερθώ για άλλη μια φορά στην καλή μου που με ταξίδεψε άψογα και μαζί της ανακάλυψα πολλές διαδρομές. Θα το ξαναπώ ότι είναι μια πολύ καλή μικρή sport touring μοτοσυκλέτα που δεν θα διστάσει να σε ταξιδέψει παντού. Εύχομαι να είμαστε όλοι καλά και του χρόνου να ξαναγράφουμε πάλι για το επόμενο ταξίδι. ( κάτι έχω στο μυαλό μου). 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
balkan_express 56 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2014 Μπράβο φίλε Γιώργο! Παντα όρθιος ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες