Jump to content
Sign in to follow this  
fosmaniak

Καινούργιο κράνος LAZER D1 Excalibur

Recommended Posts

Χαιρετώ όλους τους κυρίους και τις κυρίες του forum.

Σήμερα πήρα στα χέρια μου το καινούργιο μου κράνος LAZER D1 Excalibur.

fiber%20excalibur.jpg

Έκανα μια διαδρομή γύρω στα 40 λεπτά μέσα στο μεσημέρι και μπορώ να πω πως μου άφησε θετικές εντυπώσεις αφού ο εξαερισμός του δεν με ανάγκασε να ανοίξω την ζελατίνα εκτός από ελάχιστες φορές σε κάποια φανάρια που πεισματικά δεν άναβαν πράσινο.

Τα Γραφικά του είναι πολύ καλά τυπωμένα πάνω του χωρίς διαρροές η μουτζούρες η οποιαδήποτε μορφής ατέλειες.

Ιδιαίτερα θετική εντύπωση μου έκανε η ηχομόνωση μου έχει. θεωρώ πως είναι αρκετά ικανοποιητική η πληροφόρηση που παίρνεις από το περιβάλλον κόβοντας σου κυρίως την βαβούρα και τον ήχο του αέρα.

Τέλος κάτι άλλο που μου έκανε θετική εντύπωση ήταν το <σκουφάκι> του, η τσάντα του δηλαδή είναι ενισχυμένη με δεύτερη εσωτερική φόδρα και που δεν είχα δει εδώ και καιρό .(ένας φίλος με ένα (ARAI η SHOEI δεν θυμάμαι καλά)και είχε το κλασσικό σκουφάκι). Όχι ότι έχει καμία σημασία αλλά μου έκανε εντύπωση η προσοχή στην λεπτομέρεια από πλευράς εταιρίας.(340Ε)

Δεν εχω αλλά να πω για αυτό το κράνος γιατί δεν έχω μαζέψει χιλιόμετρα μαζί του αλλά θα πω για το παλιό μου κράνος το KBC VR-2 Dragon Race

23246849_1.jpg

Μετά από 2,5 χρόνια συμβίωσης έχω να πω τα εξής.

Οι αεραγωγοί του είναι αρκετά ικανοποιητικοί χωρίς να εντυπωσιάζουν αφήνοντας το μεγαλύτερο μέρος του κεφαλιού σου στεγνό μέσα στην πόλη αλλά χωρίς να αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα σε ένα ταξίδι.Το χειμώνα είναι λίγο δύσκολο να ανοίξεις τους δυο πάνω αεραγωγούς με χοντρά γάντια γιατί τα μοχλακια είναι αρκετά μικρά.

Έχει πολύ αεροδυναμικό σχήμα με αποτέλεσμα να έχει ελάχιστους στροβιλισμούς και αναταράξεις στης μεγάλες ταχύτητες. Τέλος είναι πολύ ελαφρύ και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να είναι πολύ ξεκούραστο μέσα στην πόλη.

Μετά από 2.5 χρόνια υπάρχει αισθητή φθορά στα δερματάκια στην περιοχή του λαιμού(έχουν σκάσει σε κάποια σημεία ).Άλλο ένα αρνητικό που μάλλον έχει διορθώσει με τους καινούριος μηχανισμούς που έβγαλε στα μετέπειτα μοντέλα είναι πως όταν έχεις ανοιχτή την ζελατίνα και πας γύρω στα 100 ακούς στο δεξή αφτί ένα σφύριγμα πολύ ενοχλητικό.

Τέλος το είχα πει και όταν το είχα πάρει πως στα γραφικά του υπάρχουν κάποιες ατέλειες που για μένα είναι απαραδεχτώ αν σκεφτεί κάνεις πως είναι το κορυφαίο τους μοντέλο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ασχετο με το θεμα αλλα

Κωστα καλως ηρθες και παλι!!! :clapping2:

Καλως σε/σας βρήκα. :respekt:

Λογο περιορισμενου χρονου και αρκετης κουρασης χαθηκα λιγακι. Τωρα πια ειμαι Αθηνα θα χαρω πολύ να γνωρισω και τα παιδια από τα νοτια όπως ειχα την χαρα να γνωρισω τα παιδια από τα βορεια. Ήδη μου έχει λήψη ο καφές κάθε πέμπτη στην όμορφη Θεσσαλονικη. :cry:

Καλα να περνατε εκει πανω! :bye:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες