janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2010 Πολλά περαστικά ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billismatador 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2010 καλή και γρήγορη ανάρρωση αδερφε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miss 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2010 Περαστικά και γρήγορη ανάρρωση (σαν το busa ενα πραμα! :D ) Και μην σκας! Το laptop ειναι βάλσαμο για κατι τέτοια. Εχει πολυ πράμα το Internet για να ξεχνιέσαι λ.χ. bored.com Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis 24 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2010 Ευχαριστω ρε παλικαρια για της ευχες σας Σας αφιερωνο ενα τραγουδακι, ετσι για να ανεβει η ψυχολογεια ........μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ak4mboO 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2010 (τροποποιήθηκε) Γεια σας παιδια Σας γραφω απο το κρεβατι του πονου Μερα πεμπτη 29 απριλιου 2010 ωρα 9.15 βραδυ, γυρνουσα απο βολο και εμπαινα λαρισα ( απο τον παλιο δρομο ) και στην διασταυρωση με πλατυκαμπο μια κυρια με ιχ με κατευθυνση προσ θεσ/κη ( κλειστα τα τεμπη ), με βγηκε καθετα μπροστα μου, χωρις να σταματησει στο stop που ειχε. Ολα γινανε στο μισο μετρο δεν προλαβα να κανω τιποτα, η ταχυτητα μου γυρω στα 60 και ειμουνα με το μικρο μωρο cpf 600. Αποτελεσμα να σκαση η μηχανη στον προστινο τροχο της κυριας και εγω να κανω τον superman χωρις την μπερντα αλλα με full εξοπλεισμο και να βρεθω μπρουμητα στα 10 μετρα μετα απο εναεριες τουμπες. Το μωρο καταστραφηκε, βγηκε 100% off. Απο τον εξοπλισμο μου μονο το τζαμακι του κρανους μου εσπασε, ολα τα αλλα αθικτα. Εγω καταγμα της λεκανης ( open book ) ευτηχως χωρις εσωτερικη αιμοραγεια, μπηκα αμεσως χειρουργιο και με βαλανε σιδερια στην λεκανη ( εξωτερικη οστεοσυνθεση ). Απο εκεινη την ρομαντικη βραδια ειμαι ανασκελα και ακουνητος φυσικα και αν ολα πανε καλα με τα λογια του γιατρου, θα μεινω ετσι μεχρι της 27 ιουλιου, οπου θα αφαιρεθει η σιδερια. Μετα θα αρχισω φυσικοθεραπειες, υπολογιζω οκτωμβριο να περπατησω ( στρατα στρατουλα ). Αχ για δες καιρο που διαλεξαι.......και ειμαι και σε κρισιμη ηλικια Κατα τα αλλα εχει παραδεχθει οτι φταιη και εχω βαλη δικηγορο για τα ....... Προσοχη παιδια εξω γινεται πολεμος.....δεν με ειδε καν με ειπε @#&^#*$@&. Προτωγνορη εμπειρια μετα 20 μοτοχρονια και ελπιζω τελευταια. Φυσικα θα ξανακαβαλησω η αρρωστεια δεν φευγει, περιμενει στον σταυλο ( το busa )το μεγαλο μωρο. [/quo Και εγω ετσι τιν πατησα μονο π ηταν μετοπικη ..... πηγαινα με 60 χιλ.. οταν απο ενα σαμαρακι βρεθικα εκτος ασφαλτου και στα 6 μετρα περιπου ηταν ενας καδος σιδερενιος για σκουπιδια ετσι πηρα την αποφαση να καβαλησω την ασφαλτο ,και οταν το προσπαθησα το αποτελεσμα ηταν μια πολυ δυνατη συγκρουση με ΙΧ μετοπικη και το αποτελεσμα ολου αυτου ηταν εγω στην ασφαλτο με ανοιχτο καταγμα σε 2 σημεια στο μοιρο(ακατασχετη αιμοραγια )2 καταγματα λεκανης(με αιμοραγια απο της χειροτερεσ αιμοραγιες κανει η λεκανη.)σπασμενο το ιερό οστο και στην ουσια η λεκανη μ εσπασε σε 2 κομματια ... το ασσθενοφορο εκανε 40 λεπτα να ερ8ει και τελικα με προλαβαν για 15 λεπτα περιπου ... τωρα αυριο παω στο παπανικολαοου και ας ελπισω να μ βγαλουν την εκσωτερικη οστεοσυνθεση ... βεβαια αντεχω στον πονο και μπορω να πω οτι δεν πονεσα ολο το διαστημα ακομα και οταν ειμουν στιν ασφαλτο . πηρα λιγα παυσιπονα και εκανα 3 χειρουργεια... αλλα ειμαι εδω και ευτηχως ζωντανος και εγω και η κοπελα μ π ευτηχως απλα επα8ε ενα διαστρεμα στον αστραγαλο και τπτ αλλο .... γυναικες επταψυχες ..... περαστικα μας ολους τους τραυματιες Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 26 , 2010 από τον ak4mboO Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis 24 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2010 Εγω εβγαλα την σιδερια μετα απο τρεις μηνες και τωρα κανω καθε μερα φυσικοθεραπιες Υπομονη θελει και ολα θα πανε καλα φιλε μου Περαστικα σου και περιμενω νεα σου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
REPT1L3 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2015 Εγω εβγαλα την σιδερια μετα απο τρεις μηνες και τωρα κανω καθε μερα φυσικοθεραπιες Υπομονη θελει και ολα θα πανε καλα φιλε μου Περαστικα σου και περιμενω νεα σου Καλησπέρα φίλε. Τυχαία έπεσα πάνω στην δημοσίευση σου. Δυστυχώς και εγώ ξαπλωμένος με openbook στη λεκάνη και τα χέρια σπασμένα. Ευτυχώς τώρα ειμαι σπίτι μου και αναρωνω. Αυτό που ήθελα να σε ρωτησω είναι μετα απο ποσο καιρό σταθηκες όρθιος έστω με π η πατερίτσες. Ξέρω οτι θέλει υπομονή το θέμα αλλά με έχουν αφήσει αόριστα γιαυτό ρωταω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες