Jump to content
drane

μιχανακι

Recommended Posts

Δεν μπορω να πιστεψω αυτα που διαβαζω...Μου φαινοντα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑΑΑΑΑ :closed-topic: .....απο Φ1 σε GSX-R 1000 :thumbsdown::surrender::kaaaala::shock::knife::bash::puke: ....Σοβαρεψου λιγο..Και εγω 18 ειμαι τωρα..οδηγησα λιγο τη μηχανη του πατερα μου(gsr 600+abs) και ΤΡΟΜΑΞΑ....Εχουν ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΥΝΑΜΗ..Τουλαχιστιν για μενα που ειχα ενα 100 sprinτer..Και μην μου πεις οτι το Φ1 εχει διαφορα απο το sprinτer γιατι :kaaaala: ..Δεν παιζεις μς αυτα...Θελουν ΕΜΠΕΙΡΙΑ....Ασε που δεν σε καλυπτει τιποτα μετα :lac: ....ΒΑΛΕ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ..

ΑΑΑ και πιστευω πως ενα GSX-R δεν χαρακτηριζεται μαχανΑΚΗ....Αλλα ΜΗΧΑΝΗ++

ΦΙΛΙΚΑ..

Τροποποιήθηκε από τον starenios

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

μπορούσα να διορθώσω κάποια παρεξήγηση που έγινε με βάση αυτά που έγραψα αλλα δεν θα πω τίποτα γιατί πολλά απλά τζάμπα θα γράψω και καραγοζις είσαι εσύ νταξή να μιλάμε και λίγο καλύτερα και άσε τους γονείς του πεδίου ήσυχους άκου εκεί χωριάτες ... τρώγλη ε τρώγλη μάθε να εχής τρόπους...

και jonny sorry και πάλι φίλος αν παραφέρθηκα λίγο . ήθελα να το εξηγήσω όλο το θέμα κάπως αλλιώς αλλα από την βιασύνη μου έτσι μου βγήκε

Τροποποιήθηκε από τον kanaris

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ανεκαθεν θεωρουσα τις προσβολες στο ιντερνετ ανοητες αλλα σημερα θα αμαρτησω...

ΡΕ Μ@ΛΑΚΑ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ...''οι αλλοι που περνουν κατευθειαν 1000αρα κ σκοτωνοντε''...Πια η διαφορα μεταξυ του να μην εχεις οδηγησει μηχανη,με το να την εχεις δει valentino rossi καβαλονταν ενα σαραβαλο-Φ1...Δεν θα σε κατηγορουσα αμα σκοτωνοσουν με το GSXR γιατι ειναι αυτονοητο πως οι γονεις σου ειναι χωριατες που δεν εχουν καβαλησει κατι περα απο βεσπα και ζουνταπ...ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟΙ ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ Μ@ΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΑΙ ΚΙΟΛΑΣ...

Ελπιζω να καταλαβαινεις πως δεν εχω κατι μαζι σου,απλως δεν μπορω να βλεπω αλλο αιμα στην ασφαλτο για ανοητους λογους...

Πιστευω πως αν ο helonaracer ηταν μαζι μας θα σου εβαζε μυαλο...Εμεις δεν μπορουμε παντως

Τροποποιήθηκε από τον drane
  • Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλά...σάλτα και γαμήσου....κάποιος μόντ να το κλεισει παρακαλώ... :closed-topic:

Τροποποιήθηκε από τον Pilgrimage
  • Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλά εγώ αφήνω έξω αυτές τις βρισίες που πέφτουν,αλλά για απάντησε μου:

1.Για να είσαι μέλος αυτού του φόρουμ πρέπει να έχεις και μηχανή?

2.Το να σου αγοράσουν μηχανή οι γονείς σου είναι κακό?

3.Το να ξέρεις να βιδώνεις ή ξεβιδώνεις σημαίνει ότι ξέρεις και να οδηγάς?

το οτί είσαι κ@βλωμένος για να πάρεις 600 ή 1000 cc το καταλάβαμε,μπαίνεις σε ένα φόρουμ και ζητάς γνώμες...και εμείς λέμε μερικά πράγματα,επιλογή σου είναι να μην τα διαβάσεις ή να πας κάπου αλλού.Το οτί σε κράζουν και σου λένε να μην πάρεις μεγάλη μηχανή είναι επειδή σε ζηλεύουν ή επειδή θέλουμε να σε προστατεύσουμε από τα χειρότερα?

Ίσως έχεις δει λάθος το θέμα μηχανή.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

απο F1 σε gsxr 1000???

η φαση ειναι οτι εχω ενα γνωστο που το εκανε αυτο... αλλα το εκανε και στα 25 του (οχι οτι αυτο δικαιολογει κατι..)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι ζιταω γνωμες αλλα οχι κ να με βριζουν αν ειναι δινατον και ναι ρε οδιγουσα οποιος εχει facebook ας μου τ στιλει να τον κανω αδδ... και δεν ειπα οτι ειναι κακο να εισαι στο φορουν αλλα να ρωτας πρεπει οχι να απαντας να ρωτας για να μαθενεις εφοσων δεν εχεις μιχανη....

Τροποποιήθηκε από τον drane

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ανεκαθεν θεωρουσα τις προσβολες στο ιντερνετ ανοητες αλλα σημερα θα αμαρτησω...

ΡΕ Μ@ΛΑΚΑ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ...''οι αλλοι που περνουν κατευθειαν 1000αρα κ σκοτωνοντε''...Πια η διαφορα μεταξυ του να μην εχεις οδηγησει μηχανη,με το να την εχεις δει valentino rossi καβαλονταν ενα σαραβαλο-Φ1...Δεν θα σε κατηγορουσα αμα σκοτωνοσουν με το GSXR γιατι ειναι αυτονοητο πως οι γονεις σου ειναι χωριατες που δεν εχουν καβαλησει κατι περα απο βεσπα και ζουνταπ...ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟΙ ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ Μ@ΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΑΙ ΚΙΟΛΑΣ...

Ελπιζω να καταλαβαινεις πως δεν εχω κατι μαζι σου,απλως δεν μπορω να βλεπω αλλο αιμα στην ασφαλτο για ανοητους λογους...

Πιστευω πως αν ο helonaracer ηταν μαζι μας θα σου εβαζε μυαλο...Εμεις δεν μπορουμε παντως

Ρε παλιο μαλακισμενε γαμιμενο πλασμα που θα πεις τους γονεις μου χωριατες μεσα απο μια οθωνη ελα απο κοντα να το πεις να δουμε αν εισαι μαγκας μαλακισμενε... εχεις το βιμα το WR125 που στο πιρε ο μπαμπακας κ χερεσε ε? χερεσε? που θα πεις τ F1 M ΣΑΡΑΒΑΛΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΧΑΝΟΒΙΟΙ ΟΛΟΙ ΕΔΩ Ε? ΠΟΥ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΙΧΑΝΑΚΙ Κ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΧΕΙ 100CC ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΠΟΥ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΟΥ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ΤΟ SPRIDER M TO F1....ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΥΤΕ ΒΙΔΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΞΕΒΙΔΟΝΕΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΟΔΙΓΑΩ Ε? GSXR 600CC ΣΤΑ 1140CC ΟΔΙΓΟΥΣΑ!ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΤΕ Κ ΒΡΙΖΕΤΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ Τ ΜΕΡΟΣ ΜΟΥ ΚΑΘΕΣΤΕ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΝΑΡΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΠΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ!!

Σε εχουμε παρει χαμπαρι...Η ορθογραφια σου δειχνει το επιπεδο σου και την μορφωση των γονιων σου...Γιατι αν ηταν μορφωμενοι δεν θα βγαζαν ενα αγραμματο τυροβλαχο που εμαθε οτι υπαρχουν και αλλες μηχανες εκτος των παπιων και χαρηκε...Καθυστερημενο αγορακι να σου πω οτι δεν μου πηρε τιποτα ο μπαμπας..Ο πατερας μου το μονο που μου εδωσε ειναι η εμπειρια του ετσι ωστε να μην μπαινω σε ενα σοβαρο site και να ρωταω ηλιθιοτητες...Και γαμω το κουφιο το κεφαλι σου εξυπνακια εγω πιανω μηχανη,την λυνω και την ξαναδενω καθως τραβαω μαλακια και διαβαζω τα απομνημονευματα του Εντγκαρ Αλαν Ποε...Και δεν το εχω καν σπουδασει

Υ.Γ:αμα σε πιασω δεν θα ξανακαβαλησεις μηχανη,γιαυτο της μαγκιες του τυπου ''ελα απο κοντα να το πεις να δουμε αν εισαι μαγκας μαλακισμενε΄΄ ασε τες για τον μικρο σου αδερφο

Υ.Γ2:επειδη με νευριασες πολυ θελω να σου πω κατι...ΜΑΛΑΚΑ ΜΠΟΥΡΤΖΟΒΛΑΧΕ ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΕΣ...ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΚΟΥΡΑΔΟ-Φ1 ΣΟΥ ΓΥΦΤΟ,Ε ΓΥΦΤΟ...

:mB_faskelo: :mB_faskelo: :mB_faskelo: εγω-> :shoot::crazy: <-εσυ :knife::bash:

ξεχασα να αναφερω οτι εσυ αρχισες να βριζεις...Εγω στο ξεκαθαρισα οτι δεν εχω τιποτα μαζι σου και οτι το λεω για το καλο σου

Και ας μην κοροιδευομαστε...Απο καποιο χωριο εισαι,οπως και οι γονεις σου.Δεν ειναι ντροπη να μην ξερεις απο μηχανες

• Like 3

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε εχουμε παρει χαμπαρι...Η ορθογραφια σου δειχνει το επιπεδο σου και την μορφωση των γονιων σου...Γιατι αν ηταν μορφωμενοι δεν θα βγαζαν ενα αγραμματο τυροβλαχο που εμαθε οτι υπαρχουν και αλλες μηχανες εκτος των παπιων και χαρηκε...Καθυστερημενο αγορακι να σου πω οτι δεν μου πηρε τιποτα ο μπαμπας..Ο πατερας μου το μονο που μου εδωσε ειναι η εμπειρια του ετσι ωστε να μην μπαινω σε ενα σοβαρο site και να ρωταω ηλιθιοτητες...Και γαμω το κουφιο το κεφαλι σου εξυπνακια εγω πιανω μηχανη,την λυνω και την ξαναδενω καθως τραβαω μαλακια και διαβαζω τα απομνημονευματα του Εντγκαρ Αλαν Ποε...Και δεν το εχω καν σπουδασει

Υ.Γ:αμα σε πιασω δεν θα ξανακαβαλησεις μηχανη,γιαυτο της μαγκιες του τυπου ''ελα απο κοντα να το πεις να δουμε αν εισαι μαγκας μαλακισμενε΄΄ ασε τες για τον μικρο σου αδερφο

Υ.Γ2:επειδη με νευριασες πολυ θελω να σου πω κατι...ΜΑΛΑΚΑ ΜΠΟΥΡΤΖΟΒΛΑΧΕ ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΕΣ...ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΚΟΥΡΑΔΟ-Φ1 ΣΟΥ ΓΥΦΤΟ,Ε ΓΥΦΤΟ...

:mB_faskelo: :mB_faskelo: :mB_faskelo: εγω-> :shoot::crazy: <-εσυ :knife::bash:

ξεχασα να αναφερω οτι εσυ αρχισες να βριζεις...Εγω στο ξεκαθαρισα οτι δεν εχω τιποτα μαζι σου και οτι το λεω για το καλο σου

Και ας μην κοροιδευομαστε...Απο καποιο χωριο εισαι,οπως και οι γονεις σου.Δεν ειναι ντροπη να μην ξερεις απο μηχανες

οκ ρε λεγε οτι θελεις ξερεις που σ γραφω τεσπα εσυ αρχισες να μ βριζεις οποτε ασε τ επιπεδο και την μορφοση....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οκ ρε λεγε οτι θελεις ξερεις που σ γραφω τεσπα εσυ αρχισες να μ βριζεις οποτε ασε τ επιπεδο και την μορφοση....

ποτε σε εβρισα και δεν το θυμαμαι?εσυ αρχισες να με λες μαλακισμενο κτλ...Εγω χρησιμοποιησα σκληρα λογια μπας και ξυπνησεις αλλα πλεον καταλαβα πως ειναι καλυτερα να καθαριζουμε απο αχρηστους...Κριμα το gsxr

στην ευχη του θεου φιλε,και φορα κανα κρανος μπας και ανεβασεις στο 2% τις πιθανοτητες επιβιωσης σου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ποτε σε εβρισα και δεν το θυμαμαι?εσυ αρχισες να με λες μαλακισμενο κτλ...Εγω χρησιμοποιησα σκληρα λογια μπας και ξυπνησεις αλλα πλεον καταλαβα πως ειναι καλυτερα να καθαριζουμε απο αχρηστους...Κριμα το gsxr

στην ευχη του θεου φιλε,και φορα κανα κρανος μπας και ανεβασεις στο 2% τις πιθανοτητες επιβιωσης σου

Τι κρίμα μωρέ, ούτος η άλλος τι τζίξερ κόβει πλαίσιο οπότε..... :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι ζιταω γνωμες αλλα οχι κ να με βριζουν αν ειναι δινατον και ναι ρε οδιγουσα οποιος εχει facebook ας μου τ στιλει να τον κανω αδδ... και δεν ειπα οτι ειναι κακο να εισαι στο φορουν αλλα να ρωτας πρεπει οχι να απαντας να ρωτας για να μαθενεις εφοσων δεν εχεις μιχανη....

αυτό δεν σημαίνει ότι όποιος δεν έχει μηχανή αυτή την στιγμή δεν μπορεί να έχει και γνώμη,αν ο άλλος είναι 40 πχ και πλέον δεν έχει μηχανή και σου πει 1-2 πραγματάκια,τι σημαίνει αυτό?Τεσπα εσύ κοιτάζεις στο προφίλ και βλέπεις ποιος έχει μηχανή και ποιος όχι...με την λογική αυτή μπορεί να έχει κάποιος μηχανή και να μην λέει σωστά πράγματα,εσύ δλδ θα τον ακούσεις?

Σου είπα στο χέρι σου είναι,να φιλτράρεις όλα αυτά που λέμε,να κρατήσεις αυτά που θέλεις και να απορρίψεις αυτά που δεν θες.

Υ.Γ.1. επειδή το βλέπω ότι το κάνατε..... δεν αρχίζεται τα πμ?

Υ.Γ.2. ποτέ μην τα βάζεις με τους τρελοκερκυραίους :sopase:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυτό δεν σημαίνει ότι όποιος δεν έχει μηχανή αυτή την στιγμή δεν μπορεί να έχει και γνώμη,αν ο άλλος είναι 40 πχ και πλέον δεν έχει μηχανή και σου πει 1-2 πραγματάκια,τι σημαίνει αυτό?Τεσπα εσύ κοιτάζεις στο προφίλ και βλέπεις ποιος έχει μηχανή και ποιος όχι...με την λογική αυτή μπορεί να έχει κάποιος μηχανή και να μην λέει σωστά πράγματα,εσύ δλδ θα τον ακούσεις?

Σου είπα στο χέρι σου είναι,να φιλτράρεις όλα αυτά που λέμε,να κρατήσεις αυτά που θέλεις και να απορρίψεις αυτά που δεν θες.

Υ.Γ.1. επειδή το βλέπω ότι το κάνατε..... δεν αρχίζεται τα πμ?

Υ.Γ.2. ποτέ μην τα βάζεις με τους τρελοκερκυραίους :sopase:

αυτός ο χαμένος που δεν καταλαβαίνει ούτε το όνομά του να γράψει σωστά νομίζει ότι όποιος δεν ξέρει να δηλώσει στο φόρουμ τι μηχανάκι έχει ότι δεν έχει καθόλου μηχανάκι... :closed-topic: :closed-topic: έλεος δηλαδή

και κάτι άλλο. κατάλαβα πως η καφρίλα δεν έχει όριο :bruce_h4h: :bruce_h4h:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ΠΟΥ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΙΧΑΝΑΚΙ Κ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΧΕΙ 100CC ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΠΟΥ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΟΥ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ΤΟ SPRIDER M TO F1

Ρε φιλε μηπως πολυ :kaaaala::kaaaala: ?????Τη διαφορα εχουν????ΠΑΠΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ...Επειδη το ενα βγαζει 130 και το αλλο 100 :waycon1: ....Τοσο μεγαλη διαγορα εχουν????....Τα ιδια πραγματα ειναι.....Και δεν νομιζω ΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΙΣΑ ΑΣΧΗΜΑ........ΓΙΑ ΑΥΤΟ Μ Α Ζ Ε Ψ Ο Υ λιγο...ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΒΡΙΣΙΕΣ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΕΣ -ΜΗΗΧΑΝΑΚΙΑ..Ζητησες γνωμες και πηρες γνωμες...Αν εχεις καποια αντιριση ΠΟΛΙΤΗΣΜΕΝΑ...Τι εισαι ο ΜΑΓΚΑΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ και βριζεις...Απορω πως δεν το εχει δει το θεμα κανενας διαχειριστης να το :lock: ...??

Τροποποιήθηκε από τον starenios
  • Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε φιλε μηπως πολυ :kaaaala::kaaaala: ?????Τη διαφορα εχουν????ΠΑΠΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ...Επειδη το ενα βγαζει 130 και το αλλο 100 :waycon1: ....Τοσο μεγαλη διαγορα εχουν????....Τα ιδια πραγματα ειναι.....Και δεν νομιζω ΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΙΣΑ ΑΣΧΗΜΑ........ΓΙΑ ΑΥΤΟ Μ Α Ζ Ε Ψ Ο Υ λιγο...ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΒΡΙΣΙΕΣ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΕΣ -ΜΗΗΧΑΝΑΚΙΑ..Ζητησες γνωμες και πηρες γνωμες...Αν εχεις καποια αντιριση ΠΟΛΙΤΗΣΜΕΝΑ...Τι εισαι ο ΜΑΓΚΑΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ και βριζεις...Απορω πως δεν το εχει δει το θεμα κανενας διαχειριστης να το :lock: ...??

ακριβώς :lock:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Πότε παιζει η Ελλάδα με την Αργεντινή ρε?

Νομιζω αυριο στις 9.00 η 9.30....Αμα παμε ισοπαλια :worshippy:

Φαντασου να νικησουμε :worthy: :greece: ....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:popcorn:

παμεεεεε !!!

Βαλα που εισαι ρεεεεεεε

Τροποποιήθηκε από τον DeadShadoW

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τρία πουλάκια κάθονταν και στην κορφή κανέλλα :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τρία πουλάκια κάθονταν και στην κορφή κανέλλα :P

Οσα δεν φτανει η αλεπου πηδαει και τα πιανει! :2funny: :2funny: :2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα να ξεκαθαρίσω κάτι ..το παιδί άνοιξε το θέμα για χαβαλέ :tooth: Είδατε που κατάληξε όμως ? ...Και δεν έχει σκοπό να πάρει ούτε gsxr ούτε hayabussa ούτε ninja τίποτα .. το παιδί βολτάρει με το f1 του ακόμα οποτε ας τελειώνει εδώ ..

και πάλι καλησπέρα σας :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πως λένε τον κινέζο άνθρωπο που δεν τον γνωρίζεις??????κίτρινο τύπο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:popcorn: :popcorn: :popcorn: :popcorn: :popcorn:

εγώ θα δώσω το κρύπτον και θα πάρω μαχητικό απάτσι το βρήκα σε τιμή ευκαιρίας για ρίχτε καμμιά γνώμη καλά θα κάνω???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...