Jump to content
ger4ki

γουρουνα

Recommended Posts

καλημερα!!

Παιδια σε λιγες μερες θα παρω το διπλωμα για 50 κυβικα και εκτος απο το παπι που εχω θελω να παρω και μια γουρουνα για βολτεσ και καμια βολτα σε βουνο.μποριτε να μου πειτε καποια και θα προτιμουσα καποια μεταχιρισμενη...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Για μικρή, ευέλικτη, ταχύτατη, καλή και φτηνή: Kymco MXU 300 (με διαφορικό).

Μεταχειρισμένη μπορείς να τη βρεις γύρω στα 2.500

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

νομιζω οτι χρειαζετε διπλωμα αυτοκινητου.. και μπορω να παρω μονο 50cc

Ααα sorry. Για τόσο λίγα κυβικά δεν ξέρω να σου πω.

Υπολόγισε όμως ότι θα είναι "ψοφίμι" όποιο κι αν πάρεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και εγω αυτη ελεγα η την http://www.ymc.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=73&category_id=8&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=38&vmcchk=1 αλλα ειναι ακριβες για μενα και δεν μπορω να βρω μεταχειρισμενες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kymco MXU 50cc διχρονη. Με αυτη γυρισα ολη τη Παρο δικαβαλος + τα πραγματα παραλιας και το βραδυ βγαιναμε και τις βολτες μας.

Σκυλι μαυρο, λαδακι ειχε σε δικο της τεποζιτο και μονο βενζινη εβαζα. Ευχαριστημενος απο την μικρη μας συμβιωση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μηπως ξερεις καποια μεταχεισιμενη;;;;

τραβαει καθολου και απο αξιοπιατια σου εβγαλε στην πορεια καποιο προβλημα.

το SPHINX 50 XTREME εχει ομως περισοτερα αλογακια και ροπη που τη βγαζει πιο χαμηλα.εχει κανεισ καποια εμπειρια απο το SPHINX 50 XTREME

Τροποποιήθηκε από τον ger4ki

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kymco MXU 50cc διχρονη. Με αυτη γυρισα ολη τη Παρο δικαβαλος + τα πραγματα παραλιας και το βραδυ βγαιναμε και τις βολτες μας.

Σκυλι μαυρο, λαδακι ειχε σε δικο της τεποζιτο και μονο βενζινη εβαζα. Ευχαριστημενος απο την μικρη μας συμβιωση.

Από επιδόσεις τί έπαιζε? Τράβαγε ικανοποιητικά? Με πόσα μπορούσε να πηγαίνει πορεία άνετα χωρίς να υπάρχει φόβος να κολλήσει?

Πάντως για διακοπές σε νησιά είναι το ιδανικό μεταφορικό μέσο.

Και η μεταφορά του με πλοία ξένοιαστη και ασφαλής. Δεν πά να κουνάει το πλοίο, χέ shit.gif κες.

whistling.gif_innocent.gif

Οι παλιές γουρουνοαγάπες δεν ξεχνιούνται. spiteful.gif

Άντε γιατί έτοιμος είμαι να πάω να "χτυπήσω" μία να στανιάρω. lipssealed.gifuglystupid2.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Από επιδόσεις τί έπαιζε? Τράβαγε ικανοποιητικά? Με πόσα μπορούσε να πηγαίνει πορεία άνετα χωρίς να υπάρχει φόβος να κολλήσει?

Πάντως για διακοπές σε νησιά είναι το ιδανικό μεταφορικό μέσο.

Και η μεταφορά του με πλοία ξένοιαστη και ασφαλής. Δεν πά να κουνάει το πλοίο, χέ shit.gif κες.

whistling.gif_innocent.gif

Οι παλιές γουρουνοαγάπες δεν ξεχνιούνται. spiteful.gif

Άντε γιατί έτοιμος είμαι να πάω να "χτυπήσω" μία να στανιάρω. lipssealed.gifuglystupid2.gif

Εβλεπα 65 στη κατηφορα με τερμα γκαζι αλλα στην ευθεια αν δεν ειχες κοντρα ανεμο τα 55 τα ειχες. Σαφως μια 125αρα θα ηταν πιο ανετη αλλα ανηφορες κατηφορες παραλιες πεζοδρομια ολα τα καβαλουσε. Μπορει να πηγαινε με 25 ας πουμε σε ανηφορα αλλα πηγαινε και ποτε δεν χρειαστηκε να τη σπρωξω (περα απο το ξεπαρκαρισμα γιατι δεν ειχε οπισθεν ). Πολυ τη συμπαθησα, μακαρι να ειχα μια τετοια. Δεν ξερω γενικα με τις γουρουνες εχω μια κρυφη αγαπη, πολυ θα ηθελα να ειχα μια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εβλεπα 65 στη κατηφορα με τερμα γκαζι αλλα στην ευθεια αν δεν ειχες κοντρα ανεμο τα 55 τα ειχες. Σαφως μια 125αρα θα ηταν πιο ανετη αλλα ανηφορες κατηφορες παραλιες πεζοδρομια ολα τα καβαλουσε. Μπορει να πηγαινε με 25 ας πουμε σε ανηφορα αλλα πηγαινε και ποτε δεν χρειαστηκε να τη σπρωξω (περα απο το ξεπαρκαρισμα γιατι δεν ειχε οπισθεν ). Πολυ τη συμπαθησα, μακαρι να ειχα μια τετοια. Δεν ξερω γενικα με τις γουρουνες εχω μια κρυφη αγαπη, πολυ θα ηθελα να ειχα μια.

ευχαριστω!

οσο για το νταιτονα δεν νομιζω να ειναι καλυτερο απο το κυμκο και και απο το SPHINX 50 XTREME.

μηπως ξερεις ποσους ιππους εχει το νταιτονα;; εχεις καποια εμπειρια

;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παρε ενα kymco 150 mxu. εγω εχω και αυτο,αλα και το παλιο μοντελο.πραγματικα,με το παλιο μοντελο,τραβηξα ολοκληρο ταχυπλοο σε ανηφορα.για παραλιες,βουνα. ειναι ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ μηχανακι. και μην σε νοιαζουν τα κυβικα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και εγώ εδώ και λίγο καιρό σκέφτομαι να πάρω μια γουρούνα στα 250-350cc αλλά δεν έχω ιδέα από αυτά....

Για πείτε κανένα μοντέλο :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και εγώ εδώ και λίγο καιρό σκέφτομαι να πάρω μια γουρούνα στα 250-350cc αλλά δεν έχω ιδέα από αυτά....

Για πείτε κανένα μοντέλο :_thumbsup:

αμα εχεις διπλωμα Α1,που καλυπτει μεχρι 250,παρε ενα 250. σου λεω το 150 το δικο μου,και εκανε τρελα πραματα,δεν μασουσε μια,τρειλορ μεγαλα τραβουσε με πραματα,ταχυπλοοο κουβαλουσε,το ανεβασε και σε ανιφορα.ειναι θυριο,ενα kymco

αμα με σταματισουν τι γινετε;;

Μυνηση για διπλωμα, και αν δν φορας κρανος,προστιμο. αλα δες,αμα τοχεις ετσι για τις διακοπουλες σου,παρτω ετσι μωρε,σιγα :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα