μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2010 Ψαχνοντας για ποδηλατα,επεσα πανω σε καποια εταιρεια...Hawk Classic λεει!Η οποια πραγματικα με εντυπωσίασε σε σχεδιαση και κλασσικη ομορφια!!!Αν την ξερει κανεις,κατι περισσοτερο,ας πει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2010 Με το συμπαθειο βρε Κωστη αλλα αυτο στην τριτη φωτο δεν ειναι δα και τοσο κλασσικο. Του λειπει κατι.... Ναι ναι αυτο ακριβως, η αλυσιδα. Και απορω δηλαδη οταν σταματησεις να κανεις πηδαλι σταματανε να γυρνανε τα πηδαλια ή μπα; Γιατι αν ειναι "μπλοκε" το ολο συστημα ζητω που καηκαμε. Δηλαδη οχι εμεις, ο αναβατης. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2010 Στην πρώτη φωτό βλέπουμε περίεργο πιρούνι (άραγε να είναι κάποιο σύστημα ανάρτησης?) και δισκόφρενα μπρος πίσω. Στη δεύτερη βλέπουμε σύστημα μπροστινού φρένου, ΠΙΣΩ από το πιρούνι (εντυπωσιάστηκα! ) και πισινό φρένο στο στυλ της "κόντρας" που λέγαμε παλιά και υπήρχε σε εκείνα τα ποδήλατα. Βέβαια παλιά δεν ήταν με ντίζα και μανέτα, αλλά πάταγες απλά πίσω τα πεντάλ και φρενάριζε (γμτο σύστημα... πολύ μου άρεσε! ) Στην τρίτη φωτό, βλέπουμε συνδυασμό δισκόφρενου μπροστά με κόντρα πίσω, το περίεργο μπροστινό σύστημα και... άξονα!!! (σίγουρα θα μπορεί να γυρνάει ελεύθερα ο τροχός όταν το ποδήλατο κυλάει χωρίς να κάνουμε πεντάλ) Στην τέταρτη φωτό, δεν έχουμε κάτι να δούμε. Είναι το ίδιο ποδήλατο με της πρώτης φωτογραφίας σε άλλο χρώμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2010 Με το συμπαθειο βρε Κωστη αλλα αυτο στην τριτη φωτο δεν ειναι δα και τοσο κλασσικο. Του λειπει κατι.... Ναι ναι αυτο ακριβως, η αλυσιδα. Ακριβως ετσι Πετρο.Κι εμενα μού εκανε καπως αλλά ετσι ειναι... Δινω και ενα λινκ για περισσοτερες λεπτομερειες για τα ποδηλατα αυτα...ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ να δειτε περι τινος λεμε... Εμενα μου αρεσουν πολυ παντως σε εμφανιση..πολυ σε κλασσικο μού φερνει αλλά με πινελιες μοντερνων! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
scorpio1985 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2010 (τροποποιήθηκε) Στο δεύτερο και στο τρίτο...η δεξιά μανέτα του φρένου που είναι????Με κουμπάκι πατάει φρένο??? Θα μας τρελάνουν αυτοι.. Εδιτ:Επίσης στο 1ο και 4ο ( που είναι τα ίδια ) γιατί βγαίνουν 2 ντίζες από το δεξί γκριπ???? Τροποποιήθηκε Ιούνιος 15 , 2010 από τον scorpio1985 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2010 Στο δευτερο και τριτο εχει κοντρα για πισω φρενο. Κανεις αναποδα το πηδαλι και φρεναρει ο πισω τροχος. Στην 1η και 4η η μια ντιζα ειναι για το φρενο και η αλλη για τις ταχυτητες (ή καλυτερα για τα γραναζια) του πισω τροχουΤο περιεργο παντως ειναι οτι στα ποδηλατα απο δεξια ειναι το πισω φρενο και απο αριστερα το εμπρος. Σε τετοιο βαθμο που αν κατεβεις απο μηχανη και ανεβεις απευθειας σε ποδηλατο να μπερδευεσαι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2010 Ριχτε μια ματια και εδω.. κλπ..κλπ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adlib 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2010 Ποδήλατο με διαφορικό; ΤΟ ΘΕΛΩ!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zero_one 78 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2010 Κώστα ξέχασε αυτά τα τεράστια και μη λειτουργικά........ τιμόνια. Είναι για αμερικανοτραφεις μπέμπηδες που το όνειρό τους είναι όταν μεγαλώσουν να αποκτήσουν μία........ Harley Όσο για το διαφορικό στα ποδήλατα άστο καλύτερα. Γνώμη μου είναι να πας μια βόλτα στο Μανιατόπουλο να δεις πραγματικά ποδήλατα για όλα τα βαλάντια και όλα τα γούστα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2010 Κώστα ξέχασε αυτά τα τεράστια και μη λειτουργικά........ τιμόνια. Είναι για αμερικανοτραφεις μπέμπηδες που το όνειρό τους είναι όταν μεγαλώσουν να αποκτήσουν μία........ Harley Όσο για το διαφορικό στα ποδήλατα άστο καλύτερα. Γνώμη μου είναι να πας μια βόλτα στο Μανιατόπουλο να δεις πραγματικά ποδήλατα για όλα τα βαλάντια και όλα τα γούστα. Nαι Παναγιωτη.Δεν ειναι το θεμα "αγορα"...απλα μου εκαναν εντυπωση σε σχεδιαση και ρετρο αισθητικη και γιαυτο εβαλα το θεμα...Οσο για ποδηλατακι μαλλον παμε για Ideal- κλασσικη αξία! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rallistas 482 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2010 Aντε μιας και το εφερε η κουβεντα να σας δειξω το λογο που εχω ψιλοχαθει.Το πορτοκαλι ειναι μοντελο 2010 με υδραυλικα δισκοφρενα και το αλλο ειναι το ιδιο μοντελο αλλα 2008 σκελετος.Μου εδωσε το σκελετο ενας φιλος και τα υπολοιπα δικα μου.Βεβαια κατεληξε 200 ευρα πιο ακριβο απο το καινουριο!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2010 .......................................... Στη δεύτερη βλέπουμε σύστημα μπροστινού φρένου, ΠΙΣΩ από το πιρούνι (εντυπωσιάστηκα! ) και πισινό φρένο στο στυλ της "κόντρας" που λέγαμε παλιά και υπήρχε σε εκείνα τα ποδήλατα. Βέβαια παλιά δεν ήταν με ντίζα και μανέτα, αλλά πάταγες απλά πίσω τα πεντάλ και φρενάριζε (γμτο σύστημα... πολύ μου άρεσε! ) Τί μου θύμισες βρε παλιόπαιδο. Λιώναμε λάστιχα μ' αυτό το φρένο. Τί τακάκια και π@π@ριές. ......................................... Ριχτε μια ματια και εδω.. κλπ..κλπ... Ρε μπας κι έχεις ΚΑΙ εταιρεία ποδηλάτων και μας το κρύβεις? Hawk Classic..... Nαι Παναγιωτη.Δεν ειναι το θεμα "αγορα"...απλα μου εκαναν εντυπωση σε σχεδιαση και ρετρο αισθητικη και γιαυτο εβαλα το θεμα...Οσο για ποδηλατακι μαλλον παμε για Ideal- κλασσικη αξία! Κρίμα. Πρόσφατα πούλησα το δικό μου. Ένα σε στυλ του IDEAL που θες. 150 ευρώπουλα και ήταν τζιτζί. Αυτός που το πήρε έκαναν τα μάτια του φρουτάκια. Θα στό 'φερνα οδικώς. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2010 Θα στό 'φερνα οδικώς. Καταλαβα...θα ανοιγα τοπικ "Ποδηλασία για ηλικιες μετα τα 70"... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zero_one 78 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2010 Καταλαβα...θα ανοιγα τοπικ "Ποδηλασία για ηλικιες μετα τα 70"... Δώρο οι βοηθητικές :2funny: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες