B_B 1.412 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2010 Φίλε Ταξιδευτή να με συγχωρείς για την "κλοπή" του τίτλου. http://northcape2010.blogspot.com 5 Ιουλίου - 5 Αυγούστου 12.000 (περίπου) χλμ 20 (περίπου) χώρες 30 (περίπου) ημέρες στο δρόμο 3 (σίγουρα) συν-οδοιπόροι 3 (σίγουρα?) μηχανάκια Africa-Strom-Stelvio Λίγο απ' ότι να 'ναι σε ένα ταξίδι που ξεκινά σε λίγες ημέρες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Maggellanos 1.549 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2010 Με το καλο... Ταξιδι ζωης ειναι αυτο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2010 ...αυτα ειναι!.....καλοταξιδοι παιδες! ....θα περιμενουμε τις εντυπωσεις σας!...οσες φορες και να διαβασω ενα τετοιο θεμα ...δεν χορταινω! ........ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2010 Eύχομαι με το καλό να πάτε και να γυρίσετε και βέβαια θα περάσετε τέλεια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2010 με το καλο να πατε και να γυρισεται και περιμενουμε φοτορεπορταζ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2010 Φιλαρακι θα ερχομουνα κ εγω αλλα εχω ΚΤΜ κ θα χαλασει μεχρι να φτασω.Αν ξεκινησω απο Σαλονικη για Βορειο Ακρωτηριο με το ΚΤΜ ουτε μεχρι τα Σερρας δεν βλεπω να με βγαζειΤου χρονου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2010 Μπραβο! Καλο ταξιδι! :_thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
B_B 1.412 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2010 Ευχαριστώ για τις ευχές σας παιδιά. Κάποιες ερωτήσεις και όποιοι συμφορουμίτες γνωρίζουν απαντούν.... Φινλανδία-Νορβηγία ελευθερο κάμπινγκ....ναι ή όχι? Κάποια αξιοθέατα που θα πρέπει να δούμε στις πόλεις όπου θα σταματήσουμε? Για Ρωσία (Αγία Πετρούπολη) χρειάζεται βίζα αν δεν κάνω λάθος.Μπορούμε να την προμηθευτούμε απο τα σύνορα ή πρέπει απο την πρεσβεία στην Αθήνα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pilgrimage 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2010 βίζα δεν προμηθεύεσαι απ τα σύνορα.Κάμπινγκ για να σου βγει φτηνά και η ομορφιά σ αυτές της χώρες είναι η φύση όχι τα τσιμέντα.ΚΑλό ταξίδι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
B_B 1.412 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2010 Παίδες την καλημέρα μου, μετά από αρκετό ψάξιμο ξαναβρήκα τους κωδικούς μου και να 'μαι :) Το ταξίδι προς τα βόρεια ολοκληρώθηκε τέλη Ιουλίου και τα συναισθήματα ανάμεικτα. Αυτό που έμεινε έντονο σα γεύση είναι η επιθυμία να ξαναπεράσω τα σύνορα της Ελλάδας για άλλον προορισμό....ίδωμεν. Το ταξιδιωτικό για όσους έχουν διάθεση για διάβασμα είναι εδώ http://northcape2010.blogspot.com/2010/08/blog-post.html Την καλημέρα μου :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2010 :clapping2: (Θα το διαβασω ολο με την ησυχια μου, μιας και ειναι προορισμος αμεσης προτεραιοτητας! :D ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
B_B 1.412 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2010 black_hack οι συνόδοιπόροι μου ήταν πατριώτες σου ;) Για οποιαδήποτε πληροφορία όσο μπορώ να βοηθήσω (αν και το ταξίδι ήταν λίγο πολύ "ένα απ'όλα", διαβάζοντας το ταξιδιωτικό θα καταλάβεις τι εννοώ :P) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Maggellanos 1.549 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2010 Mπραβο παιδια,συγχαρητηρια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
B_B 1.412 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2011 Water Falls (Παλαιοκαρυά - Πύλη - Τρίκαλα) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CL1000 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2011 Φίλε B_B Πύλη Τρικάλων ήμουμ πριν ενάμιση μήνα και είναι από τα πιο όμορφα μέρη! Τώρα, για Nord Cap... (για την ώρα τουλάχιστον)απλά ζηλεύω, αλλά με την καλή έννοια! Πάντα τέτοια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
B_B 1.412 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2011 CL1000 όντως ο ορεινός όγκος του Νομού Τρικάλων (από Πύλη μέχρι Νεραϊδα κα Πολυθέα) είναι από τα ομορφότερα κομμάτια της Θεσσαλίας. Επίσης και από την πλευρά της Καρδίτσας (Άγραφα) οι τοποθεσίες είναι φανταστικές. Αν σε ξαναφέρει ο δρόμος (και όποιος άλλος από το forum έρθει) στείλτε μου ένα pm για να συναντηθύμε για ένα καφεδάκι και να κάνουμε μια όμορφη διαδρομή. Φιλικά Βαγγέλης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DinosDeli 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2011 Αυτά είναι ταξίδια.. Ευχαριστούμε φίλε!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες