Lil Jim 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2014 Με βάση το http://www.motorcycl...strada%2009.htm φαίνεται ότι έχει 36,4kW . Το οποίο σημαίνει ότι το χάνουμε οι Α2 για 1,4kW ( αστείο i know...) . Ορίστε και μία βολική λίστα που έχω βρει για δίπλώματα http://www.dft.gov.u...t-vehicle-list/ το εχω δει και εγω το url με τα 36,4kw. ειχα διαβασει το aprilia bikers forum προσφατο μηνυμα ενος παιδιου που μιλησε με εναν της απριλια και του ειπε οτι ειναι 35κw και μπορει να το οδηγησει. εαν βρεις κατι ριχτο και εδω να μαθω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nightrebel 59 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2014 Για ακόμη μία φορά θέλω τα φώτα σας... Έχω βρει ένα pegaso strada και δεν ξέρω τίποτα για το μοντέλο αυτό.... Σε μία αγγελία που διάβασα έλεγε ότι έχει αλλάξει TPS... Τι είναι αυτό??? Οι έμπειροι ας μιλήσουν! θα μιλήσω σαν κάτοχος , όχι σαν έμπειρος... Λοιπον το έχω μια εβδομάδα, είναι το πρώτο μου μεγάλο μηχανάκι οπότε μην περιμένεις αντικειμενική άποψη από εμένα γιατι είμαι ερωτευμένος αλλά έπεσες στην περίπτωση γιατί ο συγκάτοικος έχει κανα χρονο τώρα το xtx. Παιρνει βόλτα το strada και το πρώτο πραγμα που μου λέει είναι για τα κρατήματα του και για τα φρένα του, πολύ καλύτερα από το xtx .Από την άλλη το xtx πιο επιθετική θεση οδήγησης. Μοτερικά το ίδιο πραγμα ακριβώς . Eγώ για το xtx και το fmx πήγαινα γιατί ήμουν και είμαι μεγάλος γιαπωνεζόφιλος αλλά μου έδειξαν το strada εδώ στο forum το έψαξα και νομίζω ότι έκανα καλη επιλόγή. Και μια συμβουλή δες το από κοντά οι photos στο car δεν λένε τίποτα εγώ απο κοντά έπαθα την πλάκα μου και όπως προανέφερα ....έρωτας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lil Jim 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2014 απο καταναλωση τι λεει? η αδεια σου γραφει KW?εχεις Α2 διπλωμα? γιατι και εγω για πρωτη μηχανη την κοιταω και μου αρεσει παρα πολυ και κολλαω λιγο οπως και το παιδι απο πανω στις KW Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ThanosKa 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2014 το εχω δει και εγω το url με τα 36,4kw. ειχα διαβασει το aprilia bikers forum προσφατο μηνυμα ενος παιδιου που μιλησε με εναν της απριλια και του ειπε οτι ειναι 35κw και μπορει να το οδηγησει. εαν βρεις κατι ριχτο και εδω να μαθω. Αν δεις το άλλο url που είναι της Αγγλίας λέει για το strada ότι για Α2 πρέπει να γίνει restricted, τώρα τι να σου πω, θα στείλω και ενα μνμ στο φίλο μου να ρίξει μία ματιά στην άδεια κυκλοφορίας αν αναφέρει κάτι, το πρόβλημα είναι ότι στο Ελλαδιστάν , έτσι όπως γίνανε με τα διπλώματα, δεν είναι κανείς σίγουρος για το τι γίνετε. ΥΓ : Περιμένω τηλ από αντιπροσωπεία aprilia για αγορά Shiver, οπότε θα κάνω μία ερώτηση για το strada να μου πει πόσο kw βγάζει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lil Jim 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2014 Αν δεις το άλλο url που είναι της Αγγλίας λέει για το strada ότι για Α2 πρέπει να γίνει restricted, τώρα τι να σου πω, θα στείλω και ενα μνμ στο φίλο μου να ρίξει μία ματιά στην άδεια κυκλοφορίας αν αναφέρει κάτι, το πρόβλημα είναι ότι στο Ελλαδιστάν , έτσι όπως γίνανε με τα διπλώματα, δεν είναι κανείς σίγουρος για το τι γίνετε. ΥΓ : Περιμένω τηλ από αντιπροσωπεία aprilia για αγορά Shiver, οπότε θα κάνω μία ερώτηση για το strada να μου πει πόσο kw βγάζει. τελεια! Περιμενω νεα σου, ευχαριστω πολυ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fazer63 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2014 Σαν κάτοχος από σπόντα ενός Strada του 2006 έχοντας κάνει 30000 χλμ με αυτό και συνολικά να έχει 51.000 χλμ. έχουμε Το μηχανάκι το πήρα με 21.000 χλμ έναντι 900 ευρώ λόγω σαβούρδας με το πλάι λόγω τελειωμένων ελαστικών και αλυσίδας σώβρακο.Μηχανολογικά ήταν άριστο (με τα σέρβις του πρίν τήν ώρα τους κάθε 5000 χλμ,ο περίεργος τύπος που τό είχε ενώ θεωρούσε σωστό να κάνει κάθε 5Κ σέρβις στόν κινητήρα όπως φαίνοταν από το service book ,τσιγκουνευόταν σέ όλα τα άλλα με απότέλεσμα να κυκλοφορεί με λάστιχα 6ετίας καραφλά και αλυσίδα σώβρακο με αποτέσμα πτώση με το πλάι που του στόιχησε δύο πλευρά σπασμένα και ένα πόδι μπλέ μαρέ και φυσικά απέχθεια για αυτές τις σκοτώστρες όπως μου έιπε) Τα αποτελέσματα της σαβούρδας ήταν κυρίως κοσμητικά δηλαδή γρατζουνιές στο βερνίκι ένα στραβό τιμόνι και στραβό πεντάλ φρένου.Τα γρατζουνισμένα πλαστικά δέν τα έβαψα απλά μετα από λίγο προσεκτικό τρίψιμο τα ξαναβερνίνωσα, το πεντάλ ισιώθηκε και ξαναβάφτηκε και το τιμόνι το άλλαξα με ένα fatbar από touno.Φυσικά άλλαξα αναλώσιμα αλυσιδογράναζα και λάστιχα,όλα αυτα μου στοιχισαν με προσωπική εργασία 550 ευρώ.Εχοντα υπόψη τα ¨κουσουράκια¨του, ήτοι ο διακόπτης που παρέδιδε πνέυμα λύθηκε δια παντώς με ένα ρελέ τών 10 ευρώ, η υγρασία στα όργανα με ένα καλό λύσιμο ,φλατζόκολα μαύρη και δέσιμο και η αντλία η οποία δούλυε πολύ καλά, απλα τήν έβγαλα για έλεγχο και ανακάλυψα τα εξής ,ενώ στο χτχ δέν υπάρχει φίλτρο βενζίνης στο strada υπάρχει και δέν είχε αλλαχτεί ποτέ.Φυσικά ήταν βουλωμένο μέχρι μ@λ@κί@ς και άν έμενε πάνω η αντλία θα πήγαινε να συνατήσει τόν μεγάλο μηχανικό.Σε ερώτηση μου σε εξουσιοτημένο σέρβις απρίλια για τήν προμήθεια φίλτρου με ενημέρωσα ότι το strada ΔΕΝ έχει φίλτρο και δέν έχουν αλλάξει ΠΟΤΕ φίλτρο σε strada και μόνο όταν τους πήγα όλο το σετ αντλίας με το φίλτρο πείστικαν.Σε ψάξιμο στα ανταλλακτικά της απρίλια το φίλτρο βρέθηκε στήν προνομιακή τιμή τών 42 ευρώ και φυσικά πήρα ένα αντίστοιχο τής ΜΑΝ με 7 ευρώ. οπότε έτσι λύθηκε και το μυστήριο με τις "καμένες" αντλίες τών strada. Ολα αυτά έγινα τόν γενάρη του 12 και από τότε έχω κάνει 30000 χλμ στήν πόλη κυρίως αλλά και τα καλοκαιράκια κάναμε τα ταξιδάκια μας. Το μηχανάκι έιναι πολύ καλοστημένο ,η κατανάλωση του είναι περίπου 6l/100 στήν πόλη και γύρω στα 5l/100 στο ταξίδι.Το μόνο που μου ζήτησε όλο αυτόν το καιρό ήταν τα σέρβις του κάθε 10.000 χλμ όπως λέει και το μάνιουαλ που περιλάμβαναν Αλλαγή λαδίων 2,7 λίτρα amsoil 10/40 με κοστος 32 ευρώ φίλτρο βενζίνας ΜΑΝ με κόστος 7 ευρώ φίλτρο λαδιού από την yamaha με κόστος 6 ευρώ καθαρισμός φίlτρου αέρα με κόστος 3 ευρώ(λάδι και καθαριστικό)Ο τύπος είχε βάλει φίlτρο DNA μπουζί ιριδίου denso με κόστος 13 αυρώ (αλλάχτηκε στις 21000χιλ και θα ξαναλλαχτεί στίς 70000χιλ) έλεγχος διακένου βαλβιδων με κόστος 0 (τό έκανα μόνος μου) αλλαγή παραφλού valvoline G13 κόστος 7 ευρώ (αυτό κάθε δύο χρόνια) Γενικός έλεγχος Επίσης σε αυτά τα 30000χλμ χρείαστηκα δύο αλλαγές τακακίων πίσω και μία εμπρός με κόστος γύρω στα 15 ευρώ για τα πίσω και 29 ευρώ για τα εμπρός (Brakinig) ακόμη τα λάστιχα του ειχα βάλει στίς 21000χλμ (Bridgestone bt 049 160/60/17 πίσω και 110/70/17 εμπρός) έβγαλαν περίπου 25000 χλμ με κόστος 190 ευρώ και τώρα έχω πάλι βάλει εμπρός το ΒΤ049 με τήν ίδια διάσταση αλλά πίσω εβαλα το Bridgestone trailingWing το ίδιο που φοράει και το VARADERO 150/70/17 που μου έδωσε τήν δυνατότητα να πηγαίνω πιό άνετα σε χωματόδρομους και κυρίως βελτίωσε τήν συμπεριφορά στο βρεγμένο. ΣΕ τελική ανάλυση το strada απόδείχτηκε πολύ "εύκολο" μηχανάκι ,ελαφρύ (το ζύγισα με φούλ βενζίνες και είναι 182 κιλά)δέν με έχει αφήσει ποτέ και σε τελική ανάλυση είναι τα κα΄λύτερα 1450 ευρώ που ξόδεψα ποτέ για μηχανάκι........ 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nightrebel 59 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2014 απο καταναλωση τι λεει? η αδεια σου γραφει KW?εχεις Α2 διπλωμα? γιατι και εγω για πρωτη μηχανη την κοιταω και μου αρεσει παρα πολυ και κολλαω λιγο οπως και το παιδι απο πανω στις KW αδερφε ούτε που έχω κοιτάξει γιατι έχω το μεγάλο το δίπλωμα και δεν με ενδιέφερε. Από κατανάλωση δεν μπορω να σου πώ το έχω λίγο πάνω από εβδομάδα αλλά σε σχέση με ένα fazeraki 600 που είχα για ένα εξάμηνο πριν μερικα χρόνια είναι πιο οικονομικό, όχι μεγάλη διαφορά κοντα στο 5 l/ 100 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Spiros Papas 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2014 9 μήνες έρωτας! το μονο πρόβλημα ήταν η αλλαγή ρελε (20ευρω) Στα 8,500 χλμ εχω φτασει, με καθημερινη χρηση στην πολη και ταξιδια καθε σ/κ. Μέσα στην πόλη 6/100 με 7/100 επειδή με τρώει το χέρι. Σε ταξίδι με το ζορι 5/100. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dry Eyed 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2014 Παιδιά όσο για τους περιορισμούς δεν είναι τόσο απλό το θέμα , πρέπει κάποιος κάτοχος να δει την αδειά του & με τα στοιχεία αυτά να μπει στο site του υπουργείου να δει πόσα KW έχουν δηλωθεί! ΑΥΤΑ! http://webtao.yme.gov.gr:16004/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lil Jim 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2014 Παιδιά όσο για τους περιορισμούς δεν είναι τόσο απλό το θέμα , πρέπει κάποιος κάτοχος να δει την αδειά του & με τα στοιχεία αυτά να μπει στο site του υπουργείου να δει πόσα KW έχουν δηλωθεί! ΑΥΤΑ! http://webtao.yme.gov.gr:16004/ αν καταλαβα καλα,αφου παρεις το οποιοδηποτε οχημα βλεπεις αν σε καλυπτει βαση το πτυχιο σου κλπ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dry Eyed 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2014 Παιδιά όσο για τους περιορισμούς δεν είναι τόσο απλό το θέμα , πρέπει κάποιος κάτοχος να δει την αδειά του & με τα στοιχεία αυτά να μπει στο site του υπουργείου να δει πόσα KW έχουν δηλωθεί! ΑΥΤΑ! http://webtao.yme.gov.gr:16004/ Θεωρώ ότι μόνον έτσι μπορείς να πάρεις όποιαν τεκμηριωμένη απάντηση... *Ο έμπορος θα θέλει να σου πουλήσει *Ο ασφαλιστής θα κοιτάξει τα ποσοστά του *Γενικά λίστες εκ της υπόλοιπης Ευρώπης δεν νομίζω να δείχνουν κάτι.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lil Jim 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2014 Θεωρώ ότι μόνον έτσι μπορείς να πάρεις όποιαν τεκμηριωμένη απάντηση... *Ο έμπορος θα θέλει να σου πουλήσει *Ο ασφαλιστής θα κοιτάξει τα ποσοστά του *Γενικά λίστες εκ της υπόλοιπης Ευρώπης δεν νομίζω να δείχνουν κάτι.. δεν διαφωνω καθολου!!! αλλα μου ακουγεται κουφο να μαθεις μετα,αφου κανεις αγορα κλπ, αν εισαι νομιμος ή παρανομος. Σε ευχαριστουμε παντως για το url Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες