scorpio1985 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2010 Εεεπ να μαι ξανά πίσω, διάλειμμα από το διάβασμα... Που λέτε εκεί που παίρνω το versίδι να παω καμιά βόλτα να ξελαμπικάρω , περιμένω σαν σωστός ψείρας με πρόσφατα αγορασμένη μηχανή να πιάσει ρελαντί το εργαλείο και ξεκινώ. Έχω βάλει δευτέρα και είμαι στις 4000+ στροφές.Καθώς προχωρώ chillαουταριστός την βόλτα μου, μου πετάγεται απο στενό ΙΧης.Αφήνω το γκαζάκι να φρενάρει το εργαλείο από κινητήρα και τότε ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ!!! ( έτσι δεν γράφεται??? ) Νάτο το ΠΑΦ της εξάτμισης.Όχι σκάσιμο,ένα χαμηλής έντασης παφ.Και τώρα η απορία... Γιατί???Η μηχανή είναι ούτε 2 μηνών και έχει πάνω 3500km.Εννοείται με στοργή και προδέρμ στρωμμένη !!!Δεν έχω αλλάξει εξάτμιση.Έχουμε και λέμε: ΑΝ το ΠΑΦ δεν κάνει κακό στον κινητήρα τότε πως το δυναμώνουμε σε ένταση? ( Είμαι λίγο καγκούρι αλλά μη το πείτε παρά έξω ) ΑΝ κάνει κακό τότε γιατί το κάνει και πως το λύνουμε το πρόβλημα??? Το παφ αυτό το κάνει όχι πάντα, όταν κλείνω το γκάζι απότομα με χαμηλή σχέση στο κιβώτιο και μόνο όταν είναι κρύο ακόμα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
georgis4 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2010 (τροποποιήθηκε) Εεεπ να μαι ξανά πίσω, διάλειμμα από το διάβασμα... Που λέτε εκεί που παίρνω το versίδι να παω καμιά βόλτα να ξελαμπικάρω , περιμένω σαν σωστός ψείρας με πρόσφατα αγορασμένη μηχανή να πιάσει ρελαντί το εργαλείο και ξεκινώ. Έχω βάλει δευτέρα και είμαι στις 4000+ στροφές.Καθώς προχωρώ chillαουταριστός την βόλτα μου, μου πετάγεται απο στενό ΙΧης.Αφήνω το γκαζάκι να φρενάρει το εργαλείο από κινητήρα και τότε ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ!!! ( έτσι δεν γράφεται??? ) Νάτο το ΠΑΦ της εξάτμισης.Όχι σκάσιμο,ένα χαμηλής έντασης παφ.Και τώρα η απορία... Γιατί???Η μηχανή είναι ούτε 2 μηνών και έχει πάνω 3500km.Εννοείται με στοργή και προδέρμ στρωμμένη !!!Δεν έχω αλλάξει εξάτμιση.Έχουμε και λέμε: ΑΝ το ΠΑΦ δεν κάνει κακό στον κινητήρα τότε πως το δυναμώνουμε σε ένταση? ( Είμαι λίγο καγκούρι αλλά μη το πείτε παρά έξω ) ΑΝ κάνει κακό τότε γιατί το κάνει και πως το λύνουμε το πρόβλημα??? Το παφ αυτό το κάνει όχι πάντα, όταν κλείνω το γκάζι απότομα με χαμηλή σχέση στο κιβώτιο και μόνο όταν είναι κρύο ακόμα... Oπως το ειπες...μονο οταν ειναι κρυο και αν αφησεις γκαζι απο πολυ χαμηλες στροφες (σε εμενα).. Δεν ειναι τιποτα αλλα παλια το καναμε οταν με ταχυτητα μεσα και σε πορεια σβηναμε μηχανακι και τραβουσαμε γκαζακι αποτομα χαχαχα αυτο ναι κανει ΖΗΜΙΑ Ακαυτη βενζινουλα ειναι το ΠΑΦ... Τροποποιήθηκε Ιούνιος 9 , 2010 από τον georgis4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2010 παλια το καναμε οταν με ταχυτητα μεσα και σε πορεια σβηναμε μηχανακι και τραβουσαμε γκαζακι αποτομα χαχαχα και γω ετσι τρομαζω τις γιαγιαδες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2010 αν καμια φορα κλεισεις[σε πρωτη/δευτερα συνηθως] το γκαζι αποτομα κανει σκασιματα [παφ παφ] δεν εχει καποιο προβλημα αν λεμε το ιδιο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2010 AAAA καλα εισαι. Μονο ενα? Εμενα κανει αρκετα, κι'εγω τη μαμα εξατμιση εχω. Ωρες ωρες κανει κατι παφ σαν να ξεκολλησε μεταλλο απο πανω της, σαν θορυβος απο λαμαρινα. Ρε λες να τη ριξω μια ματια??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
scorpio1985 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2010 ΕΕΕτσιιιι steven_04 λίγο καγκουριάαα!!!χαχαχαχα!! Καλά στα καρμπυρατεράτα το κανε αλλά δεν περίμενα και στα Injectionάτα... Τσέκαρα και όλο το σώμα της εξάτμισης με αναπτήρα μη και έχει καμιά τρυπούλα ή δεν έχει δέσει καλά με τους λαιμούς της εξαγωγής αλλά no problem..Που να αλλάξω και εξάτμιση δλδ τι έχει να γίνει... :shoot: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2010 ΕΕΕτσιιιι steven_04 λίγο καγκουριάαα!!!χαχαχαχα!! Καλά στα καρμπυρατεράτα το κανε αλλά δεν περίμενα και στα Injectionάτα... Τσέκαρα και όλο το σώμα της εξάτμισης με αναπτήρα μη και έχει καμιά τρυπούλα ή δεν έχει δέσει καλά με τους λαιμούς της εξαγωγής αλλά no problem..Που να αλλάξω και εξάτμιση δλδ τι έχει να γίνει... :shoot: Πυροβολικο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nicolikas 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2010 Τα ΠΑΦ ακούγονται γιατί περνάει ατελώς καμμένη βενζίνη στην εξάτμιση και καίγεται απότομα εκεί λόγω υψηλής θερμοκρασίας στο σημείο. Αυτό συμβαίνει γιατί ο κινητήρας έχει στροφές και "απαιτεί" βενζίνη, κλείνοντας όμως απότομα το γκάζι για να μειώσεις ταχύτητα δεν καίει όλη τη βενζίνη που έχει είδη περάσει στον κύλινδρο γιατί μειώνονται απότομα οι στροφές του. Έτσι η άκαυστη βενζίνη φέυγει μαζί με τα καυσαέρια προς την εξάτμιση και σκάει εκεί. Ουσιαστικά συμβαίνει λόγω κακής ρύθμισης του συστήματος τροφοδοσίας είτε είναι καρμπυλατέρ είτε ψεκασμός. Δε νομίζω ότι προκαλείται ζημιά στον κινητήρα αλλά μετά από παααααααααρα πολλά χιλιόμετρα μπορεί να κάνει λίγη ζημιά στην εξάτμιση!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2010 στο shiver ακουγα πολλα παφ.. στο hornet λιγα πολυ λιγα.. σε λιωσιμο 2000χλμ αντε καμια 4-5 φορες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2010 Εγώ του φορούσα αυτήν! Που να δεις ξετάπωτο τι γίνονταν! :thumbsup: Θέλει που και που να το βγάζεις εκτός να του "δίνεις" λίγο! Αλλάζει τελείως ο ήχος του! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2010 Mivv φορουσες η Arata???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
iced 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2010 Φιλε μου τα σκασιματα πιθανον οφειλωνται σε ελλειψη ρυθμισης του ψεκασμου σου. Πρεπει να το πας, να του κανουν καυσαναλυση και μετα να το ρυθμισουν καταλληλα με ειδικο μηχανημα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ntik 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2010 που και που ολα το κανουν, σιγα την ζημια μια χαρα ειναι,που να δεις το χτ σκασιματα βιξηματα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
scorpio1985 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2010 Πότε πρόλαβε να απορυθμιστεί ο ψεκασμός ???50 μερες το χω... στα 6000 στο service θα παικτεί η απορία στον επίσημο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ntik 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2010 Πότε πρόλαβε να απορυθμιστεί ο ψεκασμός ???50 μερες το χω... στα 6000 στο service θα παικτεί η απορία στον επίσημο... ολα ετσι το κανουν αλλα πιο πολυ αλλα πιο λιγο,αυτο δεν παει να πει οτι ειναι αρυθμιστο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
iced 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2010 Οντως ειναι λιγα για να απορυθμιστει... Στο σερβις των 6,000 θα δειτε το μπουζι και αν εχει δειγμα οτι εχει πιο πλουσιο μιγμα κανε μια καυσαναλυση να δεις λεπτομερειες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NICKDRIFTER 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2010 Αφου σου αρέσουν τα σκασίματα κτλ. γιατί δεν βάζεις ένα τελικό aftermarket να το ευχαριστηθείς????????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
scorpio1985 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2010 NICKDRIFTER είναι μομολάκι ακόμα το versidi μου...1.5 μηνών... ( Κάτσε να βρω φράγκα και να δεις τι έχει να γίνει... :shoot: ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2010 Κανενα θεμα δεν εχει το versys αυτα τα σκασιματακια ειναι απολυτως λογικα και οταν ζεσταθει ο κινητηρας σχεδον εξαφανιζονται. Εκτος αυτου οι δικύλινδροι παντα εχουν παραπανω σκασιματακια απο τους 4κυλινδρους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2010 να πω κ γω για τα σκασιματα που κανει η racefit? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sprinter-man 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2010 σε ενα τεστ του power bikes για το καινουργιο τοτε kawasaki er6-n 2009,ειχα διαβασει οτι στην διαδρομη εκανε σκασιματα αρκετα συχνα χωρις καποιο εμφανη λογο.το versys ιδιο κινητιρα δεν εχει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
scorpio1985 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2010 σε ενα τεστ του power bikes για το καινουργιο τοτε kawasaki er6-n 2009,ειχα διαβασει οτι στην διαδρομη εκανε σκασιματα αρκετα συχνα χωρις καποιο εμφανη λογο.το versys ιδιο κινητιρα δεν εχει? Ίδιος κινητήρας είναι μόνο που στο versys είναι αλλαγμένοι οι εκκεντροφόροι και η χαρτογράφηση ( για την χαρτογράφηση δεν τον κόβω ). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2010 Ειναι και η χαρτογραφηση διαφορετικη. Το δικο μου ας πουμε που εχει πιο αγρια εκεντροφορια απο το versys αλλα εχει την χαρτογραφηση απο versys ειναι πιο γεματο στις χαμηλες στροφες σε σχεση με το προηγουμενο ER. και αυτη ειναι μια διαφορα που την καταλαβα απο την πρωτη στιγμη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
scorpio1985 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2010 Ωπα...Νέα σκασιματάκια...μου κάνει ΠΑΦ και με ξερογκαζιά όταν είναι κρύο... Καλά όταν φρενάρει με δευτέρα το καταλαβαίνω ( περίπου.. )μένει ανοικτή η βαλβίδα εξαγωγής και πάει καύσιμο στην εξαγωγή και καίγεται.Αλλά στην ξερογκαζιά??Pourquoi??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
anothercbrowner 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2010 Δέν μένει καμία βαλβίδα εξαγωγής ανοιχτή όταν αφήνεις το γκάζι, πάντα δουλεύουν. Αν έμενε ανοιχτή θα έσκαγε το πιστόνι επάνω της και θα έκανε άλλο πάφ, δέν το θέλουμε αυτό το πάφ για κανένα λόγο! Στην ξερογκαζιά, γίνετε γιατί πιάνει πολλές στροφές το μοτέρ και κλείνεις το γκάζι (στην ουσία την πεταλούδα του αέρα) έτσι μαζεύει πιο πλούσιο μίγμα και δεν προλαβαινει να το κάψει. Όταν έχεις δευτέρα γίνετε γιατι μπορεί να μην έχει πολλές στροφές αλλά γυρνάει συνεχόμενα με κλειστό το γκάζι ..............^^.............^^>.............^^>...................^^ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες