x-treme 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2010 Δεν ξερω και εγω οι κιθαρες σου ειναι σαν αυτες http://www.bikepics.com/pictures/1789091/ Δεν καταλαβα τι λες.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
glxx 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2010 Ετσι θες να τις κανεις τις κιθαρες σου? http://www.bikepics.com/pictures/1789091/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
x-treme 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2010 EEE ναι.,... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
x-treme 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2010 Παιδια τι σας λεν τα !?????? :mB_kalo_e: http://img811.imageshack.us/img811/3136/nikel.jpg Tελικα τα γυαλισμενα ειναι το ιδιο...Δειτε το καπακι !!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fragos 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2010 (τροποποιήθηκε) φιλε να σε ρωτησω,με τι τα γυαλισες?? Τροποποιήθηκε Ιούνιος 14 , 2010 από τον fragos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
x-treme 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2010 Δεν ξερω φιλε σε ειδικο τα εστειλα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ExTaCy1337 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2010 Δεν ξερω φιλε σε ειδικο τα εστειλα... Πες μου λιγο τι παιζει απο τιμες για να ξερω :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
x-treme 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2010 Πες μου λιγο τι παιζει απο τιμες για να ξερω :) 40 ευρο για τα πραγματα της φωτο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kanaris 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2010 40 ευρο για τα πραγματα της φωτο Μονο ?? Έχω ακούσει ότι το nikel είναι πανάκριβο πιο ακριβό και από βάψιμο ακόμα ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ExTaCy1337 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2010 Μονο ?? Έχω ακούσει ότι το nikel είναι πανάκριβο πιο ακριβό και από βάψιμο ακόμα ! Οντως πολυ λιγα μου φενονται Ο.ο σε ποια περιοχη? :Ρ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hondakiasss 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2010 Φίλε ωραίο το παπι σου αλλα πιστευω οτι θα ηταν καλύτερο με νικελωμένες ζαντες.Θα έδειχνε πάρα πολυ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
x-treme 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2010 Οντως πολυ λιγα μου φενονται Ο.ο σε ποια περιοχη? :Ρ Λαρισα...Κοιτα αυτος ειπε εκανε γυαλισμα στα αλουμινια και οχι νικελομα αλλα δεν εχουν και διαφορα απο τα σιδερα που νικελωσε να μην πω ειναι ποιο ωραια ...Μαλλον το γυαλισμα ειναι ποιο φτηνο ... Φίλε ωραίο το παπι σου αλλα πιστευω οτι θα ηταν καλύτερο με νικελωμένες ζαντες.Θα έδειχνε πάρα πολυ... Νικελωμενη εννοεις ολη η ζαντα??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hondakiasss 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2010 Ναί.τη μαμίσια που είχε πανω να την εκανες νίκελ.Θα ήταν μούν@@@.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Σωτος 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2010 Ναί.τη μαμίσια που είχε πανω να την εκανες νίκελ.Θα ήταν μούν@@@.. +++ετσι να ηταν το χρωμα .....Για την μαμισια εξατμηση του glx .......... οχι η motosport Π.Χ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ExTaCy1337 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2010 +++ ετσι να ηταν το χρωμα .....Για την μαμισια εξατμηση του glx .......... οχι η motosport Π.Χ Για ζαντες μιλανε οχι για εξατμιση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
x-treme 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2010 (τροποποιήθηκε) Για ζαντες μιλανε οχι για εξατμιση χαχαχα ενταξει δν πειραζει..... Παντος ειχα σκεφτει και κατι τετοιο και πιστεψε με επιασα μαμισιες νικελες στα χερια μου και διπλα εβλεπα αυτες που φοραω και δεν υπηρχε συγκριση... Τροποποιήθηκε Ιούνιος 19 , 2010 από τον x-treme Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
x-treme 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2010 To τελειωσα...Στις φωτο ειναι τελειος απλυτο.... http://img294.imageshack.us/gal.php?g=image0060.jpg Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Powerman 212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2010 Λογικά όλα τα μέταλλα νικελόνται απο όσο ξέρω.Μην βάλεις ζάντες με ακτίνες δεν συγκρίνονται με τις δικές σου.Παρα πολύ ωραίο έγινε ρε φίλε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
x-treme 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2010 (τροποποιήθηκε) Λογικά όλα τα μέταλλα νικελόνται απο όσο ξέρω.Μην βάλεις ζάντες με ακτίνες δεν συγκρίνονται με τις δικές σου.Παρα πολύ ωραίο έγινε ρε φίλε! Nαι ρε δεν βαζω.Εχω και αυτες μς τις ακτινες και μονο να τις νικελωσω κανενα 50αρι θα ηθελα...Αυτες που φοραω εκαναν 150 και τις πηρα 110 γιατι ηταν γνωστος... Τροποποιήθηκε Ιούνιος 21 , 2010 από τον x-treme Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
papasterix 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2010 τα ρευματα που φορας τωρα εχουν φωτα; ποσο τα πηρες; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
x-treme 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2010 Αυτα που ειχα τα πηρα 35 ευρο ναι ειχαν φωτο.Αλλα τωρα εβαλα αυθεντικα απο 90αρι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
papasterix 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2010 (τροποποιήθηκε) φιλε μιλαω για το βολαν το αγωνιστικο που ειναι κοκκινο απο πισω...μηπως το πουλας; Τροποποιήθηκε Ιούλιος 1 , 2010 από τον papasterix Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
x-treme 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2010 Αυτα τα ειχα παρει 70.Ναι το πουλαω αμα ενδιαφερεσαι στειλε π.μ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanoulis... 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2010 Λαρισα...Κοιτα αυτος ειπε εκανε γυαλισμα στα αλουμινια και οχι νικελομα αλλα δεν εχουν και διαφορα απο τα σιδερα που νικελωσε να μην πω ειναι ποιο ωραια ...Μαλλον το γυαλισμα ειναι ποιο φτηνο ... Νικελωμενη εννοεις ολη η ζαντα??? που ακριβως λαρισα???σε πιο μεροσ της λαρισας???εχεις καποιο τηλεφωνο???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες