Jump to content
Krecesko

Λάστιχα για Crypton X135

Recommended Posts

Γεια σας παίδες... μετά από σκέψη ήρθα σε απόφαση να αλλάξω λάστιχα στο Cryptonaki :scooter: μου διότι μέσα σε 2 μέρες τρύπησε 2 φορες το πίσω λάστιχο... και αυτό μου δημιουργεί πρόβλημα στην καθημερινή μου ζωή, ας το πω έτσι... θέλω να μου προτείνεται λάστιχα τα οποια να είναι αρκετά σκληρά ώστε να μην μπορεί να μπει ούτε καν καρφί μέσα και ούτε γυαλί η κάτι τέτοιο αλλα ταυτόχρονα να μην γλιστράνε πολύ... δηλαδή μην πάω σε καμια στροφή με πρώτη πατήσω λίγο γκάζι και βρεθώ κάτω :_zeppelin: ... η το πάρει κανένας φίλος μου για μια βόλτα και μου γαμήσει το μηχανάκι κιόλας... :ranting3:

θέλω να μου πείτε όνομα λάστιχων μέγεθος και τιμή αν γίνετε παρακαλώ...

ευχαριστώ εκ των προτερων.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

εγω σου προτεινω τα michelin m45 αυτα ειχα βαλει και ] δεν μου γλυστρουσε καθουλου το κρυπτον και ηταν παρα πολυ καλυτερα απο τα εργοστασιακα...

http://two-wheels.michelin.com/2w/front/index.jsp?codeRubrique=2092004104135&codePage=2092004104135_10092004123534&lang=EN

τιμη γυρω στα 50 ευρω το ζευγαρι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω σου προτεινω τα michelin m45 αυτα ειχα βαλει και ] δεν μου γλυστρουσε καθουλου το κρυπτον και ηταν παρα πολυ καλυτερα απο τα εργοστασιακα...

http://two-wheels.michelin.com/2w/front/index.jsp?codeRubrique=2092004104135&codePage=2092004104135_10092004123534&lang=EN

Είναι σκληρά λάστιχα? με το χέρι δηλαδή έχει μεγάλη διαφορα με τα εργοστασιακά?

Και δεν με νοιάζει να μη γλιστράνε καθόλου περισσότερο με νοιάζει να είναι καλά στον δρόμο και να μη τρυπάνε με το παραμικρό....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω φοραω τα Michelin M45. Ειναι αρκετα καλο λαστιχο, μετα απο λιγο καιρο συνύπαρξης με αυτα θα αρχισεις να τα εμπιστευεσαι.

Εχω ακουσει καλα λογια για τα Metzeler Me 22, αλλα δεν τα εχω δοκιμασει ακομη.

μαζι με εργασια ή να τα παρεις και να φυγεις;

Τροποποιήθηκε από τον sakis_the_fraud

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ολα τα λαστιχα μπουρουν να τρυπυσουν αλλα θελει να σε γκαντεμης :tooth: γιατι δεν ειναι τοσο ευκολο πχ με γυαλι δεν νομιζω πως μπορει να τυπισει κανενα λαστιχο.το καρφι ειναι πιο επικυνδυνο αλλα και παλι πρεπει να ειναι πχ καρφομενο σε μια ταβλα και να πας να την πατησεις η να ειναι στραβωμενο και να το πατησεις...

σιγουρα παντως ειναι καλυτερα απο τα εργοστασιακα απο ολες τις αποψεις....

εσυ πως τα καταφερες και σου τρυπισε 2 φορες κιολας???

50 ευρω μαζι με τοποθετηση μου ειχαν παρει εμενα...

Τροποποιήθηκε από τον ΑΛΕΙΤΡΟΥΗΤΟΣ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ολα τα λαστιχα μπουρουν να τρυπυσουν αλλα θελει να σε γκαντεμης :tooth: γιατι δεν ειναι τοσο ευκολο πχ με γυαλι δεν νομιζω πως μπορει να τυπισει κανενα λαστιχο.το καρφι ειναι πιο επικυνδυνο αλλα και παλι πρεπει να ειναι πχ καρφομενο σε μια ταβλα και να πας να την πατησεις η να ειναι στραβωμενο και να το πατησεις...

Εγώ έχω τα μαμα λάστιχα και είναι πολύ μαλακα και έχουν μεγάλη επιφάνεια... και έτσι όπου δει καρφί αυτό το λάστιχο το τραβάει μέσα σα μαγνήτης και την ημερα που το έφτιαξα και του άλλαξα σαμπρέλα μου τρύπησε πάλι μετά από μια βόλτα με τους κολοδρομους που έχουμε... ένα παιδί που έχει και αυτός Crypton μου είπε πως είχε το ίδιο πρόβλημα και άλλαξε μπρός πίσω λάστιχα και τώρα, μου είπε αν πάει να μπει καρφί στο λάστιχο είτε καν δεν θα μπει είτε θα μπει και θα στραβώσει με την μια... εμενα το καρφί ήταν ολόισιο όταν το βγάλαμε από το λάστιχο δεν στράβωσε καθόλου τόσο καλά να φανταστείς... για αυτό και ψάχνω να δω απόψεις και μετά να δούμε τι λένε και τα παιδιά από εδώ που έχουν το ίδιο με εμενα μηχανάκι για να δω τι θα πάρω τελικά... πάντως ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια όλων σας... :thumbsup:

Εγώ έχω τα μαμα λάστιχα και είναι πολύ μαλακα και έχουν μεγάλη επιφάνεια... και έτσι όπου δει καρφί αυτό το λάστιχο το τραβάει μέσα σα μαγνήτης και την ημερα που το έφτιαξα και του άλλαξα σαμπρέλα μου τρύπησε πάλι μετά από μια βόλτα με τους κολοδρομους που έχουμε... ένα παιδί που έχει και αυτός Crypton μου είπε πως είχε το ίδιο πρόβλημα και άλλαξε μπρός πίσω λάστιχα και τώρα, μου είπε αν πάει να μπει καρφί στο λάστιχο είτε καν δεν θα μπει είτε θα μπει και θα στραβώσει με την μια... εμενα το καρφί ήταν ολόισιο όταν το βγάλαμε από το λάστιχο δεν στράβωσε καθόλου τόσο καλά να φανταστείς... για αυτό και ψάχνω να δω απόψεις και μετά να δούμε τι λένε και τα παιδιά από εδώ που έχουν το ίδιο με εμενα μηχανάκι για να δω τι θα πάρω τελικά... πάντως ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια όλων σας... :thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

metzeler m22 και ξερο ψωμι πιανουνε κατω σαν βεντουζες, ειχα dunlop που θεωρειται σκληρο και μου ειχε σκασει 2 φορες ασε που γλιστραγε συνεχεια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κατ' αρχάς δεν υπάρχει λάστιχο που δεν τρυπάει, δεν γίνεται.

Δεύτερον, όσο ποιό καινούργιο είναι ένα λάστιχο τρυπάει και ποιό δύσκολα, λόγο του οτι έχει μεγαλύτερη ελαστικότητα και δεν σκίζεται τόσο εύκολα.

Τρίτων, το εαν είναι ίσιο ή στραβώ το καρφί, έχει σαν αποτέλεσμα τις διαφορετικές πιθανότητες να τρυπήσει το μπροστά ή το πίσω ελαστικό. Και εξηγούμε. Εαν το καρφί είναι ίσιο οι περισσότερες πιθανότητες είναι να τρυπήσει το πίσω διότι πατώντας το ο εμπρός τροχός το εκσφενδονίζει και το καρφώνει στο πίσω. Γι' αυτό άλλωστε σκάνε ποιό συχνά τα πίσω γιατί είναι δύσκολο να κάτσει όρθιο ένα καρφί ακόμη και όταν είναι στραβώ.

Το εμπρός έχει περισσότερες πιθανότητες να τρυπήσει όταν έχουμε κάποιο αιχμηρό αντικείμενο τύπου πινέζας, που και εκεί ακόμη υπάρχουν διαφορές στις πιθανότητες γιατι οι παράγοντες ποικίλουν, ανάλογα ας πούμε εαν είμαστε σε φάση επιτάχυνσης ή επιβράνδυσης.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για μενα ειναι τα michelin pilot sporty

με το που βραχουν καλα δεν προκειτε να πεσεις,και με το που ζεσταθουν το ιδιο. κανουν και το παπακι ποιο ομορφουλικο..

αλα και συ βαλε michelin σαμπρελες,οχι απο τις κινεζικες τις μλ...ιες.. εγω εχω michelin pilot μπρος πισω, ιδια ομως, 2.50 , και michelin σαμπρελες,και ειμαι αρχοντας μονο με καρφι θα σκασει το λαστιχο,αλιος ΔΕΝ :smoke:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα