manos1994 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2010 γεια σας παιδια θελω να παρω ενα απο τα 2 αφτα lifan 110 και lifan 110 3v και θα ηθελα να μου πειτε τι προβληματα βγαζουν καθως επισης και τι μπορω να κανω απο βελτιωσεις ευχαιστω παντος απο τωρα για τις απαντησεις σας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΑΛΕΙΤΡΟΥΗΤΟΣ 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2010 τα ειπαμε και στο προηγοΥμενο ΙΔΙΟ θεμα που εχεις ανεβασει1 ειπαμε θα παρεις τον απλο 110 και απο βελτιωση θα του βαλεις ενα καλο καρμπυρατερ! και απο προβληματα θα βγαζει λιγοτερα απο τον 3ν τωρα το τι προβληματα θα σου βγαλει εινα θεμα τυχης και διαχειρισης..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
manos1994 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2010 τα ειπαμε και στο προηγοΥμενο ΙΔΙΟ θεμα που εχεις ανεβασει1 ειπαμε θα παρεις τον απλο 110 και απο βελτιωση θα του βαλεις ενα καλο καρμπυρατερ! και απο προβληματα θα βγαζει λιγοτερα απο τον 3ν τωρα το τι προβληματα θα σου βγαλει εινα θεμα τυχης και διαχειρισης..... οκ φιλε sorry αλλα θελω και μια δευτερη γνωμη αα ακι απο χρηση εγω για βολτες το θελω οχι για κοντερς απο τα γυρο χωρια μεχρη και καβαλα θα πηγενω..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
manos1994 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2010 εσυ τι καρμπιρατερ λες να βαλω ???? και απο τιμη ποσο παει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΑΛΕΙΤΡΟΥΗΤΟΣ 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2010 εγω σου πρτεινω καποιο keihin στο νουμερο του εργοστασιακου(νομιζω 21mm ειναι) απο τιμη τωρα, πανω απο 100+ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2010 (τροποποιήθηκε) τοσο ακριβα τα keihin ? και κατι , ΑΛΕΙΤΡΟΥΗΤΟΣ εσυ οδηγας το Χ στην κοντρα ? :P η εισαι ο εκφονιτης στο βιντεο που τακλασε? :P επισυς,καποιος λεει στο βιντεο οτι θαπεφτες,τι παιχτηκε? μοιρασου αυτην την εμπειρια με τους θνητους εδω περα ;) Τροποποιήθηκε Μάιος 31 , 2010 από τον pasxalis_evo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΑΛΕΙΤΡΟΥΗΤΟΣ 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2010 τοσο ακριβα τα keihin ? και κατι , ΑΛΕΙΤΡΟΥΗΤΟΣ εσυ οδηγας το Χ στην κοντρα ? :P η εισαι ο εκφονιτης στο βιντεο που τακλασε? :P επισυς,καποιος λεει στο βιντεο οτι θαπεφτες,τι παιχτηκε? μοιρασου αυτην την εμπειρια με τους θνητους εδω περα ;) χαχαχα εγω οδηγουσα το Χ... και ειχα πεσει ,2 μερες πριν το βιντεο, απο σουζα και με δουλευαν οι φιλοι μου...για αυτο φωναζαν δεν επεσε δεν επεσε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2010 ευχαριστουμε που μοιραστηκες την εμπειρια μαζι μας :)) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
edo eimai 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2010 γεια σας παιδια θελω να παρω ενα απο τα 2 αφτα lifan 110 και lifan 110 3v και θα ηθελα να μου πειτε τι προβληματα βγαζουν καθως επισης και τι μπορω να κανω απο βελτιωσεις ευχαιστω παντος απο τωρα για τις απαντησεις σας φιλε το 3v πεταει θα πατας ιννοβα ανετα...εχει ο κολιτος μου ενα.. και παει γαμιοντας αλλα το κακο ειναι κεει παρα πολυ βενζινη ...τις καριολας ομος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2010 φιλε το 3v πεταει θα πατας ιννοβα ανετα...εχει ο κολιτος μου ενα.. και παει γαμιοντας αλλα το κακο ειναι κεει παρα πολυ βενζινη ...τις καριολας ομος... πατας ιννοβα ανετα ε? ωραιος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες