μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2010 Οταν εχεις μια μοτο και τής αφαιρεσεις τη σελα τιιι εχεις;...............Μια μοτοσυκλετα να την κοιτας,μεχρι να ξαναβρεις σελα! Η ιστορια εχει ως εξης:Πριν καποιες μερες αποφασισα να αλλαξω τη σελα μου.Ηθελα την βελτιωμενη Touring Tall Seat για το Vstrom που μετα απο πολυ ψαξιμο βρηκα οτι ειναι η ιδανικοτερη λυση για τη χρηση που θελω.Δηλαδη ειναι +4cm υψος απο την "μαμα" χωρις να μεταβαλλει δραματικα το ανοιγμα της περιεχομενης εσωτερικης γωνιας(=ανοιγμα μεσα-εξω)των ποδιων,ενω...βελτιωνει την γωνια των γονατων,κατι που θα δωσει "ανασα" στο θεμα ανεση και λιγοτερο πιασιμο για το υψος μου.Επισπροσθετα κατα τις αποψεις ανα τον κοσμο ομοσταυλων που αλλαξαν πριν απο μενα τη σελα αναλογα,η συγκεκριμενη σελα βελτιωνει και την ανεση αφου εκτος των αλλων εχει επιπλεον gel υλικο στα "μαλακα σημεια"(μην το πω αλλιως..ντΛοπη )!... Τη βρηκα λοιπον,την αποθηκευσα να υπαρχει ως προταση αγορας και αφου τη δικη μου δεν την χρειαζομουν,την εβαλα σε πωληση και την τσιμπησε φιλος απο Αθηνα...να μειωσω και τα εξοδα αγορας!Πακεταριστηκε λοιπον και "καλοταξιδη" στο νεο της ιδιοκτητη! Παρηγγειλα λοιπον την αλλη αλλά...ως γνωστον κανει καποιο χρονο να αριβαρει απο τας Αμέρικας!!!Γιαυτο πλεον εν αναμονη της νεας σελας,το αλογο ξεκουραζεται και εγω ποδαρέισιον.... Να και η σελα περι ποιας ο λογος...σε συγκριση με τη "μαμα"...μπροστα η μαμα και πιο πισω η νεα... Υ.Γ.Να πω και το τραγελαφικο με την υποθεση οτι στην επισημη Suzuki που ρωτησα σχετικα εσκιζαν τα ρουχα τους οτι "Δεν υπαρχει σου λεω,ΣΙΓΟΥΡΑΑΑ,τετοια σελα"...και προσπαθουσα να δω πόσο θα επιμεινουν...και επεμεναν.. Οταν με το καλο ερθει η σελα,θα περασω μια βολτα απο εκει να τους πω για την νεα σελα που ΘΑ ερθει στην Ελλαδα το 3011... Αυτα λοιπον και καθομαι σε αναμμενα καρβουνα μεχρι να ερθει το σελόνι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
YAMAHAΚΙΑΣ 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2010 Αντε λοιπον καλοκαθιστη και ξεκουραστη να ειναι!! :_thumbsup: Εισαι λοιπον σε αναμμενη σελα δηλαδη :mB_kalo_e: (κατα το αναμμενα καρβουνα ) Με γειες!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mindiee5 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2010 καλώς να έρθει η νέα σου απόκτηση!!! εγώ θα ήθελα κάτι που να μείωνε σε ύψος..... αλλά από τη στιγμή που αυτό είναι πιο βολικό...απλά περιμένουμε ανταποκρίσεις.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos_drz 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2010 (τροποποιήθηκε) χωρις σελα μπορεις να πας για τριαλ, αυτες οι μηχανες δεν εχουν με το καλο η νεα και καλα ταξιδια!!! Τροποποιήθηκε Μάιος 25 , 2010 από τον giorgos_drz Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tarantino 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2010 Τί να σου ευχηθώ τώρα? Καλή "ανάπαυση" στα ευαίσθητα σημεία! Εγώ με το KTMέμι σκέφτομαι να κάνω ότι έκανε και ο αείμνηστος ο Έλβις, για άλλο όμως λόγο: Θα βάλω μέσα απο το σώβρακο και στο επίμαχο σημείο -έλα τώρα, ξέρετε ποιό...!-, ουρά λαγού! Πρός ανακούφισιν! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
street_fighter 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2010 Μια μοτοσυκλετα να την κοιτας,μεχρι να ξαναβρεις σελα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GiwRgoS-or-HayaS 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2010 καλοκαθιστη και αγραντζουνιστη!!! οσο για τους αντιπροσωπους τοσο στη suzuki οσο και στις περισσοτερες ....αμα δε γνωριζουν κατι ,βαριουνται να ψαξουν να ρωτησουν τα κεντρικα στη ελλαδα ..... καλα οχι οτι στα κεντρικα μερικες φορες δε ξερουν και οι ιδιοι τι εχουν φερει! Μιλοντας απο προσωπικη πειρα διοτι ο θειος μου εχει αντιπροσωπια και ο ιδιος με το θεμα "μηχανη" ασχολουμε απο πολυ μικρος......πριν λιγους μηνες ειχε ερθει μια μερα ενα ατομο,το οποιο ειχε μεγαλη θεση στην εταιρια και τον ειχα κανει να χασει τα λογια του! π.χ δεν ηξερε οτι στις αποθηκες της suzuki ειχαν φτασει τα πρωτα BANDIT 2010! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaniolas 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2010 Αν αγόραζες καινούριο Vstrom θα σου ευχόμουν καλορίζικη η πολυθρόνα. Τώρα που αγόρασες πιο αναπαυτική σέλα τι να ευχηθώ...; Καλορίζικος ο ΚΑΝΑΠΕΣ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tarantino 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2010 Ά ρε MAth, δεν έκανες και εσύ τον τίτλο του θέματος λιγάκι πιό trendy, πιό πιασάρικο ρε παιδάκι 'μ? Τί είναι αυτό τώρα? .....Ακου "Χωρίς σέλα υπάρχει μοτό?".. Βάλε εκεί "Χωρίς σέλα υπάρχει ποδήλατο?" να δείς για πότε πλακώνουν οι Τζούλιες και οι Μαριάνες και γίνονται μέλη του mybike..! και πάει το chatting σύννεφο (και όχι μόνο το chatting!) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2010 (τροποποιήθηκε) Αυτα λοιπον και καθομαι σε αναμμενα καρβουνα μεχρι να ερθει το σελόνι! Δε ρίχνεις και μερικά στο υποπλαίσιο να μην πηγαίνεις με τα πόδια! Άντε με το καλό να έρθει και να καβαλήσεις και πάλι! Πάντως, είχες δεν είχες, δώρο στα @@@@ σου έκανες! Τροποποιήθηκε Μάιος 26 , 2010 από τον zoo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2010 καλοριζικη κωστα,περιμενουμε εντυπωσεις, Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2010 Εγώ με το KTMέμι σκέφτομαι να ...βάλω μέσα απο το σώβρακο και στο επίμαχο σημείο -έλα τώρα, ξέρετε ποιό...!-, ουρά λαγού! Προσεχε γιατι και τα bunny Playgirls ετσι αρχισαν... Βάλε εκεί "Χωρίς σέλα υπάρχει ποδήλατο?" να δείς για πότε πλακώνουν οι Τζούλιες και οι Μαριάνες και γίνονται μέλη του mybike..! και πάει το chatting σύννεφο (και όχι μόνο το chatting!) Να γινεις της Τζουλιας το καγκελο εδω μεσα ε; Πάντως, είχες δεν είχες, δώρο στα @@@@ σου έκανες! Ετσι ειναι...προσεχουμε (οσο γερναμε)για να εχουμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexOne 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2010 βαλε ενα μαξιλαρι.. δες το με ενα ιμαντα και εφυγες!! :tooth: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GkS 900 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2010 Άκου ερώτηση......τστστστ, μα φυσικά και υπάρχει μότο χωρίς σέλα...... Είσαι τρελός? χαχαχαχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tassos71GR 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2010 με το καλό να έρθει Μάθο. πάρε τον Τζιμάκο και έλα από τα μέρη μας να την δοκιμάσεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
οινοχόος 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2010 χαχαχαχα .έλα μωρε πως κάνεις έτσι .βάλε μια κουρελού (αλήθεια υπάρχουν ακόμη;) και έεεεεεεεεεεφυγες γαι μέρη άλλα μαγικά -που λέει και το άσμα!!) με το καλό και γρήγορα να σου έρθει το αναπαυτήρι της έδρας ;)))) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2010 χαχαχαχα .έλα μωρε πως κάνεις έτσι .βάλε μια κουρελού (αλήθεια υπάρχουν ακόμη;) και έεεεεεεεεεεφυγες γαι μέρη άλλα μαγικά -που λέει και το άσμα!!) Χαχα το σκεφτεσαι;Μητσαρας ο Γκομενιαρης τσιγγάνος με Vstromι.... με το καλό να έρθει Μάθο. πάρε τον Τζιμάκο και έλα από τα μέρη μας να την δοκιμάσεις. Στα ΠΟΛΥ υποψιν ειναι Τασο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2010 Και φυσικα,ως γνωστον απο τοτε που εφυγε απο τον Αμερικανο Πωλητη εως και τη στιγμη που Αφιχθη στο Βενιζελος υπαρχει λεπτομερης αναφορα της πορειας της Αποστολης μεσω tracking number USPS...Μολις πατησε Ελληνικο εδαφος...τα ιχνη της σελας χαθηκαν...Αντε να δουμε πόσο καιρο θελουν οι κατακαημενοι Ελληναρες να κανουν Αθηνα-Πατρα μια μεταφορα...:afro1:3 μερες πηρε απο επαρχια USA σε Κεντρικο Σημειο αποστολης,απο κει Αεροδρομιο και Ελλαδα...για να δουμε τωρα...μεχρι να τελειωσει το καλοκαιρι θα εχω τη σελα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2010 Τετοια λαθη φιλτατε Κωστη μεσα στο κατακαλοκαιρο δεν τα κανουν. Να σε δω τωρα πως θα τη βγαλεις μεχρι να ερθει. Στερηση θα παθεις!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2010 Τετοια λαθη φιλτατε Κωστη μεσα στο κατακαλοκαιρο δεν τα κανουν. Να σε δω τωρα πως θα τη βγαλεις μεχρι να ερθει. Στερηση θα παθεις!!!! Mπαααα!Οκ Πετρο!Εχω Εμπιστοσυνη στα Ελληνικα Ταχυδρομεια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2010 Mπαααα!Οκ Πετρο!Εχω Εμπιστοσυνη στα Ελληνικα Ταχυδρομεια Εσυ το ξερεις. Αυτα το ξερουν;;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2010 (τροποποιήθηκε) Τηλεφωνο σημερα το πρωι στο Βενιζελος στα ΕΛΤΑ.Ως συνηθως πρωι-πρωι ηταν ειχα μπει στην ψυχολογια οτι δεν θα βρεθει ακρη...Παιρνω λοιπον το σηκωνει καποιος: -Παρακαλω +Ναι καλημερα εχω ενα δεμα απο ΗΠΑ που θε... πριν προλαβω να τελειωσω μου λεει: -Εχετε tracking number; Μενω μαλ@κας!Λεω σιγουρα πηρα ΕΛΤΑ:;; Εχω λεω Τον δινω και μου λεει -Ναι ηταν προχθες εδω και χθες,αφου εγινε check in απο Τελωνειο εφυγε για το Καταστημα της Πατρας ...Ευχαριστω πολυ λεω κλεινω. Παιρνω Πατρα.παλι με δυσπιστια,ως συνηθως συνηθισμενος απο τα ΕΛΤΑ -Καλημερα εχω ενα δεματακι απο ΗΠΑ και μου ειπαν οτι... Παλι πριν τελειωσω μου ζητα Ονομα και αν εχω Αριθμο Αποστολης... Παλι τα ιδια λεω..μπας και τους εχει πιασει κι αυτους η κριση; Δινω τα στοιχεια και μου απαντα ευγενεστατα -Ναι εδω ειναι πού να σας το φερουμε; Με τα πολλα περναω να το παρω και βουαλαααα!Να η σελα μου! (τα ΕΛΤΑ παιδια δεν ξερω...ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΛΛΑΓΗ... ) Παμε στο θεμα μας λοιπον... Αφου το Στρωμα ειχε ...ξεστρωθει και ηταν καπως ετσι... παρελαβα τη σελα,μεσα σε κομπλε συσκευασια και ζελατινα ειδικη... και την εβαλα πανω στ'αλογο... βασιλικη φαινεται λεω... και να και η διαφορά σε σχεση με την παλια(standard)οπτικα...(πισω η παλια) Κομπλε λοιπον,φορεμενη πανω στο Vstrom... και φυσικα δεν εμεινα στο οπτικο,αλλά καβάλα και βουυυυρ!Οντως πιο ψηλη οπως ελεγε στα χαρτια(+4cm)και φανηκε μολις ανεβηκα πανω αφου παρα τα 189cm παταω με τα δυο ποδια το μπροστα μονο μερος της πατουσας... αλλά και στο καθισμα εχει πολυ υλικο αφρωδες καλο και πλεον ειναι ΠΟΛΥ ανετη...!!! Στην οδηγηση πετυχα κι αυτο που ηθελα δηλαδη ανοιξε η γωνια των γονατων οπότε λογικα θα μου ειναι στο στυλ μου οδηγησης και πιο ξεκουραστη!!!Και φυσικα ειμαι λιγο πιο πανω στη μοτοσυκλετα πλεον απ'οτι πριν και κουμπωνω καλυτερα σωματομετρικα! Ηταν που ηταν ανετο το Στρωμα,τωρα εγινε ακομα πιο χαλαροοοο! Αξιζε λοιπον και περιμενω ταξιδακι δοκιμαστικο να γουσταρω κιολας να σας πω και περισσοτερα!!! Α και μην ξεχασω!Παω κι αυριο απο Suzuki να τους πω οτι βγηκε η σελα του 3011 για Vstrom...αυτη που δεν υπηρχε οπως ελεγαν... Αυταααα Τροποποιήθηκε Μάιος 28 , 2010 από τον mAthosalas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2010 απ, ήρθε ε? μια χαρά.... ε, τα ΕΛΤΑ είναι απο τους λίγους οι οποίοι δουλεύουν ! καλορίζικη, καλόβολτη ! υγ. στις φωτοσοπιές πάντως είσαι μάστερ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2010 πολύ ωραίο το v-strom σου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ταξιδευτής 6.947 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2010 Eιναι αυτο που λεμε... "Σε ειδα στο Vstrom και ησουν ολο τρελα Και μετα καταλαβα οτι ελλειπε η σελα" :lol: :lol: :P Καλοριζικος ο θρονοοοος ρεεεεε!!! :D Μιλαμε για υπερδιπλο στρωματεξ ο δικος σου ρε παιδακι μου! ΥΓ. Θελω να ειμαι απο μια μερια να δω ΤΙ θα πουν στην αντιπροσωπεια οι ασχετοι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες