artec12 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2010 Καλησπέρα. Έχω ενα μοτερ glx 90 γνήσιο. Έχει 90αρα καμπάνα 90αρα στροφαλομπιέλα, όμως ειναι με 2πηνα οχι 8πηνα. Σκέφτομαι να το φτιάξω αυτές τις μέρες. Κυλινδροπίστονα, κεφαλή, εκεντροφόρο, γρανάζωμα. Τι θα προτείνατε? Υπολογίστε τα ανταλλακτικά γυρω στα 250 ευρώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
x-treme 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2010 Κυλινδροπιστονο 53 αασα και μια κεφαλή cdi.... Εχω ακουσει οτι το καλυτερο φτιαξιμο ειναι στροφαλος 90αρις και 53 χιλιοστα αασα πιστονι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2010 μια απλη και καλη λυση,πραματα απο αστρεα :) ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
artec12 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2010 μια απλη και καλη λυση,πραματα απο αστρεα :) ;) Έχω μοτερ αστρεα και το πουλαω για να φτιαξω το 90αρι Οπότε περιμένω καποια καλύτερη απόδοση με τα λεφτα που θα δώσω. Αμα το κάνω αασα 53 με cdi κεφαλή τι εκεντροφόρο να βάλω? Θα πάει καλα με keihin 28? Η εξάτμιση που του φοράω είναι γνήσια sebring. Κανουν αυτα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες