steliosnats 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2010 (τροποποιήθηκε) καλησπέρα παιδια... διαβαζοντας στην κατηγορια βρηκα αρκετα και ενδιαφέροντα πράγματα, αλλα μαλλον θελω λιγο πιο εξειδικευμενη βοήθεια!!! ειμαι 27 χρονων, έχω δίπλωμα για 50cc, και θελω να αγοράσω μεταχειρισμενο μηχανακι, τιποτα το ιδιαίτερο, απλα να μπορω να κανω τη δουλεια μου πηγαινοερχομενος σε μικρες αποστάσεις!!! δε με ενδιαφερουν οι επιδόσεις τόσο!! στην αρχη εψαχνα για scooter, αλλα πολλα και συχνα βγαζουν προβληματακια!!! θεωρω τα παπια πιο ανθεκτικά (και ας μην εχω μεγαλη εμπειρια οδήγησης σε παπια - πάντα με scooter κυκλοφορουσα) σε πρωτη φαση εχω κατασταλαξει στα daytona..μαλιστα νομιζω οτι βγαινουν 50cc στα χαρτια, αλλα ερχονται εργοστασιακα 72?? ή ειμαι λάθος.. επειδη ειμαι τελειως ασχετος, μπηκα στο automoto.gr, εψαχνα απο εδω, εψαχνα απο εκεί αλλα σαν αδαής απο μηχανακια δεν μπορω να βρω αρκετα πραγματα!! επομενως θα ήθελα καποια βοηθεια ειτε σε απευθειας link μεταχειρισμενων, ειτε σε προτάσεις μαρκών παπιων που ειναι στα χαρτια 50αρια και εργοστασιακα βγαινουν λιγο παραπανω!! να διευκρινισω οτι το ζορι ειναι οτι θελω να δωσω οσο το δυνατον λιγοτερα λεφτα, και όχι πανω απο 400€!!! σε πρωτη φαση βρηκα αυτο!! http://www.automoto.gr/used-bikes-DAYTONA,DY-378466.html (αν και δεν αντιλαμβανομαι αυτη την πρόταση- με γρανάζια για τελική και μια Sebring) αν εχει καποιος καμια αλλη πρόταση για αγορα,σε ακομα καλυτερη τιμη,οπως καταλαβατε δεν εχω καμια σπουδαια απαιτηση, ας με βοηθησει! σας ευχαριστω πολύ!! Τροποποιήθηκε Μάιος 22 , 2010 από τον steliosnats Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsits 55 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2010 καλησπέρα παιδια... διαβαζοντας στην κατηγορια βρηκα αρκετα και ενδιαφέροντα πράγματα, αλλα μαλλον θελω λιγο πιο εξειδικευμενη βοήθεια!!! ειμαι 27 χρονων, έχω δίπλωμα για 50cc, και θελω να αγοράσω μεταχειρισμενο μηχανακι, τιποτα το ιδιαίτερο, απλα να μπορω να κανω τη δουλεια μου πηγαινοερχομενος σε μικρες αποστάσεις!!! δε με ενδιαφερουν οι επιδόσεις τόσο!! στην αρχη εψαχνα για scooter, αλλα πολλα και συχνα βγαζουν προβληματακια!!! θεωρω τα παπια πιο ανθεκτικά (και ας μην εχω μεγαλη εμπειρια οδήγησης σε παπια - πάντα με scooter κυκλοφορουσα) σε πρωτη φαση εχω κατασταλαξει στα daytona..μαλιστα νομιζω οτι βγαινουν 50cc στα χαρτια, αλλα ερχονται εργοστασιακα 72?? ή ειμαι λάθος.. επειδη ειμαι τελειως ασχετος, μπηκα στο automoto.gr, εψαχνα απο εδω, εψαχνα απο εκεί αλλα σαν αδαής απο μηχανακια δεν μπορω να βρω αρκετα πραγματα!! επομενως θα ήθελα καποια βοηθεια ειτε σε απευθειας link μεταχειρισμενων, ειτε σε προτάσεις μαρκών παπιων που ειναι στα χαρτια 50αρια και εργοστασιακα βγαινουν λιγο παραπανω!! να διευκρινισω οτι το ζορι ειναι οτι θελω να δωσω οσο το δυνατον λιγοτερα λεφτα, και όχι πανω απο 400€!!! σε πρωτη φαση βρηκα αυτο!! http://www.automoto.gr/used-bikes-DAYTONA,DY-378466.html (αν και δεν αντιλαμβανομαι αυτη την πρόταση- με γρανάζια για τελική και μια Sebring) αν εχει καποιος καμια αλλη πρόταση για αγορα,σε ακομα καλυτερη τιμη,οπως καταλαβατε δεν εχω καμια σπουδαια απαιτηση, ας με βοηθησει! σας ευχαριστω πολύ!! ψάξε στο www.car.gr έχει πάρα πολλά με 400 ευρώ μπορεί και να μην είναι και τέλειο όμως...αυτά τα κινέζικα χαλάνε και εύκολα να φανταστείς Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steliosnats 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2010 ναι, αλλα τι μαρκα??? υπαρχουν αλλες μαρκες 50αριων που ερχονται εργοστασιακα στα 70κατι?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Daytonass 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2010 (τροποποιήθηκε) ναι, αλλα τι μαρκα??? υπαρχουν αλλες μαρκες 50αριων που ερχονται εργοστασιακα στα 70κατι?? Αν παρεις ενα καινουργιο 50αρι , για να στο φερουν αυτοι ετοιμο 72αρι πρεπει να δοσεις κατι παραπανω.Αλλα αφου ειπες πως δεν διαθετεις λεφτα κοιτα κατι σε Honda GLX θα βρεις αρκετα, αν και 50cc δεν νομιζω να σε ικανοποιησουν Honda GLX, πατα εδω Edit Υπαρχουν και Daytona Sprinter, αλλα ειναι λιγο δυσκολο να βρεις με 400ευρω Για Daytona , πατα εδω Τροποποιήθηκε Μάιος 22 , 2010 από τον Daytonass Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fragos 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2010 (τροποποιήθηκε) κοιτα με 400 ευρω μην περιμενεις να παρεις κανα καλο παπι,η θα ειναι σε ψιλοχαλια κατασταση η θα ειναι 15ετιας και πανω! κοιτα μερικα παπια εδω! Daytona dy Yamaha TOWN MATE '95 Honda '81 Suzuki FB 50 Honda εγω θα σου προτεινα να χαλασεις λιγα παραπανω λευτα γιατι με αυτα τα λευτα που διαθετεις τωρα ειναι ολα σε κακιστη κατασταση! Τροποποιήθηκε Μάιος 22 , 2010 από τον fragos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsits 55 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2010 ναι, αλλα τι μαρκα??? υπαρχουν αλλες μαρκες 50αριων που ερχονται εργοστασιακα στα 70κατι?? τα 50αρια δεν έρχονται στα 70 για αυτό άλλωστε τα λέμε και 50αρια... τώρα 50αρι μόνο κινέζικο άμα θα βρείς καινούριο αλλιώς τα παλιά honda στρογγυλοφάναρο και glx Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steliosnats 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2010 (τροποποιήθηκε) ενδιαφερον αυτα και σας ευχαριστω πολυ για την βοηθεια... για το λινκ που εβαλα εγω πανω πανω τι λετε??? επισης βρηκα σε μια μαντρα ενα κινεζικο 50αρι- εργοστασιακα στα 72 450€ μου το δινει αυτος. Διετιας ειναι! επισης επειδη ειμαι ασχετος υπαρχει κατι πρακτικα που μπορω να τσεκαρω πριν προβω σε αγορα?? υγ: αυτο ξεχωρισα απο τα παραπανω...http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/735816/ εμπειρικα, θα εχω προβλημα σε ελεγχο με αυτο και το διπλωμα του 50αριου??? οπτικα μια χαρα δειχνει για αυτο που θελω.. τι ακριβως εννοειται σε κακη κατασταση??? ε τωρα αν χαλασει και σε ενα χρονο- δυο, οκ. Δυστυχως δεν μπορω να διαθεσω παραπανω!!! Τροποποιήθηκε Μάιος 22 , 2010 από τον steliosnats Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
magitis after ban 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2010 ΠΑΡΕ piaggio zip πολυ φτινο και αξιοπιστο και εχει και επιδοσεισ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsits 55 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2010 ενδιαφερον αυτα και σας ευχαριστω πολυ για την βοηθεια... για το λινκ που εβαλα εγω πανω πανω τι λετε??? επισης βρηκα σε μια μαντρα ενα κινεζικο 50αρι- εργοστασιακα στα 72 450€ μου το δινει αυτος. Διετιας ειναι! επισης επειδη ειμαι ασχετος υπαρχει κατι πρακτικα που μπορω να τσεκαρω πριν προβω σε αγορα?? υγ: αυτο ξεχωρισα απο τα παραπανω...http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/735816/ εμπειρικα, θα εχω προβλημα σε ελεγχο με αυτο και το διπλωμα του 50αριου??? οπτικα μια χαρα δειχνει για αυτο που θελω.. τι ακριβως εννοειται σε κακη κατασταση??? ε τωρα αν χαλασει και σε ενα χρονο- δυο, οκ. Δυστυχως δεν μπορω να διαθεσω παραπανω!!! κοίτα φίλε αυτά οι πιτσιρικάδες τα daytona τα πειράζουνε και εγώ έτσι έκανα και άμα βρεις που ξέρεις τι πατέντες είναι απάνω το δικό μου το είχαμε κλείσει χωρίς φλατζόκολλα στην φλάτζα και έσταζε λαδι να τετοιες μαλακίες κάνουνε το μηχανάκι που έβαλες πάλι daytona ειναι απλά οι πιτσιρικάδες τα βαφτίζουν σούπρα άμα το έβγαζε φωτογραφία απ την άλλη θα έβλεπες ότι το καπάκι γράφει daytona επίσης στην άδεια όταν θα πάς να κάνετε την μεταβίβαση θα λέει daytona όχι supra ψέματα λένε αυτοί Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steliosnats 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2010 καταλαβα...για μπλεξιμο μεγαλο μιλαμε τωρα!!!! το σκεφτομουν και για scooter...απλα βγαζουν συχνα προβληματα απ'οτι ξερω και θα ηθελα κατι πιο αξιοπιστο!!! παρ'ολα αυτα αν υπαρχει συγκεκριμενο μοντελο που να ειναι αξιοπιστο, ευπροσδεκτες οι προτασεις!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
STAN180 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2010 καταλαβα...για μπλεξιμο μεγαλο μιλαμε τωρα!!!! το σκεφτομουν και για scooter...απλα βγαζουν συχνα προβληματα απ'οτι ξερω και θα ηθελα κατι πιο αξιοπιστο!!! παρ'ολα αυτα αν υπαρχει συγκεκριμενο μοντελο που να ειναι αξιοπιστο, ευπροσδεκτες οι προτασεις!! Gilera Runner Kαι θα εχεις το κεφαλι σου υσηχο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fragos 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2010 (τροποποιήθηκε) δεν ειναι μπλεξιμο μην ανησηχεις απλως επειδει ειναι απομιμηση σουπρα γραφουν πως ειναι σουπρα! αν τα χαρτια ειναι κανονικα τοτε παρτο. κοιτα και αυτο φαινεται καλη ευκαιρια!! Τροποποιήθηκε Μάιος 22 , 2010 από τον fragos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steliosnats 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2010 σας ευχαριστω που βοηθάτε!! εχω πελαγώσει! το περιμενα πιο απλό, επειδη δινω λιγα χρηματα!! τι θα λεγατε για αυτα τα 2??? http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/728491/ αν και εδω δεν καταλαβαινω ακριβως τι λεει!! http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/675713/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fragos 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2010 το δευτερο αστο γιατι πρεπει να ειναι για ανταλακτικα. κοιτα για το πρωτο ραννερ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steliosnats 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2010 το δευτερο αστο γιατι πρεπει να ειναι για ανταλακτικα. κοιτα για το πρωτο ραννερ! thanks!! αν δε βαριεσαι ριξε και μια βοηθεια εδω!! http://www.automoto.gr/search?Item.make=24345&Item.model=28882&System.item_type=moto&Item.registration_year.from=&Item.registration_year.to=&Transaction.price__from=&Transaction.price__to=500&x=14&y=14&Owner.type=&Transaction.type=&Publication.age=&Publication.freetext= οταν παω να τα δω, να προσεξω κατι συγκεκριμενο???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fragos 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2010 κοιτα βρηκα αλλη μια αγγελια σημερινη,καλη ευκαιρια φαινεται! Daytona '06 :_thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steliosnats 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2010 κοιτα βρηκα αλλη μια αγγελια σημερινη,καλη ευκαιρια φαινεται! Daytona '06 :_thumbsup: thanks...πηρα τηλ, ελπιζω να τον βρω... Πηρα και σε αυτο, θα το δω το βραδυ!!! εχω την αισθηση οτι τα παπια ειναι πιο ανθεκτικα! ειμαι λαθος?? http://www.automoto.gr/used-bikes-GILERA,RUNNER-398952.html Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fragos 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2010 ναι τα παπια ειναι πιο ανθεκτικα γιατι ειναι τετραχρονα! τα διχρονα θελουν πολυ σηντηρηση.εγω θα σου πρωτεινα παπι(και πιο οικονομικο στην βενζινη!) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steliosnats 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2010 ναι τα παπια ειναι πιο ανθεκτικα γιατι ειναι τετραχρονα! τα διχρονα θελουν πολυ σηντηρηση.εγω θα σου πρωτεινα παπι(και πιο οικονομικο στην βενζινη!) να'σαι καλα!! το ειδα το daytona...καλο ηταν, ειχε ενα προβλημα στην εκκινηση... εσβηνε με το που πηγα να αλλαξω ταχυτητα, ισως ηθελε ρυθμιση το ρελαντι, ισως ήθελε καθαρισμα το καρμπυρατερ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsits 55 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2010 να'σαι καλα!! το ειδα το daytona...καλο ηταν, ειχε ενα προβλημα στην εκκινηση... εσβηνε με το που πηγα να αλλαξω ταχυτητα, ισως ηθελε ρυθμιση το ρελαντι, ισως ήθελε καθαρισμα το καρμπυρατερ? γιατί δεν το πηγαίνεις σε ένα μάστορα να στο ελένξει πριν το πάρεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steliosnats 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2010 αυτο θα κανω. θα επανελθω αν χρειαστει! σας ευχαριστω ολους για την πολυτιμη βοηθεια! συνεχιστε την καλη δουλεια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Arion_tsapis 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2010 ναι, αλλα τι μαρκα??? υπαρχουν αλλες μαρκες 50αριων που ερχονται εργοστασιακα στα 70κατι?? αυτο τελικα ισχιει?δηλαδη να βρω ενα μοντελο που μ αρεσει τι λεω,το θελω σε 72?(και φενετε οτι ειναι 72 η λιμαρισμενο?) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fragos 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2010 ναι ισχυει για παραδειγμα στο daytona sprinter μπορεις να το παραγγειλεις απο το εργοστασιο να ειναι 72cc(με 300 ευρω παραπανω!) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες