Jump to content
Ntina_93

Honda ή kawasaki??

Recommended Posts

Βασικα σκεφτομαι γ του χρονου...(εγω δεν ειπα τι ηλικια ειμαι κ ουτε προκειτε.... μονοι τους υποθεσεις κανουν..)

αν εισαι το 93 τωρα θα εισαι γυρω στα 17 σε ενα χρονο παιρνεις διπλομα και ενα 250αρι πχ νιντζα. δε φανταζεσαι ποσο ωραια ειναι να εχεις το διπλομα απλα δε φανταζεσαι. τοτε δε θα σε νοιαζει τι οδηγας πραγματικα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Μάλλον μπερδεύτηκες γιατί η Kawasaki και η Ninja είναι ίδια εταιρία.... :doh: Τώρα εάν εννοείς πια από τις δύο εταιρίες, την Kawasaki ή την Honda είναι καλύτερη δεν μπορείς να πεις γιατί και οι δύο εταιρίες είναι καταξιωμένες και έχουν πολλά μοντέλα σε διάφορες κατηγορίες τα οποία έχουν ξεχωριστά χαρακτηριστικά το καθένα....Η γνώμη μου, πήγαινε για το ninja 250....

Καταλαθος το εγραψα.. Μετα τ διορθωσα... Βασικα το πρωτο που ειχα αρχισει να ψηνομαι κιολας ηταν τ Ninja μετα ομως ειδα κ το αλλο και δεν μπορω να τ ξεχωρισω....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

...γενικότερα πιστεύω ότι μπορούμε με απλά λόγια να εξηγήσουμε ότι έχει υποθεί σε πολλά ποστς δηλαδή ότι είναι τραγικά επικίνδυνη η οδήγηση δίχως κατάλληλο δίπλωμα και εμπειρία...

ντινάκι, ψάξε λίγο τα ποστς που μιλάνε για την οδήγηση δίχως δίπλωμα για να πάρεις μια ιδέα...

τα παιδιά το έχουν πει πάρα μα πάρα πολλές φορές ότι κάτι τέτοιο είναι πραγματικά....κατάσταση για να αποφεύγεις..ούτε δηλαδή να την σκέφτεσαι

το 600 από το 250 έχουν τραγική απόσταση μεταξύ τους

εσύ κάνεις καλή δοκιμή με την χρήση του 50cc που έχεις..καλύτερο να φτάσεις στην κατάλληλη ηλικία και να πας πρώτα στο βήμα 1 που είναι ο αμέσος μεγαλύτερος κυβισμός και πολύ αργότερα στο βήμα 2 που θα είναι ο πιο μεγάλος και πάει λέγοντας η υπόθεση...

ότι σου είπε και το γιωτάκι...

με εντελώς φιλική διάθεση προς όλους...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εκει που εχει παει η βενζινα δεν ειναι κακη ιδεα

δεν δουλευω κανενα αλλα για να εχεις καταληξει σε 2 συγκεκριμενα μοντελα σημαινει οτι το εχεις ψαξει .

οποτε πως συγκρινεις ενα μηχανακι μικρου κυβισμου και με χαλαρη θεση οδηγησης με ενα σουπερ σπορτ 600αρι .

αν θεωρεις την ερωτηση μου περιεγη τι να πω .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω λεω να παρει το Β-King ρε φιλε γιατι ενταξει αμα τις πεσει απο σταση μην πληρωνει τζαμπα τα fairing .

ασε που πιστευω με 1300 κυβικα μπορεις να πηγενεις καπως ανετα στην δουλεια σου

Όντως B-King για την πόλη και ένα hayabusa για άνετα κοντινά ταξιδάκια να μην τρώει και πολύ αέρα :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα Ντίνα.

Κατ' αρχάς θα παρακαλέσω να σταματήσει η ειρωνία σε ανθρώπους στην θέση των οποίων κάποτε είμασταν και εμείς.

Δεν είναι ωραίο να αποτρέπεις σε κάποιον να κάνει το "λάθος" με αυτόν τον τρόπο. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να κάνει το λάθος μόνο και μόνο από φυσιολογική αντίδραση ή ακόμη και από αυθορμητισμό.

Δεν υπονοώ κάτι για εσένα Ντίνα, πιστεύω το καταλαβαίνεις, μιλάω γενικά γιατί αυτά τα ερωτήματα γίνονται απο πολλά παιδιά που η γνώση τους για τον κίνδυνο είναι μικρή, άλλωστε δεν σε ξέρω.

Τα πολλά κιβηκά σε οδηγούς με περιορισμένη εμπειρία, θεωρούνται φρένο για την μετέπειτα εξέλιξη τους. Σε μοτοσυκλέτες τέτοιων προδιαγραφών, δεν είναι απότομο μόνο το γκάζι, αλλά και το πλαίσιο και οι αναρτήσεις και τα φρένα.

Τα παραδείγματα προς μίμηση είναι αρκετά, και θα παραθέσω τα ποιό κραυγαλέα... Valendino Rossi, Stoner, Biaggi. Ας μου πει κάποιος τι πιστεύει οτι θα γινόταν εαν ξεκίναγαν τον πρωταθλητισμό απο τα GP500 ή τα motogp. Θα αφήσω τις απαντήσεις σε εσάς, είμαι σίγουρος οτι τις ξέρετε.

Τροποποιήθηκε από τον nxcbr

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ζητώ συγγνώμη για την ειρωνία,αλλά νομίζω πως είναι ανόητο να συγκρίνεις το ninjaki με το cbr600 και πόσο μάλλον να ζητάς τη γνώμη για το με ποια μηχανή να παρανομήσεις...

Στην πραγματικότητα αυτό λέει η Ντίνα από ότι κατάλαβα...

Τώρα αν θέλεις να ρωτήσεις για το ninjaki κάτι και μπορώ να σου απαντήσω πολύ ευχαρίστως,αν πρώτα ξεκαθαρίσεις τι θα γίνει με το δίπλωμα...

Τώρα αν εσύ γουστάρεις να οδηγήσεις χωρίς δίπλωμα οποιαδήποτε μηχανή και όσα κυβικά θέλεις,μπράβο σου αλλά μην περιμένεις να σε παροτρίνουμε κι όλας!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε nxcbr εγω προσωπικα ειμαι στην θεση της,μιας και μιλησα πρωτος.Αλλα περιμενω να βγαλω διπλωμα πρωτα και μετα βλεπω..Εχω ανοιξει κι εγω σχετικα topics για γνωμες κτλ..Απλα το να σκεφτεται καποιος λογικα και ωριμα δν ειναι κακο..Και ντινα οσο για αυτο το 93 που λες κτλ κτλ δεν το σωζεις.Τεσπα οταν κλεισεις τα 18 κοιτα για ninja 250...τωρα δες και κανα streetfighter μπορει να σ'αρεσει :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια αρχικα δεν θελω να με κραξετε!!! Ξερω οτι ξεφευγω πολυ!! Απο 50cc φευγω σε πολυ ψηλα αλλα..... Ψαχνομαι για μηχανακι... Εχω καταληξει σε δυο... Στ kawasaki ninja 250 και(εδω δεν θελω κραξιμο!) honda CBR 600 RR 8.. Καμια σχεση το ενα με το αλλο αλλα και τα δυο εχουν τ καλα τους αλλα κ τ μειον τους!! Μην τ κρινεται συμφωνα με την εμπειρια μ... Ποιο απο τ δυο συμφερει ποιο πολυ?? Κ ποιο ειναι καλυτερο??

Το νιντζα ειναι ενα entry level μηχανακι για την κατηγορια των SS και το CBR600 ενας μινι πυραυλος.

33 αλογα το ενα, 160 το αλλο.. αν συγκρινεις αυτα τα δυο, κατι δεν παει καθολου καλα.

Αν δεν μας πεις γιατι το θες το μηχανακι πως θες να σου πουμε τι να επιλεξεις?

(και δεν εννοω να το βαλεις στη βιτρινα ή να το καβαλας.. αλλα αν το θες για ταξιδια, για εντος πολης διαδρομες, για πιστα, για καθημερινη μετακινηση κτλπ)

Επισης, προφανως δεν γινεται απλα να σου πουμε τι κανει το νιντζα και τι κανει το CBR600, γιατι απ' την στιγμη που τα συγκρινες σημαινει οτι καπου το εχεις χασει λιγακι.. (no offence)

Σιγουρα μετα το 50αρακι αν πας στο 600 θα εχεις προβλημα. Κανα 3αρι αλογακια να γινουν 160? μιλαμε για 50+ φορες μεγαλυτερη ιπποδυναμη, καμια σχεση.. Επισης καλο ειναι να μας ξεκαθαρισεις το θεμα του διπλωματος και της ηλικιας σου.. (προς θεου δεν παμε να σου φτιαξουμε φακελο, αλλα αν θες να ακουσεις σοβαρες συμβουλες απ' τα παιδια εδω μεσα πρεπει να μας δωσεις επαρκη στοιχεια για να βγαλουμε συμπερασματα..)

Φιλικα,

Φωτης. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το νιτζα καταρχην ειναι νομιμο να το οδηγας του χρονου[αν εισαι 17 τωρα]

επισης ειναι μια χαρα μηχανη..αρκετη τελικη

και θα μαθεις πανω του

το 600 αστο για πιο μετα..τοσο απλα

ουσιαστικα δεν υπαρχει διλημμα

και μην παρεξηγιεσαι αν καποιοι σε αποθαρυνουν να παρεις

μεγαλη μηχανη για αρχη..και ειδικα αν δεν καλυπτεσαι απο

διπλωμα..για καλο σου το λενε

Τροποποιήθηκε από τον yamahito

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά δεν την λέω σε κανένα, και είναι λογικό να σκέφτεστε έτσι. Απλά θα ήθελα λίγο διαφορετική προσέγγιση στο θέμα.

Είμαι σίγουρος για τις προθέσεις σας, οι οποίες αυτό που έχουν να προσφέρουν είναι να αποτρέψουν νεότερους οδηγούς από το να κάνουν τα λάθη που κάναμε εμείς.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κάτσε λίγο γιατί όλη μιλάνε για εμπειρίες και διπλώματα...Φυσικά και είναι παράνομο να οδηγάς χωρίς diploma και όχι για τους μπάτσους χέστους αυτού ..Απλά άμα γίνει καμια τράκα χτυπα ξύλο χτυπήσεις κανέναν μετά ολόκληρη την ζωή σου θα πληρώνεις και άστα να πάνε καταστράφηκες...Απλά μην μιλάτε για εμπειρία μπορεί ένας 17 χρόνος να έχει περισσότερη από έναν 20-22 ετών παλικαρο(στο θέμα οδήγησης πάντα) ...Αυτά από μένα :ok:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κάτσε λίγο γιατί όλη μιλάνε για εμπειρίες και διπλώματα...Φυσικά και είναι παράνομο να οδηγάς χωρίς diploma και όχι για τους μπάτσους χέστους αυτού ..Απλά άμα γίνει καμια τράκα χτυπα ξύλο χτυπήσεις κανέναν μετά ολόκληρη την ζωή σου θα πληρώνεις και άστα να πάνε καταστράφηκες...Απλά μην μιλάτε για εμπειρία μπορεί ένας 17 χρόνος να έχει περισσότερη από έναν 20-22 ετών παλικαρο(στο θέμα οδήγησης πάντα) ...Αυτά από μένα :ok:

Συμφωνούμε σε όλα. Ο προβληματισμός μου ήταν για τον τρόπο, όχι για τις προθέσεις και τις απόψεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βασικα το πρωτο που ειχα αρχισει να ψηνομαι κιολας ηταν τ Ninja μετα ομως ειδα κ το αλλο και δεν μπορω να τ ξεχωρισω....

Εγω θα σταθω εδω...Οταν απλα βλεπεις κατι καλυερο και δεν μπορεις να τα ξεχωρισεις(οταν οι διαφορες τους ειναι χαοτικες) μιλαμε για εντελος χαμενο παιχνιδι..Μηπως ειναι απο τις λιγες μηχανες που γνωριζει;;Μηπως απλα feedαρουμε ενα troll;;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι ..Και εγώ επίσης ήμουνα παράνομος για 10 μήνες ακριβώς ..Αλλα ευτυχώς δεν έγινε τίποτα Αλλα ήμουνα και πολύ συντηρητικός στις βόλτες που έκανα και πολύ προσεκτικός..Φυσικά έφαγα 2 δικαστήρια :tooth:

Εγω θα σταθω εδω...Οταν απλα βλεπεις κατι καλυερο και δεν μπορεις να τα ξεχωρισεις(οταν οι διαφορες τους ειναι χαοτικες) μιλαμε για εντελος χαμενο παιχνιδι..Μηπως ειναι απο τις λιγες μηχανες που γνωριζει;;Μηπως απλα feedαρουμε ενα troll;;;

Πολύ WoW έπεσε εδώ :2funny::2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν είναι παράλογη η σύγκριση.

Μην ξεχνάμε ότι η γυναίκες επιλέγουν οχήμετα με αποκλειστικό κριτήριο την εμφάνιση.

Το ιδανικό στην περίπτωση (αφού εξασφαλιστεί το δίπλωμα) θα ήταν το νίτζα με κουστούμι από το cbr...

Τροποποιήθηκε από τον ypopsifios

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν είναι παράλογη η σύγκριση.

Μην ξεχνάμε ότι η γυναίκες επιλέγουν οχήμετα με αποκλειστικό κριτήριο την εμφάνιση.

Το ιδανικό στην περίπτωση (αφού εξασφαλιστεί το δίπλωμα) θα ήταν το νίτζα με κουστούμι από το cbr...

Γενικεύεις φίλε μου εδώ... :thumbsdown:

Μια επιπόλαια γυναίκα/άντρας - άνθρωπος γενικά - ναι, θα επέλεγε το όχημά του με κριτήριο αποκλειστικά την εμφάνιση.

Μπααα, προτιμώ το original ninja. Each to their own. :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γενικεύεις φίλε μου εδώ... :thumbsdown:

Μια επιπόλαια γυναίκα/άντρας - άνθρωπος γενικά - ναι, θα επέλεγε το όχημά του με κριτήριο αποκλειστικά την εμφάνιση.

Μπααα, προτιμώ το original ninja. Each to their own. :D

Ναι συμφωνώ επί της ουσίας.

Μετέφερα στατιστικές που δημοσιεύονται στον τύπο (όσο αξιόπιστες μπορεί να είναι)οι οποίες όμως αφορούν στα κριτήρια επιλογής αυτοκινήτου.

Παραδέχομαι ότι ένα κακάσχημο όχημα λίγο δύσκολα θα το επέλεγα και ας ήταν άριστο στα τεχνικά χαρακτηριστικά. Θα προσπαθούσα να επιλέξω κάτι που συνδυάζει όσο το δυνατόν και τα δύο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι συμφωνώ επί της ουσίας.

Μετέφερα στατιστικές που δημοσιεύονται στον τύπο (όσο αξιόπιστες μπορεί να είναι)οι οποίες όμως αφορούν στα κριτήρια επιλογής αυτοκινήτου.

Παραδέχομαι ότι ένα κακάσχημο όχημα λίγο δύσκολα θα το επέλεγα και ας ήταν άριστο στα τεχνικά χαρακτηριστικά. Θα προσπαθούσα να επιλέξω κάτι που συνδυάζει όσο το δυνατόν και τα δύο.

Me neither. Με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνη. :thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολύ WoW έπεσε εδώ :2funny::2funny:

Mπα ποτε δεν επαιζα WoW...Απλα συνηθιζεται σε τετοιες περιπτωσεις..Αν καταλαβαινεις τι εννοω!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω θα σου ελεγα να μας ελεγες την ηλικια σου και τον λογο που θες την μηχανη πχ για βολτες ? για ταξιδια ? για εντουρο ? για να ξερουμε και πως να σου απαντησουμε γιατι ετσι οπως μας τα λες δεν μπορουμε να σου πουμε σιγουρα κατι..

εγω που ειχα την τυχη και πειρα το cbr 600 rr για βολτα μπορω να σου πω οτι δεν μπορει ο λαθενας χωρις εμπειρια να το παρει και εγω δεν εχω και την μεγαλυτερη εμπιρια και μου φανικε παλουκι.. ενω η 500αρα μου μου φενεται σαν παπακι γιατι εχει 48 αλογα δηλαδη το νιντζακι για μετα το παπι θα ειναι ο,τι καλυτερο πιστευω..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πρωτα απο ολα να ξεκαθαρισω οτι για να παρω οποιοδηποτε μηχανακι ΕΝΝΟΕΙΤΕ πως θα ειμαι κ νομιμη με διπλωμα... Καταλαβαινω οτι ειναι δυσκολο εως και ακατορθωτο απο το 50cc να καβαλησεις απευθειας 600cc.. Εγω απλα ειχα αυτη τι σηζητηση με καποια ατομα κ σχολιαζαμε αυτα τα δυο... Προς θεου δεν ειπα οτι αυριο θα παω και θα τ παρω... Απλα θελω να αρχισω να σκεφτομαι γ αργοτερα για να κανω τ κουμαντα μ.. Το θελω και για να μπορω να κυκλοφορω μεσα στ πολη αλλα και για ταξιδια..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα σου προτεινω Kawasaki για πολλους λογους αλλα να ξερεις οτι τα 2 αυτα μηχανακια λιγη σχεση εχουν μεταξυ τους. Ακομα και η θεση οδηγησης που φαινομενικα φαινεται ιδια, στην πραξη δεν ειναι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πιο πολύ για κάγκουρας παπόβιος wanna be μηχανόβιος τριγκάγκουρας μου μοιάζεις παρά για κοπέλα ρε αδερφάκι μου.

Δεν πας να πάρεις κανά μικρό γιατί από τα 50 -->στα 600--> mB_kalo_e.gif-->scared.gif-->pray.gif-->wacko.gif-->bye.gif

Άσε που θα σε ταράζουν στην καμπάνα όπου σε πετυχαίνουν σε μπλόκο....και αν εμπλακείς σε ατύχημα......καλά ξεμπερδέματα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα