sofokLis_21 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2010 ρε παιδια πειτε μου ποια θεωρειται πως ειναι η καλυτερη εξατμιση για τ runner... με ενδιαφερει πιο πολυ ο ηχος... θα εβαζα καμια μοτορσπορτ αλλα ειναι 50αρι κ λογικα δεν τν παιρνει... θελω ο ηχος να ειναι οσο πιο μπασος γινεται... αν μπορειτε στειλτε κ κανα λινκ με τιμη κ ηχο... ευχαριστω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sofokLis_21 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2010 εμα ρε παιδια... τπτ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AntouAnO 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2010 Gianeli Τελος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giwrgakis 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2010 ρε παιδια πειτε μου ποια θεωρειται πως ειναι η καλυτερη εξατμιση για τ runner... με ενδιαφερει πιο πολυ ο ηχος... θα εβαζα καμια μοτορσπορτ αλλα ειναι 50αρι κ λογικα δεν τν παιρνει... θελω ο ηχος να ειναι οσο πιο μπασος γινεται... αν μπορειτε στειλτε κ κανα λινκ με τιμη κ ηχο... ευχαριστω... Μια αρκετα καλη εξατμιση ειναι η leovince zx κοστιζει γυρω στα 160€ επισης μια απο τις κορυφαιες εξατμισεις της αγορας κατα την γνωμη μου ειναι x-tech 360 της PM TUNING η οποια ξεφευγει λιγο σε τιμη 230€.Για την 2η δεν ξερω αμα λειτουργει σωστα στον 50αρι τον κινητηρα.Α επισης να μην το ξεχασω η αλλαγη εξατμισης προϋποθέτει και αλλαγη στα ραουλα του βαριατορ για να δουλεψει σωστα τα οποια κοστιζουν γυρω στα 10-15€ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sofokLis_21 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2010 Μια αρκετα καλη εξατμιση ειναι η leovince zx κοστιζει γυρω στα 160€ επισης μια απο τις κορυφαιες εξατμισεις της αγορας κατα την γνωμη μου ειναι x-tech 360 της PM TUNING η οποια ξεφευγει λιγο σε τιμη 230€.Για την 2η δεν ξερω αμα λειτουργει σωστα στον 50αρι τον κινητηρα.Α επισης να μην το ξεχασω η αλλαγη εξατμισης προϋποθέτει και αλλαγη στα ραουλα του βαριατορ για να δουλεψει σωστα τα οποια κοστιζουν γυρω στα 10-15€ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑ μαλλον βοηθησες φιλε... ευχαριστω πολυ παντως! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fragos 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2010 leovince zx και απο μενα,εχει πολυ ομορφο ηχο!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChriC 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2010 ZX και μπιλακια Shot ,Malossi κτλπ ειναι για 72ρια και πανω... :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sofokLis_21 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2010 ZX και μπιλακια Shot ,Malossi κτλπ ειναι για 72ρια και πανω... :) ChriC εσενα περιμενα... που απ οτι εχω καταλαβει εισαι ειδικος σε runner μαλλον εσενα θα ακουσω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες