Jump to content
ERmaios

ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΡΙΞΑΝ!!!

Recommended Posts

Καταλαβαινω απολυτα γιατι ξενερωσες και με το δικιο σου κιολας.

Αγοραζω το παπι και μετα απο 10-12 μερες με τρακαρε ενας :kaaaala: απο πισω

ενω ημουν σταματημενος στο φαναρι.Ευτυχως δεν επαθα τιποτα μονο η πινακιδα μου στραβωσε

καμια αλλη ζημια.Τι να πει κανεις..

Μακαρι να μην σου ξανατυχει. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Γνωστος μου αγοραζει TDM900 μεταχειρισμενο πριν 2χρονια και μετα απο μια εβδομαδα του το κλεβουν... Το πληρωνε 2 χρονακια χωρις να το χαιρεται...

Μαγκες χαλαρωστε, υπαρχουν και χειροτερα

Τροποποιήθηκε από τον iced

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πριν χρονια με το fazer. Παρκαρισμενο πισω απο τζιπ με αποσταση 2-3 μετρα και διπλα αλλες μηχανες. Κανει ο τυπος οπισθεν αυτα τα 2-3 (!) μετρα για να φυγει και την χτυπαει, τη ριχνει, σκαει ο κωλος της πανω στο διπλανο pegaso και η μουρη της στη γωνια του πεζοδρομιου. Αποτελεσμα σπασμενο το φαιρινγκ, οι βασεις απ τα φαναρια, το φλας, το πλαινο της ουρας, η μανετα και γρατζουνισμενο το καπακι του κινητηρα. Ευτυχως ειμασταν στα 10 μετρα και τον τσακωσαμε πριν την κανει (γιατι πηγε να την κανει). Αρχισε τα γνωστα 'οχι θα σταματουσα και θα σου αφηνα χαρτακι', μετα αρχισε τις οδηγιες πως να παρκαρω την μηχανη (στον ορθοστατη και οχι στον πλαγιοστατη), και μετα αφου του ειπα οτι ειμαι στο οριο να τον πεταξω στη θαλασσα μαζι με το τζιπ του αρχισε τα συγνωμη και 'γινονται' αυτα. Μετα μου ειπε να μην μπλεξουν οι ασφαλειες να μου δωσει 200 ευρω να τελειωνει αλλα απογοητευτικε οταν του ειπα οτι τα 200 ευρω το μονο που καλυπτουν ειναι να μη τον πεταξω στη θαλασσα μαζι με το τζιπ του.

Μαγκες σε τετοιες περιπτωσεις παντα τροχαια, φιλικη ή οχι δηλωση και κανας μαρτυρας δε βλαπτει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάλι καλά φίλε μου που θα αποζημιωθείς!

Κοίτα και ξανακοίτα τί ζημιές έχουν γίνει, μπορεί να σου έχει διαφύγει κάτι..

Φυσικά υπάρχουν και κάποιοι οδηγοί αυτοκινήτων (κυρίως γυναίκες θα έλεγα), που δέν μπορούν να ξεπαρκάρουν άν δεν ακουμπήσουν τον προφυλακτήρα, κάδο και δεν ξέρω εγώ τι άλλο έχουν μπροστά τους και πίσω τους!

Και δεν εννοώ απλά να ακουμπήσουν...

Ήμουν συνοδηγός σε μία -κατά τα άλλα- πολύ εμφανίσημη φίλη μου και έδινε αρκετές μπρός και πίσω στα αμάξια για να ξεπαρκάρει. Είχα μείνει άφωνος!

Της λέω "μα τι κάνεις?" και τί μου λέει?

"Γι αυτό υπάρχουν οι προφυλακτήρες!"...

"Άν το έκανες αυτό σε εμένα θα τις μάζευες άσχημα χωρίς δεύτερη σκέψη..", της είπα..

"Τότε θα έβγαινα έξω και με όλη την θηλυκότητά μου και θα σε ηρεμούσα ζητώντας σου συγνώμη..", μου είπε.

Και ρωτάω εσάς τώρα:

Την σκίζεις στα δύο σαν σαρδέλα?

:spiteful:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η αληθεια ειναι παιδες οτι δυστηχως μοτοσικλετες,μηχανακια και ποδηλατα δεν τα προσεχει κανεις...Σιγουρα είμαι τυχερος και καθησυχαζομαι απο το γεγονος οτι ημουν εκει και θα αποζημιωθω. Ειπα στον μαστορα μου να κοιταξει και μεσα απο τα πλαστικα καμια βαση μην εχει παρει τιποτα...λεπτομερως..! Απο αύριο που θα ερθει εμπειρογνωμονας να βγαλει φοτο και τις απαραιτητες διαδικασιες, μετράω 10 μερες περιπου να παρω τα λεφτα απο την ζημια...παντως σιγα σιγα αρχισε να μου φευγει το ξενερωμα αφου θα αλλαχτουν όλα σε καινουργια. Πριν κανενα 3μηνο βρηκα καταλάθος με το αμάξι ενα αλλο παρκαρισμενο ισα ισα μια γρατζουνια εκανα, σταματησα και μου ειπε να κανουμε μια φιλικη δηλωση και απο κει και περα ασφαλειεσ..εγω ενα βαθουλωματακι και μια γρατζουνια μικρη. Το παρκαρισμενο 2-3 γρατζουνιες (cintroen monte carlo s 20ετιας χιλιοχτυπημενο το ειχε). Μολις τελειώσαμε και εφυγε πρωτος αυτος, δεν ειχα προσεξει οτι εκει που ηταν παρκαρισμενος είχε κιτρινη γραμμη και απαγορευοταν το παρκαρισμα...! αν φωναζα τροχαια θα το προσεχε και θα με πληρωνε κι ολας...γι αυτο "ΠΑΝΤΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΙΛΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ".

Αυτό είναι το μοτορι μου! KAWASAKI

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα