Jump to content

Recommended Posts

Πριν δυό εβδομάδες περίπου ξύπνησα με έντονο βήχα !! και πρώτη φορά στην ζωή μου ένιωθα το λαιμό μου ξερό και κάτι σαν να έφραζε το λαρύγγι μου...αυτό ήταν !! 6 η ώρα το πρωί έδωσα μια κλωτσιά στο πακέτο Winston που μου έκανε συντροφιά τα τελευταία 22 χρόνια μαζί με τον αναπτήρα που τα άναβε και μια κακιά συνήθεια (εξάρτηση) που μου έμεινε από τότε που ήμουν φαντάρος έγινε παρελθόν...

Το έκοψα μαχαίρι, αλλά η πρώτη εβδομάδα ήταν άσχημη.Συνεχής ζαλάδες, αποπροσανατολισμός, στερητικά και νεύρα σημάδι πως η νικοτίνη και οι τοξίνες εγκαταλείπουν το σώμα μου αλλά υπενθυμήζουν την παρουσία τους...

Πλέον σήμερα δυό εβδομάδες μετά είμαι πολύ καλύτερα, δεν το σκέφτομαι καν ούτε και μου λείπει, αναπνέω πολύ καλύτερα και γενικά βλέπω τι έχανα τόσα χρόνια με αυτή τη μαλακισμένη εξάρτηση.Το μόνο δύσκολο είναι η ΑΠΟΦΑΣΗ και δύναμη να συνεχίσεις...όλα τα υπόλοιπα έρχονται μόνα τους.

Προς θεού δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν !! μακριά από μένα αυτά !! Ολοι είμαστε ελεύθεροι να κάνουμε ότι θέλουμε με την ζωή και το σώμα μας...όμως είπα να τα γράψω όλα αυτά γιατί δεν γεννήθηκα με καμμιά γ@μημένη εξάρτηση όμως την απέκτησα, αλλά βρήκα την δύναμη να την διαολοστείλω μιά και καλή...

Καλή δύναμη σε όσους το αποφασίσουν...λίγη θέληση χρειάζεται. :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Μπράβο ρε μάγκα... Είσαι σωστός... Το τσιγάρο είναι η μεγαλύτερη μαλ@κία της εποχής μας...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νικολα κουραγιο ρε!!!!!

Θελει πολλη δυναμη ακομη και μεγαλη προσπαθεια.

:_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραιος ρε φιλε...Εγω περιμενω να τελειωσουν οι πανελληνιες κι αμα περασω να παει να γα@$#%θει το κωλοτσιγαρο...αν οχι το'χω παρει αποφαση,θα πεσω στα ναρκωτικα :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πες τα να τα ακουν οι καπνιζοντες μπας και το κοψουν!!!

μονο καλο θα κανεται στον οργανισμο και στην τσεπη σας με το κοψημο του!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ίσα ρε, να'χουμε την υγειά μας να καπνίζουμεεεεε !!! rotfl.gifrotfl.gifrotfl.gif

χωρίς πλάκα πάντως τα θερμά μου συγχαρητήρια Eichman, αντλώ δύναμη απο το πόστ σου, διότι στα 23 χρόνια κι εγώ πλέον, αλλά νιώθω πολύ αδύναμος μπροστά στον πόλεμο με τον καπνό....

ξέρω, μην αρχίσετε τα ήδη γνωστά...όλα είναι θέληση και δύναμη...που θα μου πάει μια απόφαση είναι.. knife.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χωρίς πλάκα πάντως τα θερμά μου συγχαρητήρια Eichman, αντλώ δύναμη απο το πόστ σου, διότι στα 23 χρόνια κι εγώ πλέον, αλλά νιώθω πολύ αδύναμος μπροστά στον πόλεμο με τον καπνό....

ξέρω, μην αρχίσετε τα ήδη γνωστά...όλα είναι θέληση και δύναμη...που θα μου πάει μια απόφαση είναι.. knife.gif

Κανονικα πρπει να σε αρχισουμε και εσενα!

Ειναι σαν να σου λεω και γω τους ξερω τους κυνδινους χωρις κρανος αλλα μην με αρχιζεται :surrender:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παντα τετοια να ακουω. Το 2003 εαν θυμαμαι καλα το υποσχεθηκα στον πατερα μου [1 χρονο πριν με αφησει για παντα να νοιοσω τι θα πει να αναλαμβανεις μονος τις ευθυνες σου] οτι δεν θα το ξαναρχισω.Καπνιζα μεχρι τοτε 3 πακετα 25νταρια την ημερα.Καπνιζα απο το φανταριλικη και μετα εχασα τον λογαριασμο απο τοτε.Δεν υπηρχε καλλυτερη δικαιολογια για να το αρχισω ξανα αλλα και για να κρατησω την υποσχεση που εδωσα. Σημερα ειμαι 47χρονων και δεν θυμαμαι καν τη γευση του.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ θα πώ τις εξής έξυπνες κλασικές ατάκες!

(Μία άσχετη)

Δεν υπάρχουν παθητικοί καπνιστές, υπάρχουν αντιπαθητικοί αντικαπνιστές

Και αυτή που κολλάει στο θέμα και με μένα

Το να κόψεις το τσιγάρο είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο. Εγώ το έχω κόψει ήδη 10 φορές!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μονο καλο θα κανεται στον οργανισμο και στην τσεπη σας με το κοψημο του!!!

aggressive.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παίδες νομίζω πως κάποιοι παρεξήγησαν τα γραφόμενά μου ή δεν κατάλαβαν τι έγραψα στο αρχικό ποστ...ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΗΣ ούτε ΜΙΣΩ ΤΟΥΣ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ, ούτε ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΠΝΙΖΕΙ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ, αυτά είναι για τους υποχόνδριους.Αυτό που ήθελα να το τονίσω είναι η δύναμη να πάρεις την απόφαση, να δώσεις μια κλωτσιά στο πακέτο και να κόψεις την εξάρτηση.Από κει και πέρα ο καθένας κρίνει για τον εαυτό του τι είναι καλό και τι όχι.

Και ξαναλέω ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ ΚΙ ΑΣ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ :cheers:

Νικολα κουραγιο ρε!!!!!

Ευχαριστώ ρε φίλε :cheers:

Τροποποιήθηκε από τον Eichman

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το έκοψα μαχαίρι, αλλά η πρώτη εβδομάδα ήταν άσχημη.Συνεχής ζαλάδες, αποπροσανατολισμός, στερητικά και νεύρα σημάδι πως η νικοτίνη και οι τοξίνες εγκαταλείπουν το σώμα μου αλλά υπενθυμήζουν την παρουσία τους...

Σαν να περιγραφεις τα Νεα Μετρα με Δ.Ν.Τ. ακουγεται :2funny: :2funny: :scared:

Παντως καλη δυναμη για το τσιγαρο,σιγουρα ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΔΕΙΣ!Μη μασας!:ok:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νικολα κουραγιο ρε!!!!!

Πέτρο διαφωνώ (και μιλάω και εκ πείρας ;) )

Τα δύσκολα πέρασαν. Μετά από τις πρώτες 10 μέρες είναι όλο και πιο εύκολο να του αντισταθείς. Η αρχή είναι δύσκολη κι αυτή έγινε. Τώρα κάθε μέρα θα είναι όλο και πιο απλό να μην καπνίσει ο φίλος μας!

Μετά από ένα μήνα το τσιγάρο γίνεται μία επιθυμία σαν τη σοκολάτα, θέλεις μία αλλά μπορείς και να μη φας χωρίς να σκάσεις. ;)

Μόνο που κρύβει κινδύνους αυτή η έλλειψη στέρησης. Νομίζεις ότι το ελέγχεις αλλά δεν... Όπως λένε κι οι ξένοι "Once a junkie, always a junkie"... Ούτε ένα μην καπνίσεις φίλε Eichman ποτέ (και σ' αυτό μιλάω εκ πείρας... δυστυχώς)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

...ξαναλέω ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ ΚΙ ΑΣ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ :cheers:

Αρκει το "σεβασμο" απο την πλευρα σου στη συνηθεια των καπνιστων να την ανταποδιδουν και με τη σειρα τους οι καπνιστες στο δικαιωμα του μη καπνιστη για μη παθητικο καπνισμα...Δηλαδη ΝΑΙ θα σεβαστω την επιθυμια του καπνιστη για αυτο που κανει αλλά θα ηθελα και αυτος να μην καπνιζει σε χωρο που θα ενοχλει εστω και εναν... :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα