Eichman 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2010 Πριν δυό εβδομάδες περίπου ξύπνησα με έντονο βήχα !! και πρώτη φορά στην ζωή μου ένιωθα το λαιμό μου ξερό και κάτι σαν να έφραζε το λαρύγγι μου...αυτό ήταν !! 6 η ώρα το πρωί έδωσα μια κλωτσιά στο πακέτο Winston που μου έκανε συντροφιά τα τελευταία 22 χρόνια μαζί με τον αναπτήρα που τα άναβε και μια κακιά συνήθεια (εξάρτηση) που μου έμεινε από τότε που ήμουν φαντάρος έγινε παρελθόν... Το έκοψα μαχαίρι, αλλά η πρώτη εβδομάδα ήταν άσχημη.Συνεχής ζαλάδες, αποπροσανατολισμός, στερητικά και νεύρα σημάδι πως η νικοτίνη και οι τοξίνες εγκαταλείπουν το σώμα μου αλλά υπενθυμήζουν την παρουσία τους... Πλέον σήμερα δυό εβδομάδες μετά είμαι πολύ καλύτερα, δεν το σκέφτομαι καν ούτε και μου λείπει, αναπνέω πολύ καλύτερα και γενικά βλέπω τι έχανα τόσα χρόνια με αυτή τη μαλακισμένη εξάρτηση.Το μόνο δύσκολο είναι η ΑΠΟΦΑΣΗ και δύναμη να συνεχίσεις...όλα τα υπόλοιπα έρχονται μόνα τους. Προς θεού δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν !! μακριά από μένα αυτά !! Ολοι είμαστε ελεύθεροι να κάνουμε ότι θέλουμε με την ζωή και το σώμα μας...όμως είπα να τα γράψω όλα αυτά γιατί δεν γεννήθηκα με καμμιά γ@μημένη εξάρτηση όμως την απέκτησα, αλλά βρήκα την δύναμη να την διαολοστείλω μιά και καλή... Καλή δύναμη σε όσους το αποφασίσουν...λίγη θέληση χρειάζεται. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bacilys 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2010 Αντε αλλαξε και το αβαταρ τωρα! :D :victory: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Eichman 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2010 Αντε αλλαξε και το αβαταρ τωρα! :D :victory: Μπαααααααα μ' αρέσει αυτό Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Scandal 95 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2010 Μπράβο ρε μάγκα... Είσαι σωστός... Το τσιγάρο είναι η μεγαλύτερη μαλ@κία της εποχής μας... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
renovatio 230 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2010 Καλά έκανες! Άντε και καλή δύναμη :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2010 Νικολα κουραγιο ρε!!!!! Θελει πολλη δυναμη ακομη και μεγαλη προσπαθεια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsi0u 530 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2010 Ωραιος ρε φιλε...Εγω περιμενω να τελειωσουν οι πανελληνιες κι αμα περασω να παει να γα@$#%θει το κωλοτσιγαρο...αν οχι το'χω παρει αποφαση,θα πεσω στα ναρκωτικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2010 πες τα να τα ακουν οι καπνιζοντες μπας και το κοψουν!!! μονο καλο θα κανεται στον οργανισμο και στην τσεπη σας με το κοψημο του!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2010 πες τα να τα ακουν οι καπνιζοντες μπας και το κοψουν!!! ίσα ρε, να'χουμε την υγειά μας να καπνίζουμεεεεε !!! χωρίς πλάκα πάντως τα θερμά μου συγχαρητήρια Eichman, αντλώ δύναμη απο το πόστ σου, διότι στα 23 χρόνια κι εγώ πλέον, αλλά νιώθω πολύ αδύναμος μπροστά στον πόλεμο με τον καπνό.... ξέρω, μην αρχίσετε τα ήδη γνωστά...όλα είναι θέληση και δύναμη...που θα μου πάει μια απόφαση είναι.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2010 χωρίς πλάκα πάντως τα θερμά μου συγχαρητήρια Eichman, αντλώ δύναμη απο το πόστ σου, διότι στα 23 χρόνια κι εγώ πλέον, αλλά νιώθω πολύ αδύναμος μπροστά στον πόλεμο με τον καπνό.... ξέρω, μην αρχίσετε τα ήδη γνωστά...όλα είναι θέληση και δύναμη...που θα μου πάει μια απόφαση είναι.. Κανονικα πρπει να σε αρχισουμε και εσενα! Ειναι σαν να σου λεω και γω τους ξερω τους κυνδινους χωρις κρανος αλλα μην με αρχιζεται Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GEORGE624 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2010 Παντα τετοια να ακουω. Το 2003 εαν θυμαμαι καλα το υποσχεθηκα στον πατερα μου [1 χρονο πριν με αφησει για παντα να νοιοσω τι θα πει να αναλαμβανεις μονος τις ευθυνες σου] οτι δεν θα το ξαναρχισω.Καπνιζα μεχρι τοτε 3 πακετα 25νταρια την ημερα.Καπνιζα απο το φανταριλικη και μετα εχασα τον λογαριασμο απο τοτε.Δεν υπηρχε καλλυτερη δικαιολογια για να το αρχισω ξανα αλλα και για να κρατησω την υποσχεση που εδωσα. Σημερα ειμαι 47χρονων και δεν θυμαμαι καν τη γευση του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
angelapos 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2010 Εγώ θα πώ τις εξής έξυπνες κλασικές ατάκες! (Μία άσχετη) Δεν υπάρχουν παθητικοί καπνιστές, υπάρχουν αντιπαθητικοί αντικαπνιστές Και αυτή που κολλάει στο θέμα και με μένα Το να κόψεις το τσιγάρο είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο. Εγώ το έχω κόψει ήδη 10 φορές! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2010 πες τα να τα ακουν οι καπνιζοντες μπας και το κοψουν!!! μονο καλο θα κανεται στον οργανισμο και στην τσεπη σας με το κοψημο του!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Eichman 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2010 (τροποποιήθηκε) Παίδες νομίζω πως κάποιοι παρεξήγησαν τα γραφόμενά μου ή δεν κατάλαβαν τι έγραψα στο αρχικό ποστ...ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΗΣ ούτε ΜΙΣΩ ΤΟΥΣ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ, ούτε ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΠΝΙΖΕΙ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ, αυτά είναι για τους υποχόνδριους.Αυτό που ήθελα να το τονίσω είναι η δύναμη να πάρεις την απόφαση, να δώσεις μια κλωτσιά στο πακέτο και να κόψεις την εξάρτηση.Από κει και πέρα ο καθένας κρίνει για τον εαυτό του τι είναι καλό και τι όχι. Και ξαναλέω ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ ΚΙ ΑΣ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ Νικολα κουραγιο ρε!!!!! Θελει πολλη δυναμη ακομη και μεγαλη προσπαθεια. Ευχαριστώ ρε φίλε Τροποποιήθηκε Μάιος 10 , 2010 από τον Eichman Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2010 Το έκοψα μαχαίρι, αλλά η πρώτη εβδομάδα ήταν άσχημη.Συνεχής ζαλάδες, αποπροσανατολισμός, στερητικά και νεύρα σημάδι πως η νικοτίνη και οι τοξίνες εγκαταλείπουν το σώμα μου αλλά υπενθυμήζουν την παρουσία τους... Σαν να περιγραφεις τα Νεα Μετρα με Δ.Ν.Τ. ακουγεται :2funny: Παντως καλη δυναμη για το τσιγαρο,σιγουρα ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΔΕΙΣ!Μη μασας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2010 Νικολα κουραγιο ρε!!!!! Θελει πολλη δυναμη ακομη και μεγαλη προσπαθεια. Πέτρο διαφωνώ (και μιλάω και εκ πείρας ;) ) Τα δύσκολα πέρασαν. Μετά από τις πρώτες 10 μέρες είναι όλο και πιο εύκολο να του αντισταθείς. Η αρχή είναι δύσκολη κι αυτή έγινε. Τώρα κάθε μέρα θα είναι όλο και πιο απλό να μην καπνίσει ο φίλος μας! Μετά από ένα μήνα το τσιγάρο γίνεται μία επιθυμία σαν τη σοκολάτα, θέλεις μία αλλά μπορείς και να μη φας χωρίς να σκάσεις. ;) Μόνο που κρύβει κινδύνους αυτή η έλλειψη στέρησης. Νομίζεις ότι το ελέγχεις αλλά δεν... Όπως λένε κι οι ξένοι "Once a junkie, always a junkie"... Ούτε ένα μην καπνίσεις φίλε Eichman ποτέ (και σ' αυτό μιλάω εκ πείρας... δυστυχώς) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2010 ...ξαναλέω ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ ΚΙ ΑΣ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ Αρκει το "σεβασμο" απο την πλευρα σου στη συνηθεια των καπνιστων να την ανταποδιδουν και με τη σειρα τους οι καπνιστες στο δικαιωμα του μη καπνιστη για μη παθητικο καπνισμα...Δηλαδη ΝΑΙ θα σεβαστω την επιθυμια του καπνιστη για αυτο που κανει αλλά θα ηθελα και αυτος να μην καπνιζει σε χωρο που θα ενοχλει εστω και εναν... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες