A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2010 τον βγενοπουλο ξερουνε να τραβανε βιντεο και να βριζουνε τα μου.ν.πανα που βαλανε την φωτια δεν τα κατεγραψε κανεις σε κανενα video documento κριμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2010 Δηλαδή οι άλλοι καιγόντουσαν μέσα και αυτό έβγαινε σώος και αβλαβής με περιφρούρηση απο μπάτσους? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2010 xmm ok ακου δεν ητανε μεσα οταν επιασε η φωτια... ενημερωθεικε και πηγε .. λογικα ειχε σβησει η φωτια οταν εφτασε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2010 Υπάρχουν προβοκάτορες ανάμεσα στους αναρχικούς. Δεν είναι όλοι οι αναρχικοί προβοκάτορες. Μερικές συγκρούσεις είναι αναίτιες και ξεκαβλωματικές. Δεν είναι όλες οι συγκρούσεις αναίτιες και ξεκαβλωματικές. Αυτά στα οποία θα έπρεπε να εστιάζουμε (και να μας προβληματίζουν) κατ'εμε : - Άπειρος κόσμος στην πορεία, παρά λίγο να μπει στην Βουλή. - Η αστυνομία την έπεσε απρόκλητα στην πορεία. Το ίδιο συνέβη και σε άλλες πόλεις. - Μετά από το τραγικό συμβάν, διατάχθηκε επιχείρηση εκκαθάρισης στα Εξάρχεια. Γιατί ? Πως στοιχειοθετείται αυτό νομικά και λογικά ? τι κουφό είναι αυτό που πλέον το θεωρούμε λογικό και επόμενο ??? Προβλέπεται τρελός πόλεμος κατά της αριστεράς. Η κοινή γνώμη (και πολλοί εδώ μέσα φοβάμαι) το έχουν ήδη έτσι στο μυαλό τους : Αριστεριστής = αντιεξουσιαστής αντιεξουσιαστής = αναρχικός αναρχικός = εγκληματίας (στην καλύτερη) ή τρομοκράτης Είμαι βέβαιος πως εάν γινόταν αύριο πορεία αναρχικών (όπως έχουν γίνει, και ειρηνικότατες πολλές φορές) και την έπνιγαν στο αίμα η μισή Ελλάδα θα χειροκροτούσε. Δεν έχω κάποια πρόταση, δεν έχω καμία ιδέα. Η μόνη μου συμβουλή είναι αυτή : Μην ενημερώνεστε από εφημερίδες και τηλεόραση. Και ότι διαβάσετε στο νετ, εξετάστε το 1, 2 ,1000 φορές και κρατάτε μια καβάτζα. Αυτό ισχύει x100 για όσους μένουν επαρχία και δεν μπορούν να έχουν άμεση εικόνα τον γεγονότων στην Αθήνα. 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2010 +1 και από μένα Τραγικοκωμικό σήμερα/χτες στη Ρόδο. Ξεκίνησαν δυο πορείες ξεχωριστές και κάπου σμίξανε οι δρόμοι τους και αντάλλαξαν ψιλές. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
βοσκος 635 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2010 νομίζω ο le flwr, τα είπε όλα σε 2 κουβέντες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2010 πεφτω απο τα συννεφα, οι "γνωστοι-αγνωστοι" καθοδηγουντε απο την ελ.ας. επιδη εχθες, και οχι μονο εχθες, κατεβηκα στην συγκεντρωση, οπως καθε φορα ξαφνικα και χωρις λογο τα ματ αρχισαν να ριχνουν δακρυγωνα, και οι γνωστοι καθοδηγουμενη μπαχαλακιδες βρηκαν την αφορμη να ξεκινησουν το "εργο" τους, με τα τραγικα αποτελεσματα. 1 ερωτημα απο εμενα, γιατι αφου ηξεραν οτι πηρε φωτια τραπεζα με κοσμο μεσα δεν εστειλαν ματ να ανοιξουν χωρο για να παει η πυροσβεστικη οπως εκαναν μπροστα απο την βουλη που με την μια εκαναν μαρς και αδειασαν τον χωρο???? οσο για περιφρουριση μπορει να γινει σε οργανωμενα μπλοκ οπως του παμε, οι υπολοιποι που ειμασταν πισω χωρις καμια ταμπελα ή σε κανενα μπλοκ ειμαστε μεμονομενες παρεες, αρα δεν μπορεις να τα βαλεις με μια ομαδα 70-100 που σπανε και κανουν βανδαλισμους γιατι δεν εισαι και εσυ οργανωμενος αλλα μονος μεσα στο πληθος και αφτοι οι 100 θα σε φανε, οπως και εγινε με αρκετους που πηγαν να ηρεμισουν τα πνευματα. αλλα για σκεφτειτε λιγο ποιον συμφερουν τα επισοδια, ποιοσ μιλαει σημερα για την μεγαλειωδη πορεια, τι θεμα θα εχουν τις επομενες μερες τα καναλια και κουβεντα για τα νεα μετρα...... κι`εγω στην πορεια ημουνα γιωργο και οχι φιλε τα ματ δεν ξεκινησαν να ριχνουν δακρυγονα χωρις λογο.τα ματ ξεκινησαν να ριχνουν δακρυγονα οταν αρχισαν οι διαδηλωτες απο κατω να τους ριχνουν απο παντου πετρες και ξυλα.ναι μεν μετα εγινε της πουτανας και τα δακρυγονα πεφτανε βροχη αλλα να λεμε τα πραγματα οπως πραγματικα ειναι ετσι.και δεν θελω να παρεξηγηθω μ`αυτα που λεω ουτε με τους μπατσους ειμαι ουτε με τα μπαχαλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2010 και η σημερινη επιθεση της αστυνομιας στους διαδηλωτες βρε ποιον συμφερουν τα επισοδια αραγε?? ποιοι περνανε νομους και εμεις ασχολουμαστε με κλοτσιες? ποιοι τι βγαζουν ατιμώρητοι?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2010 και η σημερινη επιθεση της αστυνομιας στους διαδηλωτες βρε ποιον συμφερουν τα επισοδια αραγε?? ποιοι περνανε νομους και εμεις ασχολουμαστε με κλοτσιες? ποιοι τι βγαζουν ατιμώρητοι?? ε ρε να πετυχαινα το σκατομπατσο στο 1:07 που βαραει τον φωτογραφο πισωπλατα.. θανατο δια ανασκολπισμου με γλοπ θελει ο θρασυδειλος.. αλλα δεν ειναι σαν τα ματ της γερμανιας που εχουν κατι νουμερα τεραστια στην πλατη να τον σταμπαρεις και να τον σκισεις στο 0:45-46 φαινεται και ενας αλλος αρχιδας ματας που βαραει στο ψαχνο με το γκλοπ αλλα παλι καλα τον μαζευει ενας συναδελφος του.. τουλαχιστον εχουν ξεμεινει και 5-10 σωστοι εκει μεσα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες