GHOST RIDER 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2010 παιδια εχω ενα daytona dy ολο μανισιο και θελω να το φτιαξω πιτε μου τι κανω και ευχαριστο για την βοηθεια σας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GHOST RIDER 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2010 παιδια εχω ενα daytona dy ολο μανισιο και θελω να το φτιαξω πιτε μου τι κανω και ευχαριστο για την βοηθεια σας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2010 στροφαλομπιελα,κεφαλη,κυλινδροπιστονο,καρμπιρατερ αστρεα ολα αυτα το πολυ 200ευρω μαζι με δουλεια μαστορα. το μηχανακι γινετε 100αρι, . με 320ευρω υπαρχει ενα κιτ TAKEGAWA για 50αρια που σαν μαρκα την θεωρω την καλυτερη,και το μηχανακι γινετε 140 κυβικα. Ενδιαφερεσε για τπτ απ τα 2 ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zetasss 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2010 κυλινδροπίστονο για καμια 72 κυβικά, κεφαλή απο GLX, motosport, κανα καπμπιρατερ να το ταίζεισ και αν θες μπορείς να αλλάξεις γρανάζια για καλύτερη εκκίνηση ή τελική.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tonycub 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2010 Πολλα μπορεις να κανεις αλλα εξαρταται απο το ποσα χρηματα μπορεις να δωσεις.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostasvale 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2010 θα ηθελα κανω αναβαθμιση στο dy50!εβαλα σημερα μοτερ απο lifan 110cc κ απλα δεν εχει καμια σχεση !εξατμιση εχει μπει απο supra!το επομενο σταδιο βελτιωσης αφορα τα αμορτισερ πισω, το ψαλιδι και τις ζαντες!θα ηθελα αποψεις κ γνωμες κ αν ξερετε καποιο καλο μαγαζι στα βπ για να αλλαξω τα προηγουμενα!επεισης θελω να αλλαξω σελα καθως αυτη εχει γινει χιλιοτριπιτο λαγινι να παρω καινουργεια απο astra που εχει 20 ευρω η να την φτιαξω σε κανα ταπετσερη για καλυτερο αποτελεσμα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GHOST RIDER 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2010 στροφαλομπιελα,κεφαλη,κυλινδροπιστονο,καρμπιρατερ αστρεα ολα αυτα το πολυ 200ευρω μαζι με δουλεια μαστορα. το μηχανακι γινετε 100αρι, . με 320ευρω υπαρχει ενα κιτ TAKEGAWA για 50αρια που σαν μαρκα την θεωρω την καλυτερη,και το μηχανακι γινετε 140 κυβικα. Ενδιαφερεσε για τπτ απ τα 2 ? Τονεπομενο μηνα θα το φτιαξω ευχαριστο πολη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GHOST RIDER 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2010 θα ηθελα κανω αναβαθμιση στο dy50!εβαλα σημερα μοτερ απο lifan 110cc κ απλα δεν εχει καμια σχεση !εξατμιση εχει μπει απο supra!το επομενο σταδιο βελτιωσης αφορα τα αμορτισερ πισω, το ψαλιδι και τις ζαντες!θα ηθελα αποψεις κ γνωμες κ αν ξερετε καποιο καλο μαγαζι στα βπ για να αλλαξω τα προηγουμενα!επεισης θελω να αλλαξω σελα καθως αυτη εχει γινει χιλιοτριπιτο λαγινι να παρω καινουργεια απο astra που εχει 20 ευρω η να την φτιαξω σε κανα ταπετσερη για καλυτερο αποτελεσμα? Παιδια ευχαριστο για την βοηθεια σας τον επομενο μηνα θα το φτιαξω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GHOST RIDER 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2010 Παιδια ευχαριστο για την βοηθεια σας τον επομενο μηνα θα το φτιαξω Θελω να ρωτισω κατι ακομη μου ειπαν οτι μπορω να βαλω και πλαστικα απο honda supra και ηθελα ρωτισω αν γινετε να βαλω πλαστικα απο astrea Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ExTaCy1337 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2010 Θελω να ρωτισω κατι ακομη μου ειπαν οτι μπορω να βαλω και πλαστικα απο honda supra και ηθελα ρωτισω αν γινετε να βαλω πλαστικα απο astrea Το αστρεα εχει πλαστικα? απο σουπρα ειμαι 99.99999999% σιγουρος οτι μπορεις να βαλεις. οπως εχω και εγω στο κινεζικο ιδια πρεπει να ειναι ... :Ρ... αλλα το αστρεα καπως ετσι δεν ειναι? :/ δεν εχει κ πολλα πλαστικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fragos 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2010 (τροποποιήθηκε) απο σουπρα μπορεις να βαλεις εχουν ιδιες βασεις! αλλα απο αστρα δεν μπορεις δεν εχουν καμια σχεση! P.S ExTaCy1337 αυτο που δειχνεις δεν ειναι αστρα κατι αλλο πρεπει να ειναι!η απομιμησει η πρεπει να ειναι το πολυ παλιο αστρα. οριστε ενα κανονικο αστρα Τροποποιήθηκε Μάιος 9 , 2010 από τον fragos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζώννυ91 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2010 P.S ExTaCy1337 αυτο που δειχνεις δεν ειναι αστρα κατι αλλο πρεπει να ειναι!η απομιμησει η πρεπει να ειναι το πολυ παλιο αστρα. το πρώτο μοντέλο είναι, του 80κατι η αρχές 90 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fragos 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2010 (τροποποιήθηκε) το πρώτο μοντέλο είναι, του 80κατι η αρχές 90 ναι το εψαξα ειναι του 1985.παντως ειναι κακασχημο! Τροποποιήθηκε Μάιος 9 , 2010 από τον fragos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζώννυ91 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2010 (τροποποιήθηκε) Εκείνα τα χρόνια ας έβρισκες κάτι πιο όμορφο :P btw δες το παλιό το Honda LEAD και το καινούριο :D του 86 84 του 08 :P Τροποποιήθηκε Μάιος 9 , 2010 από τον Τζώννυ91 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ExTaCy1337 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2010 απο σουπρα μπορεις να βαλεις εχουν ιδιες βασεις! αλλα απο αστρα δεν μπορεις δεν εχουν καμια σχεση! P.S ExTaCy1337 αυτο που δειχνεις δεν ειναι αστρα κατι αλλο πρεπει να ειναι!η απομιμησει η πρεπει να ειναι το πολυ παλιο αστρα. οριστε ενα κανονικο αστρα Οπως και να εχει τι παλιο τι καινουργιο χαλια ειναι το σουπρα ειναι πολυ πιο ομορφο :) Ναι αυτο π εβαλα ειναι το παλιοοοοο xD! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζώννυ91 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2010 έλα μωρε..το καινούριο παλεύεται :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex7777 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2012 στροφαλομπιελα,κεφαλη,κυλινδροπιστονο,καρμπιρατερ αστρεα ολα αυτα το πολυ 200ευρω μαζι με δουλεια μαστορα. το μηχανακι γινετε 100αρι, . με 320ευρω υπαρχει ενα κιτ TAKEGAWA για 50αρια που σαν μαρκα την θεωρω την καλυτερη,και το μηχανακι γινετε 140 κυβικα. Ενδιαφερεσε για τπτ απ τα 2 ? ποιο ειναι αυτο το κιτ. Ενδιαφερομαι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos98 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2014 Γεια σας αν βαλεις 125cc μοτερ στο 50cc τι γραναζι θα βαλω πισω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos98 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2014 Εχω ενα dy και 8ελω να του βαλω μια εξατμιση protecht trioval τι λετε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες