desmobiker 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2010 Παναγιωτη μηπως εχεις τραβηξει τον Τακη που προσπαθει να προσπερασει την βουλγαρα απο δεξια ενω αυτη στριβει δεξια? τωρα που ξαναβλεπω το βιντεο απο την ομιχλη μια σκέψη πλαναται στο μυαλό μου,οι αρκουδες και τα ασπρα trabant φαίνονται στην ομίχλη? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2010 Ντάξει έχετε δίκιο ....... Θα αφήσω τον αδερφό να τελειώσει, και μετά θα φορτώσω τα Videakia Εεεεετσι μπρααααβοοοοοοοοοοο :D :D Ναι ρε συ Θάνο! Τι τα μπλέκεις? Το 36ωρο είναι πραγματικά άλλη φάση. Δεν είναι απλά ένα ταξιδιωτικό που κάνεις με δυο, τρεις, πέντε φίλους! Δεν τα μπλεκω, απλα το λεω γιατι εαν πηγαιναν και στο 36ωρο ισως να μην υπηρχε η οικονομικη ανεση και για μια τετοια βολτα τοσο συντομα, απο αυτη την αποψη το ειπα, αν υπαρχει η οικονομικη ανεση τοτε πας παντου! Αμεσως εσυ, εκει μην χασεις.. :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PANAHSKKK 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2010 Παναγιωτη μηπως εχεις τραβηξει τον Τακη που προσπαθει να προσπερασει την βουλγαρα απο δεξια ενω αυτη στριβει δεξια? τωρα που ξαναβλεπω το βιντεο απο την ομιχλη μια σκέψη πλαναται στο μυαλό μου,οι αρκουδες και τα ασπρα trabant φαίνονται στην ομίχλη? Δε το βρίσκω, ..... Αλλά σε γενικές γραμμές οι Βούλγαροι μια χαρά οδηγοί είναι , δεν κόβανε και στην άκρη να περάσουμε....... αλλά δε κάνανε κι αυτά τα παλαβά που κάνουμε εμείς οι Ελληνάρες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikoskkk 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2010 Συνεχίζω........ Пампорово Εκεί μες το σκοτάδι ψάχνουμε το HOTEL Βρίσκουμε τους ανθρώπους, 6 και μου λένε ότι μας περιμένουν!!!!!! Απορώ γιατί ακόμα δεν έχω δει το ξενοδοχείο,,,,, ακολούθα μου λέει και τρέχω από πίσω….(είναι Κυριακή 10:00 το βράδυ, αρχίζει να βρέχει ,κάνει κρύο) και παθαίνω πλάκα. Βλέπω μπροστά μου ένα τεράστιο κτήριο πνιγμένο μέσα στα έλατα και στο σκοτάδι, ξεκλειδώνει την είσοδο με παρακαλεί να κλειδώσω όταν βγούμε (για πάρτι μας) και ανεβαίνουμε για να μου δείξει τα διαμερίσματα..... Το εστιατόριο και αυτό για πάρτι μας και με Ελληνική μουσική, τρώμε του σκασμού με 10€ το άτομο και πάμε για νάνι που για άλλη μια φορά ξυπνώ 5:00. Βγαίνω έξω και ψοφώ από το κρύο 3 C, πάω προς τα μότο και μου τη πέφτει ένας ποιμενικός , μεταβολή και μέσα . Το βράδυ μου είπαν ότι θα μας φυλάνε τις μότο αλλά αυτό δεν το περίμενα , είχε κάτσει μπροστά τους και τις μύριζε !!!!!!!! Απίστευτο πρωινό!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2010 Σκατά περάσατε όπως βλέπω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ERmaios 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2010 Μπραβο ρε μάγκες...πολυ ωραιες φοτο και βιντεο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2010 Δωστε λεμε υλικο και περιγραφηηηηηηηηηηηηηηηηηηη :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mascarita 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2010 προτεινω βραβευση απο τον ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ Ε.Ο.Τ.!!!!! και να μπει στο επομενο τουρ ΠΛΕΒΕΝ,ΒΑΡΝΑ,ΜΠΟΥΡΓΑΣ....και διανυκτερευση ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ(λιγο μεγαλυτερο κυκλακι, χαχα).Για κανε ενα προχειρο οδοιπορικο να ωριμαζει σαν ιδεα...(θα ακολουθησω με την νεα μοτο ,εχει δικιο ο αδερφος πρεπει ν αλλαξω το προφιλ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες