gioxct 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2010 Καλησπέρα.Σαν νέος οδηγός και γω εχώ κάποιες απορίες... Αγόρασα πρόσφατα μία μηχανή(HONDA VTR250) και θα ΄θελα λίγη βοήθεια στην επιλογή του κράνους. Η μηχανή είναι μεσαίου κυβισμού και προορίζεται για χρήση κυρίως στην πόλη(Αθήνα) και που και που λίγο παραέξω... Τι θα μου προτείνατε;Full-face ή jet; Μου άρεσε αυτό: http://www.agv.it/prodotto.asp?Id_Prodotto=276 Αυτή είναι η έκδοση SV.Τι διαφορά έχει από την απλή; Περιμένω προτάσεις και λύσεις! Thanx a lot... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2010 Αγόρασα πρόσφατα μία μηχανή(HONDA VTR250) και θα ΄θελα λίγη βοήθεια στην επιλογή του κράνους. Η μηχανή είναι μεσαίου κυβισμού και προορίζεται για χρήση κυρίως στην πόλη(Αθήνα) και που και που λίγο παραέξω... Τι θα μου προτείνατε;Full-face ή jet; To κρανος το φορας εσυ και οχι η μηχανη, αρα το κεφαλι σου κοιτας να προστατεψεις ασχετα με το τι μηχανη οδηγας! Σαφως λοιπον, FULL FACE! Kαι ΜΟΝΟΝ ;) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gioxct 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2010 Νομίζω η ακτινογραφία ήταν αρκετά πειστική! Όσον αφορά την επιλογή του κράνους; δεν θέλω να ξεφύγω πολύ στην τιμή αλλά ουτε και να πάρω κατι απλά για να πάρω... Any suggestions? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mindiee5 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2010 καλοτάξιδη η νέα σου μηχανή φίλε... πρόσφατα έθεσα κι εγώ το θέμα του κράνους και τα παιδιά από το φόρουμ μου δώσαν σαφείς και πλήρεις απαντήσεις... αρκετά παιδιά πρότειναν αγορά από εξωτερικό. αν θες τσέκαρε το θεματάκι που άνοιξα χθες και ενδεχομένως να καταλήξω στο shoei xr1000 που μου πρότειναν οι φίλοι, από Γερμανία το θεματάκι βρίσκεται στο παρακάτω λινκ όλες οι απαντήσεις είναι πολύ ουσιαστικές κοίτα εκεί που μιλάει για τα πιο συγκεκριμένα σαιτ του εξωτερικού για αγορά με αντικαταβολή. υπάρχουν αρκετές προτάσεις.. καλή μελέτη και σε σένα, αφού κι εγώ ακόμα τα κοιτάω.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gioxct 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2010 το διάβασα το θέμα σου και λύνει πολλά θέματα... και γω από εξωτερικό σκέφτομαι να παραγγείλω... για το κράνος που προτείνα τι λέτε;το έχει δοκιμάσει κανείς; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2010 Τα AGV τα κρανη εχουν αθλια ζελατινα! Θα πληρωσεις τουλαχιστον 2 ζελατινες αν το χρησημοποιεις συνεχως το κρανος αν θες να βλεπεις μπροστα σου! Γρατζουνιουνται ακομα και με τον αερα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2010 Τα AGV τα κρανη εχουν αθλια ζελατινα! Θα πληρωσεις τουλαχιστον 2 ζελατινες αν το χρησημοποιεις συνεχως το κρανος αν θες να βλεπεις μπροστα σου! Γρατζουνιουνται ακομα και με τον αερα! Χαχα..3 μεχρι στιγμης..Και λογω γρατζουνιων αλλα και λογω του αθλιου συστηματος κουμπωματος(τουλαχιστον σε προγενεστερα μοντελα) που με εκανε να σπασω το ενα απο τα δοντακια που πιανουν με αποτελεσμα να κρεμεται η ζελατινα μονομπαντα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2010 Ασε εφαγα μια ξενερα που ακουμπησα την σελα τις προαλες... απεκτησα καινουργιες χαρακες στη φιμε τωρα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cloud_constructor 490 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2010 κρανος.. οκ. ΜΗ ΠΑΡΕΙΣ AGV! Εχουν την ποιο ευαισθητη ζελατινα , για να τη βγαλεις σε πολλα μοντελα τη πας στο οριο της αντοχης και αμα γινει μαλακια με τη ζελατινα ειναι η ποιο ακριβη που υπαρχει!!! Α. κ παρολαυτα παιζει να βγαλεις καμια μερα το εσωτερικο να το πλυνεις κ να δεις ενα μεγαλοπρεπες MADE IN CHINA να σου λεει SUPRIIISEE!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2010 Φιλαράκι αν μπεις στις Συζητήσεις--> Εξοπλισμός Αναβάτη--> Κράνος....θα διαβάζεις για κάνα μήνα. Ρίξε μια ματιά από εκεί πρώτα να πάρεις μια γεύση. Εγώ προσωπικά προτείνω τα shark RSI & RSX, shoei XR100, HJC fg-15 , στα ίδια λεφτά όλα πάνω κάτω και πολύ καλά κρανη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2010 www.fc-moto.com Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2010 κρανος.. οκ. ΜΗ ΠΑΡΕΙΣ AGV! Εχουν την ποιο ευαισθητη ζελατινα , για να τη βγαλεις σε πολλα μοντελα τη πας στο οριο της αντοχης και αμα γινει μαλακια με τη ζελατινα ειναι η ποιο ακριβη που υπαρχει!!! Α. κ παρολαυτα παιζει να βγαλεις καμια μερα το εσωτερικο να το πλυνεις κ να δεις ενα μεγαλοπρεπες MADE IN CHINA να σου λεει SUPRIIISEE!!! Made in China under AGV Specifications Εμενα αυτο γραφει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cloud_constructor 490 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2010 ετσι τα ιδια λεει κ σε εμενα.. μιλαμε οταν το ειδα πρεπει να ειχα παρει γκριματσα σαν την σκηνη στο κουρδιστο πορτοκαλι που εχει παρει ο μπαρμπας ο αναπηρος που του ειχαν σκοτωσει την γυναικα σκαει ο αλλος τυπος , ο δολοφονος στο σπιτι του για βοηθεια, κανει μπανιο στη μπανιερα κ τραγουραει "im siiinging in the rainnn" και ο αλλος συνδιτοποιει οτι περιθαλπτει τον δολοφονο της γυναικας του. ΤΕΤΟΙΑ ΦΡΙΚΗ.. Γαμω την agv μεσα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες